About

O incercare de prezentare a realitatii inconjuratoare asa cum ar trebui sa o vedem si nu cum  o prezinta elitele .

 

… teoria conspiratiei,  mistere neelucidate, secrete, extraterestrii, lumi paralele, conspiratii mondiale si locale,  stapanii din umbra,  illuminati,  grupul bilderberg, manipulare, solutii impotriva manipularii, solutii impotriva noii ordini mondiale, anti nwo, stiri alternative,  etc…

6 Responses to About

  1. Sorin Leitoiu says:

    Persoanele care scriu articole ar trebui sa citeasca ce au scris, sa corecteze cuvintele si sa mai invete gramatica limbii romane (in citeva locuri se scrie cu doi „i” in loc de un i). Nu ma leg de continut; unele idei pot fi (nu fii) usor combatute.

    • Cristian says:

      In mare parte aveti dreptate…mici greseli gramaticale au fost scapate si nu o sa ma scuz pentru asta pentru ca nu sunt jurnalist ci doar o persoana ce incearca sa distribuie un anumit tip de informatie… Informatie care se gaseste doar daca cerni ceva mai bine internetul. Articolele originale sunt scrise doar de mine si vina o port doar eu … acest mic blog vine ca o completare a pasiunii mele pentru mistere si ca o umplere a timpului meu liber (si asa destul de putin) Asadar, in speranta ca cititorul va trece cu vederea micile greseli gramaticale, sper sa va faca placere parcurgerea textelor si cred ca veti invata cate ceva si de aici.

    • ramniceanul says:

      Mai nea Sorine…Ce pescar comunist si carcotas esti matale! Atat reusisi sa vezi?

  2. Diana says:

    Sa fie greseala gramaticala cea mai mare problema a lumii moderne!!…daca esenta si semnificatia textului poate fii utila atunci respect pt cineva care poate deschide mai multe minti decat domesticii.

  3. Pingback: 10 factori ce ne tin legati de sistem – ASTRODEVA

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.