De ce vor Elitele să reducă populaţia


Bilderberg-Group-web

Referitor la existenţa unui plan al Elitelor de reducere a populaţiei la nivel planetar există două opinii în rândul maselor. Unii consideră că acest lucru este doar o teorie a conspiraţiei, motivând că bogaţii au nevoie de oameni pentru a munci, pentru a plăti taxe şi pentru a consuma produsele corporaţiilor şi deci, dacă vor fi mai puţini oameni, atunci şi profiturile acestora ar scădea. Cealaltă tabără susţine teoria oficială, aceea că suntem prea mulţi şi planeta nu ne mai poate hrăni şi susţine pe toţi, aşa că trebuie să ne mai împuţinăm, „ca să salvăm planeta”.

Amândouă opiniile nu sunt greşite. Elitele doresc într-adevăr să reducă populaţia, dar nu pentru a salva planeta, care nu are nevoie de noi pentru a se salva şi nici nu este în vreun pericol, ci dintr-un calcul pur economic. Pe vremuri forţa de muncă umană era indispensabilă; cu cât existau mai mulţi sclavi, atunci şi productivitatea muncii era mai mare, civilizaţia putea să meargă înainte şi cei bogaţi puteau trăi în luxul pe care epoca respectivă îl permitea. Chiar şi după începutul erei industriale, numărul muncitorilor era determinant pentru economie şi pentru creşterea producţiei de bunuri. Dar, pe măsură ce tehnologia a avansat şi munca umană, chiar şi cea calificată, a fost înlocuită cu cea a maşinilor şi mai nou a roboţilor, atunci o parte din oameni au cam rămas pe dinafară.
Şi pentru că lăcomia patronilor cere optimizarea permanentă a profitului, aceştia au căutat mereu soluţii de a executa munca într-o firmă cu un număr cât mai redus de personal, astfel că a apărut şomajul şi creşterea continuă a celor care nu mai puteau fi absorbiţi de „piaţa muncii”.

Dacă am trăi într-o lume utopică, ca aceea descisă în unele cărţi şi filme SF, într-un viitor nu prea îndepărat, toată munca ar trebui să fie făcută de maşini, iar oamenii nu ar mai trebui să muncească decât într-o foarte mică măsură, dedicându-şi viaţa activităţilor, cultural-artistice, ştiinţifice şi spirituale.
În realitate lucrurile nu stau aşa. Capitalismul este un sistem care a fost creat de către cei bogaţi şi doar pentru folosul celor bogaţi, aşa că aceştia îi consideră pe foştii muncitori, care acum, din punct de vedere economic, sunt în plus, reprezentând doar nişte „consumatori inutili”. După cum cred că v-aţi dat seama, capitalismul nu tratează omul ca pe o persoană, ci ca pe o „resursă umană”, o piesă într-un angrenaj economic, iar munca salariată este considerată o marfă, care în ultimul timp a devenit tot mai ieftină şi nevandabilă.

Deci Elitele vor să păstreze numai acel număr de indivizi care sunt strict necesari sistemului, pe restul având în plan să îi reducă fie prin controlul naşterilor („educaţie sexuală”, contracepţie, homosexualitate, distrugerea familiei), fie prin creşterea prin diverse metode a mortalităţii (chimicale în hrană, vaccinuri, virusuri, catastrofe provocate, războaie, crize etc.)
Dacă sunteţi atenţi pe piaţa muncii la locurile de muncă, ce încă „sunt sigure”, veţi vedea că predomină slujbele în domeniul serviciilor, adică bucătar, chelner, vânzător, şofer, al divertismentului, cântăreţi, actori, moderatori de televiziune, profesiile bazate pe „creier”, adică cercetător ştiinţific, medic, avocat, profesor, la care se mai adaugă munca de birou în corporaţii şi posturile din administraţia de stat, serviciile publice şi armată. Sectorul industrial şi agricol, unde în trecut erau cei mai mulţi angajaţi sau mici antreprenori, sunt într-o continuă scădere, aici munca fiind tot mai mult automatizată şi robotizată.

Dacă aruncăm o privire la nivel global, observăm că aproape toate corporaţiile occidentale şi-au mutat producţia industrială în Asia, unde populaţia este foarte mare, în vreme ce statele vestice se confruntă cu o scădere tot mai accentuată a populaţiei din cauza reducerii natalităţii, ca efect al stilului de viaţă modern şi al scăderii ratei fertilităţii.
Acest fenomen nu este întâmplător, ci este efectul planului Elitelor de reducere a populaţiei. Vestul va fi depopulat pentru că aici vor trăi doar cei foarte bogaţi, care au nevoie de spaţii largi, nelocuite, unde să se distreze doar ei, iar Orientul va mai fi folosit o perioadă ca sursă de sclavi pentru producţie, până cât robotizarea şi automatizarea economiei va fi aproape de 100%. După aceea, singurele locuri de muncă vor mai fi doar cele de servitori pentru bogătaşi şi personal de supraveghere pentru roboţi, maşinării şi infrastructuri de comunicaţii şi control social electronic. Reproducerea pentru săraci se va face probabil doar în laborator şi pe bază de autorizaţie de la Guvernul Mondial.

Deci, în concluzie, la întrebarea, de ce vor Elitele să reducă populaţia planetei, răspunsul e foarte simplu: pentru că nu mai au nevoie de atât de mulţi sclavi!

Dan Tănăsescu

Alte postari la tema:

Al treilea razboi mondial – scenarii

Controlul mental asupra oamenilor

Solutii… pentru adormiti

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

12 Responses to De ce vor Elitele să reducă populaţia

 1. diamant says:

  multumesc de articol Cristian!

  • Cristian says:

   Cu placere ! Incerc sa fac ce pot pentru a trezi cat mai multi . Sper cat mai bine.

   • Cristian faci un lucru extraordinar si te stimez pentru asta.Trebuie sa strigi tare ca natiunea doarme adanc si nu prea aude ! Multi inca mai spera ca, clasa politica o sa le rezolve problemele dar nu stiu ca Elitele controleaza politicul si noi traim sclavia moderna numita „democratie”.

 2. gica martinel says:

  🙂 Cei bogati au deja zone numai pentru ei, nu vad cu i-ar interesa daca ei pt lucreaza un om sau un robot ‘costurile’ de intretinere sunt la fel mai mult sau mai putin in plus suntem oameni nimeni nu poate face un plan atat de bine pus la punct si sa se tina de el :), si daca ar putea..atunci merita sa conduca, din umbra sau nu 🙂

  • Cristian says:

   Oamenii, spre deosebire de roboti, au cerinte, idealuri, vise, isi pun intrebari, vor sa fie liberi…. Controlezi mult mai bine o masinarie programata sa faca doar un anumit lucru decat un om.

  • nan says:

   Davi Icke din 1990 vorbeste despre ELITE si faptul ca numai ADEVARUL te elibereaza.A fost dupa rascoala noastra si NOI eram tari pe pozitie,nu priveam la englezi cum huleaui pe acest om,la americani hulind pe Alex Jons si pe altii care sunt morti.Pacat ca n-am privit in curtea „lor” decat sa ne mancam intre noi ,din indemnul cui?Tot indemnul conducatorilor ,,dragi”.Sunt destui adormiti asa ca TREZITI-VA!

 3. Pingback: Elitele vor să păstreze numai acel număr de indivizi care sunt strict necesari sistemului ,nu mai au nevoie de atat de multi sclavi | ACVILA ORTODOXA blog

 4. Bogdan says:

  Opinia ta are o baza reala. Intr-adevar, necesitatea fortei de munca umana s-a redus odata cu aparitia masinilor si robotilor industriali care au luat locul acestora. Deci, aparent, economic se justifica reducerea populatiei pentru ca nu mai au nevoie de atit de multi sclavi. Corect, nu? Nu! Pentru ca din ecuatia asta lipseste ceva: CONSUMATORUL. Elitele, ca sa-si mentina profiturile si bogatia, poate ca nu mai au nevoie de sclavi care sa-i plateasca pentru munca. Dar au nevoie de oameni care sa le CONSUME produsele. Cit mai multi! O reducere a populatiei planetei ar insemna si o reducere semnificativa a pietelor de desfacere, deci a consumatorilor. Adica a bogatiei lor. De ce crezi ca in utimii 50 de ani s-a tot promovat consumerismul agresiv?

  • Cristian says:

   Elitele au toata puterea de care au nevoie acum datorita consumatorului, ai dreptate!. Dar in viitor vor avea puterea fara sa fie nevoie de consumatori. nu o sa mai fie nevoie decat de persoane care sa produca produse pentru ei… atat! exact cum ai spus si tu e doar parerea mea.

   • SCLAVA says:

    „Elitele” sunt oamneni care au uitat simtul masurii, care vor tot mai multi bani, putere, faima. Cum vor face acesti bani daca nu mai exista productie decat pentru ei? Plus ca acesti indivizi adora sa fie invidiati, cine sa ii mai invidieze daca nu mai sunt mase? Teoria asta nu sta in picioare.

 5. Gebelezis says:

  Uiti factorul principal: PUTEREA. Pe cine naiba sa mai conduca? Nu intelegi jocul puterii pentru ca nu esti partas, dar betia pe care o resimti cand ai sub control vointe, individualitati, cand calci peste dorinte, agresivitatea, sadismul… toate astea nu se pot exercita asupra unei masini. Robotizarea a ainceput de pe vremea nazistilor, putea sa fie deja totala, dar nu s-a facut decat partial.
  In concluzie: reducerea populatie se face doar in tarile unde nevoia de spatiu pentru centrele lor de relaxare sau resedinte e necesara, in rest mentinerea unui nivel standard al natalitatii, cu educarea populatie spre adularea conducatorilor e urmatoarea miscare (prezentul de fapt). Regiuni ca Australia, Romania, Noua Zeelanda, Africa de Sud si probabil altele care-mi scapa sunt si vor ramane un fel de rezervatii.

 6. Cami says:

  da asa este- eu acum cativa ani in urma m-am intrebat de ce serv.personal (pe timpuri) s-a transformat in serv.RUNOS- ? adica serviciul de Resurse Umane nu personal cam era o data

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: