Ipoteză incredibilă – noi descoperiri despre motivul răpirilor extraterestre


O teorie extrem de bizară în legătură cu extratereștrii, este aceea că ei se hrănesc cu energia noastră. Pe seama acestui fapt s-au scris enorm de multe articole pe internet, dar și foarte multe cărți. Există oare posibilitate ca omenirea să fie proprietatea vreunei rase extraterestre care ne-a instalat pe Pământ și ne crește ca pe niște vite, pentru ca mai apoi să ne folosească pentru a-și potoli foamea continuă de energie ?!?

Deși această afirmație pare preluată din filmele de groază, totuși e posibil să aibă un sâmbure de adevăr. Ideea filmului Matrix e că suntem baterii folosite de către cineva pentru a genera energie. Ce fel de energie ? În film se vorbește despre cea electrică… mă cam îndoiesc dar sunt și alte forme de energie pe care omul le poate genera:

Frica – din cele mai vechi timpuri omul a generat frică. De la primele lupte între triburi până la teamă de zei, de necunoscut. Mulți se străduie și în prezent să mențină o stare permanentă de frică.

Suferința – probabil după frică, suferința e prezența în cea mai mare parte din istoria zbuciumată a planetei noastre, începând de la războaie până la viață cotidiană de doi lei.

Religia – a făcut parte din viața oamenilor din cele mai vechi timpuri. În paralel poate genera mai multe tipuri de emoție. Nu a existat popor care să nu se închine zeilor sau care să nu aibă ritualuri periodice care pot genera energie.

Sexualitatea – inițiații știu că sexualitatea crează tensiuni generatoare de energie. creștinătatea s-a străduit să distrugă ceea ce înainte era normal. Dezmățul sexual era ceva banal în roma antică sau asia. De curând observăm revenirea acestei practici în actualitate.

Sufletul – aici e mai complicată treaba. Aproape toate religiile lumii ne spun de lupta pentru suflet a forțelor existente în univers, îndeosebi demoni versus îngeri, Diavol vs. Dumnezeu.

 Una din primele afirmații ce nu făcea parte din dogmele religioase a fost făcută de către Toni Victor Moldovan în cartea „Programul Terra”. Cei care nu ați citit cartea puteți să vă faceți o idee despre conținut citind aici un mic rezumat. Deasemenea puteți accesa blogul domniei sale pentru o aprofundare mai amănunțită – http://toni-victor-moldovan.blogspot.co.uk/. Ideea de bază este că suntem generatoare de suflete iar extratereștrii au capacitatea de a lua această energie după moarte și de a o folosi în interes propriu. Domnul Moldovan face asemena afirmații bazându-se pe toate scrierile religioase existente la oră actuală.

 Corrado Malanga este cercetător la departamentul de chimie organică în cadrul universității din Pisa, Italia. În materialul de mai jos prezintă concluziile muncii sale de 35 de ani în domeniul răpirilor extraterestre. El afirmă că extratereștrii  pot „împrumuta” de la noi energia numită suflet, aflându-ne în viață si chiar contra voinței noastre, din motive pe care vă las să le descoperiți.  Deasemenea, face afirmații inedite depre originea Universului, dar și unele afirmații care au legături vizibile cu vechi scrieri sacre. Și toate acestea în urmă interogării/dialogarii cu entități extraterestre și a dialogului cu sufletul.

Vizionare placută !

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

10 Responses to Ipoteză incredibilă – noi descoperiri despre motivul răpirilor extraterestre

 1. Ephedra says:

  TVM vorbeste strict despre programul desfasurat pe Terra, in care extraterestri cu corp fizic iau de la oameni partea spirituala, o dezmembreaza in piese mici pe care le asambleaza ( de la mai multi oameni ) in corpul spiritual al extraterestrului, pe care il suprapun peste cel fizic si astfel isi produc noi indivizi.
  Eroarea lui TVM este ca desi face diferenta ( si descrie in clar in carte, citand textele sacre ), considera ca extraterestrii ne iau si sufletul, sinele, cee ace e fals. In textele citate de el, scrieclar cum zeii ne spuna ca nu pot controla sinele ( anima ), nu il pot constrange si nici reprduce in laborator.

  Corrado vorbeste despre un alt program, in care extraterestrii ( cu corp fizic sau fara ), ne folosesc anima in timpul vietii si apoi o reancarneaza fortat ( ca nu’s tampiti sa scape din mana asa marfa pretioasa ). Cele doua programe nu se exclud, ci se completeaza perfect : moare omul ( egal ca e posesor de anima sau nu ), i se ia partea spirituala ( sau o parte din ea ) , se dezmembreaza si se refoloseste, dupa care existenta se termina aici pentru oamenii care nu aveau anima. Cei care au anima sunt trimisi la next level, unde le e stearsa memoria si sunt trimisi pentru reancanare, ca sa fie folositi si in timpul vietii terestre ( in felul descris de Corrado ).
  Zeii sunt extrem de eficienti : folosesc si containerele ( oamenii fara suflet, anima ), dar si pe cei cu anima ! Si poate mai desfasoara si alte programe despre care nu am aflat noi.

 2. Ephedra says:

  Continuare : din cate am inteles eu, conexand informatiile, este ca toate textele sacre ne spun ca imediat dupa moarte sa facem eforturi sa nu „adormim”,pentru ca daca adormim, il loc sa ne eliberam, ne vom reancarna.
  Ce inseamna „adormirea ” ? Inseamna hipnoza ( anticiinu aveau termen pentru hipnoza ). Experientele celor care au avut moarte clinica arata cum in tunelul cu lumina alba la capat, exista toate conditiile propice hipnozei : lumina stralucitoare, muzica placuta, sentimente de helaxare, imaginile ( hologramele ) celor dragi care te asteapta dupa moarte, si dupa caz, holograma vreunui personaj religios, plus tractia magnetica spre capatul tunelului, unde ne asteapta zeii. Cu alte cuvinte, oricat te-ai stradui sa ramai treaza ( constient ), tot vei fi hipnotizat.

  De ce ne hipnotizeaza dupa ce iesim din corpul fizic ? Simplu : ca sa nu ramanem constienti ( si sa refuzam contactul cu alienii, ori sa refuzam reancarnarea ), pentru ca zeii nu pot forta anima in nici intr-un fel ( ba chiar se tem sa o infurie ). Cercetarile lui Corrado arata ca atunci cand a contactat anima rapitilor si i-a sugerat in hipnoza sa refuze orice contact cu aliens, a facut-o, iat alienii nu au mai putut sa-i rapeasca sau sa se folsoeasca de ei.
  Prin urmare, alienii stiu foarte bine ca nu ne pot capta sufletele dupa moarte si reancarna cu de-a sila, in ciuda vointei sufletului nostru. Dar ei stiu foarte bine ca pot pacali anima : hipnotizeaza si apoi iti va executa comenzile fara cracnire ( va intra singura intr-o alta reancarnare ). De asta insista textele sacre pe ideea de a ramane constienti dupa ce parasim corpul fizic, insa nu ne spun ca vom fi hipnotizati.
  Solutia e cea pe care o aduce Corrado : contacteaza sufletul in timpul vietii ( in autohipnoza usoara, comunica-i situatia si solutia, si apoi integreaza cele 3 aspecte ale fiintei, in unul singur ). Corrado e genial, pentru ca ne aduce si solutia ( functionala si verificata ).

  • Dacia Renascuta says:

   Ephedra…tu sti ceva dar nu crezi in Dzeu..demonii, sunt tot creaturi spirituale decazute din echilibrul creatiei..pe un nivel spiritual inferior vibratiei pamantului..studiez de 20 de ani ufologie..si am o intreaga literatura NDE Near Death Experienced..si reincarnare si tot nu mi-am explicat concret ce e intampla..ptr ca sunt f multe cazuri care difera in NDE…nici nu-ti imaginezi cate ciudatenii..citeste „izvorul negru”….plus exemple in familie…gen. E.Strainu, sunt amic…Allen Hynek,Jacques Valee, J.Keel, M.Jessup, Scott Rogo…si altii, care au murit…ciudat…in tot ceea ce spui tu…unde e vibratia creatoare numita Dzeu ? Extrateresstrii sunt – in parte cu exceptia celor din Pleiade vechii demoni…din constelatia DRACO…am si Toni Moldovan „programul Terra”…chiar crezi ca fac ce vor cu noi? sunt atatea cazuri de minuni divine…EXISTA spirite superioare lor benefice…nu mai pune atata accent pe „extraterestri”…sunt demoni…care iau alta aparenta

  • Dacia Renascuta says:

   Vechii „zei” unt annunaki..sunt i cei de care e amintete in cartea tibetana a mortilor…Corrado are dreptate…dar luati in calcul si pe Dzeu care nu permite orice

 3. Ioan Cadar says:

  CINE SUNT “EXTRATEREŞTRII”

  „aţi umblat mai înainte, potrivit veacului lumii acesteia, potrivit stăpânitorului puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării
  (Efeseni 2:2)
  * Stăpânitorul puterii văzduhului, duhul care lucrează în fiii neascultării  este, evident, diavolul.

  „11. Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.
  12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.”
  (Efeseni 6:11-12)

  „Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor”
  (Apocalipsa 13:13)
  * Semne făcute de Fiara

  Cine sunt, deci, extratereştrii?
  Duhurile răutăţii, care sunt în văzduh (vezi mai sus Efeseni 6:12).

 4. Fln says:

  Pe viitor sa pui videouri cu traducere sau deloc.

 5. Cine sunt extraterestrii ? a se vedea Cospiritus Remake ; https://www.youtube.com/watch?v=xUobC0GfS-4
  Da ei sa hranesc din suferintele oamenilor . este foarte complex acest subiect si Biblia trateaza oarecum acest subiect .
  Interesanta este si Cartea lui Enoh .
  Au trebuit sa treaca 6 mii de ani , ca azi aproape toti sa stim despre aceste fiinte nevazute , din surse conventionale prin experiente si observatii .
  Daca insa omul pleca putin urechea , mintea si inima la Scriptura spre exemplu Deuteronom 13 , nu mai era nevoie de acest timp si mai mult era scutit de aceste atrocitati care se intampla din cauza guvernarii lor stricate ( insa omul dupa Planul Lui Dumnezeu a trebuit sa treaca prin toate acestea ca in viitor sa nu existe nici o cat de mica forma de indoiala fata de Dumnezeu si LEGILE LUI , mai mult acest rau care este si el la randul lui o informatie ( LEGILE LUI DUMNEZEU SUCITE, DEFORMATE SI RASTALMACITE ) va fi !!!! CEL MAI PUTERNIC ANTIVIRUS PENTRU VESNICII , PENTRU TOATE FIINTELE DIN UNIVERS DIN CARE NU VA LIPSI RASA UMANA) SI TOATE ACESTEA PRIN MERITUL JERTFEI DE RASCUMPARARE AL LUI ISUS CHRISTOS . FOARTE IMPORTANT DE RETINUT ESTE CA NIMIC NU ESTE LA INTAMPLARE SI NU NE NASTEM , CRESTEM SI NE FORMAM UN CARACTER FARA VREUN SCOP , CI FIECARE VA AVEA INCA O SANSA LA VIATA , DAR IN ALTE CONDITII SI IMPREJURARI .
  NU MAI ESTE MULT .

 6. sireteanu T. says:

  adevarul e ca micii cenusii sunt amenintati de degenerare si cauta metode sa asimileze resurse genetice pt reechilibrare DAR NU AU REUSIT!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: