Ştiri alternative

Legături către mistere și conspirații

02 Iunie

10 tehnologii viitoare folosite cu scopul de a controla populatia lumii

10. Activarea electromagnetica a metalelor si a nanocristalelor

9. Crearea de roboti soldati cu ajutorul ingineriei genetice

8. Implanturi pe creier controlate de politie pentru controlul populatiei

7. Controlul guvernamental total asupra reproducerii

Read more: http://astrologykom.blogspot.com/2014/05/10-tehnologii-viitoare-folosite-cu.html#ixzz33UR835oM

Unelte de spalare a creierului folosite de cabala impotriva copiilor nostri

De la naștere, aproape toti dintre noi am fost supusi unor programe de spalare a creierului prin diferite mijloace care să încurajeze materialismul, ego-ul si cultul separarii si individualitatii, supunerea fata de sistem si de control. Dar de unde încep originile de control al minții și ce putem face pentru a ne proteja?

continua aici – http://burebista2012.blogspot.co.uk/2014/06/unelte-de-spalare-creierului-folosite.html

3 descoperiri ale fizicii cuantice, cu impact major asupra vieţii noastre

Noi gândim încontinuu, fie că vrem sau nu aceasta. Fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.

Iar toate aceste gânduri ale noastre produc consecinţe, pentru că fiecare gând este de fapt o energie pe care o lansăm în Univers şi nu doar în direcţia dorită, ci în toate direcţiile.

Energia emisă de gândurile noastre îşi caută apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison, după principiul „ceea ce se aseamănă se adună”.

Fiecare gând, indiferent că este bun sau rău, declanşează un proces de rezonanţă. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre va fi atras automat în viaţa noastră.

Gândurile tale secrete, felul în care îi judeci pe ceilalţi, vorbăria interminabilă a minţii – totul formează un fel de intenţie.

continua aici –http://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/05/31/3-descoperiri-ale-fizicii-cuantice-cu-impact-major-asupra-vietii-noastre

DARPA: Microcipuri în craniu pentru a „trata” afecţiunile psihiatrice

Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) plănuieşte să dezvolte un program de cercetare, bazat pe o tehnologie de ultimă oră, menit să creeze un microcip care ar putea să trateze mai multe afecţiuni psihiatrice precum anxietatea, sindromul post-traumatic şi depresia majoră, a notat CBC News.

Proiectul, denumit Systems-Based Neotechnology for Emerging Therapies (SUBNETS), va încerca să studieze „neregulile” din creierul persoanelor cu anumite afecţiuni psihiatrice. În final, cercetătorii cred că va fi posibil să dezvolte terapii care pot „învăţa” creierul să „dezveţe” modelele care subliniază astfel de condiţii.

continua aici –http://epochtimes-romania.com/news/darpa-microcipuri-in-craniu-pentru-a-trata-afectiunile-psihiatrice–21812

Pentagonul vrea să introducă microcipuri în creierele soldaţilor americani

Proiectul Pentagonului este parte a unui program mai larg, cu finanţare de peste 100 de milioane de dolari, numit „Brain Initiative”, sprijinit de către preşedintele Barack Obama, care, printre altele, îşi propune să obţină o cartografiere a creierului. Din acest program au fost alocate 26 de milioane de dolari pentru finanţarea de cercetare care să dezvolte un microprocesor ce va fi implantat în craniu: „Acesta va corecta stările psihice care afectează soldaţii după stagii prelungite în zonele de război”.

Cele mai puternice minţi ale planetei (UE prin programul de cercetare “Human Brain Project” şi SUA prin programul “Brain Initiative”) îşi concentrează atenţia, în cadrul acestor programe finanţate generos, către unul dintre cele mai mari mistere ale Universului: creierul uman.

continua aici – http://epochtimes-romania.com/news/pentagonul-vrea-sa-introduca-microcipuri-in-creierele-soldatilor-americani–218269

 

17 Aprilie

Afganistan, Siria, Ucraina – frontierele finale ale expansiunii SUA. Noua ordine mondială

După 13 ani de ocupație sordidă a Afganistanului – soldată cu zeci de mii de morți și cu cheltuieli uriașe care au produs rezultate infime – coaliția militară occidentală, în frunte cu armata SUA, se retrage din Afganistan cu coada-ntre picioare. Mai mult decât atât, lecția pe care trebuiau să o dea americanii talibanilor (pentru a pedepsi atacul Al Qaeda asupra Americii, pe 11 septembrie 2001) și terorii în general, s-a transformat într-o lecție amară despre propria condiție, respectiv aceea de a nu mai fi unicul „jandarm planetar”. Incapacitatea americanilor de a-și impune sistemul de valori prin peșterile Tora Bora, munții de bani irosiți de pomană în la Kabul, Kandahar sau la Bagdad, îi fac pe strategii SUA mult mai reticenți în a mai deschide noi fronturi, cum poate s-ar impune în Siria, bunăoară, după trei ani de genocid. Dar în coasta Siriei se află Rusia și Iranul, iar SUA și aliații UE, nu au încă răspuns pentru acest nouă stare de fapt. Asemănător, în Ucraina.

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/noua-ordine-mondiala-afganistan-siria-ucraina-frontierele-finale-ale-expansiunii-sua-119056

Geologii americani au stabilit pentru prima oară o legătură între activitatea seismică şi fracturarea hidraulică

Geologii din Statul Ohio au stabilit pentru prima oară o legătură între activitatea seismică în estul statului şi fracturarea hidraulică, confirmând astfel suspiciunile militanţilor ecologişti ale căror cereri de restricţionare a activităţii de foraj au avut succes.

Directorul Departamentului din Ohio pentru Resurse Naturale (ODNR), James Zehringer, a anunţat într-un comunicat că au fost instituite noi condiţii pentru autorizarea forajelor pentru gaze de şist în apropierea zonelor cunoscute cu actrivitate seismică. Noile măsuri vin ca răspuns la cutremurele din zona Poland Township (Mahoning County) care demonstrează o probabilă legătură cu fracturarea hidraulică.

Şeful diviziei de petrol şi gaze din Departamentului de Resurse Naturale al statului Ohio, Rick Simmers, a declarat recent pentru Associated Press că statul a suspendat forajul pentru o perioadă nedeterminată în apropierea localităţii Youngstown

http://www.gandul.info/financiar/geologii-americani-au-stabilit-pentru-prima-oara-o-legatura-intre-activitatea-seismica-si-fracturarea-hidraulica-12463345

Vaccinurile intre DA si NU – Dr. Rares Simu,medic specialist in imunologie clinica si alergologie

“Vaccinarea are efecte negative chiar si asupra unui sistem imunitar sanatos”

Toata lumea stie de vaccinare. Din copilarie si pana la batranete suntem somati, sistematic, sa ne lasam injectati. Contra gripei, a tetanosului, a hepatitei, contra… contra… Acceptata de medicina oficiala si mediatizata intens, de la o vreme, apar si semnele de avertisment legate de vaccinare. De obicei, se prezinta numai avantajele vaccinarii si se trec cu vederea sau se minimalizeaza efectele adverse ale vaccinurilor de orice fel. Chiar si printre medici, putini sunt cei care au in vedere aceste aspecte. Intrucat si in revista noastra s-a iscat o discutie pe aceasta tema, ne-am hotarat sa abordam problema vaccinurilor cu un specialist: d-l dr. Rares Simu, imunolog cu mare experienta in lumea virusilor.

“Fiecare pacient ar trebui examinat foarte bine inainte de vaccinare, ceea ce nu este posibil atunci cand se fac vaccinari pe “banda rulanta””

http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2014/04/06/vaccinurile-intre-da-si-nu-dr-rares-simu-medic-specialist-in-imunologie-clinica-si-alergologie/

Rusia anexează Crimeea după un model patentat la Washington. SUA în peste 130 de teatre de operațiuni militare, în numele democrației

Invocând „exportul de democrație”, „prevenirea conflictelor” sau „intervențiile umanitare”, SUA a descins militar în zeci de teritorii din afara granițelor sale, semănând haos și moarte

Indignarea homerică ce a cuprins Occidentul la anexarea Crimeei de către Rusia se regăsește în declarații politice belicoase și măsuri împotriva „agresiunii imperialiste” ordonate de la Kremlin. Lăsând deoparte faptul că retorica politică nu corespunde întrutotul opiniei publice – în Germania, spre exemplu, două treimi din populație consideră realipirea Crimeei un gest legitim al Moscovei; probabil că nostalgiile „Anschluss”-ului Austriei din 1938 nu au dispărut de tot – ea are darul de a justifica măsuri radicale (sancțiuni sau intervenții) care să servească în primul rând intereselor „lumii civilizate”și care se vădesc în mare măsură ipocrite, dat fiind că deseori cei care invocă regulile sunt și cei care le încalcă primii.

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/rusia-anexeaza-crimeea-dupa-un-model-patentat-la-washington-sua-in-peste-130-de-teatre-de-opera-iuni-militare-in-numele-democra-iei-117919

Ticalosia deceniului: privatizarea apei in UE

O mare ticalosie pe care o pregateste de cativa ani Comisia Europeana este privatizarea apei in toata Uniunea Europeana. Totul e facut sub pretextul unei reglementari europene si prin presiuni exercitate asupra unor state membre, cum ar fi Grecia de exemplu, pentru a lasa un bun public pe mana unor privati, oferindu-le astfel acestora o oportunitate de profit de cateva miliarde de euro numai in Germania.

http://gandeste.org/general/ticalosia-deceniului-privatizarea-apei-in-ue/40211

NASA va testa o farfurie zburătoare

NASA a anunţat că va testa în luna iunie o farfurie zburătoare supersonică ce ar avea ca scop transportarea încărcăturilor mari pe planetele extraterestre, conform FreeBeacon.

Chiar dacă nu este exact o farfurie zburătoare clasică, noul aparat de zbor este foarte uşor şi a fost proiectat astfel încât să atingă planetele îndepărtate din sistemul nostru solar.

http://epochtimes-romania.com/news/nasa-va-testa-o-farfurie-zburatoare-video–215817

CIA şi programele de control al minţii

Administraţia Statelor Unite are un secret întunecat şi ciudat, care pe vremuri era cunoscut de o mână de oameni – experimentele de control al minţii, efectuate de CIA la începutul anilor 1950.

Proiectul era numit MKULTRA, de asemenea cunoscut sub numele de MK-ULTRA, şi a fost dat în grija Biroului de Spionaj Ştiinţific al CIA de la începutul anilor ’50 până la sfârşitul anilor ‘60, conform Princeton University.

Proiectul folosea o mulţime de metode pentru a stimula funcţiile creierului şi a face ca subiecţii să fie mai uşor de controlat. Subiecţilor, cetăţeni americani şi canadieni, le-au fost administrate droguri sau substanţe care alterau percepţia, inclusiv LSD, aceştia fiind în plus lipsiţi de somn şi supuşi abuzurilor.

http://epochtimes-romania.com/news/cia-si-programele-de-control-al-mintii–215789

 

02 Aprilie 2014

Pustiirea agriculturii României cu gazele de sist

Secretul civilizatiilor subterane (I)

Studiile efectuate de catre specialistii NASA, impreuna cu oameni de stiinta francezi, rusi si sud-americani au descoperit orase subterane, precum si o vasta retea de tuneluri subterane si galerii cu lungime de zeci si chiar mii de kilometri in Altai, Ural, regiunea Permsc, Tian-Shan, Sahara si America de Sud.

Acestea nu sunt orase care au fost distruse cu timpul, fiind acoperite de pamant si vegetatie, ci sunt structuri subterane construite prin mijloace necunoscute noua, sapate direct in roci subterane.

Din anumite motive, populatia acestor civilizatii pare sa nu fi intrat in contact cu oamenii „de suprafata”, dar dadea totusi semne de existenta. Populatia care traia pe suprafata Pamantului in zonele respective avea legende si povestiri care descriau oameni ciudati si misteriosi, iesind citeodata din pesteri.

http://epochtimes-romania.com/news/secretul-civilizatiilor-subterane-i–104366

Secretul civilizatiilor subterane (II)

http://epochtimes-romania.com/news/secretul-civilizatiilor-subterane-ii–105199

Civilizaţia danubiană, cea mai veche din lume?

Civilizaţia de pe valea Dunării este una dintre cele mai vechi civilizaţii ale Europei. A existat între anii 5.500 şi 3.500 îHr în zona Balcanilor şi cuprindea o arie vastă. Se întindea de la nord la sud, în zona în care astăzi se afla nordul Greciei până în Slovacia, iar de la vest la est din Croaţia până în România.

Civilizaţia de pe valea Dunării a jucat un rol important, în timpul perioadei sale culminante, în sud-estul Europei prin dezvoltarea uneltelor de cupru, a unui sistem de scriere, arhitectură avansată din care se evidenţiază casele cu 2 etaje, construirea pieselor de mobilier cum ar fi scaunele şi mesele, toate acestea petrecându-se în timp ce restul Europei se afla în plină Epocă de piatră. Pe valea Dunării au fost perfecţionate abilităţi precum torsul, ţesutul, procesarea pieilor, fabricarea hainelor şi prelucrarea lemnului, lutului şi pietrei. Tot aici a fost inventată roata. Această civilizaţie dispunea de o structură economică, religioasă şi socială.

Una dintre cele mai intrigante şi mai dezbătute aspecte ale civilizaţiei văii danubiene este limbajul scris al acesteia. Unii arheologi susţin că “scrisul” este de fapt doar o serie de forme geometrice şi simboluri, iar tabăra adversă susţine că “scrisul” are trăsăturile unui sistem de scriere adevărat

http://epochtimes-romania.com/news/civilizatia-danubiana-cea-mai-veche-din-lume–213286

 

Toate războaiele sunt create de bancheri (documentar subtitrat)

În general, cetăţeanul neavizat crede că aşa-zisele crize financiare sunt nişte fenomene care apar în mod natural în economia capitalistă şi au o ciclicitate care ţine de „mecanismele pieţei libere”. De asemenea este larg răspândită şi credinţa că o criză economică se rezolvă cel mai bine printr-un război de anvergură mondială.

 

Cartea lui Enoh

O carte care face multa lumina inca neacceptata de burtosii, homolaii si ingustii din BOR. De aceea Isus spunea: „cercetati scripturile” pentru ca erau mult mai multe decat sunt acum in biblie, probabil ar fi trebuit sa fie dubla pana in anul 0 dar… cineva cu buna intentie a scos ceea ce nu i-a convenit sau ceea ce putea aduce o lamurire a vremurilor trecutuluid ar mai ales a vremurilor ce vor veni.

http://zsummeryan.files.wordpress.com/2008/06/cartea-enoch.pdf

Omul care a prezis atentatele de la 11 Septembrie

Bill Cooper este unul dintre primii teoreticieni ai conspiratiei care au incercat sa patrunda in mintea elitelor oculte care conduc din umbra aceasta lumea.
Interpretarile lui lasa loc subiectivismului insa este un punct de vedere ce merita investigat mai ales ca Bill a fost ucis prin impuscare in 5.11.2001 dand astfel un plus de credibilitate teoriilor lui.
In 28.062001, deci cu putin timp inainte de evenimentele de la 11 sept, a demascat incercarea manipulatorie a presei de a-l scoate responsabil pe Bin Laden pentru un eventual atac asupra Americii.

 

 

 

29 Martie 2014

O tehnică pentru modificarea preferințelor

Vă alegeți după propria voință mâncarea favorită? Un studiu publicat recent în Nature Neuroscience arata că alegerea dv. poate fi influențată într-un mod foarte simplu. Se studiază de multă vreme mecanismul de luare a deciziilor de cumpărare. Se știe deja că un ambalaj mai atrăgător sporește șansa ca un cumpărător să aleagă un anume produs. S-ar putea influența decizia de cumpărare mai înainte de momentul luării deciziei?

Aceasta a fost întrebarea pe care și-a pus-o Tom Schonberg, neurolog la Universitatea Texas. Împreună cu colegii săi a realizat un studiu la care au participat mai mult de 200 de studenți.

http://stiintasitehnica.com/stiri/o-tehnica-pentru-modificarea-preferintelor/index.html

Internet pentru toata lumea cu drone, sateliti si lasere

Facebook va folosi „drone, sateliti si lasere” pentru a face posibil visul ca toti pamantenii sa aiba acces la Internet, a anuntat seful companiei, Mark Zuckerberg. Compania a cumparat recent firma producatoare de drone Titan Aereospace, pentru suma de 60 de milioane de dolari. Alimentate cu energie solare, dronele produse de Titan se pot mentine in aer pe o perioada de cinci ani.

http://www.ziare.com/facebook/marc-zuckerberg/internet-pentru-toata-lumea-cu-drone-sateliti-si-lasere-1290381?utm_source=Stiintasitehnica.com-Cross&utm_medium=Internet+pentru+toata+lumea+cu+drone,+sateliti+si+lasere&utm_campaign=Interpromo

Razboiul Psihologic – Treziti-va !

PsyWar-Wake up este un documentar fantastic care demoleaza efectiv mitul societatii democratice moderne, relevandu-i adevarata fata !

http://antiiluzii.blogspot.com/2011/03/razboiul-psihologic-treziti-va.html

Simbolul varfului de piramida, afisat ostentativ la intalnirea liderilor mondiali

 

 

 

27 Martie 2014

Big Brother intra in automobile

Era digitala a însemnat pentru planeta pasul înainte facut de comunicatiile de tot felul, de la telefonie, sistem bancar si pâna la internet. În acelasi timp a însemnat si posibilitatea ca toate comunicatiile efectuate de cetatenii planetei sa fie supravegheate de entitati specializate. Întreaga retea de supraveghere mondiala a cetatenilor a primit o denumire împrumutata din romanul 1984 a lui George Orwell, Big Brother, adica Fratele Mare, Ochiul si Timpanul cum zicem noi. Prin intermediul acestei retele globale de supraveghere, NSA (Agentia americana de Securitate Nationala) poate afla toate datele personale ale unui cetatean, activitatea bancara, continutul cardurilor bancare, adresele de mail, continutul mailurilor etc.

http://www.revistamagazin.ro/content/view/10883/20/

Big Brother, made in China

Romania ar putea fi supravegheata de un sistem de monitorizare adus din China, sistem care va contine si un program de recunoastere faciala, asa cum vedem prin filme. Se pune insa intrebarea daca acest sistem nu incalca dreptul la intimitate al cetatenilor filmati pe strada cu camere inteligente. Daca fotografia unei persoane a fost deja introdusa in baza de date, este o chestiune de minute pana cand dispecerul unui asemenea sistem de recunoastere faciala poate sa o depisteze in trafic prin intermediul camerelor de supraveghere, folosind bineinteles tehnologia de ultima ora.

Harta Big Brother a Capitalei. Unde sunt plasate cele 1.000 de camere de supraveghere din Bucuresti

http://stirileprotv.ro/stiri/social/romanii-ar-putea-fi-urmariti-pe-strada-de-camere-video-chinezesti-ce-presupune-proiectul-la-care-lucreaza-guvernul.html

Securitatea nucleară şi „jocurile ucrainene”

Teroriştii pot aplica o lovitură în „inima financiară” a unei capitale occidentale. Acesta este „scenariul” aplicaţiilor, care au avut loc zilele trecute la Haga.

Liderii mondiali, care au participat la summit-ul de securitate nucleară, trebuiau să aleagă unica soluţie în câteva minute. Scenariul aplicaţiilor nu este chiar atât de departe de realitate, dacă se va ţine cont de haosul care domneşte în una din fostele puteri nucleare din centrul Europei.

S-ar părea că este vorba despre o ameninţare ipotetică. Însă, un asemenea scenariu este departe de realitate? Evenimentele din ultimele luni din Ucraina ne obligă să avem îndoieli în această privinţă.

http://romanian.ruvr.ru/2014_03_26/Securitatea-nucleara-Si-jocurile-ucrainene-8060/

Pericol maxim pentru România: Peste 70% din teritoriul României a fost concesionat pentru exploatarea resurselor naturale. O parte însemnată este dedicată gazelor de şist

Peste 70% din teritoriul României a fost concesionat pentru exploatarea resurselor naturale. O parte însemnată este dedicată gazelor de şist, concesionări făcute în mare taină. La fel se doreste să se înceapă şi exploatarea lor! Primii români au aflat datorită protestelor din Bulgaria. Imediat, lumea a început să vorbească. Oamenii au început să se informeze. Să protesteze. Cu miile, în toată ţara. Acum ţara vuieşte despre gazele de şist!

De ce oare?

Suprafetele concesionate de ANRM. Estul Moldovei, sudul Dobrogei si vestul tarii sunt concesionate pentru exploatarea gazelor de şist.

http://www.financiarul.ro/2014/03/26/pericol-maxim-pentru-romania-peste-70-din-teritoriul-romaniei-a-fost-concesionat-pentru-exploatarea-resurselor-naturale-o-parte-insemnata-este-dedicata-gazelor-de-sist/

Experimente pe oameni

„Cel mai potrivit obiect de studiu al fiintei umane este insasi fiinta umana.”
Henry K. Beecher (1904 – 1976), figura importanta in istoria medicinei care a luat printre primii atitudine impotriva practicilor non-etice

Etica medicala si drepturile omului, alaturi de codurile si regulile care trebuie urmate de orice medic (Juramantul lui Hipocrate, Codul de la Nurenberg, Codul Beaumont etc), interzic in mod clar realizarea experimentelor pe oameni. Mai ales cand acestea pun in pericol sanatatea psihica si fizica a persoanei, au efecte secundare necunoscute, sau au loc fara acordul persoanei in cauza.

In realitate, cazuistica experimentelor periculoase pe oameni, atat la nivel de individ cat si pe grupuri mari sau chiar natiuni, este atat de bogata in exemple, incat simpla lor enumerare ar include bibilioteci intregi si kilometri de dosare. Care este motivul „succesului” unor astfel de abominatii impotriva naturii si a respectului acordat fiintei umane in esenta sa? Raspunsul este unul simplu si crud.

http://2012en.blogspot.co.uk/2010/08/experimente-pe-oameni.html

Zece fenomene pe care comunitatea ştiinţifică nu le poate explica

Odată cu dezvoltarea şi realizările ştiinţei moderne, omenirea a ajuns să creadă că savanţii pot oferi o explicaţie pentru fiecare lucru care există pe planeta noastră şi în univers. Să nu uităm, însă, că deşi multe fenomene au explicaţii ştiinţifice, nu toate pot fi înţelese prin ceea ce cunoaştem astăzi.Să aruncăm o privire asupra unora dintre fenomenele inexplicabile, reamintindu-ne totodată că natura este o minune în sine, ce deţine încă multe mistere.

http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7941

Moarte libertății!

Una dintre cele mai mari minciuni care este servita populatiei in prezent este aceea ca exista un lucru numit libertate si ca este bine sa ai cat mai multa libertate posibil. Sa ne legam deci de viata  acestui concept care este cu multa ardoare ridicat in slavi de mai toate aparatele de propaganda de pe fata pamantului.

La inceput am crezut ca cei care vorbesc de libertate vorbesc despre aceasta ca un atribut fizic ce apartine unui om, ceea ce este un nonsens. Apoi am observat ca oamenii cand vorbesc de libertate se refera la faptul de-a si impune vointa fara sa fie constransi altfel de o alta persoana;  de-a fi lasat un lucru la decizia lor si nu a altora, de-a fi in pozitia de-a face o alegere intre multiple alternative.

Oamenii de asemeni urasc profund regimurile care le interzic deciziile, libertatile si ii molesteaza, numindu-le totalitare, in acelasi timp in care practica exact aceleasi lucruri cu cele mai pretioase fiinte pentru ei, cu copiii lor. Este acelasi regim de privatiuni, de interdictii, de negare fara discutii a vointei copilului si cateodata din pacate de traume fizice sau psihice sau recurs la violenta. Macar putina atentie merita aceasta forma de schizofrenie sociala generala.

http://sclavii.blogspot.ca/2014/02/moarte-libertatii_11.html

Dictatura majorităţii

Trăim cu toţii într-o dictatură. Fie că înţelegem fie că nu, dictatura ne este aplicată tuturor. Şi este nemiloasă: Dictatura majorităţii. Dacă privim cu-atenţie la felul în care este modelată societatea, observăm  această dictatură.  Şi spun că este o dictatură, pentru că îşi impune deciziile şi sancţionează pe cei ce nu le respectă.

Mecanismul prin care majoritatea crează această dictatură este normalitatea. Sau mai bine zis ceea ce ne apare ca fiind normal celor mai mulţi dintre noi.  A doua rotiţă a acestui mecanism este cedarea de putere. Cedarea de putere dealtfel este la baza tuturor deformărilor sociale.  Deciziile şi comportamentul nostru zilnic sunt modelate de presiunea acestei majorităţi, dar există ceva mult mai palpabil şi mai evident în viaţa noastră care este modelat de această dictatură: Sistemul politico-administrativ. Teoretic suntem egali în faţa legii doar că… Sistemul politic se face pe bază de alegeri şi obţinere de majoritate.

http://reamintiri.blogspot.ro/2014/03/dictatura-majoritatii.html

 

26 Martie 2014

Polonia îşi mobilizează rezerviştii

Recent, cel puţin 7.000 de muncitori polonezi plecaţi peste graniţe au fost chemaţi în armată, din rezervă, pentru a a participa ”imediat în exerciţii militare”.

Cel puţin 7.000 de soldaţi în rezervă aflaţi în interes propriu în afara graniţelor Poloniei au fost rechemaţi pentru a participa ”imediat la exerciţii” militare ce vor dura între 10 şi 30 de zile. Autorităţile de la Varşovia au catalogat chemarea soldaţilor din rezervă ca fiind ”de rutină”.

Bărbaţii rechemaţi susţin că n-au mai întâlnit o astfel de situaţie până acum dar sunt conştienţi de neliniştea de la Varşovia, stârnită în urma agresiunilor comise de preşedintele rus, Vladimir Putin.

http://epochtimes-romania.com/news/polonia-isi-mobilizeaza-rezervistii–214668

Organizaţia Meteorologică Mondială dă un verdict îngrijorător referitor la fenomenele meteo extreme. Ce ne aşteaptă

Numeroasele fenomene climatice extreme din 2013 reprezintă „indicatori coerenţi şi interdependenţi” ai evoluţiei climei şi au fost determinate de încălzirea globală provocată de activităţile umane, a subliniat un raport anual întocmit de Organizaţia Meteorologică Mondială (OMM), informează AFP.

OMM, o agenţie a ONU cu sediul la Geneva, a subliniat „impactul considerabil al secetelor, al valurilor de căldură, al inundaţiilor şi al cicloanelor tropicale” şi notează că 2013 „s-a clasat pe locul al şaselea, la egalitate cu 2007, în analele celor mai calzi ani înregistraţi vreodată, confirmând tendinţa de încălzire observată pe termen lung”.

http://www.descopera.ro/dnews/12321753-organizatia-meteorologica-mondiala-da-un-verdict-ingrijorator-referitor-la-fenomenele-meteo-extreme-ce-ne-asteapta

 

25 Martie 2014

Strategia divide şi cucereste

Ca să înţelegeţi mai bine situaţia din România şi cum au ajuns iugoslavii, sirienii, libienii sau ucrainenii, de la o viaţă paşnică, să se măcelărească între ei.

http://dantanasescu.ro/2014/03/25/strategia-divide-si-cucereste.html

Cine controlează fenomenele meteo și… de ce o face

Pentru fiecare dintre noi este o certitudine că ceva s-a schimbat în ordinea „firească” a climei. Anotimpurile devenind treptat doar un șir de cuvinte banale la care de cele mai multe ori ne raportăm când vrem să delimităm o anume perioadă a anului. Ce s-a schimbat? Ce se modifică? Cine o face… Care este scopul?

http://newsconspy.wordpress.com/2014/03/17/cine-controleaza-fenomenele-meteo-si-de-ce-o-face/

Wi-Fi: moartea invizibilă care distruge noile generaţii

Ceea ce pare să fie principala ameninţare pentru sănătatea noastră şi care, binenţeles, e cea mai ascunsă de media. O afacere mai mult decât de miliarde, legată de sectoarele în plină creştere cum ar fi telefonia sau tehnologia wireless în general, monopolizează informaţia, împiedicând să se ştie la nivel de mase un înspăimântător adevăr: expunerea la radiaţii de microunde de mica frecvenţă (Wi-Fi) este cauza demonstrată de daune cerebrale ireversibile, cancer, malformaţii, avorturi spontanee, alteraţii de creştere a oaselor. Iar populaţia cu cel mai ridicat risc e reprezentată în absolut de copii şi de femei.

http://anatolbasarab.ro/wi-fi-moartea-invizibila-care-distruge-noile-generatii/

Ai grija ce iti doresti, pentru ca s-ar putea sa ti se intample!

Sigur ati auzit despre puterea mintii, despre convingerea ca toate gandurile noastre ajung in Univers, care ni le intoarce, in functie de cum gandim! Sau de vorba: ai grija ce iti doresti, pentru ca s-ar putea sa ti se intample! Pai se pare ca oamenii de stiinta au dovedit prin experienta stiintifica adevarul acestui citat. Experienta pe care o veti vedea in filmuletul de mai jos si care poate fi considerat de unii din voi cea mai mare descoperire a secolului 20. Aceasta experienta dovedeste ca anumite calcule nu stau chiar asa cum ne-au invatat la scoala, ca simturile noastre (auzul, mirosul, simtul, gustatul, vazul) ne joaca feste, si ca si cum nu ar fi suficient, realitatea pe care o percepem nu ar fi reala.

Detalii despre desfasurarea experientei, pentru cei care au spirit stiintific…iar pentru ceilalti, va invit sa va uitati direct la filmulet de mai jos.

http://www.informatiiprofesionale.ro/cercetare-si-dezvoltare/fizica-cuantica-experimentul-celor-doua-fante

Cutremur la comandă? Cine vrea România demolată?

Întreaga mass-media națională este controlată și condusă din umbră de către 7 mari magnați evrei, maeștri desăvârșiti ai informării pe jumătate sau mai bine spus ai dezinformării.

De ani buni, mass-media servește cu loialitate numai și numai interese economice străine țării, ferind de ochii românașului realitatea și viitorul apocaliptic al țării.

http://inforor.com/cutremur-la-comanda-cine-vrea-romania-demolata/

EPOCA MANIPULĂRII PRIN MASS MEDIA

În general, oamenii nu cred despre ei că sunt ușor de manipulat și controlat. Exact din această cauză sunt atât de ușor de manipulat și controlat. Wilson B. Key – „Epoca manipulării” (1989)
Manipularea conștientă și inteligentă a obiceiurilor și opiniilor maselor sunt un element important într-o societate democratică. Cei care manipulează acest mecanism nevăzut al societății constituie un guvern invizibil, care este adevărata putere conducătoare a țării. În mare măsură, mințile noastre sunt modelate și gusturile noastre sunt formate de către oameni de care noi n-am auzit niciodată. Acesta este un rezultat logic al modului în care este organizată societatea noastră democratică. Edward Bernays – „Propaganda” (1928)

http://frumoasaverde.blogspot.ro/2014/03/epoca-manipularii-prin-mass-media.html

Aparitiile fantomatice de la Calgarth Hall

In secolul 16, Myles Phillipson detine terenuri intinse in apropierea localitatii Windermere, in sud-estul Angliei. Barbatul, voia cu tot dinadinsul sa puna mana si pe terenurile invecinate. Isi pusese deja ochii pe ferma sotilor Kraster si Dorothy Cook, considerand-o locul potrivit pentru inaltarea unei resedinte impunatoare. Totusi, aceasta ferma era singura avere a familiei Cook si chiar daca Phillipson le propusese o oferta avantajoasa, acestia refuzara ferm targul. Cu toate acestea, Phillipson nu s-a lasat si punandu-si in aplicare planul perfid, se hotarase sa ii invite pe cei doi la cina in Ajunul Craciunului. Sotii Cook au acceptat cu mare placere si au avut parte de un festin imbelsugat, iar spre marea lor bucurie, gazda le-a facut cadou un platou de aur.

http://www.esentainfinitului.blogspot.ro/2011/09/aparitiile-fantomatice-de-la-calgarth.html

 

3 Responses to Ştiri alternative

  1. cristian, tu faci o munca deosebita si sper din tot sufletul sa fie apreciata de cat mai multe persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.