Manipularea prin intermediul extraterestrilor


billederall-seeing-eye

Nu vreau sa discreditez ideea existentei extraterestrilor prin acest material, nici nu afirm ca e imposibil ca ei sa viziteze constant acest colt de galaxie. Pur si simplu cred ca oamenii pot fi manipulati foarte usor, in special cu fenomene pe care nu le stapanesc. Elitele au inteles asta foarte bine, din cele mai vechi timpuri.

In istoria moderna, cel mai controversat subiect il reprezinta extraterestrii. Fiinte apartinand altor planete, sau mai nou altor planuri paralele cu al nostru, ne-au vizitat si continua sa ne supravegheze constant din oarece motive. In timp ce unele tabere sustin ca suntem un fel de gradina zoologica a acestor fapturi extradezvoltate tehnologic, altii sunt de parere ca ne vor binele si doresc ca noi sa atingem acel nivel spiritual si tehnologic cu al lor. Teoriile conform carora am fost creati de catre ei abunda inca din anii ’60 prin aducerea de dovezi, unele mai fantastice decat altele. Cele mai concludente teorii, inspirate din vechile mitologii, alaturi de anumite descoperiri arheologice ignorate de catre comunitatea oficiala in domeniu, par a fi surse pentru mai multe persoane ce au demonstrat, mai mult sau mai putin, existenta acestor creaturi pe planeta noastra in trecutul indepartat.

Mesajele anticilor, desi aflati la mii de kilometrii distanta unii de altii, par a afirma acelas scenariu. Legendele locale din Africa pot fi comparate cu miturile Indiene sau cu povestirile amerindienilor. Toate indica faptul ca am fost creati asemanator zeilor iar majoritatea regulilor de conduita civica si morala se intrepatrund. Insasi religiile aparute in urma acestei „convietuiri” cu zeii par sa se asemene, desi unele s-au ramificat insa baza dogmatica a ramas ceiasi. Asemanarile merg mai departe si descriu ca zeii au plecat, sau au disparut din peisajul autohton, promitand insa o intoarcere in forta.
De peste o jumatate de secol am fost antrenati in cursa vanarii omuletilor verzi sau gri. Nave cu forme ciudate au aparut de nicaieri, cutrierand intreaga planeta, punand pe jar autoritatile si inducand spaima in randul populatiei.la inceput toata lumea era de acord ca aceste fapturi sunt aici sa ne distruga. Treptat, treptat aceasta teama s-a transformat in curiozitate, ca mai tarziu adoratia fata de aceste fiinte, devenite ulterior spirituale, sa atinga cote ridicole. Sectele ce promovau noua religie au inceput sa adune mii de adepti, unele ajungand la ordinul milioanelor, rivalizand cu alte religii aparute de sute de ani.

Pentru mine asta este doar un exemplu ca rasa umana nu a evoluat deloc fata de cei ce isi confectionau arcuri si se aruncau la pamant ori de cate ori un fulger isi facea loc printre nori. Teama de necunoscut ne face sa fim vulnerabili. In alta categorie se incadreaza cei ce au vazut o modalitate de profita de pe urma gloatei necunoscatoare. De parca nu era de ajuns, renumiti oameni de stiinta au cazut in aceiasi capcana si au elaborat teorii care mai devreme sau mai tarziu s-au dovedit a fi false. Cum spuneam la inceput, pe parcursul istoriei a existat un grup exclusivist de elite care a controlat marea majoritate a oamenilor. Desi in trecut aceste grupuri existau in paralel in parti diferite ale globului, pe parcurs s-au omogenizat, sau o ramura a preluat conducerea celorlalte, continuand planul. Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizeaza este ca deja traim intr-o teocratie nedeclarata. Lucrurile s-au petrecut pe tacute, in secret. Ceea ce nazistii, cu al lor cult, nu au putut realiza pe fata, se face acum pe ascuns. Este o continuare a celui de-al Doilea Razboi Mondial. Oamenii vor sa auda asa ceva, sunt constient de acest lucru.

Intr-o era tehnologica, povestile cu zei si zane isi ating scopul doar in cazul oamenilor educati in mod strict dogmatic sau cu un coeficient de inteligenta redus. Pentru asta trebuie elaborate planuri care sa demonstreze stiintific existenta materialelor ce se vor implementate. In plus oamenii sunt fascinati de o posibila intalnire cu extraterestri. Orice lumina difuza de pe cer devine, in ochii unora, motiv de conspiratii si povesti cu OZN-uri misterioase si extraterestri care ne invadeaza planeta. Extraterestrii au fost mereu o reteta comerciala de succes. Este important sa intelegem ca in jurul intregii problematicii extraterestre exista o enorma si sofisticata campanie dedezinformare: cel putin 90% din imaginile si informatiile oferite publicului sunt selectate pentru a evoca frica urmata de ura fata de tot ceea ce este extraterestru. Filmele, emisiunile TV si cartile referitoare la subiect demonstreaza acestpunct de vedere: daca cineva ar lua in seama toate aceste gunoaie, s-ar putea crede ca in America o persoana din douae rapita din casa sa in mijlocul noptii si torturata. Pur si simplu nu este adevarat. Frica si groaza se vand cel mai bine, siunii beneficiaza de pe urma unei populatii terifiate si gresit informate. Stim ca exista operatiuni paramilitare clandestine,controlate de un grup din umbra, ce insceneaza evenimente OZN false.

De-a lungul istoriei teoreticienii conspirationisti au „descoperit” mai multe proiecte ce urmau, sau urmeaza, schimbarea de mentalitate colectiva pentru atingerea anumitor scopuri.

Proiectul Blue Beam este o teorie a conspiratiei propusă de Serge Monast care sustine că NASA împreună cu Natiunile Unite incercă sa implementeze pe scara globala religia New Age prin intermediul unei simulari tehnologice 3D a celei de a doua veniri a lui Iisus Hristos. Aceste acuzatii au aparut într-o prezentare audio din 1994 publicata ulterior în cartea sa „Proiectul Blue Beam (NASA)”. Sustinatorii acestei teoriei sustin ca Monast și un alt ziarist, care au murit amandoi de atacuri de cord în 1996, au fost, de fapt, asasinati. Incă din 1994 el spunea intr-un interviu ca a fost amenintat in mod repetat de primul ministru canadian si de Vatican. Sub pretextul că nu are voie sa isi educe copiii acasa, autoritatile l-au arestat si i-au sechestrat familia. Intors acasă, Serge Monaste, care nu suferise niciodată de probleme cardiace, a avut un atac de cord în urma caruia a murit.
“Blue Beam (raza albastră) este un proiect al NASA care presupune patru direcţii de parcurs pentru implementarea noii religii mondiale New Age. Această religie este chiar baza noului guvern mondial, pentru că fără aducerea omenirii în această sclavie spirituală dictatura Noii Ordini Mondiale nu ar fi posibilă.“ afirma Serge Monast in cartea sa.
“Primul pas în acest proiect vizează discreditarea sau re-evaluarea tuturor cunoştinţelor religioase de până acum. Prin crearea unor cutremure artificiale în locaţii precise de pe planetă, în care s-a presupus mereu că se ascund secrete importante, se va urmări scoaterea la lumină a unor aşa-zise noi descoperiri arheologice prin intermediul cărora se va “dovedi” că doctrinele marilor religii sunt false.“
„Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel încât să fie vizibil pe întreaga planetă, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care acţionează direct asupra creierului, fiecare om va vedea în această hologramă pe Mântuitorul specific religiei sale şi îl va auzi vorbindu-i în limba lui.”
„A treia direcţie de dezvoltare a proiectului Blue Beam care vizează comunicarea telepatică şi electromagnetică prin unde de joasă, foarte joasă şi extrem de joasă frecvenţă care îi va face pe oameni să creadă că îl aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer vor fi transmise prin intermediul sateliţilor şi vor interacţiona cu gândirea naturală, făcând să apară ceea ce se numeşte „vorbire artificială”.
„A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestră în marile oraşe ale lumii. Se mizează pe faptul că ţările care deţin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apăra de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile faţă de adevăratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbră.”

Proiectul Ummo reprezinta cel mai bun exemplu de manipulare in masa in domeniul OZN. Jose Luis Jordan Pena a fost un psihiatru de origine spaniola care a elaborat o teorie conform careia in jur de 79% dintre oameni, apartinand oricarei paturi sociale pot fi manipulati la scara mare tocmai datorita fenomenului paranoic ce se afla in subconstientul nostru. Comunitatea stiintifica nu a fost de acord cu teoria sa asa ca omul a trecut la demonstrarea conceptiilor sale.
Pena si-a inceput planul referitor la Raportul UMMO lansand un zvon neadevarat cu privire la prabusirea unui OZN intr-o zona rau famata a capitalei Madrid. Pentru a da autenticitate spuselor sale si a crea confuzie si panica in randul populatiei, el a venit si cu dovezi palpabile: monstre dintr-un material plastic obisnuit care se foloseste in cazul programelor spatiale desfasurate de NASA si care era cu totul necunoscut in Spania. Ba mai mult, Pena a declarat ca a gasit bucata de obiect extraterestru el insusi la locul prabusirii si ca acesta are o compozitie chimica inexistenta pe Pamant, fiind deci de provenienta extraterestra. Avand calea pavata inainte, psihiatrul isi continua planul si dezvaluia identitatea rasei extraterestre vizitatore: ummitii, descendenti de pe indepartata planeta UMMO.Raportul prevede si corespondente ce ar fi avut loc intre psihiatrul spaniol si extraterestrii dintr-o alta lume. Scrisorile fac parte din dosarul UMMO, fiind scrise chiar de psihiatrul ce isi aratase in timpul acestei farse si un deosebit talent scriitoricesc.
Extraterestrii povesteau despre societatea, obiceiurile, organizarea si credintele lor „de acasa”. Fiecare epistola era anonima, scrisa – in mod ciudat – de mana, si se pare ca Pena le trimitea, pesemne dupa ce le primea de la extraterestri, catre oameni reputati de stiinta, filosofi, ziaristi si cercetatori.Pe deasupra, el mai facea parte si dintr-o asociatie pro-extraterestri care se intalnea in mod frecvent prin cafenelele din Madrid unde discuta si emitea ipoteze cu privire la civilizatii extraterestre. Povestea ia o turnura cu totul dramatica in acest punct, caci in urma scrisorilor primite, Sesma incepe sa emita propriile mesaje in care spune ca a fost contactat telefonic de ummiti, care i-au transmis ca este vointa extraterestrilor ca acestia sa se faca cunoscuti Terrei. In plus, el declara ca a primit vesti referitoare le diferentele incredibile dintre ummiti si pamanteni, insa si asemanari referitoare la perioadele istorice de conflict. Desi povestea se vedea de la o posta ca era cusuta cu ata alba, cei care doreau cu ardoare sa creada in extraterestri luau de bun tot ce li se aducea pe tava.
Raportul UMMO spune ca Sesma continua sa povesteasca din cele ce ii spuneau ummitii, ajungand si la istoria acestora, una tiranica in care doua femele ummite au distrus toata civilizatia, scufundand-o in teroare si genocid. Centraele nucleare, bazele de date si bibliotecile fusesera toate distruse pana cand un mesia a izvorat si a propovaduit existenta – surpriza, sau nu! – a unui singur dumnezeu drept. Deci si omuletii verzui cu antenute ar fi avut propriul reformator religios care a salvat lumea proprie! In acest punct, isteria ajunsese deja si in Franta si Italia, acolo unde erau publicate orice amanunte din ce se mai intampla cu extraterestrii. Mii de oameni ce proveneau din culturi diferite si cu pregatiri educationale diferite priveau cu aviditate si sorbeau orice informatie referitoare la extraterestrii anonimi inventati de un psihiatru spaniol care nu mai stia cum sa se spele pe maini de isteria pe care o provocase.
Raportul UMMO a ridicat semne mari de intrebare ale oamenilor de stiinta cu privire la reactia opiniei publice in cazul unui contact real cu fiinte din alte lumi. Daca la scara colectiva oamenii au reactionat in acest fel, cine stie cum vor reactiona la nivel individual? Elitele au invatat ceva din asta si spera totusi ca, pe viitor, in cazul in care un contact cu extraterestrii ar avea loc, oamenii sa reactioneze mult mai calm.Tocmai de aceea emit teoria careia majoritatea fenomenelor supranaturale pot fi puse pe seama manipularii.

Razboiul lumilor – Poate cel mai cunoscut precursor al isteriei UFO e actorul, regizorul, producatorul si scenaristul american Orson Wells. Cu o zi inainte de Halloween, pe 30 octombrie 1938 a avut loc una dintre cele mai interesante transmisii radio din istorie. Reteaua de radio CBS a difuzat o versiune radiofonica a romanului science-fiction al lui H.G Wells “Razboiul Lumilor”,avandu-l in rol principal pe Orson Welles. Autenticitatea transmisiunii a fost realizata prin numeroase tehnici utilizate de creatori cu scopul de a capta pe cat posibil atentia publicului.CBS anuntase la inceptul emisiunii de radio ca ce va urma este doar o o piesa de teatru radiofonic, insa multi ascultatori au pierdut primele secunde ale emisiunii.Emisiunea radio fusese integrata intr-un program aparent obisnuit,cuprinzand printre care si un buletin meteorologic.Aceasta transmisie a fost la un moment dat perturbata de “o stire de ultima ora” privind o invazie martiana.La auzul descrierii unor creaturi martiene cu tenatacule,multi oameni au iesit pe strada,s-au ascuns in pivnita,si-au incarcat armele, unii chiar si-au invelit capetele in prosoape ude ca protectie impotriva gazului otravitor martian.Conform unui studiu,din totalul ascultatorilor circa 6 milioane au crezut ca invazia martienilor chiar are loc.Aceasta a fost un bun exemplu de isterie in masa si totodata un exemplu concret care arata ca acest experiment a fost unul planuit pentru a interpreta perceptia oamenilor simpli si comportamentul lor in cazuri extreme.Fenomenul produs de psihoza in masa a fost denumit contagiune si consta in transmiterea rapida la nivelul grupurilor de indivizi a emotiilor,a manifestarilor.Din moment ce panica si confuzia s-a instaurat la nivelul multimilor de oameni, individul reactioneaza prin a se adapta reactiilor celorlalti.In 30 octombrie ‘38, printr-o emisiune radiofonica ce a adaptat „Razboiul Lumilor“ pentru a suna ca o transmisiune de stiri, in care era anuntata o invazie extraterestra, populatia din New Jersey a fost adusa la stadiul de panica.

Exemplele de mai sus nu reprezinta imaginea de ansamblu si nu demonstreaza ca aceste fiinte extraterestre nu exista, ci doar capacitatea elitelor de a folosii acest subiect in interes propriu. In ultimul timp asistam la o agresivitate din partea acestor entitati care, in loc sa aterizeze in anumite locuri de pe glob, ( dupa logica multora ) prefera sa se „ascunda” in diferite puncte ale mapamondului. Pana si elevii sunt pregatiti, mai nou, cum sa reactioneze in cazul unei intalniri de gradul trei, cum sa investigheze singuri cazul si cum sa raporteze de urgenta autoritatilor ceea ce se intampla. Astfel de demonstratii au loc cu regularitate inca de anul trecut, doar numarul lor din ce in ce mai mare demonstrand ca este o situatie cat se poate de serioasa. Numarul fenomenelor care implica OZN-uri a crescut simtitor in Marea Britanie in ultimii doi, situatii similare intalnindu-se si in China, SUA sau Rusia.
Agentiile de informatii secrete din intreaga lume au declasificat mai multe sute de rapoarte ce confirma existenta, sau contactul sub diferite forme, cu rase din afara spatiului cosmic. Oare de ce se fac tot mai multe documentare cu privire la invaziile extraterestrilor? Suntem pregatiti. Suntem impinsi sa credem ceea ce era deja evident. Peste 77% din americani cred ca exista dovezi despre existenta extraterestrilor si a vizitelor lor pe planeta noastra. Contrar intelepciunii si logicii conventionale, oamenilor le place sa creada in „lucruri ciudate” si au tendinta de a cauta si interpreta dovezile in sensul favorabil existentei extraterestrilor.

„Exista un grup restrans de oameni care conduc programele secrete despre OZN-uri.In ceea ce priveste cunoasterea completa a lucrurilor si autoritatea operationala – adica autoritatea executiva – aceasta nu are chiar nimic de-a face cu Presedintele SUA sau cu Congresul. Cu ajutorul arsenalului de arme electromagnetice si psiho-operationale si prin constructia de nave extraterestre dupa modele originale capturate, guvernul din umbra s-a implicat in scenarii de rapiri false si e posibil sa puna la cale un fals atac extraterestru” – Steven Greer

Alte postari la tema:

Extraterestrii in epoca moderna

Extraterestrii in istorie

“PROGRAMUL TERRA”

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

16 Responses to Manipularea prin intermediul extraterestrilor

  1. bendisa says:

    Excelent articolul tau. Multe informatii sunt noi pt mine.
    Ma bucur ca ne atragi atentia si ne ajuti sa discernem intre realitatile divine si cele fabricate cu anumite scopuri.
    Eu cred ca umanitatea a fost creata cu o natura pasnica si iubitoare, calitati necesare pt. evolutia speciei. De aici si deschiderea catre extraterestri.
    Intamplator sau nu, inainte de a citi postarea ta ma gandeam la acelasi subiect.

  2. Gebelezis says:

    Daca luam prezentul si il comparam cu trecutul recent (1938) suntem mult mai pregatiti sa facem fata unui contact real sau orchestrat cu extraterestrii. Avem doua decenii de cand suntem intoxicati cu filme despre E.T. de diferite forme, marimi si intentii. Declasificarea nu a adus nimic nou. Aceleasi lumini, aceleasi obiecte, aproape aceleasi concluzii: exista un mic procent de intamplari neexplicate, dar fara sa fie obligatoriu de origine extra. Singua diferenta notabila, e concluzia pe care o declara autoritatile si anume ca nu mai sunt interesate de fenomenul OZN. Chiar asa?

  3. Pingback: Supercivilizatiile si ipoteza extraterestra I | We Are The Impaler - Noi Suntem Țepeș-ul

  4. liana says:

    sper ca „monstra” e scris gresit doar….cit despre manipulare …e adevarat pot fi manipulati cei care cred orbeste fara sa gindeasca si sa caute peste tot informatii pertinente, si stim cu totii ca sint multi asa….dar culmea e ca nu ei citesc articolul dv….

  5. Cavalerul Geto-Dac says:

    Hm….foarte interesant. Şi eu am ajuns la concluzii asemănătoare, dacă nu identice. Cert este că fenomenul OZN există, dar băieţii în negru se folosesc de el şi de alte mistere, exact pentru manipularea opiniei publice pentru tot felul de interese ascunse. Eu cred în existenţa extratereştrilor, în legătura lor directă cu apariţia religiilor pe Pământ.
    Deşi îmi doresc cel mai mult, nu cred că voi apuca Ziua venirii lor oficiale; Deocamdată nu suntem deloc pregătiţi pentru un astfel de şoc emoţional, religios, cultural etc…ar da peste cap absolut tot cu ceea ce am fost îndoctrinaţi în istoria cunoscută, probabil s-ar produce un haos general, oamenii n-ar mai crede în nimic…sau le-ar fi frică şi ar deveni toţi brusc oameni buni exact cum vor religiile !?!

  6. cristytepes says:

    Reblogged this on mUFOn ROMANIA.

  7. Codin says:

    Pamantenii au fost creati de extraterestri, s-ar putea trage concluzia.
    Dar pe extraterestri cine i-a creat ? Altii ! Si pe acei altii , cine i-a creat ? Etc.

  8. Alin says:

    Vai prietene, bagi prea mult. Serios. Hai frate lasa-te de teoriile lui peste. Priveste ce ai in fata si fa o analiza obiectiva asupra elementelor ce le poti dovedi tu. Nu ce a scris nu stiu idiot cand baga 10 doze de acid dintr-odata.

    Blue beam, holograme, mesia. Bai te-ai dus? Deci tu vrei sa spui ca vor demonstra posibilitatea de a nu avea o religie pentru a avea alta religie? Ce? Tu gandesti? Termenul de rationament logic ti se pare familiar?

    Nu mai privi cacatul ala de Zeitgeist ca iti spala creierii.

    Hai sa iti propun un scenariu. (Nu denigrez ideea existentei vietii extraterestre. Sper sa avem un contact oficial cat de curand, sa nu dau coltu pana atunci.)

    Sa zicem ca blue beam bla bla exista, automat exista un contact sustinut si permanent cu o entitate de origine extraterestra. Bun. Pana aici e ok. Daca acea entitate a furnizat pamantenilor tehnologia pentru a face asta, inseamna ca nu sunt suficient de inteligenti. De ce? Pai simplu, daca ar fi, ar realiza stadiul incipient si semi animalic al evolutiei umane si ar intelege efectele negative ce ar contrabalansa efectele pozitive. Daca nu sunt suficient de inteligenti incat sa ia asta in calcul, nu sunt suficient de inteligenti sa fie capabili se o calatorie prin fragmentul temporal. Sa ne intelegem, calatoria la viteza luminii nu e suficienta sa ajunga la planeta noastra asa cum li se scoala lor. Sau au o baza extraterestra in afara stratosferei?

    Pari un individ inteligent, dar nu stii cum sa te axezi. Fii mai cu picioarele pe pamant. Axeaza-te pe ce se intampla cu adevarat. Nu bălării cu dumnezei inventati si mesii ce apar pe cer…. Fii serios.

    • N-ai inteles nimic din mesajul meu. Data viitoare voi incerca sa fiu mai direct.

    • Gebelezis says:

      Un comentariu scris dezlanat si fara un rationament logic, probabil ca de asta nu s-a inteles articolul, nu exista putere mentala sa duca ipoteza mai departe. Dormi in pace in lumea Evului Mediu.
      Cred ca nu are sens sa mai aprobe Cristian alte comentarii de acest gen/tip, efectiv nu aduc o constructie a ipotezei, nu aduc nici macar o critica logica… sunt doar vorbe scrise ca sa fie scrise dintr-un tic/reflex de „Gigi contra” fara sa se stie de ce e contra.

  9. Pingback: „Terraformarea” Planetei Pamant | Lupul Dacic

  10. Pingback: Matrix vs Matrix – istoria nescrisă | Lupul Dacic

  11. Intradevar,omenirea e pregatita pentru contactul cu extraterestri,dar cineva nu vrea ! De ce? Oare nu si-a indeplinit scopurile ?

  12. Planeta pe care locuim este ocupata intr-o proportie uriasa de indivizi cu o gandire comparabila cu a unor cimpanzei intr-o livada cu pomi fructiferi.Cand preocuparile lor se limiteaza la sex,hrana, si scarpinat nu vad ce rost are sa vorbim de evolutie. Daca mai adaugam preocuparilor acestor creaturi trufase si cateva religii create recent, tabloul tinde sa capete claritate. Nu trebuie sa fii un geniu sa intelegi ca doar tehnologia nu e de ajuns pentru o adevarata evolutie. Religia este azi cel mai ieftin si mai nociv drog. La cat de putini sunt cei ce cred si cunosc cate ceva cu adevarat despre extraterestrii apare aproape natural o auto manipulare.

  13. agent Smith says:

    Cristian trebuie sa cunoasca bine, deja, concluziile profesorului Malanga. si altora, preocupati cu adevarat de realitate, le-ar fi necesar. ofera raspunsuri aproape categorice la existenta/prezenta/tipologia/scopul extraterestrilor pe si in legatura cu planeta si habitantii ei in urma experientei directe cu mii de contactati violent (rapiti), nu a teoriilor, senzatiilor si sofismelor asemeni altor „profeti” epigoni in exogeneza. problema este cit poate asimila/suporta cineva raspunsurile acelea. pun pariu ca trei sferturi vor privi de sus etichetind drept „prostii” pe motivul pastrarii confortului psihic personal, revenind la caldutele elucubrari teoretice in trend.

  14. Pingback: Supercivilizatiile si ipoteza extraterestra II | Conspiratii si Mistere

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.