Conexiuni extraterestre partea a III-a


„Ne confruntãm în întreaga lume cu o conspiraţie monoliticã şi nemiloasã, care se bazeazã în mod primordial, pe „jurăminte secrete”şi pentru a-şi extinde sfera de influenţã, se bazeazã pe infiltraţie în loc de invazie, pe subversiune în locul alegerilor democratice, pe intimidare, în locul libertãţii de a alege. Este un sistem ce concentreazã vaste resurse umane şi materiale pentru crearea unei maşinãrii unitare, deosebit de eficiente ce combinã : armata, mijloace diplomatice, inteligenţã (servicii secrete), mijloace economice, ştiinţifice şi operaţiuni politice. Operaţiunile îi sunt ascunse, nu publicate, greşelile îi sunt ingropate, nu apar în ziare, dizidentii îi sunt aduşi la tãcere, nu încurajaţi, nici o cheltuialã nu îi este anchetatã nici un secret nu îi este dezvãluit…” – Jonh F. Kennedy

Înainte de a continua citirea acestui material vă sfătuiesc să citiți (dacă nu ați făcut-o deja) articolul Inteligența malefică ce conduce lumea. După ce parcurgeți această prezentare putem să continuăm. De ce a fost important de citit?  Toți cei care pătrund în universul din ce în ce mai încâlcit al teoriilor alternative, ce au fost îmbrăcate de către autorități sub egida „teoria conspirației”, descoperă la un moment dat că nu există o noimă, un sens bine stabilit, o direcție clară și precisă a acestor familii care se presupune că ar conduce lumea din umbră. Adică există ideea de control și de putere și cam atât. Pe unii nu îi mulțumește un asfel de răspuns. Trebuie să fie ceva ascuns percepției umane, ceva care controlează aceste fenomene astfel încât să beneficieze de rezultatele urmărite. Că să pătrundem destul de adânc în miezul problemeisi să înțelegem corect răspunsurile primite, trebuie să restudiem natura realității înconjurătoare. Oricât de multe subiecte am aborda din perspectiva neoficiala a conspirațiilor și oricât de mult am descoperi că se întâmplă în jurul nostru, dacă nu conștientizam că realitatea înconjurătoare nu este ceva solid și bine definit, înseamnă că nu vom înțelege nicodată Marele Plan. Pentru o scura introducere vă invit să (re)citiți articolul Universul Holografic.

Corpul nostru este creat să perceapă realitatea înconjurătoare într-un număr limitat de culori și forme. Mai este setat să vadă și să simtă că tot în jur este solid, lichid sau gazos. La nivel cuantic de fapt toate aceste stări sunt aceleași, ba mai mult, nu există diferențe între atomul de rocă și cel din materia organică. Percepția și modul în care le decodificam cu ce am fost noi înzestrați este însă diferită. Spre exemplu, marea parte a animalelor nu disting unele culori iar despre multe dintre ele se presupune că văd în alb-negru. În cealaltă categorie se află cele care văd mai bine sau diferit decât noi. O albină vede mult mai multe culori decât putem noi decoda și chiar poate distinge nuanțe ale spectrului pe care oamenii nu au capacitatea să le observe. Caii spre exemplu văd lucrurile mult mai mari, poate de asta sunt atât de speriați și așa de obedienți față de oameni.  Felinele sunt cunoscute pentru abilitatea de a vedea în întuneric. Alte animale se bazează pe alte simțuri pentru a decoda lumea înconjurătoare cum ar fi liliecii care folosesc ecolocația, porumbeii ce folosesc câmpul magnetic al pământului pentru a se orienta, etc. Iată că realitatea pe care o cunoaștem, sau credem că o știm, diferă în funcție de observator și de aparatul de decodat cu care am fost înzestrați.

Există oameni care au anumite simțuri mai dezvoltate doar pentru că și-au pierdut unul din cele șase simțuri recunoscute oficial. Există și persoane care prin antrenament au reușit să își extindă capacitatea de percepție a realității înconjurătoare.  Aceștia afirmă că ceea ce vedem noi, lumea materială, este doar o mică parte a întregului. Suntem deci limitați atât din punct de vedere al abilităților dar și în gândire. De mici copii ni se repetă că doar ceea ce putem atinge sau vedea există iar asta ne afectează înteaga viață. Refuzăm să credem anumite aspecte tocmai pentru că am fost programați să facem asta.

 Programați? De către cine? În ce scop? Pare aberant. Pentru omul obișnuit cu realitatea impusă,da. Este aberant. Pentru oamenii ce au reușit să treacă de aceste praguri,nu. Pentru că articolul se numește conexiuni extraterestre am să intru și în subiect și am să încerc să conectez ceea ce am prezentat mai sus de fenomenul OZN. Dacă în vechime demonii, zeii, îngerii, dracii, etc erau imateriali dar puteau să ia și formă materială când doreau ei, în prezent fenomenul OZN se ocupă doar de latura materială a extratereștrilor. Sunt și excepții. Puține totuși comparativ cu amploarea pe care a luat-o fenomenul. Pentru că de cele mai multe ori aceste fenomene au fost corelate cu evenimente religioase din trecut iar unii zei din trecut sunt prezentați că extratereștrii de azi, o să mergem aproximativ pe aceeași linie și o să apelăm la istorie, mai exact la o istorie a religiilor mai puțin predată în școală.

 

Scurtă istorie

În anul 1945, într-una din peșterile unui munte, un țăran a făcut o descoperire arheologica extraordinară la Nag Hammadi. Aici, în Egiptul superior, țăranul a descoperit 52 de texte care includ o varietate de texte, de la evanghelii secrete, poeme și descrieri filosofice ale originii universului, până la mituri, magie și instrucțiuni ritualice.  Există două codexuri descoperite. Primul codex conține 5 cărți: Rugăciunea lui Sfântul Pavel, Apocrifa lui Iacob (Cartea secretă a lui Iacob), Evanghelia Adevărului, Tratat despre Înviere și Tratatul Tripartit. Cel de-al doilea codex conține 7 cărți: Apocrifa lui Ioan, Evanghelia lui Toma, Evanghelia lui Filip, Ipostazele Arhonilor, Despre Originea Lumii, Exageza sufletului și Cartea lui Toma Contestatatul. Textele de la  Nag Hammadi furnizează o descriere asupra credinței gnostice. Gnostic este un cuvânt grecesc care semnifică cunoaștere-gnosis. Gnosticii cred că eliberarea poate fi obtinută doar prin cunoaștere.

 Unul din texte, Ipostazele Arhonilor sau „Realitatea Conducatorilor” exprimă mitologia gnostică a creației, a cosmosului și a umanității. Textul datează ca fiind scris în secolul III, e.n. și se presupune că este originar din perioada tranzițională în gnosticism, trecerea dintr-o etapă mitologică, într-una filozofică. Începutul și concluzia documentului este creștin-gnostica, însă restul materialului este o narație mitologică. Lucrarea începe cu un fragment cosmogonic. Deși numele sugerează contactul cu legendele evreiești, mitul se pare că este anti-evreiesc. În afară de primul paragraf, lucrarea nu conține caracteristici non-gnostice. Deoarece textul original nu a fost descoperit încă, singura versiune disponibilă astăzi este cea găsită la Nag Hammadi, ceea ce ne conduce la ideea că asemenea concepte sunt mai vechi… mult mai vechi.

  Astfel, potrivit textelor, în vremurile străvechi ființele umane ce populau această planetă erau mult mai impresionante decât suntem noi azi. Oamenii erau ființe telepatice, multidimensionale, putând să perceapă și să navigheze în mai multe dimensiuni. Au fost construite orașe mari și clădiri imense folosind tehnologii ce funcționau în armonie cu câmpurile energetice ale Terrei. În această perioadă de pace și prosperitate textele spun că au apărut în lumea oamenilor niște ființe energetice. A fost practic o invazie doar că nu una așa cum e prezentată în filmele  manipulatoare de la Hollywood.

 

Arhonii

Aceste ființe sunt numite Arhoni, adică conducători, asta pentru că și-au însușit această titulatură. Nu cunoaștem numele exact sau denumirea rasei. Oamenii i-au denumit așa, dar noi o să ne referim în continuare la ei că și ET. Asta pentru că nu trebuie văzuți ca și conducători ci ca pe cotropitori. Gândurile noastre au putere, o putere mult mai mare decât realizăm acum. Cuvintele și titulaturile la fel, pentru că ele ne incadrează gândurile într-un cadru de credințe fără ca noi să realizăm. Aceste ființe s-au autodeclarat Zei și conducători ai destinului omenirii. Cum au preluat controlul? Nimeni nu știe exact. Probabil prin manipulare și frică. Dacă ne uităm atent la ce se întâmplă azi în lume observăm că frica este prezentă și a fost aici de mii de ani. Aceste entități sunt maeștrii manipulării. Textele spun că au studiat acești oameni și au pus la cale un plan prin care să  manipuleze doar o mică parte dintre ei aflați în poziții de putere. Oamenii experimentau metode de a transmite cantități mari de energie. Astfel, amăgiți de anumite gânduri egoiste, se pare că a avut loc un experiment ce a dus la un cataclism global. În urma calamităților ce au urmat, supraviețuitorii nu mai aveau timp sau energie să se concentreze decât pe supraviețuirea fizică. În acelas timp, durerea emoțională puternică, frică, traumele oamenilor le-au dat acestor entități o cantitate uriașa de energie de frecvență joasă pe care o puteau consuma, ospătându-se din suferința lor, căpătând astfel putere. ET și-au dat seama că dacă stau ascunși pot trimite informații sub formă de gând, amintindu-le oamenilor ce au pierdut, mărind asfel doza de regret. Cu fiecare generație nouă, aceste ființe deveneau mai curajoase ajungând să implementeze un program de interferență în conștiința umană. Paraziții i-au programat subliminal pe oameni să nu le remarce prezența. Acum poate devine mai clar pentru cititor de ce am ales acea introducere care nu părea să aibă legătură cu titlul articolului. Prin acest program de decodare a realității într-un mod mai brut, entitățile au reușit să influențeze gândurile într-un mod mai direct. De asemenea au reprogramat mentalul colectiv ca să respingă orice menționare a lor sau a influenței lor malefice asupra oamenilor. Se pare totuși că erau unii oameni care au păstrat aceste informații sub formă de legende și povești iar cei mai inițiați chiar au reușit să formeze unele centre de rezistență, centre care au fost persecutate de-a lungul vremurilor.  Probabil în felul asta au apărut religiile pe Terra. De obicei când oamenii sunt puși în fața informațiilor de genul asta, reacția lor imediată este de neîncredere, ridiculizare și batjocură. Apoi au reprogramat egoul uman să semene egoului lor și au încurajat conștiința egoistă să domine toate celelalte niveluri ale ființei noastre. Practic au resetat nivelul de condtiinta iar ființele umane au devenit exact ca eigeloase, meschine, necinstite, brutale, opresive, criminale, pedepsitoare, etc. Nu degeaba zeii oamenilor, indiferent din ce religie vin sau din ce perioadă a timpului sunt o oglindire a omenirii… sau invers.

 

Plasa de control

 De-a lungul timpului ET au construit în jurul  planetei o structură de alimantare cu energie, care le permite să transmită mesaje de frică sau altfel de mesaje de frecvență joasă în conștiința umană pentru ca emoțiile rezultate să le genereze lor hrană energetică. Mai nou, odată cu era tehnologică această rețea vastă se presupune că a fost suplimentată cu sateliți care trimit unde de joasă frecvență ce schimbă dispoziția oamenilor. Doar o altă teorie a conspirației, ar spune unii. Depinde cum privești lucrurile. Acea structură a fost văzută și au povestit despre ea persoanele care au experimentat extracorporalizarea. Și nu doar unii, ci destul de mulți. Fiecare are teoriile sale despre acea rețea din jurul planetei. Cert e că există și se aseamănă cu un soi de plasă întunecată de energie care înconjoară planeta. Unii spun că acest grilaj este programat cu un „feedback” negativ care trimite mesaje subtile în mintea subconștientă pentru a menține oamenii concentrați pe convingeri și tipare de gândire cu frecvență joasă. Această grilă de control este programată cu o inteligență artificială care se auto-repară și care înștiințează ET atunci când este deteriorată grav. Grila mai susține și ET-colectori, ființe vii asemănătoare amibelor, ce se conectează cu aproape toate ființele de pe Terra și absorb energiile de frecvență joasă ce sunt emise în viața de zi cu zi pe această planetă. Deși pare greu de crezut, în ultima ediție a Jurnalului American de Fizică, dr. Ruggero Santilli, un expert în matematică, cosmologie, fizică și fost nominalizat pentru premiile Nobel în fizică și chimie, declară că folosindu-se de un nou tip de telescop a reușit să detecteze, pentru prima oară în istorie, „entități” în mediul nostru terestru, care sunt invizibile spectrului vizual al omului. Nu este pentru prima dată când se ia în calcul o asemenea ipoteză. Anul trecut, cei de la Universitatea din Sydney, au descoperit existența unor „tuburi” de plasmă gigantice, invizibile pentru ochiului liber, care se deplasează la sute de kilometri deasupra Pămantului, descoperire privită cu scepticism de lumea științifică.

 

  Plasa de prins suflete

Dacă ceea ce ați citit până acum vi se pare de domeniul fantasticului, nu are rost să mergeți mai departe. De ce? Pentru că nu vreți să știți cât de departe merge suprimarea. De fapt, cât de departe merge? Dincolo de această planetă? Dincolo de această viață? Posibil ca răspunsul să fie DA la ambele întrebări. După ce petreci ani de cercetare trecând prin multele straturi de corupție politică, corporatocrație, supraveghere, atacuri false, bănci centrale, organisme modificate genetic, geo-inginerie, zionism, linii genetice ale Illuminati, planul de iradiere, OZNuri și extratereștri, intervenția extraterestră și așa mai departe, ajungi să îți dai seama că adevărata sursă a suprimării se află la intersecția dintre constiintă și conspirație. De ce? Deoarece conspirația inseamnă suprimarea noțiunii de cine ești tu. Inseamnă să fii convins că nu ești nimic, nimeni. Inseamnă să fii convins că nu ești mai mult decât o mașină biologică, potrivită să nu fie nimic mai mult, decât o roată dințată într-o mașinărie sau, vorba lui Pink Floyd, doar „una din cărămizile din zid”. Știința oficială neagă incă și astăzi existența conștiintei, doar pentru că nu știe de unde să o apuce folosindu-se de cele 5 simțuri. Soluția simplistă pe care o adoptă știința este să treacă cu vederea orice nu poate să măsoare.

Ideea de plasă de prins suflete, sau plasă de suflete, care ne asteaptă la moarte – și ne menține în matrice – este un concept cumplit și foarte tulburător, dar unul care, după părerea mea, trebuie luat în considerare de toți cercetătorii serioși în domeniul conspirației globale. Adevăratii gânditori liberi trebuie să știe exact unde este capătul „vizuinei de iepure” a conspirației globale. Ideea este că, după moarte, sufletul nostru, sau conștiința se separă de corp și apoi parcurge un proces în care memoria îi este stearsă, sufletul fiind reciclat – reîncarnat – într-un alt corp pentru a repeta același proces. În acest fel, Pămantul devine literalmente o planetă-închisoare de unde este foarte greu să scapi. Plasa de prins suflete este amplasată ca o grilă artificială de energie care impiedică orice suflet să treacă prin ea. Astfel, Pămantul rămane un sistem închis, în care se nasc mereu alți și alți oameni, cu scopul de a alimenta economia și de a genera emoții (negative) cu care să se hrănească arhonii, ființele neamintindu-și cine sunt sau care este situația în realitate. Plasa de suflete face ca planeta să rămană un teren de pescuit pentru arhoni, care ne declansează emoțiile (în moduri experte, folosind mass media, războaiele, frică și alte metode de amăgire), ca să se poată hrăni. După cum explică Don Juan în ultima carte a lui Carlos Castaneda, Latură activă a infinitătii – suntem crescuți ca niște animale, în humaneros [cotețe de oameni, n.t.], la o fermă de exploatare.

 Să ne amintim și de seria The Matrix. Morpheus îi arată lui Neo adevărul șocant – suntem crescuți ca sursă de hrană pentru Controlatori. El îi arată lui Neo simbolul unei baterii. Deși e un simbol bun, bateria inseamnă stocare de energie. În realitate, noi funcționăm ca generatoare de energie pentru arhoni, astfel că un generator pe care îl vedeți pe un șantier ar putea fi un simbol mai potrivit. Insă pentru că suntem ființe puternice, arhonii nu pot să se bazeze doar pe forță în toată această operațiune. Ei trebuie să ne păcălească să le dăm acordul nostru.  (liberul arbitru) Și cum fac asta? Cum ne fac să mergem de bunăvoie în plasa de suflete? Folosind trucul luminii albe… Ni s-a spus din diverse surse că trebuie să ne indreptăm către lumină albă care apare la moarte. Filmele Hollywood-ului promovează acest aspect. Persoanele care au avut experiențe de extracorporalizare povestesc și ele despre această lumină albă. Și totuși, dacă lumina albă de la moarte – și lumina în sine (în acest context) – este tocmai inșelăciunea? Vi se pare exagerat? Poate ca este, sau poate că adevărul este mai crunt decât ne-am putea noi imagina.

– va urma –

72694909_530600591092001_4600689282946957312_n

Intra pe linkul de mai jos si cumpara cartea in format electronic!

surse:

http://howtoexitthematrix.com/2015/03/15/never-call-them-archons-how-you-can-help-bust-up-the-matrix/

http://www.zengardner.com/soul-catching-net-recycled-death-remain-matrix/

https://magicinsight.wordpress.com/2015/03/16/despre-arhoni-javre-si-boicotarea-matricii/

https://magicinsight.wordpress.com/2015/06/27/plasa-de-prins-suflete-zengardner-com/

http://www.descopera.org/manuscrisele-de-la-nag-hammadi/

http://www.cunoastelumea.ro/descoperire-socanta-un-telescop-ar-fi-detectat-entitati-invizibile-cu-ochiul-liber-deasupra-pamantului/

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

3 Responses to Conexiuni extraterestre partea a III-a

  1. CARMEN says:

    cititi si video ALIATII UMANITATII…GASITI MULTE RASPUNSURI

  2. Pingback: Conexiuni extraterestre partea a III-a | Lupul Dacic

  3. Manuela Tripon says:

    Se pare ca sinistrele conspiratii i-au rapit autorului capacitatea de a se exprima logic si corect gramatical. In rest – „Simon says” si plictiseala la plus infinit. Pentru o varianta decenta a teoriei conspiratiei, sa ne intoarcem la batranul maestru Umberto Eco. Chiar daca nu il crezi, citesti cel putin o fictiune sarmanta, scrisa la meserie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.