Despre mâncarea sănătoasă, nutriție, aminoacizi și efectele nocive din proteinele animale


dietas-vegetarianas-7

– Toate produsele animale au colesterol.

– Cel mai bun lapte pentru bebeluși este cel de mamă, cel natural, cel care are anumite caracteristici special create de natură pentru om. Bebelușul nu este un vițel. Cel mai sănătos este să consume laptele mamei și nu cel al unei vaci, capre, sau pisici.

– Mâncați cât mai multe legume și fructe (ne protejează de cancer și alte boli); în ele se află vitamine și substanțe necesare pentru corpul uman.

– Legumele și fructele conțin substanțe vii pe care nu le găsim în carne, ouă sau lactate.

– Cel mai bun calciu se găsește în plante, cel din lapte și derivatele acestuia nu este bine asimilat de corp.

– Proteinele de origine animală în cantitate mare declanșează cancerul.

– Hrana vegetală este mult superioară și mult mai completă decât hrana animală.

– Carnea în sine nu este un aliment care să-i omoare pe oameni dar ea nu e cel mai bun aliment, nu este foarte sănătoasă. Dacă mâncăm prăjeli/friptură și dacă punem lângă acestea o salată de varză tot efectul nociv al acestora, sau mare parte din el, se duce pentru că salata de varză absoarbe oxidanți. Eu nu spun că proteina animală este toxică, este hrănitoare dar nu e cea mai sănătoasă, scurtează viața.

– Roșia are 300 de substanțe vii, fiecare cu rolul ei, iar 15 dintre acestea sunt vitale organismului nostru.

– Cei mai buni aminoacizi îi găsim în semințe, sâmburi și leguminoase, aici este baza. Proteinele animale, deși aparent sunt complete, ele sunt inferioare pentru că au colesterol, grăsimi animale… declanșează cancerul.

– Când mâncăm substanțe co-cancerigene ele intră în celule, stau nemișcate și în momentul în care consumăm proteine animale în cantitate mare atunci se declanșează arma.

– Proteinele animale dau dependență.

– Din lapte luăm foarte puțin calciu.

– Toate proteinele animale sunt acide, toate proteinele vegetale sunt alcaline, proteinele acide scot calciul din oase.

– Proteinele vegetale nu conțin colesterol.

– Uleiul încins împreună cu amidonul din cartofi produce o substanță cancerigenă numită acrilamida.

– Spun adevăruri științifice, am lucrat în Academia de Științe Medicale și nu-mi permit să spun prostii. Și încă ceva, nu vreau să schimb pe nimeni, dar totuși e bine să știm că există niște adevăruri care dacă le călcăm se întâmplă exact ceea ce se întâmplă dacă pui piciorul pe greblă: nu-ți da în cap constructorul, nu dumnezeu a vrut să faci ceva ci grebla te-a trosnit, cine calcă legea s-a ars. Acești cartofi prăjiți sunt delicioși, dar cu cât îi mâncăm mai rar ne fac mai puțin rău.

– O tumoră ca să se facă de 1 cm are nevoie de 5 ani, dar după ce a apărut își poate înmulți volumul în doar câteva luni.

– Orice pahar de băutură care conține alcool nu trece neînscris în creier. Fiecare picătură de alcool ajunsă în sânge, ajunge în sistemul nervos central și exact cum omoară analcidul muștele așa omoară alcoolul celulele sistemului nervos: gândim mai puțin, iubim mai puțin, reținem mai puțin.

– La pești toate mizeriile se acumulează (ex.: mercur). În special peștii răpitori acumulează mai multă mizerie, datorită faptului că la rândul lor mănâncă alți pești cu altă cantitate de mercur acumulată în ei.

– În trei săptămâni ne formam obiceiuri noi ( bine de știut dacă doriți să vă lăsați de fumat, de băut cafea sau de mâncat carne), cam trei săptămâni aveți de suportat până a vă obișnui fără aceste droguri.

Un om avertizat face cât doi.

Surse :

http://www.stiintific.com/

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

2 Responses to Despre mâncarea sănătoasă, nutriție, aminoacizi și efectele nocive din proteinele animale

  1. Tezuka says:

    Ai dreptate, in unele detalii, dar uite, de exemplu „painea noastra cea de toate zilele”, fara de care vegetarienii si veganii nici nu se prea gandesc sa traiasca, este de fapt, cel mai adictiv aliment la momentul de fata. Painea facuta prost, si impaiata cu tot felul de chimicale, este mai rea, decat orice fel de carne, pentru ca carnea, provine dintr-un animal al carui organism este la randul sau dotat cu un sistem imunitar, respectiv, in oarecare masura, poate procesa toxinele; painea, nu provine dintr-un organism dotat cu gandire, adica, faina nu gandeste, nu proceseaza ce i se mai introduce in componenta, pentru a creste perioada de valabilitate a painii, si altele.
    Citeste doua articole, daca te intereseaza, despre alimentele adictive, aici:
    http://www.blogslabire.ro/?page=shop/browse&category=alimente-adictive

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.