Chemtrails, dârele morții – otrava din cer


2265681279_ec680ce1b4_z

 

Cu toţii ne-am obişnuit cu acele dâre albe lăsate de avioanele cu reacţie.Din păcate puţin ştiu însă că acestea sunt de două feluri: contrails şi chemtrails.

Contrails sunt acele dâre de condensare normale care se formează datorită apei din gazele de evacuare ale motoarelor cu reacţie. Ele apar doar la înălţimi peste 9000 de metri unde temperatura exterioară este foarte joasă. Pentru a se forma contrails-urile este necesar ca temperatura gaselor evacuate de motoarele avionului să scadă, de aceea ele apar la o anumită distanţă de corpul avionului şi se dispersează foarte repede.

Chemtrails sunt acele dâre lăsate de avioane care seamănă cu dârele de condensare (contrails) dar spre deosebire de acestea sunt foarte persistente (pot dura câteva ore dacă nu bate vântul), de aceea le putem vedea brăzdând cerul dintr-o parte în alta şi de obicei acoperă cerul de-a lungul şi de-a latul ca un grilaj, de parcă cineva a dorit să acopere fiecare bucăţică de cer.

 

Sunt tot mai multe relatări ale unor persoane care, după apariţia acestor chemtrails, s-au simţit rău, s-au îmbolnăvit şi au ajuns chiar la spital. Orice persoană ce încearcă să privească cu o mare atenție și luciditate la ceea se întâmplă în jurul sau, va observa la un moment dat că ceea ni se spune și ceea ce se vede la prima vedere nu este imaginea de ansamblu. Lucruri stranii se petrec iar descoperirea acestora este la îndemâna oricui. Adevărul este uneori prea șocant pentru a fi acceptat de către majoritatea oamenilor iar multe aspecte trec pe lângă noi fără să le acordăm importanta cuvenită. În această categorie se înscrie și fenomenul numit „chemtrails” sau dârele morții. Pentru cei ce nu sunt la curent cu acest fenomen am să fac un mic rezumat:

Începând cu anii ’90 în Statele Unite ale Americii au început să fie observate dâre ciudate având diferite mărimi și forme ce apăreau pe cer, dâre ce nu erau ale avioanelor obișnuite cu care până atunci majoritatea oamenilor erau familiarizați. Tot mai multe avioane care zburau chiar și la mică altitudine, lăsau în urmă lor dâre alcătuite din substanțe chimice, care nu au nicio legătură cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor. Mai multe aici   – https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/03/12/darele-mortii/ .

 Aceste fenomene s-au răspândit în toată lumea iar tot mai mulți oameni au observat între timp că au devenit extrem de numeroase. Aceste dâre au fost numite „chemtrails”. După ce s-a demonstrat că nu au nimic de a face cu dârele de condensare sau cu dârele provenite de la combustibilul avioanelor, subiectul a fost lăsat de o parte de către media oficială iar întrebările incomode nu au primit răspuns. În urma analizelor de laborator s-a dovedit că aceste avioane împrăștie substanțe nocive pentru oameni și pentru mediul înconjurător. Anumite boli au fost corelate cu aceste chemtrails dar nu s-a putut demonstra legătură între ele. Media alternativă a furnizat informații despre aceste dâre ale morții – Why in the world are they spraying ? fiind unul dintre cele mai vizionate. Multe alte informatii au aparut pe internet.

 Scepticii rămân convinși că este doar o teorie a conspirației însă există brevete ce fac posibilă existența și manifestarea chemtrails-urilor. Aceste arme chimice cu efect întârziat sunt atacuri bioteroriste ce se desfășoară pe întreg globul. În cadrul brevetelor lui  Bernard Eastlung   se menționează că este posibilă dispersarea bariului în straturile superioare ale atmosferei și se specifică faptul că aceasta este de natură să mărească foarte mult conductivitatea, favorizând în felul acesta declanșarea anumitor fenomene de rezonanță ce permit folosirea sistemelor secrete de tip  HAARP.

 

VERDICT! Genocid planetar. Epidemii la comandă!

Genocid plănuit de guvernele lumii. Viruşi precum gripa aviară, SARS şi gripa porcină, pulverizaţi în atmosferă Un fost angajat guvernamental a dat publicităţii un film, în care se vede clar cum avioanele sunt folosite pentru a spray-a în atmosferă substante numite chemtrails. Acestea, lasă dâre ce se aseamănă cu cele lăsate de exhaustia normală de la motoarele jet (urme ce dispar după 40-60 de secunde), pot rămâne în aer ore, chiar zile, formând nori lunguieţi.

Chemtarails conţin săruri de bariu, aluminiu, bănuindu-se că se folosesc la aplicaţii militare în deflexia undelor radio şi luminoase (ca un strat reflectorizant) iar în ele se introduc viruşi, bacterii, microbi, fungi, diverşi agenţi biologici care sunt testaţi pe populaţie. Dâra ce se formează, este de fapt un polimer care se transformă într-o plasă fină care se întăreşte în contactul cu aerul şi astfel el rămâne plutind în atmosferă, la mare înălţime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante. Astfel se aruncă în lume gripa aviară, SARS, gripa porcină, etc.

Meteorologii germani au descoperit aceste chemtrails-dâre pe cer, care fiind radio reflectorizante le-au produs anomalii la instalaţiile radar ce se bazează pe unde radio. Asociaţia Meteorologilor a dat în judecată departamentul armatei germane pentru a se cere dezvăluiri oficiale asupra acestui satanic program secret. Într-un final aceste chemtrailsuri sunt recunoscute de guvernul SUA, ca fiind un program secret necesar de a lupta împotriva “încălzirii globale”. S-a descoperit că ele produc efectul de seră, prin blocarea căldurii de la soare, să fie degajate în spaţiu de stratul reflectorizant de radiaţii, însă nimeni nu ştie într-adevăr ce efect au asupra oamenilor şi a mediului.

Doar una dintre substanțele chimice pulverizate abundent în chemtrails, aluminiu, provoacă tot felul de probleme de sănătate. Substanța chimică atacă în primul rând sistemul nervos, provocând tulburări de somn, nervozitate, instabilitate emoțională, pierderi de memorie, dureri de cap, etc. Dacă deodorantele și antiperspirantele pe bază de aluminiu nu sunt indicate a fi folosite, cum pot oare aceste chemtrails să nu ne afecteze? Expunerea prelungită la aluminiu poate provoca :degenerarea creierului, anemie, probleme digestive, insuficiență renală, probleme de vorbire, dureri musculare, scade densitatea oaselor. împiedică asimilarea calciului.

Bariul este de asemenea un produs chimic ce a fost găsit în zonele puternic pulverizate. Prezența acestuia în organism, chiar și în cantități infime poate duce la vărsături, dureri adbominale și diaree apoasă. Un alt element cu care suntem otrăviți este stronțiu-90. Acest compus chimic este utilizat în producerea tuburilor electronice, pentru tratarea anumitor boli de ochi și în industrie. În cazul în care este inhalat se va dizolva pe suprafața plămânilor ajungând astfel în sânge . Astfel poate reduce numărul de celule roșii din organism cauzand oboseală excesivă și o rezistență scăzută împotriva bolilor.

Acestea sunt doar câteva substanțe ce sunt împrăștiate împreună cu multe altele. Ce urmăresc elitele prin aceste programe ? Pur și simplu să fim o rasă de oameni docili, care să folosească substanțele chimice oferite chiar de ei prin industria farmaceutică. Este un întreg lanț în jurul nostru și depinde de noi dacă ne vom lăsa pradă acestuia.

 

Ce putem face ?

Una din metodele de luptă împotriva efectelor nocive este adoptarea unei alimentații naturale și sănătoase. Este foarte important ceea ce consumăm. Să nu uităm că reclamele ce ne îndeamnă să consumăm hrana oferită de corporații este un alt mod de manipulare iar reultatele sunt aceleași. Alimentele trebuie procurate de la surse de încredere și dacă este posibil să fie cât mai naturale.
Pentru a putea beneficia de un efect purificator cât mai eficient este bine să urmăƒrim folosirea în alimentația noastră a următoarelor legume : Ovăzul , Andivele , Ridichea neagră, Fasolea verde, Morcovul, Sfecla roșie, Țelina, Sparanghel, Ceapa, Usturoiul, Castravetele, Salata, Pătrunjelul. Cele mai indicate fructe cu efecte depurative sunt: Pepenele verde, Piersicile, Lămâile, Portocalele, Grapefruitul și Ananasul.

Chemtrails-urile sunt folosite de către elite în diverse scopuri malefice: – de a ne îmbolnăvi, de a ne slăbi sistemul imunitar, de a manipula psihicul și voința; acela de a realiza diverse experimente biologice și chimice asupra mediului înconjurător și mai ales asupra oamenilor; de a terraforma planeta în scopuri știute doar de către ei; de a împiedica oamenii să-și atingă potențialul lor divin și să-și dezvolte capacitățile, înzestrările, talentul și aptitudinile; acela de a controla coridoarele aeriene și ionosferă; acela de a controla climatul, viața vegetală și animală de pe Pământ, și tot ceea ce poate fi folosit ca hrană.
Cea mai sigură și eficientă cale de a ne proteja împotriva tuturor încercărilor de manipulare de acest gen este  să devenim cât mai conștienți, atât de noi înșine, cât și de universul care ne înconjoară și apoi să acționăm în mod înțelept.

72694909_530600591092001_4600689282946957312_n

Intra pe linkul de mai jos si cumpara cartea in format electronic!

Publicitate

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

28 Responses to Chemtrails, dârele morții – otrava din cer

 1. Pingback: „Terraformarea” Planetei Pamant | Lupul Dacic

 2. De ce aceste persoane pot face rău propriei specii fara nici o remușcare?

 3. De ce exista atâta răutate in sufletele unora.

 4. Lucica says:

  Le-am vazut de multe ori ,am citit cateva articole pe aceasta tema si nu ma surprinde dementa unor mini bolnave .

 5. Pingback: Teoria Pamantului Plat | Templierblog

 6. paul says:

  salut, intrebarea mea este: daca aceste chemtrails sunt raspandite peste tot, cei care controleaza raspandirea lor sunt imuni la efecte?

  • O intrebare foarte buna. Aceste chemtrails sunt corelate cu alimentatia nesanatoasa a maselor, cu fluorul din pasta de dinti si apa si cu vaccinurile. Spre exemplu, elitele n-ar fi contaminate de aceste chimicale pentru ca ele nu folosesc alimente modificate genetic sau cu adaos de chimicale si nici nu se vaccineaza la ordin precum masele. Subiectul este destul de amplu si am sa ii acord un alt articol sau film in viitorul apropiat.

  • Anonim says:

   E vrajeala!!

  • ALDEA VERONICA says:

   IN RUSIA SI CHINA NU SUNT!

 7. agent Smith says:

  din 2012 a inceput, la modul evident si senzitiv perceptibil, o schimbare cel putin in sistemul solar, daca nu chiar in galaxie. cimpul magnetic al planetei se schimba. elementul sensibil la magnetism al omului este glanda pineala, asa cum pituitara simte gravitatia. pineala are in compozitie cristale de calciu, bariu. acelasi bariu se afla si in chemtrails.
  pineala este foarte sensibila la cimpul magnetic pulsatoriu. functie de intensitatea si tiparul cimpului, prin pineala se poate induce individului somn sau asa-zisa trezire spirituala. primul efect se intilneste in cazul rapirilor, unde un microcip introdus linga pineala prin sfenoid creeaza un microcimp magnetic pulsatoriu ce induce somn, facilitind rapirea. in cazul cimpului magnetic al planetei este vorba de un proces natural, evolutiv, in care modificarea cimpului magnetic asigura indivizilor un salt in constiinta.
  cine comanda activitatea chemtrails stie bine toate astea si de aici se poate intelege atit ce tablou pot sa cuprinda cit si natura si originea lor naturala. cristalele de bariu, aluminiu, cuart, creeaza, sub actiunea cimpului magnetic terestru si in rezonanta cu cristalele din pineala o rezonanta particulara care indeparteaza, clar ca nu pina la anulare, posibilitatea saltului de constiinta asigurat de actiunea naturala a pinealei. pentru ca lumea, atunci, ar vedea si intelege cine si de ce…

  • hira says:

   Omul functioneaza pe o anumita scara hz. Uniformizarea acesteia prin substante chimice, poate duce la sclavagism biofizic. Este doar o ipoteza. S-a incercat prin vaccinuri, culmea acelasi aluminiu. Poate sunt speculatii dar si razboiul gefizic parea speculatie si uite ca de 200 de ani, nu este. Se cauta forma perfecta de manipulare, in loc sa descoperim natura bolilor sponsorizam propria inchisoare.

  • hiraq says:

   Omul functioneaza pe o anumita scara hz. Uniformizarea acesteia prin substante chimice, poate duce la sclavagism biofizic. Este doar o ipoteza. S-a incercat prin vaccinuri, culmea acelasi aluminiu. Poate sunt speculatii dar si razboiul gefizic parea speculatie si uite ca de 200 de ani, nu este. Se cauta forma perfecta de manipulare, in loc sa descoperim natura bolilor sponsorizam propria inchisoare.

  • Meluta says:

   Toate acțiunile de blocare NICIODATA nu vor avea succesul scontat!
   Suntem blocați ( cei care chiar au potențial evolutiv) insă EXACT această acțiune de( contra evoluției) este perfect OBSERVATĂ!
   Cine căstigă pe termen scurt – succes degenerat, contrariul evoluției care este singura explicație a existenței omenirii ) pierde infinit pe termen lung!
   Ar fi de dorit să nu se mai oboseasca ptr că fiecare tendință ( atăt evolutiva cat și contrariul) are o implicație (…..) absolut determinantă;
   Cu alte cuvine: blocarea provocată prin intenție generează efecte nedorite/ este un „succes”pe termen , dar blocații nu pierd ci căștigă (…) pe termen absolut!
   Potențialul NEMANIFESTAT nu este un fenomen NEOBSEVAT și de către responsabilii cu scara evoluției!
   …. dimpotriva ! Cu cel mai performant microscop absolut , din câmpul infinitului;
   Am varii exemple personale : da, am fost blocată ! Vai și amar de cine a facut-o!
   Unii au murit total deteriorați psihic, moral etc din cauze exterioare; crede careva că din această categorie careva va fi judecat ptr faptele altora ? Va fi judecat după „ce ar fi devenit daca nu era blocat!”

 8. Zamolxes says:

  Cred ca dacii sunt de vina pentru darele alea toxice.

  • Bogdan says:

   Eu cred ca BOR si popimea e de vina pt aceste dare ale mortii!!!

   • Constantin says:

    Esti un prost informat! Nu arunca vina nimănuia,dar ce legătură are Biserica Ortodoxa Româna si preoții? Nu are nici legătură,ci guvernele lumii (mai ales masonii) vor sa fa a rau acestei lumii! Noi ce sa facem? Nu putem sta cu mâinile in san sau legate! Trebuie sa constientam si sa deschidem ochii lumea in ce pericol se afla! In curând vom initia o noua petiție pentru a putea sa strângem cat mai multe semnături de sprijin împotriva darelor mortii apărute pe deasupra României! Ne distrug grădinile si culturile de pe câmp, ne mor animalele otraviti si mai ales ne imbolnavim,ne baga oamenii in spital! Trebuie sa oprim,trebuie sa fie auzita vocea poporului roman!

 9. Pingback: Chemtrails, dârele morții – otrava din cer | De toate pentru toti de Nicoleta Liana

 10. Maria Bodan says:

  Blestemati de oameni care fac rău alți o sa aibă și ei partea de aceeași soarta cu ceilalți oameni sarmani .Dumnezeu sa ne ajute sa nu ne inbolnavim

 11. Blaj Stelian says:

  Asa este.Si eu cand trec cu masina pe langa groapa de gunoi a orasului simt un miros profund de CHREMTRAILS care face ca organismul meu sa reactioneze negativ.Trebuie sa facem ceva.#@%*&%##@+*&%$@

  • Constantin says:

   Haideti cu totii sa strângem semnături pe petitie si sa facem proteste mari in strada! Vocea poporului trebuie sa fie auzita sa stie toate guvernele lumii,mai ales pe cel roman ca poporul roman nu este deloc prost cum credeau ei!

  • Constantin says:

   Cred ca aveti reactii alergice! Si eu am simțit la tara noaptea un miros de pesticide!

 12. Pingback: Chemtrails – Genocid planetar | Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane

 13. Viorel Rusanu says:

  Explicit prezentat .
  Alimentele detoxifiante bine enumerate .
  Constientizarea existentei ocultei satanei ce poate fi învinsa de puterea Dumnezeasca din constiinta noastra .

 14. ESTE FOARTE INGRIJORATOR ACEST RAZBOI”CERESC”, POATE PENTRU CA PESTE ANI BUNI SE EPUIZEAZA RESURSELE DE HRANA PE PAMANT SI TREBUIE SA SCADA POPULATIA? n-ar fi rau sa sw dea ceva chemtrails pentru a nu mai dormi alesii in scaune comode si caldute si… mai multa minte pentru binele tutror nu al bogatilor. Vedeti tot articolul: „chemtrails -darele-mortii-otrava-din-cer(wordpres.com)

 15. ALDEA VERONICA says:

  EU NU CRED CA MAI EXISTA ALIMENTATIE SANATOASA!

 16. Anonim says:

  Cei care imprastie aceste substante unde locuiesc, dar familile lor, rudele…? Interesanta teorie dar nu prea sta in picioare.

 17. Cezara says:

  De unde ne vine ajutorul? Ajutorul ne vine de la Domnul care a făcut cerurile și pământul!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: