HAARP, o armă cutremurătoare


haarp-o-arma-cutremuratoare-92725-1

Seismele din Iran și cele de la granița ruso-nord-coreeană sunt puse de adepții teoriilor conspirației pe seama războiului electromagnetic dus – prin intermediul celebrului sistem HAARP – de Statele Unite.

Pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână, două cutremure majore au lovit Iranul în aprilie. Un seism cu magnitudinea 6,2 s-a produs la frontiera dintre Rusia și Coreea de Nord. Pământul s-a zguduit, cu efecte devastatoare, și în mai multe regiuni ale Chinei. Eu nu văd în toate aceste mișcări telurice o simplă coincidență. Atât Iranul, cât și Coreea de Nord, au fost trecute de administrația de la Washington pe celebra „Axă a Răului”, din cauza programelor nucleare pe care le dezvoltă. Iar în lumina multiplicatelor amenințări lansate de la Phenian sau din Teheran, este posibil ca americanii să fi recurs la arma lor secretă: celebrul sistem HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Un program militar de apărare care poate modifica clima, provoca inundații, tsunami-uri și seisme puternice.

„Teoriile conspirației” au încins Internetul, mai ales după amenințările în lanț ale regimului comunist de la Phenian, care invocau un atac nuclear preventiv împotriva SUA. Mai puțin vocal în ultima perioadă, Iranul rămâne pe agenda îngrijorărilor Washingtonului, după ce experții au dat ca sigur că nu mai e mult până când Teheranul va avea bomba nucleară. Motive suficiente pentru ca americanii să fi recurs la HAARP. Primul seism din Iran, de 6,3, a avut loc la mică distanță de centrala atomică iraniană de la Bushehr. Cutremurul de la frontiera dintre Rusia și Coreea de Nord a avut 6,2 pe Richter și s-a resimțit și la Phenian.

Ionosfera pământului, bulversată

Cei care nu cred în coincidențe au arătat cu degetul spre HAARP, gigantica infrastructură construită de americani în Alaska, la 400 de kilometri de Anchorage. Este vorba de un program pentru crearea de câmpuri electromagnetice, prin care pot fi provocate tulburări ale ionosferei și magnetosferei pământului. Conform specialiștilor, radiațiile emanate de acest sistem sunt în stare să pătrundă sub pământ și să descopere buncăre și tunele ascunse, să întrerupă partea electronică a armelor sau a sateliților cosmici. În plus, sunt elaborate tehnologiile de influențare a atmosferei, care provoacă schimbările meteorologice. Practic, din 1992 și până acum, Statele Unite au experimentat manipularea modificărilor climatice sau explozii în scoarța terestră.

„HAARP este, de fapt, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afectează diverse zone ale Terrei. Undele electromagnetice revin pe pământ din ionosferă şi penetrează totul pe scoarţă, generând fenomene devastatoare” – Nicholas John Begich, expert în HAARP.

Nu este prima dată când se vorbește de implicarea HAARP în producerea unor dezastre naturale de proporții. În cazul tsunami-ului din Indonezia, din 2004, al uraganului Katrina, din SUA, din 2005, sau al devastatorului cutremur din Haiti, din 2010, s-a spus că de vină ar fi tot „experimentele” americanilor de la baza din Alaska.

Rușii au HAARP-ul lor

 În urmă cu câțiva ani, Parlamentul European a calificat programul american drept „o îngrijorare globală”. Oamenii de știință aduși în fața legislativului UE au explicat că această armă terifiantă are puterea de a da peste cap vremea într-o țară și de a declanșa efecte catastrofale. Rușii au și ei, de peste 20 de ani, un program similar, numit Sura. Se află în centrul Rusiei, în locuri mai ascunse, la 150 km de Nijnii Novgorod. „Sura” aparține Institutului de Cercetare în domeniul radiofizicii.

48 de antene uriașe, „urechea” Pentagonului

Chiar dacă cele mai multe aspecte legate de HAARP sunt ținute secrete, din motive de „securitate națională”, se știe că în 2003 programul dispunea de 48 de antene uriașe, înalte de 20 de metri, legate toate la un emițător de 1 MW. Proiectul final prevede însă instalarea a 360 de antene – 3 megawați, fiecare. Se mai spune că uriașele antene amplasate în Alaska sunt „urechea” imensă prin care Pentagonul reușește să intercepteze comunicațiile din toată lumea. Baza militară de la Gakhona, din nordul SUA, este înconjurată de sârmă ghimpată, întreg perimetrul este păzit de pușcași marini, iar spațiul aerian de deasupra sa este închis oricăror avioane.

Layer 1

sursa

Alte postari similare :

O lume cu un singur creier

Mic istoric al atentatelor conducatorilor impotriva oamenilor

Teoria conspirației, realimentată cu sânge proaspăt

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

7 Responses to HAARP, o armă cutremurătoare

  1. motu35 says:

    ma mira ca inca teoria asta cu instalatia haarp….mai prinde la public si exista oameni dispusi sa creda ca are acele puteri propagate de teoria conspiratiilor
    pacat ca , nu se mai invata in liceu fizica macar la nivel mediu…pt ca un om care a facut asta in liceu, priveste aceste afirmatii cel putin cu un zimbet in coltul gurii, daca nu ride in hohote

    • Cristian says:

      Si pe mine ma mira ca mai exista persoane care considera HAARP ca facand parte din „teoria conspiratiei”.Eu rad in hohote cand aud ca acele instalatii se presupune ca ar fi ceea ce oficialitatile incearca sa ne minta ca sunt…

  2. ia mai radeti mai baieti si acum;

  3. stiti care este problema celor care spun adevarul si citeaza sursele neconventionale?? ca primii cu care trebuie sa se lupte sant exact adormitii pe care vor sa ii trezeasca.

    pentru adromiti: sursele neconventionale provin de la cercetatori privati ale caror descoperiri sau probe nu sant luate in considerare de catre elita oamenilor de stiinta nu pentru ca nu sant valide ci pentru ca trezesc constiinta. omul de stiinta de care vorbiti toti este pus acolo in scaunul sau cald nu pentru a-ti spue adevarul ci pentru a-ti spune ceea ce nu trebuie sa stii, sa descoperi sau sa crezi.

    fizica facuta in liceu???? pai ce se face mai baieti in scoala de rahat in care stai sa iti tocesti coatele in cei mai frumosi ani ai vieti??? va spun eu:

    1) materii care nu iti folosesc nici macar o data in viata
    2)tot ce se invata in scoli este o minciuna, o falsitate,
    3)trebuie sa faci scoala nu pentru ca vei avea o diploma care iti deschide drumuri
    4)trebuie sa faci o scoala pentru ca doar asa ti se spala mintea, inveti sa spui doar ce ai fost invatat sa spui, nu accepti nimic altceva nu pentru ca o alta teorie nu este logica ci pentru ca asa ti-au spus EI ca e.
    5) si acum sa vedem de ce tot ce inveti este fals.
    a) fizica din liceu este de domeniul trecutului pentru ca adevarata fizica este cea cuantica si mecanica cunatica care iti spune cine esti tu adormitule
    b) matematica nu este o stiinta ci un limbaj, LIMBAJUL UNIVERSULUI VIRTUALin care traiesti
    c) geometria este archetipul universului
    d) chimia este zero. cea adevarata este electrochimia
    e) istoria este toata contrafacuta
    f) religia este cea mai mare plaga a acestei societati de rahat, iar cartea lor de capatai, biblia, este o biblioteca in care fiecare a luat si a pus dupa propriul interes. apropo: e una singura: cea evreiasca, la care s-au mai pus alte scrieri antice.
    g)restul materiilor sant gunoaie care distrug persoanlitatea individului facandu-l un robot
    concluzie:
    faci o viata de scoala ca nu ai un loc de munca, iar daca il gasesti trebuie sa platesti ca sa il ai.
    intrebare: la ce iti foloseste scoala???
    in romania se face multa scoala dar toti raman doar cu hartia in mana si destepti tot ca la inceput. prin alte parti nu hartia este valabila ci ceea ce stii sa faci.

    zambesc. SI MAI TREZITI-VA MAI BAIETI DIN VISE

    • cristina says:

      Cred ca ati punctat foarte bine si ati oferit niste raspunsuri clare si veridice.Sunteti o persoana inteligenta care vede realitatea si vede esenta lucrurilor.Daca ar fi mai multi oameni ca dvs,probabil ca nu am mai putea fi manipulati si mintiti de un sistem masonic care se perinda din generatie in generatie si care de fapt ne conduce de la inceputul acestei lumi.Din pacate ,in Romania ,nivelul de cultura a scazut dramatic si la loc de cinste se afla ignoranta,prostia si snobismul.Scoala pe care am absolvit-o cu totii ,de fapt a avut rolul sa ne spele creierele si sa ne manipuleze,sa ne indoctrineze si sa ne faca sa gandim cu doar 10% din capacitatea creierului.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.