Uniti Salvam Rosia Montana


Ce putem face sa ducem mesajul dincolo de pietele in care se protesteaza in conditiile in care presa nu acopera corect evenimentele din tara.

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

One Response to Uniti Salvam Rosia Montana

  1. A.P.Liviu-M. says:

    … sa largim aria/modalitatile/continutul, de manifestare a pozitiei noastr : cateva sugestii:
    – (are la baza un recent comentariu TV a lui Moise Guran:); daca ar fi sa se rezilieze unilateral contractul cu GCRM / ar fi bine sa fie si cunoscut acesta in toate detaliile lui/, noi ar trebui sa platim 2mld $; urmarind cotatia la bursa (Canada sau SUA ?), compania ar putea fi cumparata cu 600mil.$; ” daca am fi interesati sa rezolvam aceasta problema in interesul RO, ne-am scutura bine buzunarele (s-au conturile imbogatiriilor frauduloase), sau alte modalitati, pe care cetatenii le-ar intelege si accepta, ca sa rascumparam … frauda/tradarea marsava a celor ce au incheiat acest contract.
    – sugerez sa facem o lista cu mai multe propuneri colectate de la sustinatorii acestui mesaj de protest, oricat de putin ar parea fezabile acestea, si sa fie inaintata/ si publicata/, factorilor de decizie, Guvern, Parlament, etc.
    – de solicitat oficial la GCRM, ca un test de echitate a acestora (… daca poate fi vorba de echitate a acestora), ca din sumele fabuloase folosite de GCRM pentru reclama binelui ce il fac RO, sa aloce o mica parte, pentu plata la acele massmedia (..ca la acestia numai pe bani au si ei constiinta nationala), ca un drept la replica, daca ei sustin ca este adevarat si benefic ceace ei ne pregatesc (ei pot tiparii, in sensul propriu, ori ce suma de bani, dar aurul si bogatia naturala pe care GCRM o fura din RO, nu este regenerabila ! (.. oare otravirea, la propriu a pamantului RO, nu face parte din planul lor de a ne alunga de pe pamantul nostru stramosesc ; similar si cu ..gazele de sist, si nu numai).
    08 august 2013. ALPM.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.