Nu crede nimic! Caută singur/ă adevărul!


În urmă cu câteva luni un nume începea să fie tot mai des utilizat de către unele persoane cu o gândire nonconformistă – Calogero Grifasi. De origine italiană, Calogero organizează regresii hipnotice prin skype și postează mare parte dintre ele pe canalul său de youtube; vorbește fluent spaniolă și engleză, iar unele dintre aceste ședințe sunt făcute și în alte limbi cu translatori. Aproape 40 de videoclipuri sunt subtitrate în română și îi mulțumesc traducătorului sau echipei care se ocupă cu asta.

Faptul că planeta noastră este o rezervație pentru anumite entități, că aceștia ne folosesc precum baterii sau că oamenii sunt ținuți în iluzie, îl descopeream în urmă cu ceva ani. Confirmarea a venit din multe alte locuri, însă Calogero a reușit, zic eu, să dea ceața la o parte pentru a vedea o imagine mai clară.

Nu avem nevoie de ființe de lumină, de maeștrii iluminați, de mesia sau mântuitori pentru a ieși din iluzie, pentru a ne face un scop în viață, pentru a rupe conexiunile cu entitățile vampirice ce ne folosesc! Avem nevoie doar să conștientizam ce mare forță zace în noi! Pentru a vă putea face o idee clară, părerea mea este că trebuie să urmăriți cel puțin 5-6 sesiuni, dacă nu chiar pe toate.

Pentru cei care vor să exploreze subiectul îi invit sa vizioneze un interviu tradus in limba româna cu Calogero Grifasi :

 

Acesta este canalul oficial cu videoclipurile traduse în română-

 

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

One Response to Nu crede nimic! Caută singur/ă adevărul!

  1. maria dakhel spune:

    :))
    Daca nu mai crezi in nimic, cum cauti? Unde cauti? Ai nevoie de oglinzi in care sa te recunosti. Si atunci, incepi sa comunici. Cum facem noi pe internet si in plan fizic, dar cu mai putini oameni. Toate religiile si caile spirituale au fost bune la inceput. Reprezentau scoala in care mintea si sufletul omului s-au modelat in decursul istoriei. Dezamagirea apare cand te atasezi de o cale anume si confunzi calea cu guru sau preotul sau maestrul. Vine un moment in care tu singur trebuie sa faci pasi pe cale. Daca doresti si sa inveti sa zbori, nu crede blablaurile tantristilor. Nu sexul te duce pe culmile cele mai inalte. Acela este doar un extaz temporar. Inveti sa zbori ajutand si daruind in jurul tau si reconectandu-te la sistemul viu in care traim. Nu sta in cadrul unui sistem sau al unei religii, ingrasand biserica sau pe guru, ci tu singur cerceteaza. Cand ceri lui Dumnezeu sa te ajute, chiar te ajuta, dar ajutorul lui reprezinta ocaziile nenumarate de ardere a karmei ce-ti ies in cale. Sunt ocazii individuale si semne doar pentru tine. Masoneria care e si ea masca unor dementi si mai mari si-a extins tentaculele in toate directiile virusand inclusiv religiile si caile spirituale. De aceea nu ne mai gasim Calea…Inclusiv reteaua informationala de pe net este controlata de forte oculte. Pentru unii, a devenit panza de paianjen in care se zbat si nu mai fac nimic decat citesc. Ori…ocaziile de ardere a karmei sau de mantuire sunt afara, la tara unde bunicii nu mai pot munci pamantul, pe strada unde maidanezi si copii cersesc, pe apele si in padurile pline de gunoaie. Oooooo, o multime de ocazii de ardere a karmei si de iesire din cerc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: