Nu crede nimic! Caută singur/ă adevărul!


În urmă cu câteva luni un nume începea să fie tot mai des utilizat de către unele persoane cu o gândire nonconformistă – Calogero Grifasi. De origine italiană, Calogero organizează regresii hipnotice prin skype și postează mare parte dintre ele pe canalul său de youtube; vorbește fluent spaniolă și engleză, iar unele dintre aceste ședințe sunt făcute și în alte limbi cu translatori. Aproape 40 de videoclipuri sunt subtitrate în română și îi mulțumesc traducătorului sau echipei care se ocupă cu asta.

Faptul că planeta noastră este o rezervație pentru anumite entități, că aceștia ne folosesc precum baterii sau că oamenii sunt ținuți în iluzie, îl descopeream în urmă cu ceva ani. Confirmarea a venit din multe alte locuri, însă Calogero a reușit, zic eu, să dea ceața la o parte pentru a vedea o imagine mai clară.

Nu avem nevoie de ființe de lumină, de maeștrii iluminați, de mesia sau mântuitori pentru a ieși din iluzie, pentru a ne face un scop în viață, pentru a rupe conexiunile cu entitățile vampirice ce ne folosesc! Avem nevoie doar să conștientizam ce mare forță zace în noi! Pentru a vă putea face o idee clară, părerea mea este că trebuie să urmăriți cel puțin 5-6 sesiuni, dacă nu chiar pe toate.

Pentru cei care vor să exploreze subiectul îi invit sa vizioneze un interviu tradus in limba româna cu Calogero Grifasi :

 

Acesta este canalul oficial cu videoclipurile traduse în română-

 

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

14 Responses to Nu crede nimic! Caută singur/ă adevărul!

  1. maria dakhel says:

    :))
    Daca nu mai crezi in nimic, cum cauti? Unde cauti? Ai nevoie de oglinzi in care sa te recunosti. Si atunci, incepi sa comunici. Cum facem noi pe internet si in plan fizic, dar cu mai putini oameni. Toate religiile si caile spirituale au fost bune la inceput. Reprezentau scoala in care mintea si sufletul omului s-au modelat in decursul istoriei. Dezamagirea apare cand te atasezi de o cale anume si confunzi calea cu guru sau preotul sau maestrul. Vine un moment in care tu singur trebuie sa faci pasi pe cale. Daca doresti si sa inveti sa zbori, nu crede blablaurile tantristilor. Nu sexul te duce pe culmile cele mai inalte. Acela este doar un extaz temporar. Inveti sa zbori ajutand si daruind in jurul tau si reconectandu-te la sistemul viu in care traim. Nu sta in cadrul unui sistem sau al unei religii, ingrasand biserica sau pe guru, ci tu singur cerceteaza. Cand ceri lui Dumnezeu sa te ajute, chiar te ajuta, dar ajutorul lui reprezinta ocaziile nenumarate de ardere a karmei ce-ti ies in cale. Sunt ocazii individuale si semne doar pentru tine. Masoneria care e si ea masca unor dementi si mai mari si-a extins tentaculele in toate directiile virusand inclusiv religiile si caile spirituale. De aceea nu ne mai gasim Calea…Inclusiv reteaua informationala de pe net este controlata de forte oculte. Pentru unii, a devenit panza de paianjen in care se zbat si nu mai fac nimic decat citesc. Ori…ocaziile de ardere a karmei sau de mantuire sunt afara, la tara unde bunicii nu mai pot munci pamantul, pe strada unde maidanezi si copii cersesc, pe apele si in padurile pline de gunoaie. Oooooo, o multime de ocazii de ardere a karmei si de iesire din cerc.

  2. Abcd says:

    „Toate religiile si caile spirituale au fost bune la inceput.”… De la început a fost doar o singura cale, Dumnezeu, care prin atotbunatatea Lui și-a trimis unicul Fiu care S-a sacrificat pentru omenire. Iar Iisus Hristos a desăvârșit legea din Vechiul Testament lasandu-ne credinta ortodoxa(nu religia), pt care au fost omorati milioane de-a lungul istoriei.
    . Admin vorbesti de ingrasatul Bisericii…ai fost obligat, fortat de a da bani ? In cazul acesta e posibil sa fie doar pe stilul nou, unde asa zisii preoti spun ca merg la servici. Majoritatea comentatorilor vor sa semene discordie si ura între creștini pt dezbinare. Nu au nici o treaba cu învățămintele Bisericii. Romania a fost cea mai puternica pe timpul domnitorilor pt ca toți erau uniti de dragostea crestineasca. Uita-te in jur acum , cate cai sunt de iluminare si câtă forta zace in om….pfff….guru, hipnotizatori, baba vanga. Singurul adevăr este Dumnezeu. Fii binecuvântat

    • maria dakhel says:

      Abcd, timpul vorbelor a trecut. Am intalnit pe net o multime de crestini care pierdeau vremea insirand vorbe. Unii se temeau de venirea musulmanilor si se credeau in cruciada, in timp ce tara noastra este ocupata si jefuita de amar de ani. Vrei sa devina toti oamenii ortodocsi? Asta n-o sa vezi, pentru ca noi toti ne-am saturat de vorbe goale, fie ele si frumoase si am inceput sa sapam dupa Adevar in interiorul nostru, asa cum Hristos in ale carui haine se poleiesc multi ne-a invatat. Am intalnit intr-un grup de pe net, infinitaiubire, un mason pe nume Ioan Constantin. Se credea sfant…Era atat de fanatic, incat vorbele lui impotriva noastra, a celor ce nu voiam sa acceptam noua ordine mondiala a illuminati implinita si in Romania prin slugile masoni, erau reci, rele, otravitoare. Eu simt cu inima incarcatura informationala din cuvintele asa zisilor sfinti si alesi dintre noi. Multa otrava si rece de gheatza. Deci, nici vorba de crestinism la multi dintre semenii nostri…Daca inimile nu se dezgheata, Dumnezeu nu intervine. Au inceput creatiile sa se creada mai presus decat Creatorul si stau cu banii in banci si cu mainile in buzunare, asteptand sa vina din nou Hristos sa le curete tara de mizerie? Nu va fi asa, de data asta…Vreti o noua crucificare, sa va simtiti iubiti de Dumnezeu? Iubiti si voi tot ce va inconjoara si veti fi iubiti.

    • rsf says:

      abcd….simte-te crestin daca atat te duce capul. dar nu ne mai propovadui dosctrina ta de redus mintal 🙂
      ORICE religie e doar pentru SCLAVI.

    • Maria says:

      Eu una nu vreau dezbinare. Dezbinarea foloseste doar rasei draco, adica dracii din Biblie. Tocmai de aceea incerc sa inteleg limbajul fiecaruia dintre voi. Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru, domnule care te crezi crestin ortodox. Daca nu greșim, nu invatam. Nu suntem pui in incubator si nici identici nu suntem, Slava Domnului! Fiecare dintre noi suntem unici si de aceea este atat de multa aversiune impotriva crestinismului ce are tendinta de a ne transforma in oi. M-am confruntat in cateva grupuri new age cu niste doamne crestine. Aveau o trufie uriasa! Datorita aceluiasi „text” pe care si dvs il repetati ca pe un program implantat: Dumnezeu ne-a iubit atat de mult incat si-a sacrificat unicul Fiu. Nu credeti ca e timpul sa va sacrificati si voi, sa-L dati jos pe Iisus de pe cruce si sa-L primiti in inimi? Ati scapa de orbul gainilor! Ati observa cati copii sunt sacrificati zilnic in lumea aceasta?Prin infometare, razboi, abuzuri sexuale si de tot felul. Unde il cautati pe Iisus? Pe cruce? In icoane? V-a spus ca e Viu!
      Ati devenit ca evreii din vechime, farisei si orbi. Va inchinati la bani si alti gargauni. Va inchinati la „vitei de aur”.
      Nu cred ca Iisus v-a cerut sa-i construiti”temple” si biserici. V-a cerut sa va faceti treaba voastra, de apostoli ce transforma lumea in una mai buna pentru copii. Voi ati incremenit in dogme si nici macar nu ati observat ca va inghite Fiara profetita. In varful ierarhiei preotesti pastoresc turma masonii. Adica dracu.
      Iaca, am incercat sa ma exprim in limbaj crestin.
      Ma uit uimita la Dan Puric cum plange pe la TV ca oculta ne-a luat totul. Nu mai avem nimic de aparat decat ortodoxia!
      Ete na! Ortodoxia este dogma. Eu as apara copiii de abuzuri. Si batranii de umilinte. Si Romania de caracatita masoneriei.
      Cu sistemul new age, otravitor si spalator pe creier m-am luptat deja.
      Voi vreti si cu masonii si cu Dumnezeu? IMPOSIBIL! Nu se poate cu fundul in doua luntri!
      Nu a inceput sa va pută propriul fariseism?
      Sa stiti ca mie imi plac bisericile. Si mirosul de tamaie si busuioc. Imi plac si cantarile bisericesti. Dar…mai dati si voi cu tamaie prin BOR si printre enoriasii crestini. Sa fuga dracii! Ati orbit de atata trufie de „alesi”. Ati vrea sa vina Iisus din nou, sa-L sacrifice astia care ne sacrifica pruncii pe altarul unor zei nebuni?! Voi ce faceti?! Dormiti in timpuri de trezvie? Sacrificati-va voi acum daca vreti Mantuire! Iisus v-a aratat cum…A Doua Venire nu e ca prima.

  3. maria dakhel says:

    Daca Universul ar fi atat de limitat precum mintea lui Abcd, am muri de plictiseala. Dumnezeu ar fi un taietor de aripi, nu un Creator ce asteapta sa desavarsim Creatia, nu s-o trunchiem. Dumnezeu ne-a lasat liber arbitru, nu ne-a impus ortodoxia. Inseamna ca musulmanii sunt mai evoluati decat crestinii, pentru ca ei se roaga la Dumnezeu Tatal, numit de ei Allah. Crestinii inca pretind posmagi muieti si asta inseamna trufie de alesi, meteahna cu care s-au confruntat si evreii. Sa nu mai fie discutii, eu nu tin cu nimeni. Decat cu Dumnezeu. M-au acuzat unii ca as tine cu musulmanii. Nicigand…iubesc omul indiferent de religie. Nu asta inseamna crestinismul? Nu cred ca l-a pus Dumnezeu pe Abcdefgh…blbl…sa fie Judecator. Nici pe mine nu m-a pus, asa ca-mi vad de Calea mea unica spre Dumnezeu. Voi credeti ca suntem oi ce se inghesuie toate pe o singura cale? Ar fi simplu de am avea baci. Dar nu prea avem Modele de comportament in viata. Majoritatea au plecat la Dumnezeu, ca Arsenie Boca, sau alimenteaza sistemul corupt al masoneriei ce s-a intins ca o pecingine in astralul comun. Oare cum se face ca atunci cand sfintii traiesc printre noi, oile fricoase nu sufla o vorba, de teama sa nu se puna rau cu puterea vremelnica, iar cand mor, se poleiesc toate in hainele lor, presarand citate pe tot internetul, cum fac unii cu citatele din Arsenie Boca. M-am saturat de blablauri ca de mere acre. Dovediti ca sunteti crestini, cerand sa se faca pace pe pamant. Eu vad un popor de oi ce aplauda inarmarea, razboiul, dezbinarea, ura si alearga dupa moaste.

  4. maria dakhel says:

    Cristian, cand omul isi pune intrebari, Universul ii raspunde. E mult mai bine sa te intrebi si la un moment dat chiar sa nu mai crezi, decat sa fii o oaie in turma ce digera tot ce-i spun altii. Suferinta provocata de impresia ca totul e manipulare este catarsis, arderea programelor negative, adica a implanturilor inoculate de toti acesti „sfinti” ce pretind ca sunt credinciosi, dar nu sunt decat niste zombie ce se tem sa iasa din tiparul ce le confera o iluzie de siguranta. Se tem sa-si puna intrebari, oi fricoase! Aceste oi sunt masa de manevra a illuminati. Am trecut prin acest catarsis si m-am simtit un timp precum pescarusul Jonathan, in afara oricarui spatiu de siguranta numit egregor. Ai idee cati egregori am construit noi in decurs de milenii? De aceea nu mai avem acces la Akasha, pentru ca nu mai stim cum sa iesim din acesti egregori. De aceea suntem tristi sau plictisiti, pentru ca noi stim ca suntem si fiinte angelice, nu doar corpuri fizice. Dorul de Paradisul in care am fost creati ne face sa ne dorim sa stim, sa intelegem, sa ne amintim. Nu suntem sclavii nimanui, suntem spirite libere. Doar ca…pana la Dumnezeu te mananca sfintii ca Abcd, sau alti fricosi. Citeste cartile lui Rudolf Steiner daca nu le-ai citit inca. O sa vezi ca nu totul este manipulare si ca noi ne-am dorit aceasta calatorie pe nivelurile de constiinta mai joase, unde putem invata anumite lectii. Problema este ca, intrand adanc in materie, incepem sa uitam cine suntem si ce putem face si incepem sa ne credem oi in turma, vesnic in asteptarea unui eliberator, un Mesia. Ei au tot venit pe pamant, dar s-au confruntat mereu cu inertia si nerozia oilor obisnuite sa traiasca in pestera.

  5. Pingback: Nu crede nimic! Caută singur/ă adevărul! - Social media romania

  6. Liviu says:

    Acest domn Grifasi a copiat munca a 30 de ani a profesorului Corrado Malanga.

  7. Pingback: Nu crede nimic! Caută singur/ă adevărul! – detoatepentrutoti2016

  8. Olivia Tutankamonareasa says:

    De parca adevarul ar fi ceva universal valabil. Fiecare are adevarul lui

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.