Al treilea razboi mondial – scenarii


lrg-1082-sarychev-peak-matua-island-eruption-plume-cap-strange-kurile-islands-space-photograph

Desi pare un subiect foarte fierbinte din ciclul teoria conspiratiei, subiectul in sine este luat in serios de catre agentiile de contraspionaj din intreaga lume. Criza economica parea sa-si piarda din intensitate inainte ca scenariul din Cipru sa intre in actiune. Nu putem uita de crizele precursoare ale primului si celui de-al doilea razaboi mondial. In urma ultimului, SUA si-a adjudecat titlul de jandarm al planetei iar instaurarea unui stat planetar ( la care au visat multi predecesori) a luat o noua forma oficiala cunoscuta sub denumirea de Globalizare. Institutii precum N.A.T.O. sau F.M.I., conduse din umbra de planurile acelora care declansasera razboaiele prrecedente, si-au aplicat planurile de control asupra majoritatii statelor lumii.

Cu toate astea sunt mai multe voci care spun ca cel de-al treilea razboi mondial este deja in desfasurare. Incepand cu toamna anului 2011, SUA impreuna cu Natiunile Unite au atacat mai multe tari care, din punct de vedere oficial, atentau la integritatea statelor invecinate sau la libertatile omului. Un asemenea argument pare fabricat pentru copii de gradinita mai degraba, cunoscandu-se faptul ca in China spre exemplu, libertatile omului sunt ingradite fara a se lua vreo masura, iar regimurile totalitariste au fost acceptate de catre SUA si NATO in mai multe tari atata timp cat interesele lor in acele tari nu erau puse in pericol.( vezi tarile arabe aliate SUA in care regimurile dictatoriale nu sunt combatute )

Omenirea a fost de mai multe ori la un pas de al treilea război mondial. Documente secrete păstrate mai bine de 30 de ani au fost date publicităţii, care arătă cum britanicii se pregăteau în anul 1981 de un cumplit război mondial. Scenariul a rămas ascuns în Arhivele Naţionale ale Marii Britanii mai bine de 3 decenii. În timpul Războiului Rece funcţionarii britanici trebuia să facă o simulare a unui război nuclear, o dată la doi ani. Acest exerciţiu pregătea omenirea pentru ceea ce putea să fie mai rău, un alt război mondial. Funcţionarii aveau în vedere probleme precum raţionalizarea benzinei, mersul trenurilor, rezervele alimentelor sau ale serviciilor medicale pentru militarii răniţi, dar şi haosul creat în oraş de revolta populaţiei şi eventuale atentate teroriste.

Mai nou in timp ce Phenianul ameninta cu declansarea unui atac termonuclear, ONU si-a intensificat sanctiunile menite sa izoleze regimul nord-coreean si sa-l impiedice sa-si continue strategiile militare bazate pe tehnologie nucleara de import. Cum nu se intrezaresc sanse de restabilire a relatiilor cordiale, nici in peninsula, nici la distante mai mari, iar Phenianul se demonstreaza impotriva oricarei recomandari sosita din afara granitelor, perspectiva unui conflict de proportii, pare tot mai probabila.
In mod ciudat, pericolul cel mare vine de la un nedetinator de armament nuclear, Iranul , care ameninta omenirea cu distrugerea. Deja l-au incoltit portavioanele americane, aflate in misiune prin apropiere, poate in chip de sperietoare, poate pregatite de razboi. Pe de o parte el ar avea motive de teama, stiind precedentele deloc placute ale omologilor din Irak, Egipt si Libia, pe de alta parte stie bine ca Statele Unite au motive sa sufle in iaurt, vazand cum, dupa victorie, n-au cules de nicaieri gloria asteptata. Ca urmare, liderul Mahmud Ahmadinejad lanseaza si el o sperietoare, anuntand ca trimite portavioanele sale in preajma tarmurilor americane si amenintand lumea cu Al Treilea Razboi Mondial, in cazul in care va fi atacat.
Anul acesta vor fi alegeri in Israel. victoria probabila a actualului premier israelian sprijinit de extrema dreapta va duce cu siguranta la o politica agresiva impotriva Palestinei si Iranului destabilizand iarasi Orientul Mijlociu.

Un alt fapt, pe care putini il ia in considerare, este situatia economica din Europa. Se stie ca elitele au manipulat populatiile sa se rascoale impotriva unor idei si sisteme tocmai pentru a implementa o alta ideologie. Poate ca masurile drastice incepute cu Grecia, continuate cu Irlanda, Spania, Italia, Portugalia si culminand cu Cipru, sa fie doar inceputul unei scantei ce va degenera intr-o rascoala masiva a oamenilor impotriva sistemelor bancare. Odata motivul luand amploare fortele de ordine vor actiona in forta, iar de la declansarea primului foc de arma pana la un conflict international nu mai e dact un mic pas.

Multi economisti de renume international sunt de parere ca miile de miliarde de dolari si euro ce reprezinta datoriile statelor cele mai puternice ale lumii vor provoca o conflagratie mondiala. Datoriile de mii de miliarde de dolari si euro nu pot fi restructurate astfel incat sistemul financiar mondial sa poata supravietui. Istoria economiei arata ca, de cate ori s-a intamplat ca puterile sa ramana fara lichiditati, au fost declansate razboaie. Si am ajuns acum in situatia in care razboiul este din nou singura solutie logica la criza economica globala. Bancile centrale au incercat sa-si creeze o lume a lor, utopica, bazata pe scheme financiare. Esafodul acestora se prabuseste acum sub propria greutate. Banca Centrala Europeana, de exemplu, a tot continuat sa cumpere obligatiuni de stat detinute de banci falimentare, care continua sa cumpere obligatiuni de la guverne falimentare.

Chiar nimeni nu se intreaba cum de cei mai mari contribuabili la fondurile internationale sunt si cei mai mari datornici? Si cum ar putea ei sa rezolve criza mondiala, daca nu pot sa-si achite propriile datorii? S-au acumulat atat de multe circumstante de razboi – crize economice, criza resurselor, cutremure, activitati vulcanice, ciclurile exploziilor solare etc – , incat impactul asupra anului 2013 va fi unul extrem de dur.Pe toti ii uneste aceeasi convingere, si anume ca o criza economica mondiala se poate rezolva doar printr-un razboi mondial.

Posibil ca SUA va porni Al Treilea Razboi Mondial, ca sa iasa din datoriile teribile pe care le are. Pentru inceput se vor implica intr-un conflict zonal, unde au interese economice majore, in privinta resurselor energetice, cum este Orientul Mijlociu si tarile din nordul Africii sau de ce nu in Coreea de Nord. Din acelasi motiv, nici Rusia, si nici China nu vor sta cu mainile in san, mai ales ca au investit in proiecte energetice in aceasta zona. Tarile occidentale ale Europei, in special Franta, Marea Britanie si Germania, nu vor sta pe tusa. Economistul rus Nikolai Kondratieff a publicat in 1925 teza sa privind „ciclurile economice ale Occidentului”, aratand ca, odata la 50 – 60 de ani (ciclurile putand sa se contracte sau sa se dilate in functie de anumite circumstante ce tin de actiuni ale oamenilor), economia occidentala atinge un varf, dupa care plonjeaza in haos. Ceea ce se traduce prin revolutii si razboaie generate de factori economici. Acum, economia occidentala este pe buza prapastiei, gata sa plonjeze in haos, tragand dupa sine si celelalte tari, prinse in schema financiara prin mecanisme bancare.

Ca o concluzie, parerea mea strict personala, este ca anul acesta va aduce in prim plan un conflict armat de proportii in care vor fi implicate mai multe state printre care SUA si Israel.

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

6 Responses to Al treilea razboi mondial – scenarii

 1. ana says:

  Dar oare cine asmute oamenii sa se lupte intre ei? Acuma si noi, daca am cauta sa fim informati si uniti nu ar mai putea nimeni sa ne bage in crize si razboaie…

 2. viola says:

  50% adevarat…ei vor…

 3. Pingback: Un pas spre al 3 -lea Război Mondial ? SUA,Israel si mUE care strigă democratie vor război | NewsInfo1000

 4. dac-liber says:

  -SE PARE CA ESTE VORBA -NU ATAT DE -PROBLEMA -GLOBALIZARII–SAU A NOI ORDINI MONDIALE–CAT ESTE PROBLEMA DE SISTEM……ACTUALUL SISTEM–NU MAI FUNCTIONEAZA–-SISTEMUL BAZAT PE CAPITAL–ESTE , LA CAPATUL PUTERILOR, sa auto distrus, -datorita factorului uman, -(-din 1972–banca mondiala si fmi-ul-a scos -obligativitatea ,bancilor nationale -de a avea -acoperire in aur ,pentru bacnotele scoase pe piata)–si sau tiparit si pus -hartii nonvaloare in circulatie,––sa investit ,nonvaloare in” credite cu buletinul”-si in alte sisteme de creditare, pentru a se scoate profit–-finantistii de cariera-stiau ca , o non valoare nu va genera , niciodata -valoare–dar nu au putut interveni deoarece-directorii marilor banci mondiale -erau avizi de -profite marii-(si nu erau profesionisti)-urmariti cu atentie ,documentarele lui MIRCEA BATRANU-veti ,intelege totul––sistemul la ora actuala, pentru redresare si pentru -transformarii -nonvalorii ,in valoare–are nevoie de resurse–––-urmarirtt cu atentie–la nivel mondial –RAZBOIUL-RESURSELOR–acesta e de fapt al treilea razboi mondial––––el a inceput e in plina desfasurare –pentru a vedea ce eforturii se fac pentru castigarea acestui razboi–urmariti la noi -lupta pentru -rosia-montana -si nu numai–-VOR FI ,VICTIME , VA CURGE SANGE–VOR FI -RAZBOAIE SI MISCARI DE MASE–VOR DISPAREA TARI SI IN LOCUL LOR VOR APAREA -ALTELE-NOI–––-ASA SE INTAMPLA INTODEAUNA LA SCHIMBARILE DE SISTEM, -LA TRECEREA DE LA SCLAVAGISM LA FEUDALIASM-SI DE LA FEUDALISM LA CAPITALISM SI COMUNISM–A FOST LA FEL–-…..-DOAMNE OCROTESTEI PE ROMANI

 5. danut dan says:

  posibil,numai sa un inceapa tocmai in Estul Europei!!!!

 6. Nicu Sirius says:

  Cu regret constatam ca al treilea război e în plină desfășurare. Lucru invizibil pentru civili, dar nu si pentru serviciile speciale. Este un război informațional. psihotronic, cu aplicarea armelor sofisticare ce pot provoca uragane, seismuri etc Valul de revoluții color si dispariția unor lideri după 1989 denotă acest fapt. Cand a fost trasă prima salvă în acest război ??? Probabil că pe 19 august 1991, cînd militarii au dorit să preia conducerea de la Kremlin. Poate mai tîrziu cand masele cu miile ieșeau in stradă ??. Eu de pildă văd acest război zilnic cînd pe bolta cerească tranzitează doar avioane militare străine de mare tonaj..A poi s-a trecut la acapararea resurselor prin diverse metode – investiții, criye financiare, fraude, corupție impovarare în datorii financiare, scumpirile mărfurilor, exodul populației, sporirea deceselor, sporirea cazurilor de îmbolnăvire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.