Cativa oameni au incercat sa protesteze fata de hotararea guvernului roman care a aprobat inceperea lucrarilor la mina din Rosia Montana…


Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

6 Responses to Cativa oameni au incercat sa protesteze fata de hotararea guvernului roman care a aprobat inceperea lucrarilor la mina din Rosia Montana…

 1. Ana says:

  actiunea tinerilor este ilegala, dar a guvernantilor cum este?
  ar trebui toti bloggeri sa posteze acest video

 2. Sa incepem sa numaram ….un politist angjat in serviciul nostru , un tanar , doi politisti angajati in serviciul nostru , doi tineri , trei politisti angajati in serviciul nostru , trei tineri , patru politisti angajati in serviciul nostru , patru tineri , apoi multi angajati , trupe in desfasurare si tot patru tineri …Se dau ultimele lupte cu noi …Ramanem in genunchi ….sau….

 3. Sa-l mai votati pe Ponta si Antonescu ! Trebuie boicotate alegerile pentru parlamentul Europei,si alegerile viitoare pentru presedintie..Ei fac numai ce vor ei,fura de sting,comisioane grase,(vezi cazul de fata),si O G pentru a nufi nevoie de parlament sau ministerul mediului. Vointa Tarii nu este si vointa lor,Ei trebuie sa bage bine la buta,ce conteaza ca peste ani locul acela v-a fi otravit ? Pentru asta ar fi trebuit sa se faca referendum.Dar EI l-ar fi respectat cum l-au respectat pe cel pentru reducerea nr. de parlamentari la jumatate.Sa scriem toti ce oameni buni avem in guvern !!!

 4. amedeox says:

  anunt de angajare:rog pe aceasta cale pe dl. prim ministru ponta a ma angaja pe viitor la guvern in calitate de sudor…pentru a suda elementele taiate cu foarfeca de catre melitie…promit a le suda fffff. bine !!! multumesc anticipat!!! pot da si o proba de lucru ,daca se doreste,am si vechime mare in campia muncii….pick.pocketilor…..

 5. nodulgordian says:

  Reblogged this on Fast Direct Advertising and commented:
  N-AU PUTUT PRIN REFERENDUM – O FAC PRIN LEGE :)))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: