Conexiuni extraterestre II


„Nu e de mirare că adevărul e mai ciudat decât ficţiunea. Ficţiunea trebuie să aibă logică.”

– Mark Twain

 

Care sunt implicaţiile pentru omenire, dacă ţinem seama de posibilitatea ca omenirea să fi fost manipulată genetic şi prin intermediul sistemelor de credinţe de către entităţi extraterestre hiperdimensionale, încă de la „începutul timpurilor”? Entităţi care, în tot acest timp, s-au hrănit cu noi energetic, emoţional şi fizic? Există relatări străvechi care fac referiri la realitatea controlului hiperdimensional şi a formelor de viaţă extraterestre. Există desene în peşteri şi sculpturi, scrieri ale gnosticilor şi ale sufiţilor, indienii americani, Biblia, Bhagavad Gita, Vedele etc…

Poate că extratereştrii n-au călătorit de pe o planetă îndepărtată ci, de fapt, au fost aici tot timpul. Zicharia Sitchin sugera că Annunaki se întorc pe Pământ. Poate că n-au plecat niciodată, ci au fost aici în tot acest timp, la marginea spectrului nostru perceptiv. După cum spunea o persoană răpită, poate că ei ne percep ca fiind „proprietatea lor, iar Pământul este ferma lor. Noi suntem resursele şi hrana lor.”, sau, în cuvinte şi mai tulburătoare ale unei alte persoane răpite: „Ştii cum, pentru ei, noi suntem doar nişte gândaci.”. Poate că astfel de afirmaţii ne fac să râdem, dar milioane de oameni trec prin aceste experienţe, care sunt etichetate drept „probleme psihologice”. Poate că ar trebui să ascultăm mai îndeaproape persoanele răpite, dar şi pe cercetătorii din domeniu, înainte să ne întoarcem privirile rapid în altă parte?

Iată o statistică cu persoanele și copiii declarați dispăruți anual. Desigur, mare parte dintre ei sunt găsiți după ceva timp dar mulți nu. Dacă luăm in calcul faptul că doar 5% din cei dispăruți au legătură cu fenomenul OZN, cifrele sunt foarte mari. La nivel global statisticile spun că cel puțin 8 milioane de copii sunt dați dispăruți în fiecare an. În majoritatea țărilor din Africa, America latină sau Asia nimeni nu realizează astfel de statistici și nu există protocoale pentru persoane sau copii dispăruți, deci numărul este mult mai mare:

 În fiecare an mai mult de 800.000 de copii sunt dați dispăruți în SUA. În 1980 aproximativ 150.000 de persoane erau declarate dispărute, acum numărul depășește 900.000, e vorba tot de SUA, pentru că acolo se fac statistici mai amănunțite. Totuși dacă cifrele astea sunt oficiale, părerea mea e că sunt mult subțiate. Din totalul de 900.000,  50.000 sunt peste 18 ani, jumătate din persoanele dispărute sunt albe, 30% sunt afro-americani, și 20% sunt latini. Din aproape 700.000 de persoane dispărute raportate în 2010, peste 530.000 erau sub 18 ani. Statistica ne mai spune că 800.000 de copii vor fi raportați dispăruți în fiecare an în SUA; 40.000 de copii dispar anual în Brazilia, 50.500 în Canada, 39.000 în Franța, 100.000 în Germania și 45.000 în Mexic, în jur de 230.000 de copii dispar în Marea Britanie anual, sau un copil la fiecare cinci minute. Potrivit National Crime Information Center, 355.000 de femei au fost raportate dispărute comparativ cu 337.000 de bărbați. O statistică din 2008 arăta că în urmă cu an, în Rusia dispăruseră în jur de 120 000 de persoane. Dintre aceștia, aproximativ 59 000 erau bărbați, 38 000 erau femei, restul de 23 000 fiind minori.

“Există o mie de lucruri care pot să împiedice un om să se trezească, lucruri care îl țin în puterea propriilor lui vise. Pentru a acționa conștient cu intenția de a se trezi, omul trebuie să cunoască natura forțelor care îl mențin în stare de somn. În primul rând, trebuie să ne dăm seama că somnul în care trăiește omul nu este un somn normal, ci un somn hipnotic. Omul este hipnotizat, iar această stare de hipnoză este permanent menținută și consolidată în el. Aproape că ne vine să credem că există niște forțe pentru care este util și profitabil să mențină omul într-o stare hipnotică și să îl împiedice să vadă adevărul și să își înțeleagă propria poziție.”– G. I. Gurdjieff

David M. Jacobs, Ph.D. a făcut cercetări în domeniul OZN/răpirilor extraterestre timp de peste 40 de ani, a publicat mai multe cărţi şi a lucrat cu mii de răpiţi, folosind în cea mai mare parte tehnici de hipnoză pentru a dezvălui aceste experienţe. El spune următoarele: „Cercetările mele se bazează pe mai mult de 42 de ani de cercetări în domeniul OZN. În plus, din 1986 am efectuat peste 1000 de regresii hipnotice cu persoane răpite. Am încercat să fiu pe cât de obiectiv cu putinţă şi să nu urmăresc niciun plan. Nu am de promovat niciun program new age, spiritual, religios, transformaţional sau transcendent. Încerc să mă ţin cât pot de aproape de dovezi. Dar nu este posibil să fi fost ferit de greşeală. Majoritatea dovezilor pe care le avem în ceea ce priveşte fenomenul de răpiri extraterestre este din amintiri revelate prin hipnoză… Este greu să ne imaginăm o formă mai slabă de dovadă. Dar este o dovadă – şi avem foarte multe de acest fel. În cei patruzeci de ani de cercetări în domeniul OZNurilor, dintre care ultimii douăzeci petrecuţi studiind fenomenul răpirilor, am aflat un truism simplu: Toţi demascatorii fac una sau mai multe dintre trei greşeli fundamentale: Nu cunosc dovezile, ignoră dovezile sau distorsionează dovezile. Oricare dintre aceste erori ar fi catastrofală şi poate chiar necinstită din punct de vedere ştiinţific, atunci când scrii despre ceva care are consecinţe ştiinţifice acceptate. A lăsa erori în text este echivalent cu a ignora sau a distorsiona dovezi. Din păcate, când e vorba de răpiri, toţi demascatorii respectă truismul dovezilor. Fără nicio excepţie.”

Karla Turner, Ph.D. a fost răpită ea însăşi de extratereştri şi este o cercetătoare respectată. Este autoarea a trei cărţi despre fenomenul de răpire extraterestră: “Into the Fringe” [În extremă] (1992), “Taken” [Răpită] (1994) şi “Masquerade of Angels” [Mascarada îngerilor] (1994). Dr. Karla Turner a murit de un cancer ciudat, care s-a dezvoltat foarte rapid, în 1996, după ce a fost ameninţată pentru munca ei. Avea doar 48 de ani. Dr. Turner a confirmat lucrările lui Jacobs, însă ea crede că formarea unei rase hibride nu este tot, având în vedere că există multe cazuri de răpire care prezintă comportamente şi planuri diferite. Probabil că „atinsese” o coardă sensibilă, căci a început să fie hărţuită de agenţi şi de armată toată viaţa, până când a murit. Conform cercetărilor ei, dr. Turner crede că oamenii sunt folosiţi ca „resursă” de aceşti extratereştri, în mai multe feluri:

Dovezile arată că extratereştrii recoltează de la noi în multe feluri, atât emoţional şi energetic, cât şi fizic. Există chiar relatări de scenarii despre facilităţi în care sunt „prelucrate” corpurile omeneşti, multe din aceste relatări provenind de la persoane care nu cunosc literatura în domeniul OZN. Înainte să ne dăm voie să credem în caracterul binevoitor al intervenţiei extraterestre, ar trebui să ne întrebăm- oare fiinţele iluminate au nevoie să folosească acoperirea nopţii ca să facă fapte bune? Oare au nevoie să ne paralizeze şi să ne facă incapabili să ne opunem? Oare îngerii au nevoie să ne fure fetuşii? Oare au nevoie să manipuleze organele genitale ale copiilor noştri şi să ne sondeze rectul? Oare frica, durerea şi amăgirea sunt consecvente cu nişte motive spirituale elevate?

Într-un caz pe care îl povestesc în „Into the Fringe,” James avusese în cea mai mare parte amintiri conştiente şi aproape că nu făcuse deloc hipnoză. El şi-a amintit cum a fost atras în apropierea unei „pleiadience” frumoase, care era foarte atrăgătoare şi foarte tandră şi aproape seducătoare. Ea voia ca el să vină şi să o îmbrăţişeze. Când a ajuns în braţele ei şi a crezut că ea urma să îl sărute, entitatea a dispărut complet, iar în locul ei a rămas un personaj negru-violet, cocoşat şi cu aspect aproape lipicios, cu trăsături destul de asimetrice. Am mai întâlnit acelaşi tip de creatură şi în alte cazuri. Entitatea era foarte puternică. În loc să îl îmbrăţişeze pe James, creatura l-a aruncat la pământ şi i-a băgat un tub de o jumătate de metru pe gât, în stomac, extrăgând secreţii gastrice. În ziua următoare, el încă mai simţea gustul de fiere, îl ustura gâtul pe interior şi a descoperit urme de gheare pe ambele părţi ale gâtului, acolo unde fusese ţintuit la pământ.

Oamenii au o nevoie profundă să creadă în puterea binelui. Noi avem nevoie să fim o forţă bună pentru extratereştri, de vreme ce ne simţim atât de neajutoraţi în prezenţa lor. Şi avem nevoie de o forţă superioară care să ne ofere o speranţă de mântuire, atât la nivel personal, cât şi global, atunci când vedem starea jalnică a lumii. Eu cred că extratereştrii ştiu acest lucru despre noi – ei ştiu că noi vrem şi sperăm ca ei să fie creaturi binevoitoare – şi că ne folosesc dorinţa de bunătate pentru a ne manipula. Ce mod mai bun de a obţine cooperarea noastră ar putea să existe, decât acela de a ne spune că ceea ce ne fac este spre binele nostru?

Iar din aceste detalii devine clar faptul că fiinţele care fac astfel de lucruri nu pot fi percepute ca iluminate spiritual, ca având în minte cel mai bun interes al omenirii. Altceva se întâmplă, ceva mult mai înspăimântător şi mai dureros, în multe, multe cazuri de răpire… Cât despre cercetătorii care susţin că extratereştrii au venit să ne ajute să evoluăm către nu ştiu ce conştiinţă superioară, sau că se află aici cu vreun alt scop pozitiv – să ne salveze planeta, să promoveze pacea în lume şi aşa mai departe – îi provoc pe aceşti cercetători să includă în viziunea lor şi date aberante. Teoriile sunt puncte de pornire pentru cercetare, nu concluzii dovedire, iar cercetătorii în domeniul OZN trebuie să fie dispuşi să îşi extindă şi să îşi modifice teoriile în conformitate cu datele pe care le descoperă. Ar fi minunat dacă am putea să modelăm experienţele cu extratereştrii în ceva pozitiv, dar până nu luăm serios în calcul detaliile întâlnirilor de răpire – toate detaliile, cred că este periculos să ne agăţăm de teorii care ignoră datele ce nu se potrivesc. Căutarea adevărului întreg este o datorie pe care o avem faţă de noi înşine. Indiferent care se dovedește a fi adevărul, în cele din urmă, trebuie să îl căutăm! Fără el, suntem ca niște copii care se joacă cu umbrele; nu știm nimic și cu siguranță nu avem aptitudinile necesare ca să înfruntăm entitățile reale, oricare ar fi ele, care se află în spatele acestei mascarade. E o prostie să luăm totul doar după aparențe. La fel, să nu ne luăm deloc după aparențe e ridicol. Investigațiile în acest domeniu. …nu poate fi nimic mai important de făcut pentru noi la acest moment, decât să ne uităm dincolo de dorințele noastre, dincolo de fricile noastre și să căutăm o realitate și o înțelegere obiectivă.

Laura Knight-Jadczyk  autoarea cartilor – „Gradul ridicat de stranietate al dimensiunilor, densităţile şi procesul de răpire extraterestră” si ” Istoria secretă a lumii” :

“Ce este adevărat şi ce este minciună în lumea OZN-urilor, extratereştrilor, răpirilor şi a realităţilor hiperdimensionale? Ar trebui să facem un efort şi să aflăm acest lucru. După cum spunea Karla Turner: Este o datorie pe care o avem faţă de noi înşine. Trebuie să fii atent când ceri să afli adevărul… de obicei, este ceea ce nu vrei să auzi sau ceea ce nu vrei să înfrunţi. O întrebare arzătoare poate să deschidă uşa unui vârtej de vânt[…] Un alt element tulburător care a reieşit din cercetările mele este că aceste fiinţe, fie că sunt demoni, vampiri sau extratereştri, par să aibă capacitatea de a ne controla gândurile într-o oarecare măsură, corpul fizic, vremea şi chiar evenimentele din viaţa noastră. […]
Multe persoane au relatat că răpitorii lor erau persoane binevoitoare, dar dacă ţinem seama de toţi factorii din tabloul mai larg al fenomenului, se pare că astfel de poveşti despre bunăvoinţă ar fi de natură să inducă în eroare. La nivelul nostru de realitate, conceptul că „nimic nu este real”, aşa cum a fost acesta promulgat de guru-şi şi de învăţători de-a lungul istoriei, este la fel de inutil ca a spune că „gravitaţia nu este reală”. Asemenea consideraţii sunt utile numai pentru extinderea percepţiei. Nu sunt utile pentru aplicare practică, de vreme ce energiile creaţiei par să treacă prin mai multe „niveluri” înainte să se întâlnească la mijloc, ca să spunem aşa, în realitatea noastră.”

Dr. Jacques Vallee, savant şi astronom şi cercetător în domeniul OZN scrie în – „Incomensurabilitate, ortodoxie şi fizica stranietăţii ridicate. Un model pe şase niveluri al fenomenelor aberante”:

„Dacă privim lumea din punct de vedere informaţional şi dacă luăm în considerare multele şi complexele moduri în care pot fi structurate timpul şi spaţiul, vechea idee de călătorie în spaţiu şi de navă interplanetară de care încă se mai agaţă cei mai mulţi tehnologi pare nu numai învechită, ci chiar ridicolă. Într-adevăr, fizica modernă a depăşit deja această fază şi oferă o interpretare foarte diferită despre cum ar putea arăta un sistem „extraterestru”.
Eu cred că există în jurul nostru un sistem care transcende timpul, transcenzând spaţiul. Este foarte posibil ca sistemul să se poată localiza în spaţiul cosmic, dar manifestările sale nu sunt de navă spaţială, în sensul obişnuit de „şuruburi şi piuliţe”. OZNurile sunt manifestări fizice care nu pot fi înţelese în afara realităţii lor mediumnice şi simbolice. Ceea ce vedem aici, de fapt, este un sistem de control care acţionează asupra oamenilor şi care foloseşte oamenii. Prezentarea simbolică pe care o văd persoanele răpite seamănă cu tipul de ritual de iniţiere sau de călătorie astrală care este incorporat în tradiţiile [oculte] ale fiecărei culturi… structura relatărilor despre răpiri este identică cu cea a ritualurilor oculte de iniţiere… fiinţele OZN de azi aparţin aceleiaşi clase de manifestare ca şi entităţile [oculte] care erau descrise în veacurile trecute. Întinderea, frecvența și distribuția observărilor de OZNuri fac ca ipoteza populară cu privire la extratereștri (cea interplanetară) să fie imposibil de susținut… Multe dintre farfuriile zburătoare par să nu fie nimic altceva, decât un paravan pentru vreun fenomen ascuns. Sunt ca niște cai troieni care se coboară în pădurile și pe câmpurile noastre, promițând mântuirea și oferindu-ne splendoarea unei mărețe super-civilizații din ceruri. Oare extratereștrilor chiar le pasă de noi? Există multe dovezi tulburătoare care spun că nu. Le pasă doar în măsura în care putem să îndeplinim scopul enigmatic pe care îl avem pentru ei. Povestea adevărată despre OZNuri trebuie să cuprindă toate diferitele manifestări care sunt observate. Este o poveste despre fantome și spirite și aberații mentale ciudate, o poveste despre o lume invizibilă care ne înconjoară și, din când în când, ne înghite; o poveste despre profeți și profeții, despre zei și despre demoni. Este o lume a iluziei și halucinațiilor, în care irealul pare foarte real și unde realitatea însăși este distorsionată de forțe stranii, care, aparent, pot să manipuleze spațiul, timpul și materia fizică – forțe care ne depășesc aproape în întregime puterea de înțelegere. Cerurile noastre au fost pline de ”cai troieni” de-a lungul istoriei, care – la fel ca și calul troian din poveste – păreau să ascundă intenții ostile. …Această teorie a ostilității este sprijinită și de faptul că, cel mai adesea, obiectele aleg să apară în forme pe care le putem accepta cu ușurință și pe care ni le putem explica într-un mod satisfăcător – de la dirijabile și până la meteoriți sau avioane cu aspect obișnuit. …Cu alte cuvinte, farfuriile zburătoare nu sunt deloc ceea ce am sperat noi că sunt. Ele fac parte din altceva. Eu numesc acel altceva Operațiunea Calul Troian. Adevărul real este că pasionații de OZNuri au fost prostiți vreme de atâția ani, nu de către guvern, ci chiar de fenomen.

„Jucându-se cu propria noastră reflexie de sine, care este singurul punct de conştientizare care ne-a mai rămas, prădătorii creează impulsuri de conştientizare pe care apoi le consumă, într-o manieră nemiloasă, de prădători. Ei ne dau probleme fără sens, care fac să ia naştere acele impulsuri de conştientizare şi, în acest fel, ne ţin în viaţă, pentru ca ei să se hrănească cu impulsurile energetice ale pseudo-grijilor noastre.
Vreau să spun că ceea ce ne stă în faţă nu este un simplu prădător. Este foarte inteligent şi organizat şi urmează un sistem metodic prin care ne face inutili.Omul, fiinţa magică ce este destinată să fie, nu mai este magică. Este doar o bucată oarecare de carne. Nu mai există alte vise pentru om, decât visele unui animal care este crescut pentru a deveni o bucată de carne: banal, obişnuit, imbecil.” – Don Juan Matus în „Latura activă a infinităţii”, de Carlos Castaneda

Ideea că bărbaţii, femeile şi copiii pot fi luaţi împotriva voinţei lor din casă, maşină şi din curtea şcolii de către fiinţe humanoide ciudate, că pot fi duşi pe o navă spaţială şi supuşi la proceduri intruzive şi ameninţătoare este atât de ameninţătoare şi, în acelaşi timp, atât de agresivă faţă de noţiunile noastre despre ce este posibil în universul nostru, încât cele mai multe relatări media fie resping fenomenul, fie îl distorsionează în mod bizar.” – John E. Mack, M.D., profesor de psihiatrie la Harvard, din cartea sa Abduction[Răpire]

     Oare mai există indicii, în istoria şi în scripturile străvechi, care să vorbească despre un posibil Sistem hiperdimensional de control – un fenomen parafizic indigen existent pe planeta Pământ? Există câteva surse care prezintă teorii interesante și care se mulează pe conceptul de OZN al timpurilor noastre, ba mai mult, la o atentă corelare a faptelor putem presupune că istoria ne-a prezentat aceste lucruri dar le-am ignorat sau am preferat variantele oficiale puse pe tavă de către alții .

„Nu ne iluminăm imaginându-ne personaje de lumină, ci conştientizând întunericul.”

– Carl Gustav Jung

– va urma –

 

72694909_530600591092001_4600689282946957312_n

Intra pe linkul de mai jos si cumpara cartea in format electronic!

 

 

surse

 

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

2 Responses to Conexiuni extraterestre II

  1. Pingback: Conexiuni extraterestre II | Lupul Dacic

  2. Pingback: Manipularea si efectul de turma – CunoasteTU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.