Sfarsitul capitalismului si nasterea statului politienesc global


  – partea a II-a

„Un singur guvern mondial, o singura moneda si o singura religie, sub o oligarhie permanenta, nealeasa de popoare, care se alege singura din cercurile ei, sub forma unui sistem feudal, ca in Evul Mediu.” – John Coleman, fost ofiter MI6 in cartea „Ierarhia conspiratorilor – Comitetul celor 300”

In ultimii ani in media oficiala, sau alternativa, o idee s-a propagat destul de repede si a fost asimilata de catre majoritatea oamenilor de pe glob… globalizare este cuvantul de ordine. Se intrevad avantaje economice datorita distrugerii granitelor dintre tari si apropierea popoarelor intre ele. Globalizarea are insa un scop ascuns. Cu toate ca majoritatea oamenilor au fost manipulati sa creada ca aceasta uniune a tuturor popoarelor e benefica pentru toata lumea, sunt multi cei care vad poza de ansamblu si scenariul ce se pune in practica zi de zi fara ca noi, oamenii obisnuiti, sa realizam scopul in sine. Acesti oameni sunt marginalizati si ridiculizati la extreme doar pentru ca prezinta o realitate paralela a lumii in care traim. In 1948 George Orwell scria faimosul roman 1984 in care prezenta in detalii un guvern ce va avea controlul absolut asupra oamenilor, un guvern ce nu se va multumi cu aprobarea din partea populatiei ci va dori ca populatia sa creada ceea ce puterea ii spune ca e adevarat.

Insa ce urmaresc elitele? In ultimii ani unii scriitori au ales sa „denunte” un sistem ce pare ca ne conduce spre un stat de tip Orwellian. Phillip Marshall, William (Bill) Cooper, Jim Keith, Kenn Thomas, Gary Webb, Timothy Green Beckley, Jan van Helsing, Tim Swartz, David Icke, Alex Jones, sunt doar cateva nume care au avut curajul sa dezvaluie planurile secrete ale elitelor, unii chiar pierzandu-si viata in urma dezvaluirilor.

O sa incerc sa fac un mic rezumat al ceea ce se va intampla pe aceasta prea frumoasa planeta pentru cei ce sunt prea preocupati cu treburile cotidiene si nu au timp sa priveasca in jur, pe voi ceilalti va voi plictisi dar sunt sigur ca daca tot ati ajuns pana aici veti continua. Planeta noastra care milenii de-a randul ne-a fost gazada, ne-a hranit si ne-a adapostit, se va transforma intr-o imensa inchisoare. Poate ca generatiile ce vor trai in viitor nu vor considera ca sunt asuprite dar privind din prisma noastra de acum faptele ne conduc catre aceasta idee. Metodele folosite pot fi catalogate de catre unii drept crime impotriva umanitatii iar altii vor considera ca oamenii nu vor lasa aceste lucruri sa se intample.

Insa, la fel cum vedem si in prezent, oamenii prefera sa-si traiasca viata in colivia lor de cristal neinteresati de problemele globale pentru care considera ca sunt prea neinsemnati sa schimbe ceva. Pe scurt, elita este pe punctul de a-si realiza visul. Acest vis a fost in planurile tuturor regilor, imparatilor si dictatorilor din vechime, anume de a controla toate teritoriile Pamantului prin putere absoluta.Realizarea acestor planuri se va desfasura prin miscari strategice simultane si pe care omul de rand le va vedea ca pe evenimente normale…

Agenda elitelor presupune in mare urmatoarele

1. Crearea unui guvern mondial dominat de catre o mica elita.

2. Crearea unei monede unice electronice cu ideea de a diviza lumea in doua clase : stapani si sclavi.

3. Implantarea in fiecare persoana a unui cip cu informatie biometrica cu datele sale si banii electronici care ii detine, asa obtinandu-se controlul asupra fiecarei persoane de pe planeta.

4. Reducerea drastica a populatiei pentru a ne controla mai usor si a administra resursele naturale.

Cum se va ajunge acolo ? Planul este in desfasurare de cativa ani. Inceputa deja de cativa ani criza economica face jocul marilor corporatisti ce au in biroul lor masina de facut bani. Prin aceasta criza foarte multi oameni si-au pierdut economiile si locul de munca, in special in Europa si Statele Unite. Dupa cum s-a vazut in ultimi ani multe corporatii au inregistrat cresteri economice tocmai datorita crizei. In concluzie, doar omul de rand a avut de pierdut de pe urma crizei. „Criza este o modalitate de jaf. Atunci cand cineva da faliment, altcineva castiga din asta” – Dmitri Smirnov, economist. O alta consecinta a crizei sunt protestele oamenilor. Odata cu cresterea protestelor, elita va crea grupuri teroriste antisistem false,care pe langa crime vor instala haos . Consecinta finala va fi instaurarea unui guvern cu o auterita puternica de tip fascist, probabil tot la cererea populatiei.

Evolutia colapsului economic a urmat si va urma cursuri diferite. In Europa e generata ideea ca nici o tara nu va putea supravietui singura iar guvernul european stabilit va avea puteri din ce in ce mai mari diminuand suveranitatea nationala. Tari ca Grecia si Cipru au fost date deja ca exemple in caz de nesupunere. Functiile publice ale statului se vor privatiza iar corporatiile se vor contopi cu statul .Vor fi tot mai multe cazuri dezvaluite de politicieni corupti. Acum apar liderii manipulati din umbra de catre corporatii. Acesti lideri se vor declara contra sistemului si vor oferii solitii pentru a da o iluzie de regenerare economica si speranta. Guvernul european se va umple de tehnocrati care inlocuiesc incet dar sigur pe vechii politicieni acuzati de ineficienta si coruptie. Se instaureaza astfel un stat european unificat aparent democratic, guvernat de o elita corporatista.

In SUA criza provoaca mari framantari. Prezenta armelor a fost cat de cat reglementata in urma cu putin timp. Totusi vor fi grupuri armate ce vor lupta impotriva statului federal creat si manipulat de catre elite producand victime nevinovate. Guvernul federal va instaura starea de urgenta si legea martiala pentru a se reface controlul. Vor intra in functiune campurile de concentrare FEMA, inchizand dizidentii si pe toti acei care protesteaza, sub pretextul terorismului. Detentii si represalii masive in numele securitatii. SUA va deveni un stat fascist… Totul va culmina cu introducerea serviciului obligatoriu in slujba statului. Masele de oameni ce traiesc in saracie, si nu numai, vor fi obligate sa munceasca pentru stat in schimbul hranei si a cazarii. Pentru a reprima populatia vor fi selectionati cei mai antisociali oameni ce vor forma servicii de militie. Inceputa deja tehnica denuntului si supravegherii intre cetateni va atinge cote cat mai mari in schimbul unor beneficii si al promovarii sociale.

Criza sanitara se va instala intr-un anumit moment al colapsului economic pentru a consolida controlul masiv asupra maselor. Astfel se va provoca o epidemie mondiala in care situatia (ca de obicei) va fi exagerata de catre mediile de comunicate generand astfel o stare de panica.Printre alte masuri, se vor interzice manifestatiile sub pretextul propagarii bolilor.Un alt avantaj al epidemiei e anihilarea silentioasa a multor dizidenti politici. CIP In acest moment autoritatile vor organiza programul de implementare a unui CIP pentru fiecare cetatean. Folosit initial pentru a depista noile focare de gripa acest CIP va contine toate datele cetateanului, profil fizic psihologic, cat si bani, eventual si un dispozitiv de emisie receptie tip GPS. Astfel mai devreme sau mai tarziu toti vor realiza ca fara CIP nu au acces la sanatate, la bani sau la interaciunea cu sistemul. Astfel baza controlului masiv e asigurata. Internetul, camerele de supraveghere, dronele civile si militare combinate cu internetul vor forma BIG BROTHER al lui Orwell.

Al treilea razboi mondial

In tot acest timp, vor izbucni razboaie regionale in Orientul Mijlociu, Africa, America Latina,etc… Aceste razboaie vor fi concepute de la bun inceput si vor fi pornite tot de catre „teroristi” manipulati din umbra de catre sistem. In aceasta faza marile puteri nu vor intra in conflict direct insa dupa mai multi ani de razboaie regionale si oadata obtinut controlul total al populatiei, va incepe si marele razboi intre puteri. Recrutate cu forta, masele de populatie vor fi trimise la razboi. Vor fi folosite arme chimice, biologige si poate chiar nucleare asupra marilor centre pentru a elimina marea parte a populatiei.

Razboiul se va sfarsi cand lideri controlati de catre elite vor aparea in fata oamenilor ca salvatori spirituali ai lumii si vor incheia o pace fundamentala intre toate natiunile. Acum toti sunt cu creierul spalat. Istoria se poate rescrie de catre invingatori asa cum a fost si pana acum. Controlul este total iar cei foarte putini care mai indrazanesc sa se incrunte la legile sistemului sau sa critice aplicarea acestora va fi dat drept exemplu. Toti vor fi de acord ca datorita acestor „teroristi” lumea a trebuit sa treaca prin cea mai mare criza sociala incheiata cu un razboi cum nu s-a mai vazut. Iar solutia va fi simpla : te supui sau mori ! Supravietuitorii, epuizati si supusi, accepta sistemul definitiv de unic guvern controlat de o elita cat mai mica si mai puternica. Astfel, stapanii lumi au la cheremul lor masele de „sclavi” controlati cu ajutorul tehnologiei avansate, sclavi ce nu se vor mai impotrivi niciodata.

Dupa estimarile mele durata intregului proces cred ca va dura intre 10 si 30 de ani…

Urmarile

Dupa asta lumea va arata cu totul diferit de ceea ce iti imaginezi. Nu va mai exista clasa de mijloc, vor fi doar stapani si slugi.Toate legile vor fi uniforme, intr-un sistem juridic unitar de curti mondiale, care aplica acelasi cod unificat, sprijinite de o forta politieneasca a guvernului mondial si de o forta militara mondiala, pentru impunerea legilor in toate fostele tari, care nu vor mai avea granite nationale.Sistemul economic va functiona de asa natura, incat clasa oligarhica va permite sa se produca exact atatea bunuri ?i servicii cate sunt necesare sa mentina clasa muncitoare in stare de functionare.

Toata averea va fi concentrata in mainile membrilor elitei. Sursele de energie, apa si hrana vor fi furnizate la nivel de supravietuire pentru cei care nu sunt membrii elitei, incepand cu popoarele Europei ?i Americii de Nord si trecand apoi la celelalte rase. Popula?ia Canadei, Europei de Vest si Statelor Unite va fi decimata mai repede decat a celorlalte continente, pana ce populatia globului va ajunge la cifra de un miliard, care va putea fi stapanita mult mai usor, dintre care 500 de milioane vor fi chinezi si japonezi, alesi pentru ca sunt popoare inregimentate de secole si sunt obisnuiti sa asculte ordinele fara sa le discute.

Bineinteles ca ceea ce am descris mai sus este planul general. In prezent se desfasoara in paralael si alte planurile ale elitelor. Unul dintre acestea ar fi limitarea inmultirii populatiei prin vaccinuri, miscorarea limitei de varsta prin alimente modificate genetic, arme de control in masa, supravegherea populatiei etc. Planu este de cateva sute de ani pregatit. Insa daca in urma cu 70-80 de ani dovezile erau prea putine, in zilele noastre acestea sunt in jurul nostru. Trebuie doar sa vrem sa le vedem. Trebuie doar sa vrem sa luptam cu ele.

Lumea noastra este la marginea sclaviei si a distrugerii. Suntem condusi de catre o elita de psihopati ce nu au pic de respect pentru viata noastra. Au in serviciul lor o armata de oameni corupti care sunt in stare de orice pentru a-si mentine statutul. Vom permite oare ca acestia sa ne extermine sau sa ne transforme in sclavi sau vom lupta pentru libertate si supravietuire ?

Solutiile sunt la indemana noastra !

Pentru a stopa planurile lor avem cateva obiective :

-Informarea cat mai multor persoane despre planurile elitelor;

-Convingerea fortelor de securitate sa protejeze populatia in schimbul slujirii elitei;

-Denigrarea mediilor de difuzare a stirilor elitiste si boicotarea acestora prin refuzul de a folosi televizorul, ziarele sau site-urile corporatiste;

-Deconspirarea clasei politice care serveste interesele acestor criminali in schimbul intereselor populatiei;

-Evitarea cu orice pret a implantarii oricarui dispozitiv ce va face din tine o unealta de control;

-Limpezeste-ti mintea de valorile false ce ti-au fost implantate de catre sistem, cu precadere consumerismul;

-Nu fi adeptul orb al vreunui lider oricat de morale par tehnicile sale sau oricata dreptate crezi ca are. Fi tu insuti liderul faptelor tale !

-Ura rasiala sau etnica duce doar la diviziunea populatiei. Nu te lasa pacalit!

-Informeaza-te despre orice. Incepand de la alimentatie sanatoasa si alternativa si terminand cu tehnici de supravietuire! poate parea o gluma acum, dar poate intr-o zi imi vei multumi.

NU TE SUPUNE !!!

Manipularea lor nu are limite. Te-au facut sa crezi ca esti un fir de nisip nesemnificativ, o simpla furnica in furnicarul omenesc, ca nu te poti apara, ca nu ai dreptul sa judeci; sa nu spui ce gandesti, sa nu gandesti; ca nu ai nici o valoare … Te-au facut sa crezi ca nu poti duce o viata fericita decat daca ai produsele lor, doar daca iti cumperi fericirea din mall-urile lor; fericirea constand in produsele lor… Ca nu esti decat o statistica, un numar simplu pe ecran, usor de sters… Dar nu este adevarat !

Daca esti capabil de iubire si lupta, sufletul tau face mai mult decat toate mintile lor la un loc. Daca vrei ca urmasii tai sa traiasca cu adevarat liberi sa nu te indoiesti de asta. Traiesti cele mai importante momente din viata ta si o sa faci parte din momentul cel mai important al umanitatii. Totul depinde de tine ! Tu decizi daca esti un simplu miel dus la abator sau te afli intre oamenii care au luptat pana la ultima suflare la eliberarea din sclavie a omenirii. Cred ca a venit momentul sa demonstrezi valoarea si curajul tau !

Alte postari similare :

Previziuni despre viitor

Planul elitelor pentru o noua ordine sociala I

Planul de dominare a coloniei Romania… De de ce traim prost si ce ne asteapta in viitor

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

33 Responses to Sfarsitul capitalismului si nasterea statului politienesc global

 1. Pingback: Noutati | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 2. Pingback: Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate (pol119) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 3. Pingback: lanul elitelor pentru o noua ordine sociala II | NewsInfo1000

 4. Dan Cat says:

  Gainile din crescarorii
  Porcii din crescatorii
  Vacile din crescatorii
  Etc.
  Au scapare?
  Asa avem si noi scapare

 5. petri says:

  Singura solutie este revemirea lui Isus Hristos.Sa ne pocaim caci altfel nu vom scapa nici de opresiunea sistemului, nici de mania lui Dumnezeu.Scriptura se va implinii la litera.Sistemul lui anticrist va stapinii pina la urma peste toata lumea, fie ca va lupta cineva sau nu impotriva lui.Cei care mai cred ca salvarea omului este in el insasi se insala amarnic.Ce scrie aici este adevarat,dar aveti grija cu cei ce va cheama la lupta impotriva sistemului,putini sunt sinceri,majoritatea sunt ai sistemului.Face asta doar pentru a-si identifica mai usor opozitia.Asa ca aveti grija.Singurul lucru bun din asta este ca aceste lucruri trebuie sa fie stiute de cat mai multa lume,dar lupta e personala,e lupta impotriva pacatului din noi, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu il putem invinge.Sistemul va fi invins de Dumnezeu, e lupta lui.Faptul ca stim aceste lucruri ne va ajuta, dar pina la o vreme, apoi nu vom putea rezista decat prin credinta.11. Apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara, care avea doua coarne ca ale unui miel si vorbea ca un balaur.
  12. Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.
  13. Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se coboare foc din cer pe pamant in fata oamenilor.
  14. Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei care avea rana de sabie, si traia.
  15. I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei.
  16. Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,
  17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei.
  18. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.

  • Cristian says:

   Sincer cand aud raspunsuri religioase sunt foarte reticient tocmai pentru aceste raspunsuri vor sa ne bazam pe alta divinitati ce vor vei sa ne ajute. Eu zic SA FACEM NOI CEVA pana sa asteptam sa vina cineva sa ne ajute sau sa ii pedepseasca pe vinovati !

  • Oamenii ratacesc pentru ca nu cunosc si nu inteleg Scripturile care sunt Revelatii date prin oameni credinciosi , traitori si slujitori ai CUVINTULUI divin ( nu farisei religiosi care duc oamenii in ratacire = numiti si serpi , pui de napirci…)

  • Mika says:

   Ceea ce e scris, se va intampla…Apocalipsa lui Ioan…ar fi bine sa citeasca toti sa nu spuna dupa aceea ca ei n-au stiut…toate se vor intampla si daca Dumnezeu nu s-ar fi indurat de noi sa scurteze timpul ar fi cu mult mai mult vai…

 6. Tudor Vecerzan says:

  Hai nu incepeti asa. Care pastor este cretin sa-si omoare turma dupa care profita, doar daca se apuca de banking si in urma schimbarii de slujba trebuie sa renunte la turma. Munca nu este pentru „prosti” ea este pentru sclavi si nici un stapan nu va presta vreodata asa ca sclavi tot mai trebuie. Indiferent ce se va intampla nu trebuie sa va fie frica (cum autorul este cuprins deja) crezand ca moartea fizica este o revenire in planul astral aceasta este defapt o eliberare sau o iesire din joc. Iar jocul ESTE AL TAU. TU DECIZI. Indiferent ce ve-ti face cei care stiti cum sta treaba sau cei care sunt ignoranti; mai devreme sau mai tarziu moartea fizica va surveni pentru ca astea sunt regulile jocului si din cate am vazut eu nu prea a inselat nimeni pana acum moartea. Deci fiti REZONABILI SI RESPONSABILI in ceea ce faceti si in gandire ca frica cu siguranta nu o sa va ajute pe voi, ci tocmai pe cei care incearca sa va manipuleze. Comentatorul PETRI cel ce da exemple din carti pentru copii cu personaje fictionale ca Mickey Mouse sau Doamne-Doamne este exact tipul acesta de manipulator ( daca nu faci ce zice Domnul o sa arzi in focurile iadului dar El va iubeste neconditionat pe toti pacatosii din nastere ).

  • Cristian says:

   Iata si raspunsul la intrebarile tale Tudor : https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/04/06/de-ce-vor-elitele-sa-reduca-populatia/

   Elitele chiar vor sa ne imputineze pentru ca nu vor mai avea nevoie de „materie prima”

   • Tudor Vecerzan says:

    Asa cum eu nu sunt elita nici tu Cristian nu cred ca esti asa ca inafara de speculatii nu prea vad alte mesaje. Citind comentul meu puteai observa ca nu am despicat firu` n patru cu articolul si am mers exact la tinta acolo unde toata filozofia nu isi are rostul. Vorbesc de logica aici si comentul meu nu observ sa duca lipsa de asa ceva. Nu exista nici macar elite cum zici tu sunt doar alti oameni pe care tu ii imbogatesti si ii imputernicesti. Din punctul meu de vedere sangereaza la fel ca toata lumea fara exceptie. Hai sa fim realisti si sa nu mai preluam informatii neverificate si neverificabile si sa bagam frica in bietii oameni. Raspunde la intrebarea: Prin acest articol te-ai gandit daca informezi pe altii sau manipulezi pentru a obtine un anumit feedback?
    P.S. Cand ma refer la „bietii oameni” ma refer la saracii cu duhul cei care tot dau like-uri sau dislike-uri fara nume fara comenturi exact ca niste calculatoare proaste 01100110001110001…

   • Cristian says:

    Am scris acest articol pentru acelas motiv pentru care am decis sa infiintez acest bog, anume cu ideea de a informa oamenii. Nu ma intereseaza like-urile sau vizualizarile drept dovada ca nu caut publicitate sau bani in urma blogului! Daca oamenii invata ceva citind blogul meu si isi folosesc creierul, paralel cu alte informatii cautate si gasite pe alte bloguri de profil, pot sa fie pregatiti pentru ceeea ce o sa se intample. Ca se va intampla in 10 ani sau 30 , tot acelas plan o sa fie.Nu incerc sa manipulez pe nimeni… nici n-as avea cum . Indemn oamenii doar sa fie atenti la ce se intampla in jurul lor si sa-si foloseasca creierul, nu neaaparat sa ma creada pe mine .

 7. Pingback: Planul elitelor pentru o noua ordine sociala I – ll | Lupul Dacic

 8. Pingback: PLANUL ELITELOR PENTRU O NOUA ORDINE SOCIALA | Extraterestrii Printre Noi

 9. Pingback: Sclavia capitalista: Confesiunile unui dependent de munca |

 10. mircea says:

  Vreau doar sa fac o referire la oamenii credinciosi precum Petri…ei sunt dovada vie cat de mult pot fi manipulate grupuri de oameni de catre un predicator care nu este mai presus ca tine Petri poate ceva mai educat sau daca nu ceva mai „jmecher”…nu sunt ateu dar nici la biserica nu merg prea des asta nu inseamna ca, Petri tu o sa scapi de o anumita adeverire la ceea a scris Cristian…oameni este timpul sa deschideti ochii…am terminat facultatea de ingunerie auto cu 8…si lucrez in germania p camion de 7,5 tone…fostii mei colegi cu parinti bine pusi in societate lucreaza la firme foarte bine cunoscute in lume….asta in contextul in care eu miam pierdut noptiile invatand iar ei prin discoteci…provin de la tara dintro familie saraca si tot ceea ce am adunat pana in ziua de astazi (un apartament si o masina la cine stie a cata mana)sunt pt ca am muncit si nu mam lasat manipulat de oameni bine sus pusi….Cristian nu stiu daca chiar asa de rau o sa ajungem ma refer la scaderea drastica a populatiei dar in legatura cu corporatiile care detin puterea lumi de foarte mult timp…cred ca o sa ajungem sa traim ca in filmele cu corporatii care detin puterea lumi…sper sa nu apuc sa traiesc atat…pacat ca am 2 fetite care au sa tremaiasca mult mai greu decat am trai eu.
  P.S. Scuzati gramatica

 11. Nicu Sirius says:

  La început a fost Cuvîntul … Pentru a ne salva acum avem nevoie de informație, un site, ce propaga Adevărul și pe Dumnezeu, cum o face autorul acestui site, El trebuie să devină cunoscut la liderii de opinie Să fie protejată și multiplicată informația respectivă. Ar mai trebuii și o variantă in format carte pentru cei ce nu au PC. Totusi dacă liderii unor state au fost măcelăriți , se vede cî ne așteaptă timpuri grele. Deocamdată avem o speranță. Acum ne trebuie și un Mesia contemporan care ar reseta sistemul antiuman prin Carte, Informație,Credință. Muncă, Adevăr și Mult CURAJ

  • Cristian says:

   avem nevoie de informatie si incerc in limita timpului sa ofer oamenilor stiri neconventionale.
   cat despre Dumnezeu… nu cred ca ai citit toate postarile, caci ti-ai schimba parerea despre mine. eu militez pentru ca omul sa faca ce trebuie singur, fara sa astepte ajutor divin sau sa se roage ca cineva sa-i intinda o mana de ajutor. nu avem nevoie de nici un mesia. daca toti am realiza asta am fi toti mesia pe care-l tot asteptati.

   Ma pot lauda ca avand unul din putinele bloguri de conspiratie din Romania care nu are tenta crestina, ortodoxa, catolica, hinduista, islamica, budista, etc.

   Eu cred ca Omul poate face tot ceea ce isi propune fara ajutorul nimanui !!! Trebuie doar sa vrea !

   • Corneliu says:

    Nu stiu cum sa numesc asteptarea ca sa te salveze o divinitate. As putea spune prostie dar cred ca este mai mult lene.Lenea de a face ceva,pentru ca nu e asa „tu esti buricul universului ” , totul ti se cuvine fara a ridica un deget.

   • mikael says:

    ”nu avem nevoie de nici un mesia” mda,probabil vei rezista ”prin forte proprii” unei eventuale tentative de corupere din partea elitelor. vei fi imun la o suma care sa te asigure ca vei avea o viata frumoasa pana la final. si desigur,daca vei respinge oferta,vei fi imun la foame frig torturi calomnie infirmitate sau moarte. prin forte proprii. felicitari.

 12. ilie says:

  nu face decit sa ne dorim venirea imparatului imparatiilor
  acum e tmpul prezis
  veghiati

 13. romeo says:

  Omul este indoctrinat de sute poate mii de ani e foarte greu sa-i schimbi, dar trebuie pana nu e prea tarziu!

 14. Pingback: Sclavia moderna – VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guvernelor, institutiilor, corporatiilor multinationale. Guvernul mondial din umbra (nom29) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 15. Pingback: Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate | Lupul Dacic

 16. Cristian, se observa deja cu ochiul liber ca primele postari sunt ale „lor”.

  Argumentele lor se bazeaza pe „visul” eroului (mistic sa nu) care o sa vina sa ne elibereze si ne va darui (el, cineva, noi nu putem singuri sa ne ofermi nimic) o viata lunga, fericita si imbelsugata.

  Pentru astfel de oameni am o singura intrebare: In al catalea val de sacrificare veti fi inclusi?

  Evident sperati ca nu in primul. Posibil sa va inselati. Uneltele devin in timp periculoase si trebuiesc inlocuite. Asta cu mult inainte de a se termina sculptura.

  Mai jos o mica hiperbolizare a situatiei actuale.

  Sa spunem ca aveti 10 capre si in fiecare an turma vi se mareste exponential.
  Dupa 2-3 ani nu mai e iarba pe proprietatea voastra, nu mai e un pom si au inceput sa roada din casa.
  Pentru ca nu mai e vegetatie, soarele arde, paraul a secat, fantana abia mai are apa, pute a caca si pipi de capra de iti muta nasul.

  Ce faceti?!
  Veti spune: le vand.

  Ati auzit de cineva sa cumpere oameni?!

  Deci excludem vanzarea. Ce faceti?!

  Exista o singura solutie: moartea lor pentru a va pastra casa si a reveni la pasunea verde din fata casei, la pomii bogati in roade, la adierea placuta a vantului si la susurul paraului.

  Noi, ne distrugem planeta. Filozofia capitalista ne impinge la distrugerea ei.

  In Agenda 21 se spune ca omul odata ce are asigurate mijlocele de trai este preocupat de a avea mai mult si nu de a fi mai mult.
  Legati asta si de faptul ca studiile efectuate au relevat faptul ca „omul educat consuma mai multe resurse decat omul needucat” si veti intelege poate mai mult.

 17. Marcel Musat says:

  cu ceva timp in urma aceste lucruri mi-au atras atentia si mi s-a aprins lampa interioara de avertizare si aprofundand aceste idei am ajuns la concluzia ca Tudor Vecerzan are dreptate si anume ca lupta va fi individuala si fiecare isi va alege calea caci iti pot lua tot dar sufletul este unicul lucru pe care nu ti-l pot lua decat daca tu i-l vei ceda singur,dar sa nu uitam ca unitatea noastra totala ar fi unica arma si unica solutie de a-i demasca pe acesti nenorociti! toate cate se intampla le-am incercat pe pielea mea caci deja am trecut prin situatii prin care vom trece cu totii,unii mai devreme altii mai tarziu si pot spune ca teama si frica au disparut la gandul ca sufletul meu va fi doar alaturi de Dumnezeu! si eu am fost pacalit la modul cel mai frumos prin metodele elaborate ale acestor Bestii dar stiti cum se spune la noi : omul o data pacalit a doua oara nu mai cade in capcana iar supararea lui se transforma in razbunare crunta! in incheiere spun ca sunt pregatit sa-mi duc lupta proprie si stiu ca nu voi fi inteles nici chiar de catre cei apropiati dar imi asum si acest risc iar daca voi avea ocazia sa pot purta aceasta lupta alaturi de altii care impartasesc aceleasi idei o voi face cu cea mai mare placere!

 18. Marcel Musat says:

  revin pentru ca mi-a scapat esentialul si anume ca DOAR UNITI IN GAND SI IN SUFLET vom putea invinge raul,este greu de realizat asa ceva dar nu imposibil!

 19. Pingback: CU CĂRȚILE PE FAȚĂ: ROMÂNIA REALĂ ESTE FALIMENTARĂ… | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI – Radu Iacoboaie

 20. Laur says:

  Totul se va desfäshura conforn Bibliei…mai bine ziz Apocalipsei, pentru cä noi ne afläm în pragul ei, iar domnul acestei lumii satan, conduce totul din umbrä prin supushii si slujitorii lui de FOARTE BOGATZII de aici de pe pämânt…si sä nu uitäm cä este „tatäl minciunii” (manipulare+amägire), si un „ucigashi” (un exterminator färä milä de oamenii), a început deja „necazul cel mare”…pentru mine personal încerc sä caut pocäintzä în fatza Lui Dumnezeu Iisus Christos singurul si Unicul Salvator si Mântiutor al nostru. Sunt convins cä trebuie sä alegem calea credintzei în Dumnezeu Cel Adevärat, pentru cä suntem fiii de Dumnezeu iar El este unica Cale…cine poate rezista de unul singur furiei turbate si nebune a lui satan? Decât împreunä cu Iisus Christos putem scäpa de lumea aceasta tristä si dureroasä, care defapt nu aduce nici o bucurie realä sufletului pe care te potzi baza…majoritatea lucrurilor sunt relative totul în jurul nostru pare un vis urât, näscut din ce este mai fals pe lume…din minciunä. Iar minciuna nu este „cuvânt” di nici CUVÂNTUL…minciuna este doar distrugere pe toate planurile. Dumnezeu sä fie cu noi!

 21. zoon politikon says:

  Un articol neacademic cu tenta speculativa, chiar absurda pe alocuri. Pe de alta parte, eficient si informativ intr-o oarecare masura pentru cei care nu inteleg politica globala si accepta sa absoarba asemenea informatie, care duce lipsa de evidenta empirica; cu alte cuvinte, mai pe intelesul omului de rand.
  Din pacate nu am avut timp sa citesc toate comentariile si risc sa devin ignorant, dar tind sa afirm ca majoritatea romanilor nu detin cunostiinte politice cu adevarat, incluzand marea majoritatea a celor care sunt implicati in politica Romaniei. De asemenea, se pare ca mai exista persoane care inca incearca sa gaseasca un raspuns in religie. Nu doresc sa ma adresez voua, deoarece cunoasterea rationala si ratiunea nu va caracterizeaza prea mult, mi-as pierde vreme sperand si incercand, iar la urma urmei, religia invata lucruri ‘bune’, indeajuns pentru capacitatea intelectuala a unora. Pentru cei putin mai inzestrati intelectual, exista autori precum Adam Smith, Karl Marx, Max Weber, Friedrich Engels, Joseph Schumpeter, Friedrich Hayek, John Keynes, Karl Polanyi, Herbert Marcuse, Francis Fukuyama, David Harvey, Wolfgang Streeck, Paul Mason si multi alti, care ii recomand a fi studiati pentru a intelege mai indeaproape acest sistem capitalist; mai concret, pentru a ajunge la a intelege implicatiile sistemului actual capitalist neoliberal adoptat in marea parte a lumii si care intr-adevar se clatina, pornind de la ideea ca relatia dintre liberalism si democratie este paradoxala.

 22. big like frate. faci o treaba foarte buna aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: