Arhonți …


Cine sunt Arhonții?!

Fiecare persoană de pe planetă este sleită zilnic de energie vitală de către entități energetice. Suntem portaluri energetice pentru acești prădători. Oricine încearcă să ne arate adevărata noastră energie este marginalizat, ridiculizat, agresat verbal si fizic, instinctiv, de către cei din jur.

Nu avem tăria de a conștientiza acest lucru pentru ca nici măcar mintea nu este a noastră. De fapt, așa ne-au cucerit de la bun început – ne-au dat mintea lor!

Ne-au invadat trupurile energetice, au violat scânteia divină, au manipulat realitatea. Se hrănesc cu vitalitatea noastră prin inducerea anumitor stări la nivel eteric. Chiar dacă stăm departe de aceste actiuni macabre, tot reușesc să ne altereze realitatea prin inducerea de gânduri (tu poti să îți opresti gândurile pentru câteva minute?), gânduri care ne fac să consuman energie inutil.

De-a lungul istoriei au avut grijă să realizeze un complex religios amplu si totalitar pe tot întinsul globului. Astfel au reușit să sustragă energie vitală si prin anumite construcții în care se adunau gloatele de sclavi ignoranți.

Au făcut tot posibilul să rămână ascunși, toate referințele despre ei fiind șterse. Cele câteva referiri le avem de la unii cărturari care au avut grijă să codeze mesajele pentru a nu fi linșați .

Arhonții – aceste energii conștiente, hiperdimensionale, sunt de origine artificială. Câmpul artificial care este acum în plan pentru a acoperi planeta – 5G – este parte din planul lor macabru pentru un control absolut. Mai departe se va implemanta conectarea omului cu mașinile electronice. Asfel vor fi în stare să posede corpul uman la adevarata lui valoare. Acceleratoarele de particule nu fac decât să deschidă poarta către o invazie masivă.

Distrugerea planetei in mod sistematic are ca scop transformarea locului pentru aceste entități. Natura este ceva ce îi înspăimântă. Viața, animalele, plantele, oamenii nu sunt decat energii pe care nu le înțeleg. De asta ne vor posedați, de asta vor distrusă planeta și crearea unui mediu propice lor.

Fragment din cartea – Planeta arhonților

Pagina Facebook – https://www.facebook.com/planetaarhontilor/

Promo Youtube –

https://www.youtube.com/watch?v=EJAc5lXAtOs

Intra pe linkul de mai jos si cumpara cartea in format electronic!

 

72694909_530600591092001_4600689282946957312_n

 

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.