Cum ajungi să ai o vită perfectă, într-o fermă globală, cu animale pe două picioare?


Cred că nu mai este nici o urmă de îndoială, trăim într-o societate de tip sclavagist-modern. În mare parte oamenii nu-și pun întrebări existențiale, nu contestă ordinele și directivele primite, oricât de inumane sau ilogice ar fi. Am ajuns în stadiul în care se poate instaura un stat dictatorial global cu acordul populației de dragul așa mult râvnitei siguranțe personale. Cum s-a ajuns aici? Simplu. În mare parte prin programare psihologică de-a lungul veacurilor, programare care a venit în cea mai mare parte de la religii.  În religii nu există nici un strop de spiritualitate. Nu sunt nimic altceva decât un buchet de ideologii politice asortate cu niște metafizici pseudo-spirituale bătătoare la ochi. Preoțimea ține locul oficialilor de partid, care întăresc și mențin ideologia guvernantă în societate. Nu se deosebește deloc de nicio națiune aflată sub conducerea dictatorială, din secolul actual sau cel trecut.

Aceasta este esența  tuturor sistemelor de conducere politice, religioase, etc : corupția adevăratului limbaj spiritual prin schimbarea înțelesului din spatele conceptelor, până când din acesta nu rămâne nimic altceva decât o moralitate de sclav, ritualizată, cu scopul de a domestici umanitatea cu fiecare generație, până când se ajunge la o națiune globală de vite. Generațiile nou născute poartă informația codului informațional ale părinților programați, astfel încât sunt născuți în imaginea produsă de secolele scurse sub această transmutare genetică. Așa funcționează domesticirea, din punct de vedere meta-genic.  Din această paradigmă face parte îndepărtarea cunoștințelor spirituale și îndepărtarea oamenilor avansați din societate, prin uciderea acestora împreună cu liniile lor genealogice. Prin uciderea oamenilor avansați se taie capul sistemului original, iar capul noului sistem se poate instala liniștit la domnie; inchiziția, comunismul, nazismul si alte forme de conducere dictatoriala au practicat acest lucru pe față, sacrificând cele mai avansate gene ale societății.

Religia creștină și cea musulmană au avut un rol foarte important în perpetuarea acestor practici. Peste generații, efectul patologic a luat amploare din cauza lipsei practicilor spirituale, practici acum înlocuite cu un ritualism menit să întărească și să consolideze codul programului de domesticire.

Programul de domesticire:

  1. creierul este interconectat cu centrii energetici prin sistemul nervos, care reprezintă macrocosmosul geneticii sau a informației ADN din organism.

  1. în urma programării minții prin descărcarea software-ului ideologic, căile neuronale din creier sunt modificate, astfel încât acestea corespund comenzilor programatorului;

  2. acestea sunt transferate automat în centrii energetici, care la rândul lor trimit acest cod în întreg câmpul energetic al organismului, imprimându-l astfel în informația codului genetic, prin epigenetică.

  1. în acest fel, întregul psihic este comutat la frecventa înscrisă în program și implicit conectat la conștiința de grup.

Evadarea13669085_1009209975852989_3784205164366200785_n

Cum scăpam de aceste programe ? Simplu. Prin voință. Însă nu e ușor.

De ce ar fi? Cei ce controlează programul fac tot posibilul să fim distrași.

Cu toţii am încercat probabil să ne “autosugestionăm” repetând afirmaţii pozitive sau încercând să “gândim pozitiv”. Probabil, pentru majoritatea metoda “autosugestionării” nu a funcţionat. Să vă spun şi de ce. Pentru că aţi folosit mintea conştientă pentru acele afirmaţii, pentru că factorul critic al minţii conştiente a respins imediat acele afirmaţii sau sugestii, pentru că v-aţi străduit prea mult în mod conştient. Sună ciudat, dar de multe ori mintea conştientă este cea mai mare piedică în calea învăţării şi a transformării. Una din regulile minţii subconştiente este următoarea: “Cu cât activitatea conştientă este mai mare, cu atât mai mic va fi răspunsul subconştient”.

13912341_1021125901328063_8479718898916583355_nÎn fiecare dintre noi există o cantitate înnăscută de energie care nu este supusă asaltului forţelor exterioare, menite să o sporească sau să o diminueze. Cantitatea de energie din fiinţa noastră este suficientă pentru a depăşii parametri percepţiei normale. Neputinţa noastră de a depăşi aceşti parametri este cauzată de cultura şi mediul nostru social care direcţionează întreaga noastră energie înnăscută pentru a răspunde unor modele comportamentale care nu ne permit să depăşim aceşti parametri ai percepţiei normale. Sentimentul de imuabilitate a lumii este doar o iluzie. Dat fiind faptul că nu a fost niciodată contestat, este considerat drept singura perspectivă posibilă. Mai nou, fizica cuantică demonstrează, cel putin pe hartie, existența mult mai multor lumi paralele. Universul poate fi perceput de fiinţele umane ca pe o ceapă cu mii de foi. Lumea cotidiană a fiinţelor umane este doar una dintre foi. Prin urmare, e logic sa presupunem că există şi alte foi care nu sunt doar accesibile percepţiei umane, ci chiar fac parte din moştenirea naturală a omului.

 

 Vigoarea fizică

Deoarece pare imposibil (deși nu e, dar trebuie antrenament) pentru unii să ne intensificăm energia înnăscută, singura cale este redirecţionarea acestei energii. Cei mai multi parapsihologi acordă o mare importanță vigorii fizice şi condiţiei mentale bune. Echilibrul mental şi fizic trebuie să fie remarcabil. Dacă vrei să fii într-o formă fizică excelentă şi să ai mintea clară, ai nevoie de un trup mobil. Pentru a putea naviga cu adevărat în necunoscut și în primul rând pentru a descoperii necunoscutul, ai nevoie de o atitudine plină de curaj. Fiecare parte a trupului uman este antrenată într-un fel sau altul în transformarea acestei curgeri care vibrează, a acestui curent de vibraţie, într-o formă de informaţie senzorială. Suma acestui bombardament de informaţie senzorială este apoi transformată în sistemul de interpretare care-i ajută pe oameni să perceapă lumea aşa cum o percep. Pentru a opri acest sistem de interpretare e nevoie de o disciplină extraordinară.

 

Salvează-ți energia!

Încearcă să nu intri o săptămâna pe Facebook! Nici pe internet. Nu da drumul nici televizorului! Citește o carte! Sau două. Fă ceva exerciții de sport. Fii conștient/ă de fiecare acțiune a ta! Începând de la băutul paharului de apă de dimineață până la cină. Ascultă muzică liniștitoare! Petrece timp prin parcuri, natură!  Încarcă-te cu energie! Înainte de a răspunde unei întrebări, stai trei secunde și gândește-te, analizează întrebarea! Schimbă-ți rutina zilnică! Alege alt drum spre muncă dimineața, alt mijloc de transport. Schimbă-ți hainele, coafura, orele de masă! Apoi observă oamenii din jur, fără a-i judeca! O să-i privești cu alți ochi. O să privești lumea cu alți ochi.

 

Impecabilitatea13528855_1002681446505842_8190603324361086919_n.jpg

Fii impecabil cu cuvintele tale! Foloseşte energia cuvântului în direcţia adevărului şi a iubirii de sine, pentru crearea emoţiilor pozitive;

Nu considera nimic ca fiind un afront personal! Renunţă la interpretarea personală a opiniilor celorlaţi despre tine, pentru că ele exprimă doar adevărurile lor, în concordanţă cu legămintele pe care le-au făcut cu viaţa; chiar şi părerile pe care le ai despre tine nu sunt în mod necesar adevărate.

Nu face doar presupuneri! Să umplem golurile din înţelegere, să întrebăm şi să comunicăm curat şi clar, pentru a îmbunătăţi relaţiile cu cei din jur;

Să faci tot ceea ce poţi face mai bine! Adică să acţionezi mereu la randamentul tău maxim, şi nu în vederea vreunui câştig, ci de dragul acţiunii pe care o doreşti şi nu o accepţi din necesitate.

 

 Renunțarea la EGO
13226746_975531829220804_6440650112847594785_n

Importanța de sine este cel mai mare inamic al omului. Ceea ce îl slăbește este sentimentul de a fi ofensat de faptele și acțiunile celorlalți oameni. Importanța de sine face ca omul să-și petreacă cea mai mare parte din viață ofensat de cineva sau ceva.  Luptătorii se pregătesc să fie conştienţi şi ating conştiinţa totală numai când nu se mai cred importanţi. Doar atunci când sunt nimic, devin totul.

13226666_979516808822306_7599488563153707023_nFrica… ” Să nu mă tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea măruntă, purtătoarea desființării totale. Voi înfrunta frica. O voi lăsa să treacă peste mine, prin mine. Și, după ce va fi trecut, îmi voi întoarce ochiul interior și voi privi în urmă ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi rămîne doar eu.”

– Frank Herbert…

 

Detașarea

 Doar cei ce au pus în practică pentru o bună perioadă de timp celelalte sfaturi enumerate mai sus pot atinge această stare de detașare. Pentru aceștia nu există sfaturi. Când ai atins acest nivel știi sigur ce ai de făcut.

13754472_1014881205285866_4322760961116258181_n

72694909_530600591092001_4600689282946957312_n

Intra pe linkul de mai jos si cumpara cartea in format electronic!

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

8 Responses to Cum ajungi să ai o vită perfectă, într-o fermă globală, cu animale pe două picioare?

  1. cand ai atins un anumit nivel de detasare si vezi prea bine in jurul tau nu -ti mai vine sa dai sfaturi…Pentru ideile pe care le-ai adunat multumesc. Nu stiu daca ar putea cineva sa spuna si adevarul si in cuvinte putine si clare…calauze false se gasesc pe toate drumurile moderne.Numai naivii urmeaza pas cu pas ce li se spune sa faca iar dintre cei care-si cauta o cale fiecare isi va urma drumul lui insa din cand in cand mai priveste si la altii. Nu mai cuget ca numarul sau multimea celor adunati asigura o directie buna pentru un bine al omenirii ca specie …fiecare vede binele cum poate de aceea nu are valoare nici-o adunatura de acest fel. Eu nu as pune pret mare pe puterea unei elite de a face si desface pe acest pamant si mai cred ca nu toate mintile umane pot fi incatusate…daca ar fi sa cred ca unii mai avem amintiri din vieti trecute si ca sintem constienti de ele, nu pot decat sa sper ca vom folosi ceea ce am invatat pana acum, putem anihila orice dorinte ale unei Elite dospite de 50-100-1000-chiar si mai multe mii de ani.
    Conteaza ca vei citi. Eu inca mai cred in ce visez eu si asa obin niste noi intrebari si raspunsuri neasteptate pe care nu le gasesc sa le citesc niciunde. Sau regasesc fragmente din concluziile mele emipirice dupa cativa ani, cine stie pe unde…Fiecare lupta cum poate.

  2. monisasorgs says:

    Sfaturile acestea sunt asemanatoare cu religia budista.

  3. maria dakhel says:

    Stii ce se va intampla dupa muuulti ani de aplicat aceste sfaturi? Universul te va izola ca pe o celula canceroasa ce refuza sa dea, doar ia. Vei deveni vampir energetic, te vei opri din evolutia spre nivelurile inalte de constiinta. O sa iau ca exemplu religia musulmana pe care unii o blameaza ca fiind spalatoare pe creier. Cele cinci rugaciuni zilnice au menirea de a-ti tine mintea curata. Postul stiti cu totii ca te ajuta sa te dezatasezi de „foale”. Concentrarea mintii pe rostirea unor mantre. Posturile din timpul rugaciunii seamana cu cele din yoga. Crestinismul are si el o multime de sfaturi utile pentru curatarea corpului fizic, a mintii, a inimii. Fara o inima curata si altruista iluminarea este imposibila. Nu ai chakra inimii deschisa, ramai un orb fricos in pestera. Universul nu-ti releva nimic din tainele lui si vei ramane un biet omulet ce digera mereu sfaturile altora. Zgarcenia poarta un nume in unele grupuri: ecuanimitate. Tot ce daruisti se intoarce la tine candva, cumva…Evoluam greu pentru ca suntem inchisi in noi insine si ne temem sa ne redeschidem spre TOT. Exista sforari ce amesteca curatul cu murdarul, astfel incat sa nu mai credem nimic, sa devenim niste bieti izolati de intregul in care traim. Eu cred ca religiile au facut mult mai mult bine decat rau. Desigur ca exista mereu niste smecheri ce preiau controlul si se folosesc de religii ca sa indobitoceasca. In Univers functioneaza legea cauzei si efectului, asa ca totul se plateste la un moment dat. Rabdare…La asta lucrez acum. Sunt o persoana care intelege repede sistemele si stie care sunt virusii. De aceea ma si supar pe spalatii pe creier care se mai si dau atoatestiutori. Singura problema este ca impartim acelasi spatiu geografic cu cei ce distrug. Vrem nu vrem, nesimtirea, hotia, minciuna, haosul ne afecteaza pe toti. S-au nascut multi copii cristal, stelari, curcubeu, pe pamant. Vor fi primii afectati, pentru ca nu suporta energiile joase create de adultii orbi, lasi, lenesi si zgarciti. Ei sunt copii Maestru…Si sunt tzinta illuminati pentru ca sunt viitorii inventatori, medici, scriitori, pictori…etc. Ii repereaza inca din scoala si, la momentul potrivit, primesc o bursa, un loc de munca bine platit.

    • xaeus says:

      Religile sunt doar forme de brainwashing. Au omorat mai multi oameni decat ambele razboaie mondiale. Daca vrei sa crezi in vreo divinitate nu te opreste nimic, dar asta nu necesita intermediari, biserici, icoane sau religii.

  4. alin says:

    Mda, s-au nascut copii de siliciu, vanadiu si alte minerale mendeleeviene fiindca asa zice new age-ul ca tot ce nu se vede trebuie sa poarte o eticheta. Din pacate pentru cei ce „inteleg sistemele si virusii”, cine inca imparte lumea in „noi”si „ei”, in discursuri, inca doarme si se viseaza justitiar. „Universul” acesta atit de drag la a-l denumi deja a stabilit finalul, iar treaba oricui e doar sa se nasca, sa faca o experienta si sa moara. Asta e tot ce se cere pentru ca toti sintem acelasi aluat, cu constiente diferite, in acelasi moment, pentru ca nu exista timp decit pentru simturi. Cind vei invata sa simti totul ca fiind unit, indiferent de parerea ta despre orice si oricine, atunci poti sa judeci, in caz ca-ti mai arde s-o faci. „Cind veti face din doi – unul, atunci veti intra in imparatia cerurilor” si (nu) e de mirare ca a scapat sensului vietii justitiare…

  5. Raulian Hagi says:

    Ma intriga pofta voastra de a rascoli in gunoiul acestei lumi !
    N-ati inteles nimic! Oamenii sunt nebuni…
    Fiecare in felul sau ,
    dupa cat este de mare in „Eu”
    sau dupa cat este de mic …
    Voi faceti teorii despre nimic !
    V-ati nascut din emotie ,din iubire
    si denigrati a voastra menire
    menirea de a trai cu placere
    fiindca bucuria este insotita de durere
    in cercul tempralitatii duale
    unde toate fiintele sunt goale
    desi se cred pline de cuvinte
    si uita cine le este Parinte…

  6. Pingback: Cum ajungi să ai o vită perfectă, într-o fermă globală, cu animale pe două picioare? - Social media romania

  7. Pingback: Cum ajungi să ai o vită perfectă, într-o fermă globală, cu animale pe două picioare? - Uniti Luptam Pentru Romania

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.