Programare predictiva


ExclamationPoint-400x400

Asistam in ultimii ani la tot felul de scenarii a unor dezastre iminente. De la eruperea unui supervulcan, ciocnirea cu un meteorit sau cometa, epidemii sau inundatii la scara globala, atacuri teroriste din ce in ce mai „ingenioase”, si chiar pana la intalnirea cu o civilizatie extraterestra. In lume se petrece ceva, asta e sigur ! Nu este o teorie conspirationista, nu este o inchipuire a celor ce cred ca Lucifer va veni pe Pamant, nu este nici macar o strategie de marketing care sa atraga audiente pe site-uri.

In timpul „Razboiului Rece”, SUA in special dar nu numai, isi avertiza populatia despre un posibil atac nuclear din partea URSS. Nu era nici o conspiratie, acest lucru se putea intampla oricand. Incepand de la filme pana la programe TV, americanii au fost „sfatuiti” cum sa se comporte in cazul unu atac nuclear. In ultimul timp asistam la o invadare a documentarelor despre supravietuire. Survivorman, Ultimate Survival, Supravietuire in doi, Singur in Salbaticie, etc sunt doar unele din multitudinea de documentare ce se prezinta publicului. Apoi vin documentarele in care ni se arata cum se pregatesc anumite familii de pe glob pentru o eventuala apocalipsa. Documentarele despre intalnirea cu o eventuala rasa extraterestra nu lipsesc din peisaj. Si aici scenariile sunt destul de variate. N-as lasa la sfarsit nici filmele si serialele ce parca vor sa se incapataneze sa ne descrie scenarii despre aceleasi lucruri.

Programarea predictiva reprezinta un proces care trebuie facut, pregatit, spus inainte de inceperea unei actiuni principale; care preceda, care este anterior; anticipat, preliminar. Sa fie oare toate aceste evenimete o incercare a elitelor de a ne spune ceva ? Poate… sau poate ca e doar marketing. De unde stiu ei ce se va intampla ? De ce nu ne anunta ? Raspunsurile sunt destul de variate. Unele scenarii afirma ca nu vor sa creeze panica, in timp ce altele, mai pesimiste, spun ca ei chiar vor sa imputineze populatia planetei spre a-si atinge adevaratele planuri. Eu raman totusi la varianta ca cei ce se afla in spatele acestor scenarii stiu ce se va intampla si vor sa invete cat mai multa lume sa se pregateasca pentru unul sau mai multe evenimente ce se vor desfasura in viitorul nu prea indepartat.

Cutremurele

13765032781374473659Cutremur

Citind titlurile ziarelor printre randuri aflam ca intensitatea cutremurelor din ultimii ani s-a inmultit ingrijorator.Frecventa cutremurelor mari, de peste 5,5 grade pe scara Richter, a crescut de la un an la altul. Daca, la inceputul anilor 2000, media anuala era de 1.400-1.500 de cutremure, din 2007, numarul lor a trecut frecvent de 2.000, ajungand la 2.500 în 2011. Statistica seismelor devastatoare este si mai ingrijoratoare. In anii 1970 sau 1980, cutremurele de peste 8 grade pe Richter erau sporadice, incepand cu 2004 insa, au aparut chiar si de doua ori pe an. Pentru prima data in istorie, cutremurele de peste 8 grade din Chile si Japonia au deplasat axa de rotatie a Pamântului. Varful activiatii seismice din ultimii ani a fost 2007, cand au avut loc patru cutremure de peste 8 grade si 14 cutremure de peste 7 grade. Romania este unica pe harta seismica a Europei. Pentru prima data in istorie, cutremurele de peste 8 grade din Chile si Japonia au deplasat axa de rotatie a Pamantului.

In Romania se intalnesc trei placi tectonice, iar epicentrul marilor cutremure este Vrancea. La noi, pot ajunge vibratiile seismelor din Iran, Turcia si Marea Neagra, dar si cele din Grecia. In ultimii ani, cutremurele puternice din tara noastra s-au produs in pereche: cele din 1976-1977 au avut replici in 1986-1987, iar cutremurele din 1990 „au raspuns” in 1999 si 2000, conform teoriei ca odata la 8-10 ani apar seisme de peste 5 grade. Ultima pereche, din 2004-2005, nu a avut deocamdata replici. In ultimele zile au fost peste 80 de cutremure in zona Galati si peste 20 in restul tarii. Specialistii s-au intalnit, au dezbatut dar nu au ajuns la nici o concluzie.

Astrofizicianul Piers Corbyn este de parere ca Pamantul se zguduie sub influenta Lunii si a Soarelui. NASA nu exclude ca exploziile solare puternice din ultimii cinci ani sa aiba o legatura cu dezastrele de pe Terra, dar nu are dovezi concrete deocamdata. Insa site-ul NASA este inchis si asta ridica un mare semn de intrebare. Corbyn pleaca, insa, de la un fapt real: cutremurul de 9 grade din Japonia, din 11 martie 2011, s-a produs in timp ce Luna se apropia de Pamant. Pe 19 martie, Luna a fost la numai 356.000 de kilometri distanta de Terra, cea mai apropiata pozitie din ultimii 19 ani. Anul acesta, in preajma zilei de 23 iunie, cand Luna a ajuns iar la perigeu, s-au declansat 20 de cutremure de peste 5 grade in zona fierbinte a globului. Urmatoarea intalnire cu Super Luna este pe 10 august 2014.

Cometa ISON

images

C/2012 S1 (ISON) este o cometa superluminoasa care a fost descoperita la 21 septembrie 2012 de catre 2 rusi, Vitali Nevski si Artiom Novicionok, in apropiere de planeta Saturn.Cometa are un diametru de 5 km si va forma la trecerea printre Soare si Terra o coada cu o lungime de 300000 km, cel putin asa afirma datele oficiale.Conform declaratiilor oficiale, cometa nu ar prezenta un pericol ,va putea fi vizibila cu telescoape sau chiar binocluri de putere relativ mica; va fi vizibila cu ochiul liber incepând din noiembrie 2013 pana prin ianuarie 2014, daca nu va disparea din campul vizual pana atunci, sau nu se va dezintegra; va trece la cea mai mica distanta fata de centrul Soarelui -1.800.000 km pe data de 28.11. 2013.Pe data de 04 decembrie va fi la periheliu fata de soare si atunci se va sti daca isi va continua drumul sau va intra in forta gravitationala a Soarelui si se va dezintegra. Va fi cel mai aproape de Pamant -64.200.000 km la data de 26.12.2013. Pamantul va trece cel mai aproape de orbita cometei pe 14-15 Ianuarie 2014 si sunt sanse sa apara particule de praf de marimea micronilor sau ploi de meteoriti si fenomene asemanatoare aurorei boreale dar sansele sunt mici deoarece Pamantul se va apropia de orbita, dar nu de coada cometei.

Datele oficiale spun ca un corp ceresc cu un diametru de doar 5 Km, are o coada cu o lungime de 300 000 Km . Oare ? Si daca am vaporiza complet corpul ceresc de 5 Km ? Diametru si gazul l-am ” imprastia” pe o distanta de 300 000 Km , nu ar fi suficient pentru a mai ramane ceva la concentratie vizibila. Stim ca nucleul cometei este solid si e format din peste 50% gheata. Coada cometei e formata din vapori rezultati din topirea nucleului si praf. Conform site-ul liveleak.com ce prezinta parerea unui astronom amator care crede ca aceasta cometa ISON nu ar fi altceva decât mitica planeta Nibiru. Iata ce ne spune el despre cometa ISON: Cometa ISON are o latime de 15 arcsecunde, ceea ce înseamna 50.000 de kilometri ; Jupiterul are o latime de 30 arcsecunde, ceea ce înseamna ca ISON e jumatate din marimea lui Jupiter ! Diametrul mediu al Pamântului e de 12.742 de kilometri, deci ISON e de 4 ori mai mare decât Pamântul.

La intrarea in sistemul solar ar putea crea acest corp cutremure ? Raspuns: DA. Exista si posibilitatea ca fragmente mari rezultate din eventualele ciocniri ale lui ISON cu alte corpuri ceresti sau produse de eventuale fenomene datorate apropierii exagerate a cui ISON de soare ( smulgerea unor bucati sub forta gravitationala a Soarelui sau „faramitarea” lui ISON datorata caldurii si/sau altor radiatii solare sau jeturi de plasma ale acstuia). sa loveasca Pamantul, alte planete si/sau sateliti ai acestora sau Luna. De asemenea in cazul unei eventuale dezintegrari a lui ISON, din una din cauzele mai sus mentionate, exista posibilitatea ca Pamantul sa treaca prin „perdeaua” de meteoriti rezultati in urma dezintegrarii.Nu stim cum apropierea fata de Pamant a lui ISON, prin influienta puternicului camp de atractie, a eventualelor radiatii emanate sau a altor fenomene determinate de ISON, poate influienta Pamantul si viata pe acesta.

Supervulcanii

yellowstone-615

Conform site-ului endoftheamericandream, solul de sub Parcul National Yellowstone se ridica cu o viteza record. De fapt, se înalta cu aproximativ opt centimetri pe an. Motivul pentru care aceasta crestere a devenit îngrijoratoare este ca sub parcul Yellowstone se afla Supervulcanul – cel mai mare vulcan din America de Nord. Oamenii de stiinta ne spun ca este inevitabila eruptia sa intr-o zi, si, atunci când se va întâmpla, distrugerea va fi de neimaginat. O eruptie completa a supervulcanului de sub Yellowstone ar arunca un strat adânc de 3 metri de cenusa vulcanica pâna la 1.000 de kilometri departare, si o mare parte din Statele Unite ar deveni de nelocuit.

Roiurile de cutremure recente de la Yellowstone au început pe 10 septembrie si au durat pâna la 11:30 în dimineata zilei de 16 septembrie.
Aceasta ar exploda cu o forta de o mie de ori mai puternica decât cea de la Muntele St Helens din 1980.Împrastiind lava departe în cer, un nor de cenusa incinerând vegetatia s-ar rasfira aruncând un strat de trei metri adâncime pâna la 1000 de mile distanta. Doua treimi din SUA ar putea deveni de nelocuit din cauza aerului toxic, fortând coborârea la sol a mii de zboruri si silind milioane de oameni sa îsi paraseasca locuintele.

O eruptie completa la Yellowstone ar putea fi de pâna la 1.000 de ori mai puternica decât eruptia de pe Muntele St Helens din 1980. Aceasta ar ridica cenusa vulcanica la 25 mile în aer. Urmatoarea eruptie la Yellowstone pare sa se apropie cu fiecare an ce trece. Începând cu anul 2004, unele zone ale Parcului National Yellowstone au crescut cu pâna la 25 de centimetri si s-au înregistrat 3.000 de cutremure in zona Yellowstone în fiecare an. O eruptie masiva la Yellowstone ar însemna ca aproape totul pe o raza de 100 mile de Yellowstone ar fi ucis imediat. Ar acoperi practic întreaga zona de vest a Statelor Unite cu cenusa vulcanica. Productia de alimente în America ar fi aproape in totalitate distrusa.“Iarna vulcanica”, ar raci radical planeta. Unii oameni de stiinta cred ca temperaturile globale ar putea scadea cu pâna la 20 de grade. America n-ar mai fi niciodata la fel iar oameni de stiinta cred ca o eruptie completa ar face doua treimi din Statele Unite complet de nelocuit. Eruptia vulcanului Yellowstone ar fi insa daunatoare intregii planete. Efectele sale ar putea duce la o mica era glaciara ce ar paraliza planeta.

Pregatiri

concluzii

Conform informatiilor aparute pe internet in ultimele saptamani FEMA – Agentia Nationala pentru Situatii de Urgenta din SUA a comandat alimente – conserve si mancare care poate fi pastrata pentru o perioada mai lunga de timp in valoare de 14,2 milioane de dolari. Tot FEMA a ordonat si aducerea unei rezerve uriase de apa plata, ce trebuie livrata tot inainte de 1 octombrie. Pe plan militar nu va fi permisa nicio plecare pentru armata americana in intervalul 28 septembrie – 5 noiembrie, iar unitatile Garzii Nationale trebuiau sa isi termine trainingul in domeniul „controlul revoltelor” pana pe 30 septembrie 2013. Pe de alta parte, in Rusia se intampla lucruri asemanatoare. Ministerul de Interne din Rusia isi pregateste oamenii pentru a „manageria situatia in cazul unui dezastru major”.Intre SUA si Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele parti se angajau sa faca „schimb de experti in cazul unor dezastre de amploare”.

Directorul CIA a vorbit despre eventualitatea pericolului unei amenintari de impuls electromagnetic, care dupa cum se stie poate fi efectul unui atac nuclear sau al unei catastrofe produse de impacturi cu elemente din spatiu sau explozii solare masive. In cuvantul sau directorul CIA a subliniat ca acest pericol nu vine neaparat de la un adversar ci si de la Soare.

Mii de functionari, cadre de conducere, ofiteri din Garda Nationala, experti antiterorism din F.B.I. si oficiali din agentiile guvernamentale din Statelor Unite, Canada si Mexic se pregatesc pentru un exercitiu de urgenta in Noiembrie, care va simula atacuri fizice si cibernetice care ar putea distruge zone mari din reteaua de electricitate. Ei vor simula o criza asa cum nu a mai fost vreodata in vreo situatie reala si mai mult de 150 de companii si organizatii s-au inscris sa participe. Pregatirile pentru exercitiul din Noiembrie au loc in timp ce Congresul dezbate legi care ar putea impune noi standarde pentru protejarea retelei electrice impotriva atacurilor cibernetice, insa multi din industrie, unora dintre care le-ar place astfel de reguli, sunt sceptici ca aceste legi vor fi aprobate.Exercitiul este deasemenea panificat in timp ce conferinte, studii si chiar lucrari de fictiune ridica viziuni aproape apocaliptice in ce priveste reteaua. Sa nu uitam ca astfel de simulari se efectuau si in ziua atacului de la World Trade Centre,in ziua atentatelor din metrolul Londinez, in ziua atentatelor din Boston…
In Romania, din august, odata cu exercitiile din America au inceput sa bata la usile oamenilor politistii de proximitate cu ordine de chemare la CMZ-uri pentru actualizarea datelor. Rezervistii au fost concentrati in perioada 24-27 septemebrie. Prognozele meteo sustin ca anul acesta vom avea cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani.Explicatia pentru racirea drastica a vremii ar fi o activitate mai scazuta a Soarelui. Cine va produce sau ce va duce la scaderea acestei activitati sau micsorarea puterii soarelui, nu spune nimeni.

Cat adevar sau cata manipulare este informatiile aparute pe internet, numai cei care l-au postat pot spune. Au mai fost postate destule alte alarme false, ba cu Nibiru, ba cu calendarul Maya. Probabil cineva are interesul ca oamenii sa isi faca provizii pentru iarna… Acestea sunt date oficiale, care tot oficial nu au nici o legatura cu nimic, nici intre ele. Sunt toate simple coincidente si sa speram ca asa vor ramane… desi eu sunt convins ca nu e doar o simpla coincidenta !

Alte postari similare :

Misterele Cometei ISON

Peste 150 de companii si grupuri vor lua parte la un exercitiu de simulare a unor atacuri asupra retelei de electricitate in New York

Ce face guvernul SUA cu 30.000 de ghilotine, 100.000 de vagoane de transport prizonieri si peste 600 de milioane de gloanțe ???

10 motive pentru care nu poti avea incredere in mass-media

Tehnici de supravietiure in orice situatie

 

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: