Conexiuni extraterestre


„Cât de mult iubeşti adevărul? Chiar iubeşti adevărul, sau eşti doar curios? Îl iubeşti suficient încât să îţi reconstruieşti modul de a înţelege, pentru a se adapta unei realităţi care nu corespunde cu actualele tale credinţe şi care nu te face fericit 120%? Iubeşti adevărul suficient de mult încât să continui să cauţi chiar şi când doare, chiar şi când dezvăluie aspecte din tine (sau din societatea umană, sau din univers) care sunt şocante, complexe şi tulburătoare, sau umilitoare, sau extraordinare şi uimitoare – sau chiar, când adevărul depăşeşte cu mult mintea omenească? Cât de mult iubeşti adevărul? Cred că e o întrebare pe care merită să ne-o punem.”                – Scott Mandelker

Partea întâi

E interesant că, în timp ce ne concentrăm cu toţii pe chestiuni globale precum mediul, sustenabilitatea independentă, războaiele, încălzirea globală „produsă de om”, terorismul, 11 septembrie, economie, bani, sistemul bancar etc. (toate acestea fiind teme importante, care trebuie să fie abordate şi analizate), pare să mai existe şi altceva, ceva ce ignorăm total, negăm, ceva de care râdem sau pentru care încercăm să găsim explicaţii folosind „spiritualitatea” sau psihologia. Oare este posibil ca în spatele Noii Ordini Mondiale şi a goanei pentru înrobirea lumii să se afle chiar extratereştrii? Celor mai mulţi încă le vine greu să creadă că 11 septembrie a fost o acţiune din interior şi că Al Qaida este la fel de falsă ca şi războiul împotriva terorismului. Dacă populaţia acestei lumi poate fi deja amăgită atât de uşor şi prin mijloace atât de evidente, oare cum o să treacă vreodată de manipularea şi de amăgirea venită din partea unor fiinţe de care oamenii nici măcar nu sunt conştienţi şi pe care i-ar putea întâmpina ca pe „fraţii lor din spaţiu” în viitorul apropiat? Trăim vremuri interesante, într-adevăr… Ce este adevărat şi ce este minciună în lumea OZN-urilor, extratereştrilor, răpirilor şi a realităţilor hiperdimensionale? Ar trebui să facem un efort şi să aflăm acest lucru. Fenomenul OZN este o temă destul de ambiguă. În ciuda multor ani de contacte documentate, încă nu există o confirmare din partea vreunei autorităţi „oficiale”, fie că e vorba de ştiinţa mainstream sau de guvern, că ar putea să fie vorba de ceva „din altă lume”. Dimpotrivă, acest subiect este ridiculizat sau evitat ori de câte ori este adus în discuţie. Cu toate acestea, cea mai mare parte a publicului larg crede că există OZN-uri (obiecte zburătoare neidentificate) extraterestre şi că guvernul ne ascunde informaţii în acest sens. Mulţi oameni au văzut ei înşişi OZN-uri. Dar în acelaşi timp, cei mai mulţi nu dau prea mare atenţie sau nu se gândesc prea mult la asta, crezând că, în orice caz, nu ne prea afectează şi că o să ne ocupăm de această chestiune atunci când se va realiza contactul “oficial”.

Dar dacă fenomenul OZN nu este ceea ce am crezut că este, ci influenţează omenirea şi lumea în general de mii de ani? Care ar fi implicaţiile acestui lucru? Viziunea pe care o avem despre viaţă şi existenţă, despre ştiinţă şi religie, despre spiritualitate şi evoluţie, conştiinţă şi psihologie, precum şi realitatea aşa cum o cunoaştem acum ar arăta cu totul altfel dacă am analiza mai profund fenomenul OZN şi posibilitatea ca lumea noastră să fie afectată de o inteligenţă superioară extarterestră. Poate că nu noi suntem pe “scena principală” aici pe Pământ – şi poate că nici măcar nu suntem noi în vârful lanţului trofic? Să nu uităm că nu demult credeam că pământul e plat. Oare ce altceva o să mai descoperim? În general, este imposibil să porţi o discuţie pe această temă cu oameni care resping orice de la bun început, fără să fi analizat la modul sincer dovezile şi studiile disponibile. Nu are rost să discuţi despre convingeri sau să impui puncte de vedere. Discuţia e constructivă doar atunci când nu este limitată de preferinţele sau de convingerile personale sau de o viziune condiţionată asupra lumii. Atunci când cauţi adevărul, obiectivitatea şi o minte deschisă sunt instrumente esenţiale.

Având în vedere acest lucru, toţi cei care pornesc să studieze fenomenul OZN vor descoperi, până la urmă, că există informaţii valabile, la fel cum există şi dezinformare. Adevărul şi minciunile sunt amestecate, mai ales în cazul unei teme aflate în afara tărâmului „culturii oficiale”. Este o mare mlaştină, însă un căutător sincer, care abordează subiectul cu o minte critică, dar deschisă şi cu efortul de a face ceva săpături, va putea să vadă fără urmă de îndoială că, într-adevăr, se întâmplă ceva „din altă lume”… ceva care se „întâmplă de ceva vreme”.

Întrebarea este – cum să separi adevărul de minciuni? Cum putem să aflăm ce se întâmplă de fapt, în acest domeniu evaziv? Dar ce ştim noi, de fapt, despre intenţia acestor „vizitatori”?

Când avem de a face cu astfel de teme extreme, trebuie luată în considerare o chestiune importantă: propriul nostru nivel de condiţionare culturală. Mulţi oameni proiectează o anumită imagine tipică a fenomenului extraterestru, pe baza filmelor de la Hollywood şi a literaturii SF, care, în cea mai mare parte, au tendinţa să „umanizeze” într-un fel fiinţele extraterestre inteligente şi să menţină lucrurile la un nivel foarte fizic, cu extratereştri care vin de pe o altă planetă şi prezintă calităţi omeneşti. Ceea ce vedem în mainstream afectează într-adevăr modul în care percepem acest subiect, fie şi numai la modul inconştient. Condiţionarea prin intermediul „culturii oficiale”, care a transformat acest subiect în ficţiune, este profundă şi cu implicaţii vaste. Nu este cazul să o subestimăm.

Trebuie să înţelegem această condiţionare vastă, precum şi gradul imens de ridiculizare a acestui subiect în rândul publicului, cele mai multe cazuri fiind explicate drept anomalii meteorologice, planeta Venus sau baloane meteorologice. Însă există mulţi oameni care cred în OZNuri.

OZN-urile şi Statul Siguranţei Naţionale

Unii cred că OZN-urile sunt doar tehnologii naziste avansate sau proiecte militare secrete şi că nu au nimic „extraterestru”, pe când alţii explică OZN-urile folosind psihologia jungiană şi spunând că este vorba de o proiecţie a conştiinţei noastre colective. Cei care se îndoiesc că fenomenul OZN este real trebuie să citească această „OZN-urile şi Statul Siguranţei Naţionale – Cronologia unei muşamalizări” (UFO’s and the National Security State – The Chronology of a Cover-up) de  Richard Dolan. Este bine documentată şi arată clar că guvernul şi armata sunt foarte conştiente de problema OZN-urilor şi că nu au niciun control asupra ei. „Există documentaţie mai mult decât suficientă, care dovedeşte interesul armatei faţă de OZNuri. Tentativele de interceptare şi întâlnirile militare apropiate sunt o caracteristică constantă […] Preşedintele / guvernul nu ştie prea multe şi, de la bun început, nici măcar nu are vreun control. Complexul industrial militar [privatizat] şi corporaţiile transnaţionale private par să aibă de a face cu tehnologie extraterestră şi să se ocupe cu recuperarea de OZNuri prăbuşite, inginerie inversă şi, posibil, studiul organismelor extraterestre, departe de supravegherea guvernului sau de vreo altă formă de supraveghere oficială.” Richard Dolan. El analizează şi formarea unui Stat de Siguranţă Naţională (Complex Militar Industrial), independent de supravegherea oficială a guvernului, precum şi chestiunea Programelor de Dezinformare şi Contrainformaţii (COINTELPRO), proiectate să răspândească deliberat informaţii false cu scopul de a ţine publicul departe de adevăr.

Proiectul „Dezvăluirea” [Disclosure Project]

Mulţi dintre cei care au studiat puţin chestiunea OZNurilor au dat peste Disclosure Project, o organizaţie condusă de Steven Greer, care dezvăluie şi implicarea guvernului/armatei în domeniul OZN. La prima vedere, Disclosure Project pare o sursă foarte bună şi are o imagine cumva mai serioasă decât un site obişnuit pe tema OZN-urilor. Greer şi proiectul lui sunt destul de populari în zilele noastre, mai ales în mişcarea new age. Pasionaţii de OZNuri par să ia lucrările lui Greer drept sursă credibilă şi sigură şi sunt bucuroşi să audă că „fraţii noştri din spaţiu”, binevoitori, au venit şi poate că ne furnizează tehnologie precum Energia Punctului Zero, tehnologie pe care guvernul secret o ascunde de noi. Conform lui Greer, noi îi „ameninţăm” pe extratereştri şi periclităm un posibil scenariu de contact, din cauza programului nostru de arme spaţiale.

Deşi Greer prezintă informaţii foarte valabile, cu obiectivul ideal de a promulga dezvăluiri despre fenomenul OZN prin Parlament, ele par să fie presărate cu dezinformare, mai ales în privinţa intenţiei „vizitatorilor”. Greer susţine că nu există dovezi de comportament ostil din partea extratereştrilor. Ei bine, eu nu aş fi aşa de sigur. Guy Malone, cercetător în domeniul OZN, scrie despre Steven Greer şi despre Proiectul Disclosure:„Există anumite probleme în ceea ce priveşte scopurile mai puţin cunoscute, dar la fel de intens urmărite ale Proiectului Disclosure, care se ascund (în plină vedere) în spatele „titlului” nobil de Dezvăluire, iar acest lucru ar trebui să ne ridice semne de întrebare. Anume, zelul aparent religios cu care dr. Greer promovează „Comunitatea Intergalactică”, căreia se pare că suntem invitaţi să ne alăturăm, precum şi apelul la omenire pentru dezarmare înainte de a pătrunde în spaţiu (sau, cu cuvintele folosite pe prima pagină la Disclosure Project, „să adopte legislaţie care să interzică toate armele spaţiale”). Intenţionat (ca agent de dezinformare sau ca lider de cult de canapea) sau neintenţionat, ataşând aceste chestiuni foarte separate şi diferite de obiectivele nobile ale Proiectului Disclosure, dr. Greer din păcate, ne atrage pe toţi direct în mâinile Guvernului din Umbră despre care ne avertizează.

Aceste scopuri secundare, non-esenţiale (pentru Disclosure) se bazează pe o singură premisă greşită – faptul că OZNurile nu sunt niciodată dăunătoare. Pur şi simplu, nu este deloc rezonabil să credem că dr. Greer, ca specialist de marcă în domeniul OZNurilor, nu a auzit niciodată de astfel de relatări [care prezintă o natură ne-binevoitoare a interacţiunii cu OZNurile/extratereştrii]. Însă o parte prea mare din comunitatea OZN ignoră pur şi simplu orice astfel de relatări, fie în favoarea unei loialităţi nemeritate faţă de pasionaţii de ozn-uri, fie în contextul unui plan ascuns – politic, spiritual şi/sau financiar. Promovarea fiinţelor din OZNuri ca fiind binevoitoare şi reprezentând idealul unei „Comunităţi Intergalactice” paşnice este doar indiciul că avem de a face cu un cercetător neinformat, cu un agent de dezinformare foarte bine informat, cu un acolit new age sau cu un lider de cult OZN.

Dacă guvernul nu ştie prea multe şi nu are controlul asupra acestui fenomen, după cum a arătat Richard Dolan în cercetările lui, asta ridică semne de întrebare în ceea ce priveşte „dezvăluirea” prin intermediul guvernului, aşa cum o promovează Greer. Trebuie să ne punem întrebarea, CINE va dezvălui CE?

Chiar o să credem că guvernul o să vină pur şi simplu şi o să ne spună adevărul, chiar dacă ar şti ce se petrece? Cercetătorii sinceri în domeniul OZN încep să privească mai atent planul lui Greer, deoarece ceea ce susţine el nu se potriveşte cu datele descoperite. El pare să facă mai mult rău decât bine în domeniul OZN, cu toată „cruciada” lui de dezvăluire. Şi poate că, la urma urmei, asta este intenţia lui adevărată – să distragă şi să dezinformeze. Oare este posibil ca Greer să fie un agent de dezinformare, de genul clasic al programelor de contrainformaţii ( COINTELPRO )?

Lumea secretă a răpirilor extraterestre

O chestiune foarte importantă, pe care mulţi dintre suporterii „scenariului cu extratereştrii binevoitori” par să o ignore complet, să o distorsioneze sau să o nege este tema răpirilor extraterestre. Pentru cineva care nu s-a interesat niciodată serios de această chestiune, poate că este un subiect de amuzament, dar oricine a studiat vreodată acel domeniu ştie că imaginea care se prezintă nu este deloc amuzantă.

Există un grad ridicat de stranietate în aceste fenomene de răpire, care este greu de explicat. Multe dintre răpiri nu sunt aşa de evidente şi amintirile pot fi recuperate doar prin hipnoză, deoarece se pare că extratereştrii au o capacitate de a îşi controla mental victima, de a îi şterge memoria, de a manipula spaţiul şi timpul şi de a implanta anumite gânduri, emoţii (de la extaz la indiferenţă) şi chiar amintiri false despre ce s-a întâmplat de fapt în timpul răpirii (memorii de ecranare), folosind o tehnologie hiperspaţială care face ca tehnologia noastră să arate ca în Epoca de Piatră. Unele răpiri au fost relatate în stare de conştienţă deplină, fără hipnoză şi se pare că există multe similarităţi între poveştile a mii de cazuri de răpiri din toată lumea (NU este vorba de un fenomen doar la nivelul SUA), relatate independent şi care prezintă o imagine mai degrabă tulburătoare.

Admiţând dificultatea asociată cu a studia fenomenul răpirilor extraterestre (nu există dovezi filmate „în acţiune”), ideea că răpirile sunt doar o chestiune psihologică / imaginară e ridicolă. Sunt prea multe relatări, de la prea multe persoane fără nicio legătură una cu alta, care prezintă aceleaşi poveşti în derulare şi care, pur şi simplu, nu se potrivesc cu niciun context psihologic. Aşadar, cum arată o răpire obişnuită?

Răpirile sunt o serie complexă de evenimente şi proceduri controlate de răpitori asupra unor persoane răpite pasive sau controlate. Într-o răpire obişnuită, oamenii sunt scoşi din mediul lor normal de către extratereştri. Oamenii sunt reduşi la pasivitate şi nu se pot împotrivi. Ei sunt duşi la bordul unui OZN, sunt dezbrăcaţi şi sunt puşi să se întindă pe o masă. Apoi, subiecţilor li se administrează o serie de proceduri fizice, mentale şi de producţie. Corpul fizic al subiectului este sondat şi analizat. Se colectează spermă şi ovule.Extratereştrii au proceduri în care se holbează în ochii persoanei răpite de la o distanţă de numai câţiva centimetri. Aceste proceduri de „scanare a minţii” par să fie manipulări neurologice care le dau extratereştrilor posibilitatea să „pătrundă” în mintea oamenilor.

După procedurile de pe masă, persoanele răpite relatează că uneori sunt duse în alte încăperi, unde li se cere să aibă contact tactil cu bebeluşi cu aspect ciudat. Persoanele răpite spun că aceşti bebeluşi par să fie încrucişări între oameni şi extratereştri. Ei îi numesc „hibrizi”. Persoanele răpite mai văd şi bebeluşi hibrizi mai mari, copii, adolescenţi şi adulţi. Uneori, persoanele răpite relatează că li se cere să îndeplinească anumite sarcini, că sunt „testate” într-un fel. Ele spun că sunt aduse aparate cu care urmează să fie examinate. Uneori li se cere să aibă un soi de contact sexual cu alte fiinţe umane, iar alteori cu hibrizi adolescenţi şi adulţi. Sunt returnaţi în mediul lor normal şi, în decurs de câteva secunde, uită tot ce li s-a întâmplat.

 Există relatări multiple de la cazuri fără nicio legătură între ele, care confirmă că astfel de detalii bizare nu sunt produsul unei singure minţi deranjate. Iată o listă facută pe baza a nenumărate studii, analize şi relatări despre răpiri:

  • Extratereştrii pot să modifice modul în care percepem ceea ce este în jurul nostru.
  • Extratereştrii pot să controleze ce gândim şi ce vedem. Pot să ni se prezinte sub o serie de deghizări şi forme.
  • Extratereştrii pot să ne transporte – conştiinţa – afară din corpul fizic, să dezafecteze controlul nostru asupra corpului, să îşi instaleze una din propriile lor entităţi şi să ne folosească corpul ca vehicule pentru propriile lor activităţi înainte de a ne readuce conştiinţa în corp.
  • Extratereştrii pot să fie prezenţi lângă noi în stare invizibilă şi pot să se facă vizibili doar parţial.
  • Extratereştrii ne extrag fluide corporale din gât, şira spinării, vene, încheieturi precum genunchii şi încheieturile mâinilor şi din alte locuri. De asemenea, ne injectează fluide necunoscute în diferite părţi ale corpului.
  • Un număr surprinzător de persoane răpite suferă de boli grave pe care nu le aveau înainte de aceste întâlniri. Aceste afecţiuni au dus la intervenţii chirurgicale, debilitare şi chiar decesul din cazuri care nu au putut fi identificate de către doctori.
  • Unele persoane răpite au parte de o degenerare a bunăstării lor mentale, sociale şi spirituale. Apar frecvent comportamente de exces, precum abuzul de droguri, alcoolismul, consumul excesiv de alimente şi promiscuitatea. Se dezvoltă obsesii ciudate, care cauzează perturbarea vieţii normale şi distrugerea relaţiilor personale.
  • Extratereştrii arată un interes deosebit pentru sexualitatea adultă, sexualitatea infantilă şi provocarea de durere fizică persoanelor răpite.
  • Persoanele răpite îşi amintesc că au fost instruite şi pregătite de către extratereştri. Această pregătire poate să se fi desfăşurat sub forma unor lecţii verbale sau telepatice, a unei proiecţii cu diapozitive sau a unor instruiri practice cu privire la manipularea de tehnologie extraterestră.
  • Persoanele răpite povestesc că au fost duse în facilităţi în care au întâlnit nu numai extratereştri, ci şi oameni care arată normal, uneori în uniforme militare, care lucrau cu răpitorii extratereştri.
  • Persoanele răpite se întâlnesc adesea cu mai multe tipuri de extratereştri în timpul unei experienţe, nu doar cu cenuşiii. Toate combinaţiile posibile de cenuşii, reptoizi, insectoizi, blonzi şi crestaţi au fost observate, chiar şi în timpul unui singur eveniment de răpire, la bordul aceleiaşi nave sau în aceeaşi facilitate.
  • Persoanele răpite relatează că au văzut şi alte fiinţe umane în aceste facilităţi, cărora li se lua sânge, erau mutilate, jupuite şi dezmembrate, stocate fără viaţă, ca nişte frânghii de lemn. Unele persoane răpite au fost ameninţate că şi ele aveau să sfârşească în aceeaşi stare, dacă nu cooperau cu răpitorii.
  • Extratereştrii şi-au forţat prizonierii să întreţină raporturi sexuale cu extratereştri şi chiar cu alte persoane răpite, în timp ce grupuri de extratereştri priveau aceste spectacole. În aceste întâlniri, extratereştrii s-au deghizat uneori pentru a obţine cooperarea persoanei răpite, înfăţişându-se ca Iisus, Papa, anumite persoane celebre şi chiar soţul sau soţia decedată a persoanei răpite.
  • Extratereştrii fac previziuni despre o perioadă iminentă de haos şi dezastru global. Ei spun că un număr anumit de oameni vor fi „salvaţi” de pe planetă pentru a continua specia, fie pe o altă planetă, fie înapoi pe pământ, după ce încetează dezastrul. Multe dintre persoanele răpite relatează că nu au încredere în răpitorii lor extratereştri şi că prevăd o utilizare mult mai sinistră a oamenilor „salvaţi”.

Cum cele mai multe dintre răpiri nu sunt rememorate conştient, probabil există milioane de răpiri în toată lumea, oamenii neavând nici cea mai mică idee că au fost răpiţi. Visele şi perioadele de timp care lipsesc pot să fie indicii că a avut loc o răpire. Uneori oamenii îşi amintesc mai târziu, după vârsta de 30-50 de ani, că la un moment anterior în viaţa lor a avut loc ceva asemănător unei răpiri. Regresia hipnotică vă poate ajuta să descoperiţi mai multe. Însă uneori există şi dovezi fizice, precum semne pe corp (amprente cu formă geometrică pe piele) şi există amintiri conştiente, fără a fi nevoie de hipnoză.

Sunt extratereştrii binevoitori?

Se pare că acest „guvern secret”, alias complex industrial militar (care se află în posesia tehnologiei extraterestre şi care colaborează oarecum, la un anumit nivel, cu aceste forţe non-terestre) nu deţine controlul pe deplin, ci este el însuşi „înşelat” de aceşti „vizitatori”. Oricare ar fi situaţia, forţele extraterestre par să aibă propriile lor planuri şi nu sunt pur şi simplu în „parteneriat” cu guvernul secret. Amăgirea e cuvântul cheie – nu numai prin guvernul secret/complexul militar industrial, ci şi prin extratereştri înşişi. Răpirile militare sunt fenomene reale, dar par să aibă un alt scop decât cel sugerat de Steven Greer. Acesta crede că toate răpirile sunt pur şi simplu înscenate de armată, ca să „facă faimă proastă” extratereştrilor.

Persoanele răpite şi cele contactate par să fie şi ele amăgite de „prietenii lor extratereştri”, care le spun că sunt persoane „speciale” şi că au de îndeplinit anumite funcţii „importante” în viitorul apropiat. Ceea ce trebuie să reţinem este că aceste fiinţe pot să creeze realităţi virtuale, să declanşeze emoţii şi să implanteze gânduri. Ele pot să joace orice scenariu ca să facă persoana răpită să simtă că e vorba de o experienţă „spirituală”, de aceea multe dintre persoanele contactate susţin că aceste fiinţe extraterestre sunt binevoitoare. Să nu mai vorbim de faptul că răpirile au loc împotriva liberului arbitru al persoanei. De multe ori, persoanei i se arată imagini / realităţi virtuale care prezintă cataclisme / schimbări pe pământ şi ce trebuie ele să facă atunci când se întâmplă aceste lucruri, ca şi cum ar fi „programate” pentru un eveniment anume.

Unele dintre persoanele răpite susţin că li s-a dat permisiunea de răpire prin intermediul minţii subconştiente şi au dezvoltat un soi de “Sindrom Stockholm” şi îşi adoră răpitorii. Alţi oameni, precum candidatul la preşedinţie Kucinich, relatează că au simţit o „iubire” la vederea unui OZN. Ei bine, dacă analizăm puţin mai profund toate aceste lucruri, un „sentiment de iubire” nu este în niciun caz o indicaţie că avem de a face cu fiinţe binevoitoare, mai ales dacă ele sunt capabile să inducă stări emoţionale la fiinţele umane după cum voiesc. Noi putem fi cu uşurinţă manipulaţi emoţional şi putem fi fiinţe foarte impresionabile.

Filmele sunt un bun exemplu de cum sunetul şi imaginile pot să ne facă să râdem, să plângem sau să ne înfricoşăm, aşa că să nu mai vorbim de ce ar putea să facă o tehnologie hiperspaţială, care cu siguranţă că este superioară oricărei tehnologii cunoscute de om.

Pentru a înţelege pe deplin subiectul răpirilor, trebuie să mergem dincolo de ceea ce credem că este sau nu este posibil şi să privim cum mintea noastră condiţionată încearcă să „găsească o explicaţie” pentru astfel de experienţe folosind psihologia elementară „aprobată de mediul cultural” sau „spiritualitatea” new age. Este foarte important să înţelegem gradul ridicat de stranietate al fenomenului OZN şi extratereştri. Cei care nu l-au studiat cu atenţie trag concluzii prea repede, se întreabă cum e posibil aşa ceva, la o scară aşa de mare, fără să observe cineva. Ei nu îşi dau seama că este vorba de un fenomen non-fizic şi că avem de a face cu o formă de viaţă de inteligenţă superioară (care s-ar putea să fie un pic mai deşteaptă decât suntem noi, oamenii şi să nu gândească precum „oamenii”), care poate să apară şi să dispară din mediul 3D şi să transceandă spaţiul şi timpul. Aceste entităţi pot să introducă gânduri, amintiri, emoţii şi să ia diverse înfăţişări, precum „persoane dragi decedate”, „Iisus” sau „Fecioara Maria”, „Moş Crăciun”, un „Pleiadian” şi aşa mai departe, în funcţie de sistemul de credinţe al persoanei răpite.

Atunci când vorbim despre posibilitatea existenţei unei rase de inteligenţă superioară, care există în afara spectrului nostru de percepţie, într-o densitate superioară, asta nu înseamnă neapărat că avem de a face automat cu fiinţe evoluate spiritual sau cu îngeri iubitori. Nu spun că nu e posibil să existe fiinţe binevoitoare în alte tărâmuri de existenţă, însă are loc o „romanţare” puternică a fenomenului OZN, bazat pe speranţe şi presupuneri. Nu sunt prea mulţi cei care pun la îndoială intenţia acestor fiinţe. Oare nu ar fi posibil să existe o inteligenţă extraterestră care este mult mai veche decât viaţa umană pe pământ şi care poate că ne priveşte aşa cum privim şi cum folosim noi, în multe feluri, formele inferioare de viaţă de pe această planetă: ca pe o resursă… ca hrană, chiar? Hrana nu trebuie neapărat să fie fizică, iar aceste fiinţe par să se hrănească cu emoţiile şi cu energia noastră.

De obicei, dacă oamenii admit că s-ar putea ca pe această planetă să existe şi alte forme de viaţă care ne vizitează, tendinţa lor este să proiecteze calităţi umane asupra acestor vizitatori, respingând orice nu se încadrează în această imagine (condiţionată) despre „fraţii noştri din spaţiu”. Astfel, avem de a face cu obişnuitul „extratereştrii nu se comportă cum ar trebui” – scuza şi negarea fenomenului de răpire. Ei bine, cine suntem noi ca măcar să presupunem cum gândeşte şi cum se comportă o formă de viaţă non-umană?

CARACTERUL STRANIU AL FENOMENULUI

Analizând aspectul de stranietate ridicată şi hiperdimensionalitate al activităţii OZN şi extraterestre, am putea spune că în mod cert nu este vorba doar de un fenomen fizic şi că aceste nave nu par să deţină tehnologie de genul celei la care ne gândim atunci când vorbim de o „navă spaţială”. Până la urmă, cine a spus că „extratereştrii” vin de pe altă planetă? În timp ce NASA caută viaţă organică pe Marte (programele oficiale ale NASA par să fie mai mult un mod de a distrage atenţia publicului general), adevăratul spectacol se desfăşoară chiar aici, şi încă de multă vreme. Contactul a fost deja stabilit, dar nu în felul în care am fi crezut noi că o să se întâmple. Poate că lumea noastră fizică este doar incorporată în ceea ce dr. Jacques Vallee, savant şi astronom şi cercetător în domeniul OZN, numeşte un „Sistem de control”. Vallee a mai spus şi că ar fi fals să spunem că aceste OZNuri „zboară” aşa cum ar zbura un avion sau o rachetă. Cu o tehnologie care transcende timpul, spaţiul şi gravitaţia, „călătoria în spaţiu” s-ar putea să capete cu totul alt înţeles. Trebuie să ne întrebăm de ce o temă de o importanţă atât de mare pentru ştiinţă şi pentru lume încă mai este ignorată pe larg în comunitatea „oficială” de savanţi.

Din păcate, „comunitatea ştiinţifică” a slujit prost rasa umană. Asta nu ar trebui să ne surprindă, având în vedere dimensiunea disproporţională a fondurilor pe care le primeşte comunitatea ştiinţifică de la fundaţii scutite de taxe, de la corporaţii multinaţionale, de la Ministerul Energiei şi de la Pentagon, ca să dăm doar câteva exemple. Să oferi astfel de fonduri şi apoi să încurajezi un studiu ştiinţific real asupra chestiunii OZNurilor ar însemna să boicotezi însuşi scopul campaniei de demitizare şi dezinformare – documentată atât de bine şi de atât de mult timp – despre realitatea fenomenului OZN. Cum savanţii sunt condiţionaţi şi antrenaţi să deprecieze realitatea fenomenului OZN, este relativ uşor să îi convingi pe unii dintre ei să intre în domeniul demistificării, mai ales dacă vor fi plătiţi pentru eforturile lor de demistificare. Nu ne putem aştepta de la savanţi să se comporte sau să gândească în alt fel. Ei au fost îndoctrinaţi şi au nevoie de finanţare.

Trebuie să râd când îi aud pe sceptici şi pe demistificatori că cer dovezi ştiinţifice despre OZNuri şi despre răpirile extraterestre. Cum ar putea „ştiinţa”, aşa controlată cum este în prezent, să explice tipul de fenomene descrise de persoanele care au văzut OZNuri şi care au fost răpite de extratereştri? Au fost văzute OZNuri care se împart în mai multe părţi şi zboară în direcţii diferite. La fel, au fost observate două sau mai multe OZNuri zburând unul către altul şi contopindu-se într-un singur obiect. Au fost observate OZNuri care îşi schimbă forma în timpul zborului.

Noi doar analizăm câteva piese din puzzle şi vedem cum începe să se formeze o imagine şi să apară întrebări pe care trebuie să ni le punem. Cele mai multe sunt simple informaţii de la cercetători care au studiat fenomenul acesta de zeci de ani încoace. Ce facem cu aceste informaţii şi cum reacţionăm la ele, dacă reacţionăm prin frică, negare, disconfort, entuziasm, inspiraţie etc., depinde de fiecare dintre noi. În ce mă priveşte, mie nu îmi este frică şi nici nu încerc să răspândesc frică, ci doar să aduc la lumină un lucru pe care cu toţii avem tendinţa să îl ignorăm prea uşor. E interesant să observăm că, dacă se prezintă ceva care poate că nu arată aşa de „roz”, se etichetează automat drept „comerţ cu frică” sau „eşti negativ”, mai ales în mişcarea new age. Unii par să confunde obiectivitatea cu negativismul şi speranţele deşarte cu pozitivismul. Mare parte din ceea ce oamenii văd ca negativ sau pozitiv sunt doar proiecţiile şi opiniile lor subiective, care nu reflectă neapărat lumea aşa cum este ea.

În fiecare an, milioane de copii sunt daţi dispăruţi şi nu sunt regăsiţi niciodată. Oare au fugit pur şi simplu, sau adevărul este ceva mai îngrozitor? Care ar putea fi scopul acestui program de răpire/hibridizare care se desfăşoară complet învăluit în secret? Unde duc toate astea? Unii sugerează că este vorba de o „înlocuire” după ce schimbări de natură catastrofală vor fi distrus cea mai mare parte din populaţie – ca un fel de „reînsămânţare”. Poate că sună ca un film SF prost sau ca un soi de comerţ cu frică, dar oricine a acordat o atenţie sinceră acestui subiect ştie că fenomenul OZN/extratereştri are şi o parte mai întunecată, care pur şi simplu nu poate fi ignorată

Un lucru e sigur – fenomenul OZN şi extratereştri este real. Există entităţi inteligente non-umane care vizitează şi au vizitat Pământul şi care interacţionează cu omenirea de mii de ani. Întrebarea care se pune este – de ce se află ei aici? Oare vin într-adevăr din spaţiu şi de pe o altă planetă / din altă galaxie, sau doar se ascund la marginea percepţiei noastre şi au fost acolo dintotdeauna – sau ambele, poate?

Gradul ridicat de stranietate al fenomenului OZN, extratereştri, răpiri şi realităţi hiperdimensionale poate că deţine indicii majore despre ce se întâmplă şi ce s-a întâmplat pe planeta noastră cu privire la istorie, la ridicarea şi decăderea popoarelor, religii, evoluţie, cultură, războaie, conspiraţii, comportament uman, psihologie şi, practic, existenţa omenirii din toate punctele de vedere… ba chiar, poate, însuşi modul în care a fost ea creată. Poate că elita, care pare să controleze lumea prin guverne în zilele noastre, este formată doar din nişte păpuşi de ale căror sfori trag nişte stăpâni hiperdimensionali, care manipulează omenirea să întâmpine „vizitatorii” ca pe nişte „fraţi din spaţiu” binevoitori atunci când urmează să se dea la o parte vălul.

-va urma-

72694909_530600591092001_4600689282946957312_n

Intra pe linkul de mai jos si cumpara cartea in format electronic!

 

surse:

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

15 Responses to Conexiuni extraterestre

  1. MariaM says:

    Imi confirmati cu acest articol multe raspunsuri la intrebari pe care mi le pun demult, citind „Cobra”, „Federatia Galactica”, Wilcock & Co…Mi-e greu sa cred ca pot fi reale cele spuse de ei si altii ca ei…Intrebarea cea mare este, pentru mine cel putin, cum sa pot discerne in momentul intalnirii – de care sunt convinsa ca vom avea parte – intre ce e real si ce nu, atata timp cat „ei” au controlul asupra constiintei noastre?!

    • Maria says:

      Ideea este sa reperezi in istorie ” personajele pozitive” si sa le iei ca model de comportament. Evident, suntem mai multe rase pe pamant si unii rezoneaza cu Hitler, Stalin si alti dictatori. Acestia sunt frustratii care vor mereu sa faca dreptatea lor, dupa mintea lor, avand „adevarul” lor.
      Eu rezonez cu Gandhi pentru ca era modest, nu avea ifosele de alesi ale evreilor sau ale dacilor nostri sau ale crestinilor. Cu siguranta rezonez cu Iisus, dar mesajul lui a fost ezoteric si limitatii mentali au avut grija sa interpreteze mesajele ezoterice dupa creierasele lor.
      As lua ca model de comportament personajele din basmele romanesti care fac bine in jurul lor, culegand in final bine, sau alegandu-se cu serpii din lada cea frumos vopsita. Serpii inseamna rasa draco, reptilienii, ingerii cazuti din Biblie si alte carti revelate sau mai putin revelate. De fapt, viata este calatoria noastra initiatica. Am venit pe pamant ca sa învățăm. N-am venit sa furam sau ca sa ne intindem mai mult decat ne este plapuma.
      La nivel spiritual, caile fals spirituale new age, yoga lui guru de Romania Nudaunume, NLP, falsele initieri promise de masoni sau scolile rusesti de fabricat „paranormali” reprezinta alegeri proaste ce te indeparteaza de „extraterestrii benefici”, intrand in zona de influenta malefica a rasei draco. Părerea mea😀. Sunt pe Calea mea si lectiile sunt fascinante. Dureros este cand te iei in gura cu mincinosii care pretind ca fac channeling cu diverse entitati „de lumina” si care-si castiga banii spaland creiere. Sau cu ortodocsii ce se cred singurii alesi de pe pamant, ori cu dacii carora masoneria nationalista le-a indus garganele mental potrivit căruia romanii sunt buricul buricului buricului pamantului, lunii si chiar soarelui. Nimeni nu e ales. Ne construim singuri viitorul prin faptele noastre si istoria se repeta pentru ca ne scriu mereu istoria tradatorii, adica cei trași de sfori de catre rasa draco. Istoria se repeta pentru ca noi o repetam facand mereu aceleasi greseli. Programele informationale cu care rasa draco ne-a virusat ne fac sa ne comportam mereu previzibil. Ei sunt prosti si lenesi. Nu vor oameni care sa le scape din țarc. Vor oi, oi, gaini, animale…deh
      Omul sfinteste locul. Omul de omenie este adeseori naiv. De aceea oamenii buni o incaseaza mereu in istorie. Pentru ca illuminati nu te lovesc direct. O fac prin mainile sau gurile tampitilor spalati pe creier sau mintiti ca sunt alesi.

      • Aeleden says:

        Maria, tu vrei să faci dreptate, dar dreptatea nu există decât pentru cei drepţi (curaţi genetic). Gena adevărată (pură, performantă) a Epocii de aur, când a fost creat omul pe Terra, s-a estompat în timp. Declinul genetic a început de la experienţele făcute de îngerii, pe care îi numeşti tu căzuţi, dar fără motiv. Orice civilizaţie extraterestră încearcă să răspândească în univers gena lor. Există aşadar şi războaie genetice, care sunt mai drepte, căci totdeauna gena superioară o va domina pe cea impură, care rămâne doar ca umplutură recesivă în genotip. Ultima rasă reuşită de oameni ar fi fost pelasgii, după cum spune Platon în Timaios. Ori pelasgii au urmat atlanţilor, giganţilor şi titanilor care, (probabil) erau şi mai reuşiţi genetic, iar noi geţii, linia genetică cea mai veche de pe Pământ, avem în sufletul şi gena noastră toate aceste informaţii latente şi atunci de ce crezi că „daciştii” au pretenţii exagerate?
        De ce crezi tu că se încearcă amestecul rasial în Europa de către globalişti? şi cine sunt globaliştii? Sunt unii care au în genotip gena reptilienilor şi se vede acest lucru după faptele şi intenţiile lor. În neamul lor se mai nasc şi azi copii cu aspect reptilian (vezi aici: https://www.seruah.com/originile-reptiliene-ale-evreilor.html şi aici: https://www.youtube.com/watch?v=mmqlPyiVyl8

        Viitorul unei civilizaţii este înscris în gena ei, ceea ce doar se bănuieşte de către geneticienii de azi, iar cei care vor păstra rasa mai curată vor învinge. Ori acest lucru nu este posibil decât prin impunerea spiritualităţii şi credinţei pentru a păstra lumea în sfera moralităţii (adică departe de incest, de droguri şi alcool care degenerează, de experimente genetice pe plante sau oameni).

        Multe civilizaţii extraterestre ajunse în pragul degenerării (care poate fi şi o evoluţie normală, căci şi genele îmbătrânesc) peregrinează prin univers în căutare de material genetic pur cu care să-şi refacă baza genetică. Gena curată are o valoare colosală în univers şi trebuie păstrată aşa.

        Oare de ce pe unii extraterestri îi interesează doar cei cu Rh-ul negativ? Oare pentru că cei cu Rh-ul pozitiv au în genotip gena maimuţei Rhesus? şi (din acest motiv sunt mai puţin performanţi?).
        Lucrurile sunt mai complexe decât credem noi. Chiar şi Biblia vorbeşte despre o triere a oamenilor căci, după cum spune Maleahi din „cei răi” nu se va lăsa „nici rădăcină, nici ramură”. Se vede că răul trebuie să fie ceva genetic, din moment ce trebuie îndepărtată o întreagă linie genetică cu toate ramificaţiile ei.

        Dar adevărul o fi şi mai vast, iar noi întrezărim foarte puţin. Oricum, trebuie să-ţi refaci părerea despre geţo-daci, căci ei sunt poporul ales. Dacă am adus această genă (cât de cât curată) de la Facerea Lumii până azi, e un semn că suntem un neam indistructibil oricât se vor strădui duşmanii noştri „de jos” sau „de sus” să ne anihileze.

  2. eu cred ca sint unii mai smecheri decat noi cam cum ar fi fratele mai mare care bate-n cap fratele mai mic pana creste si ala putin, si-l invata si lucruri bune si lucruri rele si e destul de autoritar si totodata exista ceva mai puternic decat cei doi frati ..parintii care intervin din cand in cand in relatia dintre cei doi frati , simplista imaqinea dar cam asa pare logic ..om fi multi inruditi cu diverse forme de viata insa acelea daca vin cu nave-zise OZN-uri inseamna ca sint tot niste forme involuate ale universului…ma gandesc la unele forme de lumina care nu au nevoie de nave si calatoresc cum vor ele prin dimensiuni…exista in toate filmele mai mult sau mai putin inteligente, Babylon parca, nu stiu daca Andromeda..sau altul..insa erau niste STRABUNII- aia nu aveau forme si erau mai puternci decat toate formele de extraterestri..mai era pe undeva un Q asa-l chema si era cam rautacios putea sa ia ce forma voia el,calatoarea fara mijloace de transport fara a fi malefic in sensul general acceptat printre credinciosi-sint filme Sf intradevar. imi aduc aminte cum era Star TRek–in ’70 siii acum usile se deschid singure se vorbeste la niste aparate micute fara a fi legate la vreun fir….aia cu teleportarile mai trebuie sa astepte ceva…de aceea trebuie stratificata ipoteza existentei extraterestrilor…nu sint toti de acelasi rang intre ei si in primul rand se supun toti acelorasi legi ale universului fara a fi superputernici ,noi nu stim toate tainele universului insa sint sigura ca nici ei ,aia cu OZN-urile nu le stiu pe toate…poate ca exista alte forme de energie cu constiinta-este posibil -insa acelea chiar nu merg cu masinarii ci se deplaseaza prin univers si nu cred ca monitorizeaza prea mult viata altor vietati din univers ci intervin in momentele mai grave .pe care noi nici nu le stim…adica nu in Sodoma sau in cazul altor bombe atomice sau razboaie ale oamneilor…acolo s-au amestecat cei cu forme umanoide reptiloide si au folosit arme de lupta si nu se stie cine a mai intervenit..Cel mai mult imi place String theory ..e o ipoteza la ora actuala- insa daca vom putea sa o descoperim si sa o explicam dupa care sa putem sa facem aplicatii in mod constient pe baza ei -inseamna un salt enorm pentru omenire. Parca cu ea s-ar explica mai multe lucruri paranormale inexplicabile actual..sau e o fata Morgana si iar ne inselam pana vom gasi alte teorii alte false adevaruri…am impresia ca adevarul e unul singur particula trebuie sa fie una singura universala cu diverse vibratii fiind astfel unda foton proton etc…si constiinta devine una universala in care aceste particula ca intr-o supa universala stiu unele de altele indiferent cum se prezinta. Cred ca vom mai auzi despre materia neagra , la ora actuala pare cea periculos insa astfel de zone din jurul pamantului si din univers pot fi poarta catre alte dimensiuni .Mai devreme sau mai tarziu vom afla si noi sau urmasii nostri..

  3. Pingback: Campania împotriva Iubirii – Acțiunea Interferenței în relațiile interumane | Magic Insights Healing Space

  4. Pingback: Conexiuni extraterestre I | Lupul Dacic

  5. AELEDEN says:

    Nici „ei” (numiţi extraterestri) nu sunt perfecţi. De aceea mai pot greşi uneori. Am fost răpit de mai multe ori (unele au aspectul unor experienţe spirituale, însă două mi le amintesc bine, dar nu integral, ci pe fragmente). Prima dată într-o noapte, la vârsta de 5 ani, iar atunci când m-au readus, aşezându-mă lângă mama, care era în somn profund (provocat de „ei”), m-au scăpat cumva, sau m-au lovit de perete (mama era la margine) moment în care m-am trezit şi …I-AM VĂZUT. Erau doi, de mărimea unor copii de 13-14 ani (1,4 – 1,5 m înălţime). Ei au rămas surprinşi de faptul că m-am trezit şi îi priveam. Se uitau unul la altul şi nu le venea să creadă că îi văd. S-au retras precipitaţi (cu spatele) ieşind prin … perete. Apoi au revenit la fereastra mică a camerei privind înăuntru. Când mama s-a trezit la insistenţele mele, căci voiam să-i arăt musafirii ciudaţi, aceştia s-au retras pe laturile ferestrei şi nu au mai reapărut. Unul dintre ei avea în mână un instrument (ca un sceptru, cu o mică sferă la capătul liber) ce emitea o lumină difuză roşiatică în preajma ei, dar cu nuanţe albăstrii la oarecare distanţă de mica sferă. Acesta este aparatul cu care pot induce un fel de somn hipnotic, iar la o altă răpire (pe la 30 ani) când m-am trezit de sub influenţa lor, un astfel de aparat mi-a fost pus în ceafă (sub cerebel). L-am simţit cald şi în 3-4 secunde mi-am pierdut cunoştinţa.

    Deşii aveam doar 5 ani îmi amintesc totul aievea (am fost oarecum supradotat şi am amintiri şi de la vârsta de 6 luni). Cei doi musafiri erau îmbrăcaţi în combinezoane argintii, mulate pe corp, erau armonioşi fizic, purtau o cască argintie cu un vizor larg, dar din geam reflex prin care nu se distingea figura lor.

    Am trăit mulţi ani cu întrebarea de ce ne răpesc? De ce suntem monitorizaţi pe parcursul întregii vieţi? Şi de ce atât de mulţi? (acolo sus în nava lor aveam să văd multe persoane răpite. Şi toţi erau tineri). La ce ar servi aceste răpiri? Personal cred că ei formează anumite linii genetice, pe care le urmăresc pe parcursul a sute şi mii de ani. Ce vor să obţină? Cred că forme superioare de conştiinţă pentru că în acest univers conştiinţa este forţa supremă. Conştiinţa noastră nu-i decât o picătură din oceanul conştiinţei universale, dar în ea se poate oglindi Absolutul. O civilizaţie ajunsă pe trepte superioare de cunoaştere poate modifica universul pe căi spirituale, iar ştiinţa lor nu poate fi separată de magie. Thoth Atlantul le numea „rase sfinte” şi afirmă că acestea sunt capabile de a crea stele şi planete în univers prin condensarea eterului. Şi toate acestea se confirmă, căci şi sistemul solar pare a fi un proiect al unui Agent Inteligent, cum îl numea marele Newton.

    Din întâmplare (sau poate nu) am fost preocupat de ştiinţă şi chiar am elaborat o teorie gravitaţională în care teoria relativităţii generale o regăsesc drept un caz particular. Ea este valabilă doar la nivelul orbitei lui Mercur. Regăsesc şi teoria mecanicii invariantive (în care masa scade cu viteza şi la viteza luminii se anulează), iar gravitaţia nu poate fi separată de inerţie şi mişcare, motiv pentru care am denumit-o „gravitodinamică”. Teoria lui Newton rămâne validă în absenţa mişcării şi ar fi bine s-o numim gravitostatica, în simetrie cu electrostatica lui Couloumb.

    În baza acestei teorii (şi aici voiam să ajung) am descoperit că în sistemul solar sunt încifrate informaţii (în parametri fizici şi dinamici ai planetelor şi chiar în măsurile Soarelui). Cei din vechime le cunoşteau şi le-au numit SEMNE (peceţi). Deci „lucrarea soarelui”, cum îi spunea Hermes Trismegistul, a fost pecetluită, adică acel Agent Creator i-a implementat într-un mod inteligent aceste peceţi, semne, ca o semnătură secretă, astfel încât noi să avem certitudinea că sistemul Soarelui este o lucrare şi nu s-a plămădit în virtutea hazardului.

    Şi atunci totul capătă sens în religie, căci Iisus a spus că puţin timp înainte de revenirea Sa pe Pământ „vor fi semne în lună, în stele şi în soare” [Luca; 21/25].

    Dar semnele (divine) de care vorbesc sunt implementate şi în proiectul Marii Piramide (zisă a lui Kufu). În acest fel am reuşit să descifrez încărcătura de informaţie din Marea Piramidă, şi nu veţi crede dacă vă spun, că acolo există date şi despre Galaxie (masa, raza nucleului), sau constante fundamentale din fizică, precum masa protonului (în unităţi de masă ale electronului), constanta de structură fină sau constanta gravitodinamică de cuplaj (necunoscută ştiinţei prezente).

    Şi, deoarece cunoaşterea generează cunoaştere, analizând Sanctuarul-calendar al dacilor (cel de la Sarmisegetuza) am descoperit că şi dacii cunoşteau multe din semnele divine, care sunt nişte numere (sacre) ce au fost înscrise în măsurile sanctuarului. A fost ceva surprinzător şi pentru mine, căci nu mă aşteptam la aşa ceva, dar legătura cu Marea Piramidă este evidentă pentru că Sanctuarul calendar dacic are diametrul de 29,56 metri, respectiv o rază de 14,78 m, ceea ce este o zecime din înălţimea marii Piramide (147,8 m, inclusiv vârful lipsă).

    De unde aveau dacii o asemenea cunoaştere este greu de înţeles, dar ei utilizau ca etaloane aceleaşi unităţi pe care le-a utilizat Arhitectul Piramidei, şi anume cotul şi degetul piramidal (un cot = 0,63566 m, iar 1 deget = 1 cot/25). De exemplu, sanctuarul mic rotund are o rază de 6,3 m, adică de fix 10 coţi piramidali.

    Probabil totul va căpăta un sens când Iisus o să apară iarăşi pe Pământ. Atunci vom afla Adevărul şi se pare că mai este puţin timp.

    Nu aş fi scris aici, dacă nu aş fi nespus de curios dacă mai sunt şi alţi răpiţi (sănătoşi mintal) care să-şi amintească ceva. Aş fi curios cum arată aceştia, dacă semănăm, dacă şi ei au semnul „+” marcat pe mâna dreaptă (în palmă, între linia vieţii şi linia inimii).
    Poate că suntem fraţi, dar oricum suntem mulţi căci la răpirea din 1993 eu am văzut mulţi răpiţi (de ordinul zecilor). Dar unii şedeau aşa de liniştiţi şi păreau atât de hipnotizaţi că e posibil să nu-şi amintească nimic.
    De fapt nici nu ştiu dacă e bine să spun sau să mă interesez de subiect. Poate că e mai bine să ţin totul secret. Oricum nu putem face nimic. Ştiinţa şi tehnologia lor are un avans de mii de ani faţă de noi. Spre exemplu fac analize medicale printr-un simplu fascicul luminos (de 10-12 cm grosime).

    Nimic din ce am scris nu este inventat. Cu toate acestea mulţi nu vor crede. Pe un site anti-tracomani (zic ei) mi-a scris cineva (un inteligent) că ce spun este „delir religios”. Un altul mi-a zis ceva de spitalul 9. Aş fi curios dacă mai trăiesc. De obicei toţi aceia care mi-au adus injurii (nefondate) sau mi-au pus viaţa în pericol suferă accidente fatale. Sau poate e mai bine să nu ştiu.

    Dacă pe lume nu ar fi atât de mulţi proşti, evoluţia noastră ar fi mai rapidă. Dar proştii ne trag în jos, fiind mulţi ei decid ce este „normal” şi ce nu este, de fapt ce ei nu vor putea înţelege niciodată este decretat „anormal”. Când se obişnuiesc cu „anormalul” (în decurs de generaţii) spun că aşa ceva este o simplitate şi putea fi descoperit de oricine.

    E drept că şi maimuţele se pot obişnui cu telefoanele mobile, dar nu le vor putea crea niciodată.

    Numai bine!

  6. AELEDEN says:

    Nici „ei” (numiţi extraterestri) nu sunt perfecţi. De aceea mai pot greşi uneori. Am fost răpit de mai multe ori (unele au aspectul unor experienţe spirituale, însă două mi le amintesc bine, dar nu integral, ci pe fragmente). Prima dată într-o noapte, la vârsta de 5 ani, iar atunci când m-au readus, aşezându-mă lângă mama, care era în somn profund (provocat de „ei”), m-au scăpat cumva, sau m-au lovit de perete (mama era la margine) moment în care m-am trezit şi …I-AM VĂZUT. Erau doi, de mărimea unor copii de 13-14 ani (1,4 – 1,5 m înălţime). Ei au rămas surprinşi de faptul că m-am trezit şi îi priveam. Se uitau unul la altul şi nu le venea să creadă că îi văd. S-au retras precipitaţi (cu spatele) ieşind prin … perete. Apoi au revenit la fereastra mică a camerei privind înăuntru. Când mama s-a trezit la insistenţele mele, căci voiam să-i arăt musafirii ciudaţi, aceştia s-au retras pe laturile ferestrei şi nu au mai reapărut. Unul dintre ei avea în mână un instrument (ca un sceptru, cu o mică sferă la capătul liber) ce emitea o lumină difuză roşiatică în preajma ei, dar cu nuanţe albăstrii la oarecare distanţă de mica sferă. Acesta este aparatul cu care pot induce un fel de somn hipnotic, iar la o altă răpire (pe la 30 ani) când m-am trezit de sub influenţa lor, un astfel de aparat mi-a fost pus în ceafă (sub cerebel). L-am simţit cald şi în 3-4 secunde mi-am pierdut cunoştinţa.

    Deşii aveam doar 5 ani îmi amintesc totul aievea (am fost oarecum supradotat şi am amintiri şi de la vârsta de 6 luni). Cei doi musafiri erau îmbrăcaţi în combinezoane argintii, mulate pe corp, erau armonioşi fizic, purtau o cască argintie cu un vizor larg, dar din geam reflex prin care nu se distingea figura lor.

    Am trăit mulţi ani cu întrebarea de ce ne răpesc? De ce suntem monitorizaţi pe parcursul întregii vieţi? Şi de ce atât de mulţi? (acolo sus în nava lor aveam să văd multe persoane răpite. Şi toţi erau tineri). La ce ar servi aceste răpiri? Personal cred că ei formează anumite linii genetice, pe care le urmăresc pe parcursul a sute şi mii de ani. Ce vor să obţină? Cred că forme superioare de conştiinţă pentru că în acest univers conştiinţa este forţa supremă. Conştiinţa noastră nu-i decât o picătură din oceanul conştiinţei universale, dar în ea se poate oglindi Absolutul. O civilizaţie ajunsă pe trepte superioare de cunoaştere poate modifica universul pe căi spirituale, iar ştiinţa lor nu poate fi separată de magie. Thoth Atlantul le numea „rase sfinte” şi afirmă că acestea sunt capabile de a crea stele şi planete în univers prin condensarea eterului. Şi toate acestea se confirmă, căci şi sistemul solar pare a fi un proiect al unui Agent Inteligent, cum îl numea marele Newton.

    Din întâmplare (sau poate nu) am fost preocupat de ştiinţă şi chiar am elaborat o teorie gravitaţională în care teoria relativităţii generale o regăsesc drept un caz particular. Ea este valabilă doar la nivelul orbitei lui Mercur. Regăsesc şi teoria mecanicii invariantive (în care masa scade cu viteza şi la viteza luminii se anulează), iar gravitaţia nu poate fi separată de inerţie şi mişcare, motiv pentru care am denumit-o „gravitodinamică”. Teoria lui Newton rămâne validă în absenţa mişcării şi ar fi bine s-o numim gravitostatica, în simetrie cu electrostatica lui Couloumb.

    În baza acestei teorii (şi aici voiam să ajung) am descoperit că în sistemul solar sunt încifrate informaţii (în parametri fizici şi dinamici ai planetelor şi chiar în măsurile Soarelui). Cei din vechime le cunoşteau şi le-au numit SEMNE (peceţi). Deci „lucrarea soarelui”, cum îi spunea Hermes Trismegistul, a fost pecetluită, adică acel Agent Creator i-a implementat într-un mod inteligent aceste peceţi, semne, ca o semnătură secretă, astfel încât noi să avem certitudinea că sistemul Soarelui este o lucrare şi nu s-a plămădit în virtutea hazardului.

    Şi atunci totul capătă sens în religie, căci Iisus a spus că puţin timp înainte de revenirea Sa pe Pământ „vor fi semne în lună, în stele şi în soare” [Luca; 21/25].

    Dar semnele (divine) de care vorbesc sunt implementate şi în proiectul Marii Piramide (zisă a lui Kufu). În acest fel am reuşit să descifrez încărcătura de informaţie din Marea Piramidă, şi nu veţi crede dacă vă spun, că acolo există date şi despre Galaxie (masa, raza nucleului), sau constante fundamentale din fizică, precum masa protonului (în unităţi de masă ale electronului), constanta de structură fină sau constanta gravitodinamică de cuplaj (necunoscută ştiinţei prezente).

    Şi, deoarece cunoaşterea generează cunoaştere, analizând Sanctuarul-calendar al dacilor (cel de la Sarmisegetuza) am descoperit că şi dacii cunoşteau multe din semnele divine, care sunt nişte numere (sacre) ce au fost înscrise în măsurile sanctuarului. A fost ceva surprinzător şi pentru mine, căci nu mă aşteptam la aşa ceva, dar legătura cu Marea Piramidă este evidentă pentru că Sanctuarul calendar dacic are diametrul de 29,56 metri, respectiv o rază de 14,78 m, ceea ce este o zecime din înălţimea marii Piramide (147,8 m, inclusiv vârful lipsă).

    De unde aveau dacii o asemenea cunoaştere este greu de înţeles, dar ei utilizau ca etaloane aceleaşi unităţi pe care le-a utilizat Arhitectul Piramidei, şi anume cotul şi degetul piramidal (un cot = 0,63566 m, iar 1 deget = 1 cot/25). De exemplu, sanctuarul mic rotund are o rază de 6,3 m, adică de fix 10 coţi piramidali.

    Probabil totul va căpăta un sens când Iisus o să apară iarăşi pe Pământ. Atunci vom afla Adevărul şi se pare că mai este puţin timp.

    Nu aş fi scris aici, dacă nu aş fi nespus de curios dacă mai sunt şi alţi răpiţi (sănătoşi mintal) care să-şi amintească ceva. Aş fi curios cum arată aceştia, dacă semănăm, dacă şi ei au semnul „+” marcat pe mâna dreaptă (în palmă, între linia vieţii şi linia inimii).
    Poate că suntem fraţi, dar oricum suntem mulţi căci la răpirea din 1993 eu am văzut mulţi răpiţi (de ordinul zecilor). Dar unii şedeau aşa de liniştiţi şi păreau atât de hipnotizaţi că e posibil să nu-şi amintească nimic.
    De fapt nici nu ştiu dacă e bine să spun sau să mă interesez de subiect. Poate că e mai bine să ţin totul secret. Oricum nu putem face nimic. Ştiinţa şi tehnologia lor are un avans de mii de ani faţă de noi. Spre exemplu fac analize medicale printr-un simplu fascicul luminos (de 10-12 cm grosime).

    Nimic din ce am scris nu este inventat. Cu toate acestea mulţi nu vor crede. Pe un site anti-tracomani (zic ei) mi-a scris cineva (un inteligent) că ce spun este „delir religios”. Un altul mi-a zis ceva de spitalul 9. Aş fi curios dacă mai trăiesc. De obicei toţi aceia care mi-au adus injurii (nefondate) sau mi-au pus viaţa în pericol suferă accidente fatale. Sau poate e mai bine să nu ştiu.

    Dacă pe lume nu ar fi atât de mulţi proşti, evoluţia noastră ar fi mai rapidă. Dar proştii ne trag în jos, fiind mulţi ei decid ce este „normal” şi ce nu este, de fapt ce ei nu vor putea înţelege niciodată este decretat „anormal”. Când se obişnuiesc cu „anormalul” (în decurs de generaţii) spun că aşa ceva este o simplitate şi putea fi descoperit de oricine.
    E drept că şi maimuţele se pot obişnui cu telefoanele mobile, dar nu le vor putea crea niciodată.

    Numai bine!

    • Antonio-Pauli says:

      Salut. Iti scriu sa nu am o cunoastere vasta in legatura cu ceea ce numim noi extraterestrii, dar pot sa iti scriu ce stiu.
      Din experiente, reiese ca noi ca si suflet, inainte sa intram in acest corp fizic pe care il avem, “semnam” un fel de contract, o intelegere, de COMUN ACORD (noi suntem pe deplini constienti si nu ne forteaza nimeni) prin care ne dam acordul ca dorim sa interactionam cu acele specii in acel mod specificat. E foarte posibil ca acele fiinte sa fie fratii nostrii adica noi si ei sa fim aceeasi rasa. Sunt si multe relatari care confirma acest lucru. Sper din suflet sa te ajute aceasta teorie care sta la baza incarnarii noastre.
      In legatura cu Isus, se scrie chiar si in biblie:
      Nu voi veni cu surlete si trambite ci voi veni in INIMILE VOASTRE !!!
      Adica mai exact ca ceea ce numim noi constiinta cristica.
      Mai sunt de aceeasi parere ca formeaza niste linii genetice pe care le monitorizeaza de-a lungul miilor de ani. Ce vor sa obtina? Asta e joaca in care (din nou repet) ne-am bagat cu totii, constienti fiind. Iti dai seama ca exista un asa zis creator, din care cu totii facem parte. Da, stiu si eu ca suntem pe punctual de a ne trezi constiinta, ceea ce se observa daca iti puiatentia pe asta.
      Treaba cu accidentele o stiu si eu de mic copil. Asa este. A doua lege a creatiei: ce oferi aia primesti.
      Sa stii ca (parerea mea) nu exista prosti sau prostie. Asta ar insemana ca creatia ar fii proasta, ceea ce nu e nici pe departe. Poate mai potrivit ar fii “adormiti” cum scriai si tu mai sus.

    • Da …i-mi place ce a-ti scrs,experientele avute sint mai mult decit interesante si ne ajuta sa întelegem sensul vietii pe aceasta minunata planeta ….creata ( probabil )ca intreg sistemul Solar .Daca trecem de anumite bariere de întelegere ( pe care doar constiinta le poate depasii ) incet , incet simti cum orizontul întelegerii se largeste si viata capata alta semnificatie .Probabil ca fiecare am avut o experiena sau doua nu chiar de ” rapire ” dar interesanta care a ramas intr-un cerc de prieteni demult uitati .Tin minte ca intr-o duminica dupamasa , o zi banala inainte sa ma intind in pat …am auzit de fapt am simtit o muzica…parca erau mai multe orgi pe aer ..unde ..in calcîiul drept dupa care mi-a cuprins tot puciorul si tot corpul…creiîndu-mi o stare de extaz ,o vibratie puternica ….parca eu eram umiversul .Binențeles ca am ramas înmarmurit circa doua minute …dupa care sa retras din corp exact pe unde a patruns …prin calcîiul drept .Si acum cînd încerc sa reconstitui senzatia ma furnica tot corpul .Cred ca e ceva de bine…si cred relativ la materialul ce ni-l a-ti prezentat…ca civilizatia umana este creata …ca este creata de o alta civilizatie mult mai avansata ,superioara care este organizata la fel ca ceea de pe planeta noastra ( precum in Cer asa si pe Pamînt ).Asta însemnînd ca au printre altele un Consiliu de conducere si un Conducator Suprem care este Tatal Ceresc ( Tatal Nostru care este in Cer )…scriu Cer cu litera mare pentru ca chinezii considera Cerul ca forta conducatoare .Dar precum pe Pamint si in Cer …lînga Tatal Nostru sta si Mama Noastă ..Mama Cereasca …ce frumos !Pentru ca sintem creati ..ca orice creatie trebuie sa fie inbunatatita ….Cred ca Ei ne observa evolutia si ne calauzesc în viitor .Probabil ( sigur ) ca sînt si adversari care vor sa distruga ceea ce au creat Ei ( universul existind pe principiu inn yang ) .Oricum planeta cu viețuitoatele ei si tot ce a fost creat este ceva minunat si sintem datori sa convietuim în armonie cu tot ce ne inconjoara

  7. Liviu says:

    Pe mine unul acest om m-a edificat cum sta treaba cu ET: https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U

  8. Aeleden says:

    Răpirea din 1993 seamănă perfect cu aceasta prezentată aici:

    Eşti sugestionat să ieşi afară din casă (îţi induce ideea că nu ai aer, sau că ai necesităţi fiziologice stringente) apoi de sus vine o lumină puternică care te înconjoară. E o lumină exagerat de albă (aşa am văzut-o noaptea) apoi începi să urci în poziţie verticală cu mâinile pe lângă corp şi cu o uşoară rotaţie în jurul axei verticale a corpului. În circa 2 secunde îţi pierzi cunoştinţa şi m-am trezit sus, într-o incintă metalică cu pereţii înalţi de trei metri şi ceva, care parcă sunt făcuţi din aur (au culoarea aurului şi sunt brăzdaţi de striaţii oblice care formează mici romburi). Pardoseala e din acelaşi material.
    În jurul pereţilor erau înşiraţi mulţi bărbaţi tineri (25-30 ani) care stăteau turceşte cu faţa la perete. Şi eu stăteam la fel, şi toţi parcă am fost luaţi din ţoale, erau doar în şorturi şi cu bustul gol. În stânga mea era o femeie într-un dezabie neglijent care se smiorcăia. Plângea, dar era inconştientă şi privea în jos. Cred că acel plânset m-a trezit, şi încercam să mişc, dar muşchii nu mă ascultau. În schimb din cauza efortului consumat în interior zadarnic, am început să respir mai des şi mai adânc, fapt ce a atras atenţia celui care ne supraveghea pe toţi din mijlocul acelei camere mari. Acesta a făcut doi paşi până în spatele meu şi m-a atins în ceafă cu acel aparat care induce starea de somn hipnotic (şi care emană o căldură). În 3 secunde mi s-a închis imaginea ca unui televizor şi m-am trezit doar când m-au readus în curte, în acelaşi loc de unde am fost luat (în chiloţi şi desculţ).
    Acea persoană care a făcut acei paşi în spatele meu trebuie să fie foarte înaltă, deoarece acei paşi au avut greutatea unui elefant, iar pardoseala a vibrat uşor. De aceea era şi camera aceea de 3 metri înălţime.
    Aveam pe atunci un câine, care a fost lângă mine, când am fost învăluit de lumina cu pricina şi a văzut tot. Acel câine a avut toată viaţa teamă de lumini nocturne. Se speria şi de Lună când o vedea deasupra casei. Fugea şi se ascundea şi nu-l mai scoteai de acolo nici cu slujbe.
    O ultimă experienţă am avut-o în 2004, iar de atunci (cred) că nu au mai venit după mine. Probabil că îi interesăm doar până la o anumită vârstă (la ultima aveam 38 de ani). Acum parcă aştept şi sunt obsedat de ideea de ce aceste răpiri le fac în secret şi nu ne vorbesc, dar nici nu ne lasă să-i vedem.
    Sper să am descendenţi pe vre-o planetă, pe undeva.
    O altă alternativă la care mă gândesc este aceea că ei sunt înalţi ca şi atlanţii. E posibil ca atlanţii, care s-au salvat plecând în spaţiu (atlanţii au avut tehnologie) să fi refăcut o civilizaţie pe undeva prin sistemul solar. Ei nu au mai putut reveni pe Terra deoarece aici s-au infiltrat altă specie extraterestră ostilă. Poate chiar ostilii au distrus Atlantida. Ei ne caută pentru că noi, geto-dacii suntem linie genetică directă din atlanţi şi cu ajutorul lor România va reuşii să învingă maleficii, care tind să pună stăpânire pe Pământ. Altfel nu se explică cum am mai putea scăpa noi, ca neam, din ghearele ăstora care se pregătesc să ne cânte prohodul, după cum spun toate profeţiile.
    Ce rol vom avea noi cei răpiţi în tot acest război rămâne de văzut. Iniţierea războiului de eliberare din sfera satanică a vestului poate porni iniţial şi de la anumite dezvăluiri care se vor face.
    A se citi şi pe aici
    https://biransblogblog.wordpress.com/cicluri-cosmice-catastrofice/,

  9. Pingback: Manipularea si efectul de turma – CunoasteTU

  10. YO3FYO says:

    Pt. a intelege ce vor ET de la noi(cei rapiti) trebuie sa vedem cercetarile prof. Corrado Malanga , efectuate timp de peste 30 de ani pe cei rapiti sub hipnoza regresiva. Va recomand un film pus pe Youtue cu traducere in RO. Tot pe youtue veti gasi mai multe filme cu hipnoza si inregistrari a celor rapiti traduse. Veti vedea ca astia sunt pe pamant de mii de ani si tot vor ceva de la noi. ce ei nu au.
    https://www.youtube.com/results?search_query=corrado+malanga+romana

    • Aeleden says:

      Foarte interesant ce spune prof. Corado şi ne dăm seama că egiptenii ştiau de acum 5 milenii despre toate astea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.