Imigrație. Manipulare. Schimbare.


Criza refugiaților a reușit din nou să ne dezbine. Manipularea face parte din plan. Unii consideră că e datoria noastră morală de a ajuta persoanele aflate la ananghie. Acești oameni vin din zone de conflict. Război în toată regula. Mergând pe acest principiu tot mai multe ONG-uri cu finanțare mai mult sau mai puțin dubioasă militează pentru într-ajutorarea  acestor năpăstuiți nevinovați. Aceleași ONG-uri care nu au militat, cum ar fi trebuit să o facă o astfel de insitutie, când cei din fâșia Gaza au fost masacrați. Acei oameni nu au avut posibilitatea să se refugieze. Nu i-a ajutat nimeni si nimeni nu le-a plâns de mila.Ipocrizie la cote maxime. Femei, copii și bătrâni sunt prezentați la buletinele oficiale ale mass-mediei făcând apel la latura sensibilă a oamenilor.

În cealaltă tabără se află cei care susțin cu dovezi de la fața locului că acești refugiați nu sunt tocmai năpăstuiți. Proporția de femei, copii, bătrâni nu este mai mare de 25-30% din totalul celor ce fug din calea războiului. Tineri cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, care te-ai fi așteptat să stea și să își apare țara, vin să ceară azil în țările europene. îmbrăcați modern, având tehnologie occidentală, (apropos, tehnologia asta modernă e acceptat de Coran?) mărșăluiesc pe străzile europene, sunt îmbarcați în autocare puse la dispoziție de către autorități cu destinații preferențiale: Germania și Marea Britanie. țările care îi primesc, obligați sau nu, trebuie să le asigure casă, masă, îngrijiri medicale, ba chiar au fost situații în care standardele de viață au fost modificate. în unele locuri femeile au fost înștiințate că trebuie să își acopere mâinile și picioarele pentru a nu ofensa refugiații.

Viitorul pare deja scris. Tot mai mulți încep să observe asta. Se pare că Păpușarii vor să scape de musulmani prin acceptul populației. Cum? Am să mă explic:

Situațiile tensionate nu vor întârzia să apăra. Teroriștii infiltrați printre refugiați vor acționa la un moment dat. (să crezi că nu sunt astfel de persoane printre ei înseamnă să fii idiot, o spun cu discernământ și cu asumarea răspunderii). Când vor acționa, o vor face într-un mod istoric. Dar până atunci vor trebui să instaureze groază printre toți aceia care încă îi mai sprijină. Acea umanitate izvorâtă din interiorul nostru va fi înăbușită de ororile la care vom lua parte. Nu exclud posibilitatea că unele atentate să fie de o avengura atât de mare încât drepturile constituționale de care încă se mai bucură cetățenii din câteva țări europene să fie sugrumate „pentru siguranța” lor. Nici americanii nu credeau că vor fi „atacați” chiar la ei în țara. Mass-media se va alinia trendului. Refugiații vor fi închiși la propriu în anumite locații. Asemănarea cu lagărele de concentrare nu va fi departe. În SUA sunt mii de astfel de amplasamente. Toți s-au întrebat la ce folosesc. În timpul celui de-al doilea război mondial toate persoanele de origine japoneză au fost închise în locații speciale. Puțini știu asta pentru că americanii prezintă istoria doar din perspectiva lor.

În ochii occidentalilor acești musulmani vor fi dezbrăcați de latura lor umană. În primul rând pentru că aparțin altei etnii. La fel a făcut și Hitler, la fel au făcut și americanii când au omorât sute de mii de japonezi civili cu bombele atomice dar nu au fost judecați de către populație pentru că reușiseră să inducă ideea de „rasă inferioară” fără a pronunța această sintagmă. Fără să realizăm că cei vinovați  de toată această migrație sunt Păpușarii prin subalternii lor aflați la guvernare, ne vom năpustii să arătăm cu degetul violurile, crimele, talhăriile și atentatele teroriste comise de către musulmani și nu doar că vom accepta planuri disperate dar le vom și cere.

partea I –

Masonerie. Iluminism. Imigrație.

partea a III-a –

Schimbare. Viziune. Dorință.

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

27 Responses to Imigrație. Manipulare. Schimbare.

 1. Intotdeauna am crezut ca refugiatii,indiferent de originea sau religia lor,sunt ca (miile de) sobolanii care fugeau inainte de izbucnirea unei epidemii de ciuma.Oamenii acestia stiu mult mai multe decat o facem noi.De ce crezi ca tarile europene au acceptat un numar atat de mare de refugiati?Zarurile au fost aruncate,in curand vom afla ce ni s-a pregatit.

  Nu ca as fi Notradamus,dar situatia actuala arata clar ca,in ziua in care Rusia va lua atitudine cu adevarat,va incepe Al Treilea Razboi Mondial.Asta a fost scopul de la inceput al americanilor…

  • Deuteriu Viziriu says:

   Sa va spun cum sta treaba: daca harabii vad ca merge sa te dai lovit in aripa si sa primesti casa , masa si ceva bani de buzunar vor navali cu totii in Europa ptr ca la ei nu au nimic. Aaaaa ca mai sunt si proaste care le dau pasarika este bonus. Daca fac si 7-8 copii , statele-i ajuta si este si mai bine. In 50 de ani Europa devine musulmana . Va fi plina de gunoaie arabesti si va fi cum este acum la ei caci nu va mai munci nimeni.

 2. Pingback: Păpuşarii lumii vor să scape de musulmani prin acceptul populației |

 3. Pingback: Imigrație. Manipulare. Schimbare. | totul pentru suflet

 4. Tina. says:

  Eu sunt de parere ca tot acest „calabalac” cu emigrantii este doar un plan al Ocultei mondiale pentru restaurarea Noii Ordine Mondiale. Intr-adevar cu siguranta printre toti acei oameni, se afla si teroristi, dar cu siguranta acei copii care plang in bratele parintilor nu cauta inceputul celui de al 3 lea razboi . Toata treaba asta cu emigrantii este strategie bine pusa la cale, pentru invadarea Europei. Si asta am citit-o pe lovendal.ro . Din tot ce am citit pana acum, carti , ziare, articole, cred cu desavarsire ca pana in iarna, al 3 razboi mondial va incepe , cum ai spus si tu lizzie louise…zarurile au fost aruncate..

 5. Ion Amare says:

  Luati imigrantii, urcati in autocare cu destinatia tarile arabe. Asa se face ordine!

 6. irelevant says:

  Da…… un site de constipati mai degraba decat un site de conspiratii……
  Urasc cultura musulmana si nu-mi plac emigrantii …Insa imi dau seama cand presa exagereaza si multi „talentati” cred ca au facut un articol bun.
  De fapt, nu stiu sa-si faca temele cum trebuie….nota de la 1 la 10 pentru ariticolul acesta…. nu poti da note pe asemenea ineptii 🙂

  uite ceva cu argumente

  • Un „irelevant” spalat pe creier de catre istoria si media oficiala… cam asa te-as caracteriza eu. Nu scriu articole pentru ca eu cred ca sunt bune sau nu. E un blog personal in care imi spun parerea. In democratie, din cate imi aduc aminte, inca mai e legal.

  • Patriotul says:

   Irelevantule,ia tu emigrantii la tine acasa daca esti ofensat de altii care nu sint de acord cu primirea acestora in tara noastra.

 7. Ioana says:

  „HITLER A UCIS CU BOMBA ATOMICA MILIOANE DE JAPONEZI” MA SULA TU ESTI ORI IMBECIL ORI TE PREFACI DAR REZULTATUL ESTE ACELASI. DAR EVREI CAM 6 MILIOANE CINE I-A UCIS? MONGOLII? SARMANII TAI BESTII DE ARABETI DIN GAZA AU LANSAT PESTE ISRAEL 4000 DE RACHETE. PUTEAU SA FIE MII DE MORTI CIVILI IN ISRAEL DACA NOI NU ERAM BAIETI DESPTI SI SA LE PULVERIZAM IN AER RACHETELE. DAR ASTA N-O STI BESTIE FASCISTA, ASA-I? TE IA MAMA DREACULUI DE IMBECIL/

  • Ioana draga,

   Relaxeaza-te, si mai citeste odata. Te rog eu! Apoi vezi daca injuriile pe care mi le-ai adus sunt fondate. Daca nu vrei sa mai citesti, pot eu sa iti spun ce am scris :
   „La fel a făcut și Hitler, la fel au făcut și americanii când au omorât sute de mii de japonezi civili cu bombele atomice dar nu au fost judecați de către populație pentru că reușiseră să inducă ideea de „rasă inferioară” fără a pronunța această sintagmă.”

   Te-ai prins ? Daca nu, asta e… ce sa facem, nu toti ne folosim neuronii la fel.

  • Patriotul says:

   Ioana:Hai sictir.

 8. Ioana says:

  Inceea ce te referi la arabetii din Gaza in opera ta de doctorat le plangi de mila, „sarmanii nu aveau unde sa fuga” . Fug ei pe mama dreacului. Crede-ma ca ar fi ideal din partrtea Israelului sa vedem turma de imbecili criminali ca se duc sa fie vecini cu voi in Europa. Se duc pe dreacu. Aici este raiul pentru ei. NOI CEI AFURISITI CUM ZICI CEI CARE MASACRAM PALESTINIENII, NE ERA IDEAL SA-I LUAM SI SA-I ARUNCAM IN MUJLOCUL EUROPEI. Dar Israelul este stat democratic care respecta legile democratiei si nu isi permite sa faca transfer arabilor. Eram demult scapati de crime atentate si putoarea arabilor daca voiam sa-i evacuam din tara. Insa noi ” bestiile sioniste” respectam dreptul lor sa locuiasca pe pamantul lor natal si le creem conditii de viata similare cu ale evreilor. Daca nu stiai arabii israelieni sant cetateni israelieni identici cu evreii cu buletin de identitate albastru ca al tutror din tara. Ca ii manaca curul si nu-si vad de treaba lor asta este alta treaba, coranul si islamul lor blestemat nu-i lasa sa strea cuminti si sa traiasca in pace. De veacuri felul de existenta al arabilor era razboiele crimele pedesele razbunarile .Nimeni nu poate schimba violenta si cruzimea insadita prin islam de sute de ani din firile lor.
  Acum in ceea ce vedeti voi in Europa ca invazia ce va va desfiinta continentul si il va transforma intr-un pasalac imens este opera Turciei si in primul rand al acelui dement Recep Erdogan, reancarnarea lui hitler care se vede deja noul sultan al imperiului islamic. Ca prim pas acum face deja eforturi disperate sa modifice constitutia Turciei scrisa de Ataturk care dadea statului linia moderna nerazboinica si orientata spre vest iar islamul este permis doar in moschei, statul neaccepand religia in politica.
  Ca plan Erdogan Satana Turciei inunda Europa cu toti arabii culesi din Siria si Irak in mare majoritate teroristi taietori de capete. Aici vad ca esti de acord cu mine ca procentul de copii femei si batrani este infirm raportat la sutele de mii ce invadeaza Europa. Ca si completare chiar in cazul ca veti vedea asa zise familii, barbati copii femei nu inseamna ca au vreo legatura de rudenie intre ei. In a deruta politia se grupeaza chiar cei mai periculosi criminali in „sanul” unor familii fictive. Ei sant capul de pod al viitoarei invazii islamice care va nimici Europa. Erdogan este cel care finanteaza statul islamic si foloseste teritoriul Turciei la antrenarea grupelor de teroristio islamici. Are bestia de turc promisiunea conducatorului suprem al islamului mondial. La ora aceasta Erdogan este cu ceva mai periculos ca hitler in 1933.
  Opriti fiara islamului inainte de a fi prea tarziu. In cazul ca incepe JIHADUL, va va fi dor de razboiul lui hitler. Astia nu sant oameni dar nici animale. a-i compara cu animalele este o mare jignire adusa animalelor!!!!!!!!!!!!!

 9. Cugetatoru' says:

  DE CE folosesti un nume propriu feminin ( esti femeie ori esti un baietzel…modelat ca o femeie).

  Daca , ai intelege ce inseamna Jihad ( nu-i nici razboi sfant , nu-i nici un razboi murdar cu alte natiuni). Totul ,e o inventie a americanilor ( cu terorismul islamic…Jihadul , inseamna curatenie sufleteasca in religia musulmana).

  Dar, atentie in articol este vorba despre imigratia musulmana si mai ales despre manipularea tarilor europene de a le permite musulmanilor/arabilor de a ajunge pe continentul batran ( nu e nici un secret). Europa, nu e macar pregatita pt. proprii cetateni dar se vede nevoita sa mai primeasca niste suflete ( ca doar asa isi va sapa singura groapa…asta , daca deja nu si-a facut-o la modul propriu).

  Suntem , in moloz de peste genunchi dar tot tindem sa credem ca am intrat in lumea occidentale , civilizate ( inca credem ca avem multe cuvinte de spus in fata „stapanilor” alesi pe spranceana). Inca, si numai noi romanii dar si multi dintre europeni viseaza la democratie reala ( sau cum s-ar mai numi ea, cand totul ne este impus de la „inalta poarta”).

  Vrem sau nu vrem sa credem ( musulmanii puteai trai sanatosi in tarile lor daca americanii nu sapau dupe resurse petroliere…iar , acuma le ofera intr-un fel scapare dar totodata punand povara pe seama popoarelor europene; parca ele ar fi lipsite de alte griji si numai de imigranti au nevoie). Asa de bine pot americanii sa-i primeasca cu milioane in statele lor daca vor dupa aia sa pozeze in ingeri sau salvatori ( dar practic, ei au cauzat si sunt cauza marilor probleme politice, economice si financiara din lumea asta). Evident, sunt niste inculti ( deci, nu oculte neaparat ) care gandesc pe unele portiuni din timp ( n-avem cunostiinte depline , cum se vor desfasura lucrurile in continuare…daca vor avea control deplin). De fapt asta cauta si vor reusi daca ne vom supune cu totii valorilor occidentale ( fie ele din Vest, Sud , Nord sau Est).

  Noua Ordine Mondiala, nu e o oculta mondiala ( sau o conspiratie ), este o directie in care se indreapta omenirea daca se supune pe deplin; culmea, fiind motivati de acele „valori” occidentale si mai ales despre acea democratie fictiva cat si despre libertatile improprii ( care nu au nici o tangenta cu lumea reala sau cel putin cu o lume normala sau morala). Iar noi ca boii ( sau ca coile asteptam cuminti, poate noi nu prindem pe negrul de coarne sau cel putin sa-l vedem face to face; dar ce vom facem cu urmasii nostrii care vor iesi direct din uter si vor da de draq-ul in fata). Cand, nu vor mai avea nici o putere sa mai schimba ceva , de fapt vedem si in ziua astazi ( educatia in general al parintilor se rezuma ce au invatat de la stramosii lor sau de la televizor; ehhh, ca au mai facut unii si scoala ….un alt risc imens de a putea sa manipulezi mai usor populatia unei tari).

  Nu putem sa excludem nici religiile , nici drepturile LGBT , nici dreptul pt. avort si nici macar dreptul de a fi manipulat ( de oricine si de oriunde cand avem atata trusturi media si practic nefolositoare noua ci doar lor). Fratilor, criza refugiatilor sau imigrantilor, criza financiara si toate razboaiele au fost create si vor fi in continuare , de oameni ( deci, nu de divinitati si alte fenomene stranii). Doarece, o realitate e prezentata in mass-media si alta realitate se afla pe terenul respectiv ( si NU trebuie sa fii „geniu” ca sa-ti dai seama care e diferenta dintre ele ).

  Asadar, e mai usor sa te supui lor cat si ideilor provenite din „mintile ” lor luminate ( de-a dreptul groaznice) sau te lupti cu tine insuti ca apoi sa vezi si dusmanul real cat si caile intrapuse a acestei lumi ( unde dai cu ochii e si o lucrare murdara ( multi vor spune diavoleasca); NU, NU nici vorba ( tot de oameni care nu mai au credinta nici in ei insusi….atunci, cum plm sa crezi in altceva; e totul haotic cat si comic in acelasi timp ( ca vezi , unii intai omoara si apoi vin sa salveze ce a mai ramas; sau cel putin posteaza in salvatori, in ingeri divini sau insusi in D-zeu)!

 10. Cugetatoru' says:

  @Ioana

  Daca , ai intelege ce inseamna Jihad ( nu-i nici razboi sfant , nu-i nici un razboi murdar cu alte natiuni). Totul ,e o inventie a americanilor ( cu terorismul islamic…Jihadul , inseamna curatenie sufleteasca in religia musulmana).

  Dar, atentie in articol este vorba despre imigratia musulmana si mai ales despre manipularea tarilor europene de a le permite musulmanilor/arabilor de a ajunge pe continentul batran ( nu e nici un secret). Europa, nu e macar pregatita pt. proprii cetateni dar se vede nevoita sa mai primeasca niste suflete ( ca doar asa isi va sapa singura groapa…asta , daca deja nu si-a facut-o la modul propriu).

  Suntem , in moloz de peste genunchi dar tot tindem sa credem ca am intrat in lumea occidentale , civilizate ( inca credem ca avem multe cuvinte de spus in fata „stapanilor” alesi pe spranceana). Inca, si numai noi romanii dar si multi dintre europeni viseaza la democratie reala ( sau cum s-ar mai numi ea, cand totul ne este impus de la „inalta poarta”).

  Vrem sau nu vrem sa credem ( musulmanii puteai trai sanatosi in tarile lor daca americanii nu sapau dupe resurse petroliere…iar , acuma le ofera intr-un fel scapare dar totodata punand povara pe seama popoarelor europene; parca ele ar fi lipsite de alte griji si numai de imigranti au nevoie). Asa de bine pot americanii sa-i primeasca cu milioane in statele lor daca vor dupa aia sa pozeze in ingeri sau salvatori ( dar practic, ei au cauzat si sunt cauza marilor probleme politice, economice si financiara din lumea asta). Evident, sunt niste inculti ( deci, nu oculte neaparat ) care gandesc pe unele portiuni din timp ( n-avem cunostiinte depline , cum se vor desfasura lucrurile in continuare…daca vor avea control deplin). De fapt asta cauta si vor reusi daca ne vom supune cu totii valorilor occidentale ( fie ele din Vest, Sud , Nord sau Est).

  Noua Ordine Mondiala, nu e o oculta mondiala ( sau o conspiratie ), este o directie in care se indreapta omenirea daca se supune pe deplin; culmea, fiind motivati de acele „valori” occidentale si mai ales despre acea democratie fictiva cat si despre libertatile improprii ( care nu au nici o tangenta cu lumea reala sau cel putin cu o lume normala sau morala). Iar noi ca boii ( sau ca coile asteptam cuminti, poate noi nu prindem pe negrul de coarne sau cel putin sa-l vedem face to face; dar ce vom facem cu urmasii nostrii care vor iesi direct din uter si vor da de draq-ul in fata). Cand, nu vor mai avea nici o putere sa mai schimba ceva , de fapt vedem si in ziua astazi ( educatia in general al parintilor se rezuma ce au invatat de la stramosii lor sau de la televizor; ehhh, ca au mai facut unii si scoala ….un alt risc imens de a putea sa manipulezi mai usor populatia unei tari).

  Nu putem sa excludem nici religiile , nici drepturile LGBT , nici dreptul pt. avort si nici macar dreptul de a fi manipulat ( de oricine si de oriunde cand avem atata trusturi media si practic nefolositoare noua ci doar lor). Fratilor, criza refugiatilor sau imigrantilor, criza financiara si toate razboaiele au fost create si vor fi in continuare, de oameni ( deci, nu de divinitati si alte fenomene stranii). Doarece, o realitate e prezentata in mass-media si alta realitate se afla pe terenul respectiv ( si NU trebuie sa fii „geniu” ca sa-ti dai seama care e diferenta dintre ele ).

  Asadar, e mai usor sa te supui lor cat si ideilor provenite din „mintile ” lor luminate ( de-a dreptul groaznice) sau te lupti cu tine insuti ca apoi sa vezi si dusmanul real cat si caile intrapuse a acestei lumi ( unde dai cu ochii e si o lucrare murdara ( multi vor spune diavoleasca); NU, NU nici vorba ( tot de oameni care nu mai au credinta nici in ei insusi….atunci, cum plm sa crezi in altceva; e totul haotic cat si comic in acelasi timp ( ca vezi , unii intai omoara si apoi vin sa salveze ce a mai ramas; sau cel putin posteaza in salvatori, in ingeri divini sau insusi, in D-zeu)!

 11. Pingback: Imigrație. Manipulare. Schimbare. | Lupul Dacic

 12. Ioana says:

  Catre stimatii CRISTIAN si CUGETATORU !
  In primul rand va salut cu respect. Imi permit sa vorbesc cu voi civilizat din momentul in care am vazut in voi oameni instruiti si care stiu sa poarte un dialog. De acum voi evita ofense la adresa, dar de injurat si blestemat pe cine trebuie nu promit.
  Acum imi este inca greu sa formulez postari despre MASACRUL din Paris. Continui sa strang informatii si cand voi considera ca sant suficient de inarmat voi incepe disectia evenimentelor din Franta. Cred ca si voua va vine greu sa digerati ce s-a intamplat, mai ales ca sant convins ca de data aceasta nu veti veni cu teoria „constipatiilor”…..
  Da ! Baietii care au dat „spectacolul ” din Paris sant arabi, sant jihadisti iar uni chiar depistati a fi veniti cu valul de emigranti. Da, sarmanii emigranti, cei mai afurisiti criminali din DAES, EL QUAIDA, au luat cu ei femei batrani si copii, (probabil familiile celor decapitati de ei pe acolo pe unde treceau) si sub camuflajul unor familii (nenorocite si refugiate de frica mortii), au pus piciorul pe viitorul front de lupta. cred ca nu veti muri de ras cand va voi sustine ca al treile razboi mondial a inceput demult, ca data de declansare asi socoti-o de la acea blestemata „primavara araba”, un circ conspirativ ce nu s-a mai vazut. Pai DA! Primavara araba, lupta arabilor pentru democratie…FIX!! arabii si democratia, vaca si chilotii.
  Europenii si americanii au cazut brusc in cur auzind de democratie, cerand urgent lui MUBARAK sa demisioneze si reusind sa instaleze la conducerea Egiptului cel mai fanatic si dement grup terorist FRATII MUSULMANI, in funte cu imbecilul MURSI…Noroc cu armata egipteana si minunatul general SISI care dupa un an de „democratie islamica” au reinstalat democratia anterioara. In Libia au contribuit direct la linciul lui Gagaffi care a fost desfacut in bucatele mici cu unghiile „blanzilor” arabi. (americanii au si primit rasplata pentru ajutorul acordat teroristilor libieni prin nimicirea consulatului lor din Tripoli si uciderea ambasadorului american).
  Dar uite ca nu ma tin de cuvant si am postat mai mult decat planificasem.
  Sa aveti o duminica placuta…si urmariti stirile din Franta…poate va mai scade dragul de arabi.

 13. Ioana says:

  CUGETATORULE, auzi tu ce te deranjeaza, caca sant barbat sau femeie. eu zic sa ghicesti, rolul inteligentei isi va spune cuvantul. Eu ma consider ca unul /una care stie multe, gandeste si analizeaza, prinde dedesupturile, IUBESTE DREPTATEA, nu iarta dusmanii si nu uita. Lucrez intr-un resort unde se stiu multe. Asa-i ca-ti ajunge la autobiografie?

 14. Ioana says:

  Iata o dovada a imbecilitatii unor state ce depesesc deja gradul de antisemitism al ungurilor nemtilor si al uraineenilor. Ministra de externe al Suediei a descoperit cu mintea ei ascutita modul si motivul atentatelor din Paris. Daca ati crezut ca bombardamentele fracejilor ai americanilor si ai rusilor ar fi cauza, asitiiii, nu aveti habar, Da deunde. Nici macar vreun motiv din partea Frantei. NUUU…fratilor si surorilor, nimeni di Europa nu a dat motiv de ofensa teroristilor. DA, asa cum ati ghicit doamna ministru de externe al Belgiei a spus adevarul, Israelul este de vina ca nu se poarta destul de frumos cu cutitarii, aruncatorii de pietre si sticle Molotov. Era si normal, asteptam cu nerabdare sa apara in sfarsit acel cineva care sa puna degetul pe rana. Nu cumva sa credeti ca doamna ministru ar fi fost influentata de faptul ca 50% din populatia Suediei sant musulmani iar primarul capitalei Stockholm este arab. Nimic inafara de logica domniei sale deosebit de ascutita, si nici macar ca nu-i maritata si nu a pus mana pe p…a in viata ei si nici nu stie cum arata doar din cartile de anatomie. Mai baieti, gradina Domnului este mare, si multa pacoste va vor aduce in Europa bestii de acest gen ce pot lua decizii chit ca au un craniu puternic vidat si in loc sa inceapa a curata gunoiul din tarile lor se ocupa de mici hitlerisme. Opriti valul de imigranti, sant teroristi foarte bine instruiti in taberele din Turcia, Siria si Irak, opriti la timp valul de ciuma neagra ce va vor desfiinta Europa civilizata. Cinste Romaniei si celorlale tari est Europene care se opun categoric integrarii bestiilor de arabi, asa zisi refugiati, refugiatii Satanei.

 15. Ioana says:

  20 De teroristi arabi islamisti au reusit sa blocheze Parisul. Un stat puternic cu armata capabila de lucruri mari, putere militara dintre primele 5 din lume, cu armament atomic este ingenunchiat de 20 de bestii de arabi. Nimeni in lume nu este pregatit de al treilea razboi mondial deja declansat. Acum nu sant nici macar declaratii de razboi cu ceremonii si declaratii patriotice. Totul incepe brusc spontan cu cateva explozii puternice, dispozitive artizanale de 20-30 kg TNT, ce fiind detonate in plina multime pot pulveriza sute de civili nevinovati. acest razboi nu are legi. sant ucisi copii batrani civili femei.
  Razboiul lasilor al bestiilor de arabi nu cruta pe nimeni. este un razboi al celei mai bestiale si violente natii arabii, care de sute de ani de cand invadasera Orientul Mijlociu si parte din Europa, vezi Albania, Kosovo, Bosnia.Ciprul partea turca, nu fac altceva decat sa se razboiasca. Neam blestemat, caruia lucul nu i se pare ca este la moda prefera sa faca razboaie.
  In razboiul Iran-Irak, care a durat 10 ani au murit peste un milion de persoane, in Libanon in razbioul civil dintre crestini si musulmani au pierit in 7 ani cam 600.000 de persoane, in Siria in trei ani de razboi civil sant pana acum 220.000 de morti. Aceste este felul arabilor de a traii, conform coranului, cartea satanei, al bestiei de allah si al criminalului pedofil mohamed, profetul satanic al arabilor sangele si crima sant la ordinea zilei. O zi buna la aceste animale incepe cu taiatul capului vecinului si uciderea copiilor , apoi se duc sa fumeze toata ziua narghila si sa joace ses-bes.
  Cam acest mod de „viata” se va instaura si in Europa daca nu impachetati gunoiul si-l trimiteti in mama dreacului inapoi in deserturile de unde au venit.

 16. Ioana says:

  Vad ca in ultima vreme Cristian cugeta iar Cugetatorul scrasneste. Mai baieti, cum vine povestea ceea cu Paspusarii? Hai ziceti-o sa fiu si eu destept. Am stiut eu ca veti digera greu Festivalul islamic din Paris dar nici la o asa inceata reacie nu ma asteptam.
  Deci poveste cu Papusarii…..o turma de arabi imbecili, multi la a treia generatie nascuti in Franta dar vorba ceea, mandria islamica nu moare, cat de imbecila si blestemata ar fi ea,
  se duc un pic prin Siria Irak si Afganistan, poate si in Yeman ca nici acolo nu mi-e rusine cu islamul si cu el quaida, se fac ei bestiile arabeti buni luptatori ai jihadului, si fac un festival de nenorocesc 126 de familii care si-au pierdut unul copii,. altul parintii,, altii fratii, mai fac inca cateva sute de raniti grav din care cam 50% vor ramane cu infirmitati pe viata, si iata cat de bun este arabul. Da dar cel mort.
  Pai cum ziceai tu Cugetatorule de Jihad? ma gulie, ai tu habar catusi de cat ce este islamul, cine sant arabii si care este felul lor de violenta si agresivitate? Ai auzit tu de la buna-ta cum vine treaba cu jihadul, hai ma nu ma fa sa rad, ca ma pis pe mine si nu am scutece.
  Pai cam asa, islamul nu este o religie, chit ca imbecilii de arabi vor sa nimiceasca toate religiile din lume si sa fie toti cu coranul, cartea Satanei in mana. Isalamul este cea mai blestemata miscare sociala, violenta, cruda si deosebit de primitiva. Tu ce zici Cugetatorule, daca te explodezi in mijlocul Cismigiului si te vede allahul tau din iad, vei primi 72 de fecioare? Pai ma tataie, ce sa faci tu cu ele? Din cate am auzit vei primi nu 72 de fecioare ci o fecioara de 72 de ani. Cred ca te-ai multumi si cu asta.

  • Draga Ioana,

   Eu mi-am expus punctul de vedere in articol. Sunt sigur ca asa se va intampla. Ca e bine, ca e rau, vom vedea. Ideea de baza e ca „cineva” din afara e in spatele acestor atentate tocmai pentru a se ajunge in punctul in care vor ei. In rest, comentariile tale sunt doar o amestecatura de cuvinte simple amestecate pentru a da impresia ca intelegi fenomenul sau ca stii mai mult decat ceilalti.

   • Ioana says:

    Nu este adevarat Cristian, nu stiu mai mult decat altii, insa stiu cat trebuie. Nu sant geniu chit ca pot baga in buzunar pe foarte multi. Chiar pentru ca niciodata nu sant multumit de cat si de ce am facut am reusit totusi sa fac cate ceva in viata. Nu mult si nu putin, tot cat trebuie. voebesc cat trebuie si ascult ce trebuie. Dar din pacate despre arabi si islam sant convins ca nu are rost sa ma iau cu voi la intrecere. Voi CREDETI ca stiti ceva despre arabi, coran islam si jihad. Dar durerea mare este ca voi stiti ce vreti voi sa fie, nuici pe departe realitatea. Orice concluzie a vostra este deja conceputa inaitea evenimentelor. Aveti ura vostra care nu vreti sa o recunosteti, ca doar santeti elita si civilizati, dar ura va conduce gandurile si mintea. Da! zici ca am aruncat o gramada de cuvinte:
    „”comentariile tale sunt doar o amestecatura de cuvinte simple amestecate pentru a da impresia ca intelegi fenomenul sau ca stii mai mult decat ceilalti.””–-cam defecta gramatica al unui om al literelor domnul meu….==amestecatura de cuvinte amestecate== da suna bine….
    Auzi Cristiane, cand vei ajunge sa-i cunosti pe arabi asa cum sant ei si nu prin periscopul unei ure si minti deformate vom mai putea discuta si va voi putea povesti multe si marunte. Maruntul antisemitism si anti.. anti.. am inteles ca de fapt urasti tota lumea, americanii, rusii, francezii,….deci de fapt raman singura natie buna arabii, fix cei care au ajuns sa terorizeze lumea, ca asa sant ei, stiu doar sa ucida, sa urasca si sa invidieze pe toti, vor sa-i domine pe toti, vor puterea mondiala si nu oricum, cu forta armelor si cu teribila placere al taiatului capetelor. Lasa Cristian, nu te osteni sa salvezi poporul Satanei, sant atata de prosti ca nu au avut rabdare nici nacar cateva luni sa sada cuminti in bancile lor si au si dat-o cu actele teroriste de mare anvergura. Nu sant manipulati, au fost cuminti pana au stat sub mainile de fier ale dictatorilor care la prima abatere le radeau tot satul daca era cazul. Gadaffi, Mubarak, Sadam Husein daca ramaneau la putere astazi nu era acel blestemat califat, stat islamic, ISIS, cum dreacu i-a zice. Arabii nu pot trai decat in lanturi, odata o sa intelegeti ce va spun. S-a deschis cutia Pandorei, acum nu vor mai putea fi opriti decat prin decimarea lor totala. Si acesta va si fi situatia de viitor. O seara placuta, amicilor!

   • parerea mea personala – nu ai inteles nimic din acest articol. eu zic sa il mai citesti o data… calm si cu voce tare. poate vezi substratul

 17. Pingback: Schimbare. Viziune. Dorință. | Lupul Dacic

 18. myaccount@11 says:

  Si iata cum acum aproape un an, aici era laudata Romania ca nu a primit pe nenoricitii astia.Si acuma plin de ei, exact cu acele tehnologii de ultima ora, stau chiar pe scaunele pentru mame cu copii-fete si baieti de 13-14 ani(nu ca ai nostri sunt cu totii gentlemen or ladies…dar prefer un roman sa imi ia locul)…Si Ioana descria aici mai sus exact ce e acum…si pentru ca tot i-am adus, am pus si extra jandarmi in metrouri..de ce oare?de ce oare in mijlocul acestor razboaie din exterior, romanii plangeau pentru copii omorati de caini vagabonzi,apoi familii plangeau tinerii din colectiv…si fara sa ne dam seama ne-am trezit cu nenorocitii astia pe cap… Acum 2 saptamani ma luptam pentru bunica mea,impreuna cu un centru de ingrijire, ca jigodiile de la casmb sa-i aprobe dosarul pentru ingrijire la domiciliu…pentru ca are dreptul, pentru ca, asemenea voua si copiilor vostri, a muncit si a cotizat la stat,si a facut asta 40 de ani (ce salariu avea, ala era si in cartea de munca) CA ACUM SA FIE CONSIDERATA O MORTACIUNE.si ma gandeam eu asa,cum dracu le dam astora si casa si masa si telefoane si tot, dar de propriul popor de batem joc?cum dracu sa imi deschid eu pfa,sa platesc eu 300 de milioane pentru pensie, poate mai mult, in 30 de ani, ca sa imi vina la 60(cine stie, poate vor ridica la 70 varsta de pensionare)pensie de 330 de lei(asta ar fi tatal meu, atat i-a venit decizia de pensie, pentru ca a fost anticipata, ar mai avea 5 ani pana la varsta legala, cand va avea 600 de lei)…daca ar veni unul si mi-ar spune hai in piata sa facem ceva sa-i dam afara, as face-o,jur. oare sunt la fel de comoda ca restul?de ce nu ma duc singura nu? poate unul sa schimbe lumea?cu totii scriem, citim bloguri, articole, cautam, ne informam, avem informatia, ne e clar ce e,si totusi…si in timp ce oamenii se uitau la batranii lesinati pe scarile casmb-ului veniti sa isi semneze personal dosarele, apoi la mizeria(tot scoasa de media pentru distragerea atentiei) a vitelor care cica ar cere alte conditii in inchisori(nu am pierdut mai mult de 1 minut cu povestea asta)…in turcia se scria istoria…acest al doilea hitler a fcaut cea mai mare lovitura de teatru,a trimis tineri nevinovati ai armatei in strazi, pentru ca mai apoi sa faca curatenie in toate posturile de conducere,cu oamenii lui…Da, Ioana, din pacate este un al doilea hitler.aliat cu cele mai mari curve care s-ar putea sa i-o traga grav.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: