VIRUSUL EBOLA FOLOSIT (intenționat) PENTRU A ASCUNDE MAREA CRIZĂ PLANETARĂ PLANIFICATĂ SĂ ÎNCEAPĂ DIN LUNA NOIEMBRIE ?!?


       Anthony Banbury , șeful misiunii Națiunilor Unite pentru coordonarea acțiunilor împotriva Ebola,  a spus că omenirea este pe cale să piardă bătălia împotriva virusului Ebola, nereușind să stopeze epidemia mortală… O astfel de știre nu face decât să producă panică sau să pregătească terenul pentru implementarea planurilor ascunse ale elitelor în vederea obținerii controlului total asupra populației.

      Experimentul Ucraina, cel prin care urma să se producă un conflict zonal în care forțele atât politice cât și militare să se concentreze pe izolarea Rusiei și încet, încet spre „democratizarea ei” în stilul Uniunii Europene… a eșuat. Nu este nici un mister faptul că ultimele negocieri între Europa și Euro-Asia… lucrurile nu au ieșit în favoarea Uniunii… și Rusia (alături de China) au câștigat bătălia. Discuția a fost scurtă și… destul de dură. China produce peste 75% din necesarul mondial de produse de larg consum… Rusia, asigură necesarul a aproape 65% din nevoia de energie a Uniunii Europene… Orice boicot asupra Rusiei… se transforma într-o presiune atât pe Europa, cît și pe America… Piețele de capital se confruntă  săptămâna asta cu o scădere îngrijorătoare.

      Plecând de la aceste date, puterile financiare și nu numai, au realizat că practic, nu doar teoretic, nu mai dețin controlul populației, iar acest lucru va fi destul de repede înțeles și de cetățenii europeni și nu numai… Nu putem exclude ipoteza în care „un virus” (care nu are tratament) să fie scăpat peste un teritoriu „care nu poate fi controlat” pe modelul deja celebrelor dâre „chemtrails”. Și… evident, pentru a nu putea fi „bănuiți”, primul eșantion de testare se va face pe pământ american.

      Surse, neconfirmate încă, afirmă că FEMA planifica doua exercitii (simulari) de lupta contra unei pandemii, cu o durata de 2 ani. Aceste exercitii se vor efectua in colaborare cu sectorul financiar si vor incepe in data de 13 Noiembrie 2014. Forurile Executive Federale din New York si New Jersey, in colaborare cu Departamentul de Sanatate si Servicii Umane, Departamentul de Sanatate si Igiena, Industria de Securitate si Asociatia Pietelor Financiere, confirma o serie de exercitii in cazul unei pandemii (EBOLA) , pentru prevenirea situatiilor critice ce pot apare in domeniul financiar (!!!) .

       Aceleași surse afirmă că săptămâna viitoare, bancile centrale ale Statelor Unite ale Americii si ale Marii Britanii , se vor reuni la Washington pentru a proba un joc de razboi al falimentului financiar. In aceste exercitii , sunt incluse intreruperi masive de alimentare cu energie electrica pentru populatie , intreruperea legaturilor telefonice (fixe si mobile) si a Internetului (practic toate mijloacele de comunicatie de care ar fi nevoie in cazul unei pandemii!)…. Misterul se adanceste si mai mult atunci cand se afirma ca, in cadrul acestor exercitii, FEMA este pregatita pentru 200 de milioane de morti!

      Dacă e adevărat, în câteva zile totul va muri. Banci, burse de actiuni, asigurari , fonduri de pensii , economiile persoanelor de o viata intreaga …Toate acestea vor dispare! Stapanii finantelor (banilor) Rockefeller si Rotschillds, vor bloca tot ceea ce este relationat cu banii, pentru a duce intreaga umanitate intr-un haos total.Milioane de persoane ce vor iesi in strada, disperate in a-si cere drepturile. Acestea vor fi considérate si catalogate drept „suspecti purtatori ai virusului Ebola”… si vor fi inchisi in lagare create special de FEMA, izolati complet de orice sursa de comunicare cu exteriorul …

     Oare sunt doar zvonuri sau un scenariu că acesta e pus la cale în secret ? Nu vreau să produc panică prin aceste afirmații ci doar să trag un semnal de alarmă. Oricum, nu cred să fac mai multe valuri decât știrile despre virusul care vine, vine, vine, călca totul în picioare…

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

11 Responses to VIRUSUL EBOLA FOLOSIT (intenționat) PENTRU A ASCUNDE MAREA CRIZĂ PLANETARĂ PLANIFICATĂ SĂ ÎNCEAPĂ DIN LUNA NOIEMBRIE ?!?

 1. totulpentrusuflet says:

  Reblogged this on totul pentru suflet.

 2. Pingback: VIRUSUL EBOLA FOLOSIT (intenționat) PENTRU A ASCUNDE MAREA CRIZĂ PLANETARĂ PLANIFICATĂ SĂ ÎNCEAPĂ DIN LUNA NOIEMBRIE ?!? |

 3. Pingback: Elita globalistă americană agită apele |

 4. Br hai says:

  atunci cand apar astfel de stiri, niciodata nu se pune problema cum sa plateasca nemernicii care propaga teama in randul simplilor oameni care tot citesc si tremura de cand cu anul 2000 pana acum
  eu as propune sa fie castrati, daca sunt masculi, sau batuti cu ranga , daca sunt femei
  pariez insa pe masculi bolnavi

  • Sper ca nu sugerezi ca eu as propaga teama. Te-as invita sa iti concentrezi atentia asupra media care zi de zi prezinta stiri mult, mult mai cutremuratoare ca aceasta. Tot ceea ce am prezentat eu mai sus e sub forma de teorie…

 5. Daniel says:

  Oricum vor sa ne omoara cat mai repede. Cel putin sa ne anunte. Sa ne dea de trait macar un an asa cum trebuie apoi murim de voie buna

 6. Radu T. says:

  Am renuntat sa citesc cand am vazut „chemtrails”. Incercati „condensation trails”, speriatilor. Si mai invatati un MINIM de inginerie, nu trebuie mult, doar sa invatati bazele functionarii unui motor cu jet in atmosfera rece.

 7. Vasile says:

  „worst case scenario” este termenul cel mai in masura sa defineasca articolul de mai sus.
  Cu alte cuvinte, in cultura „occidentala” se trateaza foarte serios TOATE aspectele negative care ar putea aparea in buna desfasurare a unei activitati. In acest moment, aparitia Ebola a generat un nou capitol de „exercitii de stres” pt sistemul bancar…social…etc.
  Nu e nimic anormal in acest lucru. Lumea vrea sa fie pregatita pt ceea ce e mai rau.

  In filme vedem (poate ca sunt doar filme) cum in caz de crize sociale, in SUA apar pe strazi soldati din Garda Nationala, care stiu exact ce trebuie sa faca! Adica au fost pregatiti pt diverse tipuri de „evenimente”.

  Ganditi-va la un exercitiu de alarmare in caz de incendiu (noi la firma facem 2 pe an…si avem doar fieratanii in depozit). Ce inseamna acest lucru??? ca cei care organizeaza exercitiul de incendiu (sefii)…sunt conspirationisti?? ca pregatesc ceva ascuns??…..NU! ii mai zice…paza buna trece primejdia rea.

  Bineinteles ca orice aspect, lucru, stire…poate fi privita din mai multe unghiuri de vedere.
  Aici … aspectul conspirationist…mi se pare fortzat.

  Parerea mea…

  Vasile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.