Documentare

Cultura în Declin

– Episodul 1 „Care Democrație?”

De la creatorul trilogiei „Zeitgeist” Peter Joseph vine spectacolul celei mai crude realităţi a tuturor timpurilor: cea adevarata.
Deschiderea show-ului se adreseaza anului electoral din SUA si subiectului a ceea ce noi percepem ca „democrație” în lumea de astăzi.

Cultura în Declin

– Episodul 2 – Economia

„Cultura în declin” este o serie de documentare scurte, un show creat și găzduit de Peter Joseph, regizorul seriei de filme documentare „Zeitgeist”.

Cultura în Declin

– Episodul 3 – „Sindromul Consum-Vanitate”

Documentarul „Cultura in Declin” Episodul 3 se referă la o epidemie de boală nouă rapid răspândita în întreaga lume: „Sindromul Consum-Vanitate”. O boală răspândita nu printr-un virus mutant sau predispoziție genetică – ci prin culturalele „Meme” – transformarea lumii într-o hazna de mini-mall-uri, obsesii de moda, sâni falsi și gadgeturi beligerante.

Teoria Totului Conform Athenei

https://vimeo.com/64007966

Crossroads

“Crossroads: Labor Pains of a New Worldview” este un documentar relativ nou (din decembrie 2012) care aduce argumente suplimentare în vederea schimbării mentalității la nivel de societate, plecând de la nivel individual pentru a crea, în sfârșit, noua lume în care să trăim cu toții în deplină armonie. Documentarul conectează informații în majoritate noi astfel încât explică foarte clar necesitatea acestei schimbări pe care trebuie să o facem fiecare, în mod individual, dar împreună. Realizarea aparține lui Joseph Ohayon – regizor, scriitor și speaker – cunoscut pentru abilitatea sa de a aduna piesele puzzle-ului informațional actual și pentru aceea de a avea o privire de ansamblu asupra întregului numit Lumea noastră. Joseph Ohayon scrie și realizează documentare și este gazdă a unor talk-show-uri de televiziune din Israel și SUA, și, de asemenea, susține prelegeri ce care au ca subiect principal necesitatea adaptării noastre la o lume tot mai interconectată.

https://vimeo.com/59234097

Obey ! Supune-te !

Acest foarte recent documentar, lansat în februarie 2013, creaţia regizorului britanic Temujin Doran, a fost realizat, în întregime, după metoda deja cunoscută, din filmări existente pe internet şi se bazează pe cartea „Death of the Liberal Class” a jurnalistului laureat Pulitzer, Chris Hedges, „schiţând ascensiunea statului-corporatist şi examinând viitorul obedienţei umane într-o lume a capitalismului neîngrădit, a globalizării, a inechităţilor zguduitoare şi a schimbărilor climatice”, potrivit propriilor spuse ale autorului.

Black Projects si tehnologia energiei libere

Un film care prezinta sintetic, din felurite puncte de vedere, problema proiectelor neguvernamentale si operatiunile secrete ale Guvernului Mondial Ocult. Aspectele de ordin militar sunt imbinate cu cele despre istoria organizatiilor ezoterice din secolul trecut si cu elemente stiintifice despre tehnologia energiei libere. Un accent deosebit este pus asupra tehnologiei prezentate de Fundatia Keshe, care prin metoda MAGRAV poate sa revolutioneze din temelii conceptia stiintifica actuala si viata societatii umane.

One Response to Documentare

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.