„PROGRAMUL TERRA”


Imagine

Pentru cei care nu au timp sa citeasca in jur de 600 pagini ale cartii ”Programul Terra – Un atentat extraterestru asupra omenirii” va prezint in continuare un rezumat al acestei controversate carti ce prezinta ipoteza existentei noastre pe aceasta planeta intr-un mod cu totul original.
Motto:
Tot ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita. (Jean-Pierre Petit) Nimeni sa nu se amageasca. Daca i se pare cuiva, între voi, ca este întelept în veacul acesta, sa se faca nebun, ca sa fie întelept. (Corinteni 3-18)

Biblia, Coranul, Bhagavad-gita, Cartea lui Enoh, Upanisadele, tablitele de lut sumeriene, asiro – babiloniene, feniciene, hittite, Cartea egipteana a mortilor, Cartea tibetana a mortilor, Enuma Elis, Popol-Vuh si alte scrieri „sacre” ale omenirii au fost daruite de zei (fiinte extraterestre evoluate) într-o modalitate particulara si anume, prin tehnica implantului de informatie sub hipnoza. Implantate cu un scop ascuns pâna astazi, ele descriu acelasi program numit de mine PROGRAMUL TERRA, care nu este al nostru, ci al LOR, adica al unor fiinte extraterestre inteligente. Logica acestor lucrari nu este sofisticata, ci necesita doar perspicacitate elementara, pasiune în conectarea informatilor, alaturi de cunostinte tehnice în multe domenii. De 30-40 ani de când vorbim de legi ale fizicii, de A.D.N., de genetica, de astrofizica, de fizica atomica, de tahioni, de energia viului si de alte stiinte exacte, decodarea lucrarilor de mai sus este posibila. Pasii modesti, dar importanti facuti de lumea occidentala în redescoperirea fiintei energetice OM, întregesc un tablou al PROGRAMULUI TERRA ce a fost stirbit pâna astazi.
Fiinta umana este ceva mai mult decât pare la prima vedere, decât ne învata medicina occidentala. Cu cât aprofundam mai mult fiziologia, cu cât medicina energetica se dovedeste a fi o cale eficienta de tratament, cu cât neurofiziologia demonstreaza ca memoria, personalitatea, eul nu-si au un sediu în creier, ci acest organ are rolul doar de interfata a computerului complex numit OM, cu cât hipnoza regresiva descopera memorii structurate în afara fiintei somatice, etc., cu atât mai mult astazi redescoperim ceea ce anticii stiau de mult: OMUL ESTE TRUP SI DUH, CARNE SI SPIRIT, MATERIE SI ENERGIE sau altfel spus, MATERIE POZITIVA SI MATERIE NEGATIVA.
Ca într-un joc de puzzle, fiecare dintre scrierile enuntate mai sus ne ofera elemente ale programului, ce întregesc imaginea de ansamblu. Mai multe scrieri vechi (indiene – mai ales Chandogyia-Upanisad, asiro-babiloniene – Epopeea creatiei lumii – Enuma Elis, etc.) descriu evolutia filogenetica a viului în Galaxie pâna în momentul aparitiei primelor fiinte inteligente, capabile sa practice terapiile genetice. Din acest veritabil nod filogenetic al viului, se poate vorbi despre evolutia filogenetica a … creatiei, adica de o evolutie artificiala a fiintelor umanoide galactice, condusa prin tehnici de terapie genetica. Fiinte extraterestre umanoide, care practica din vremuri pierdute în negura timpului terapiile genetice, au renuntat la înmultirea sexuata.
Supercivilizatile din Galaxie au renuntat de asemenea, la locuirea unor planete. Întreaga lor activitate se desfasoara într-o temporalitate, pentru noi, aberanta, în statii spatiale enorme ce le ofera multiple avantaje. Scrierile de mai sus descriu doua astfel de statii realizate tehnic asemanator. Între avantajele oferite de „traiul galactic” se numara posibilitatea stapânirii factorului timp. Jocul distorsiunilor temporale face ca un program de inginerie genetica initiat pe o planeta tip Terra sa dureze din punctul lor de vedere maximum sute de ani, în timp ce pentru observatorul timpului linear terestru, acelasi program dureaza între 4000 si 6000 de ani. Actualul program, în a carui coada ne aflam este, se pare, al cincilea. Biblia prezinta magistral actualul program ce se desfasoara între Potop si Apocalipsa si îl încadreaza între alte doua programe vag descrise. Alte scrieri vechi sau mituri amintesc mai clar cele patru programe trecute.
Progresul înregistrat în genetica ne ajuta sa întelegem astazi actiunile trecute ale fiintelor extraterestre pe Terra. Daca în anii ’80 -’90 se estima ca genomul uman contine aproximativ 100.000 de gene, astazi, cu ajutorul decisiv al informaticii, putem sa estimam cu mai multa exactitate acest numar; putem sa analizam destul de fidel harta genetica a unui individ.
Proiectul Genomul Uman aflat în desfasurare îsi propune sa analizeze întreaga secventa a genelor umane. Pâna în anul 1999 erau mai multe estimari asupra numarului de gene, situate în plaja de la 50.000 la 200.000 de gene. În decembrie 1999, dupa ce la Centrul Sanger s-a determinat secventa cromozomului 22, s-a facut prima estimare mai aproape de realitate privind numarul total de gene – între 30.000 si 40.000. În principal, doua centre de cercetari îsi disputa cursa cartografierii hartii genetice a omului: Celera Genomics din Maryland si International Human Genome Sequencing Consortium.
În februarie 2001 ambele centre de studii estimau numarul de gene umane la 32.000, plus sau minus câteva mii (28.000 – 35.000). Pâna la 15 iulie 2001 se reusise determinarea completa a secventelor cromozomilor 21, 15 si 19 si a unor procente variabile din ceilalti cromozomi (47,1% din totalul genomului). Cu cât înaintam, estimarea va fi mai exacta, iar noi mai nedumeriti sub anumite aspecte. Se asteapta ca secventa sa fie completa în cursul anului 2003.Cea mai mare surpriza a geneticii umane de pâna acum consta în gasirea unui numar de gene cu mult mai mic decât cel estimat initial.
Organisme simple cum ar fi cel al bacteriei Haemophillus influenzae (1740 de gene), al musculitei de otet – Drosophila Melanogaster (13.061 de gene),, al viermelui Caenorhabditis elegans (19.099 gene) sau al A. thaliana (25.000 de gene), detin un numar apropiat de gene de cel al omului. O buna parte dintre acestea sunt chiar comune, în sensul ca codifica sinteza acelorasi tipuri de proteine. Prima întrebare care-i vine în minte oricui este: “În ce consta superioritatea omului?” Va prezint unul dintre raspunsuri.
Evolutia naturala produce indivizi cu caractere genetice hibride (amestecate). Exprimarea fenotipica (aspectul fizic) nu este decât un rezultat al legilor segregarii caracterelor genetice, care fac sa se exprime doar o parte dintre caracterele înscrise în genom (harta genetica). La analiza genomulul (A.D.N.), ies la iveala si alte caractere genetice neexprimate fenotipic, care apartin individului ca o mostenire de la ascendenta genetica (parinti, bunici, strabunici, etc.) Cu cât ascendenta genetica este mai variata rasial sau provenind din zone mai îndepartate, cu atât individul detine un numar mai mare de gene. Cu cât un individ are o ascendenta genetica unirasiala, din indivizi apartinând aceluiasi areal sau chiar unei singure familii extinse la un numar mare de indivizi, cu atât numarul genelor înscrise in genom este mai mic. Trebuie spus, ca dupa determinarea hartii genetice, visul oricarui inginer genetician ar fi sa simplifice formula A.D.N., astfel încât sa controleze un numar redus de gene. Teoretic, genele concurentiale pentru acelasi caracter genetic ar trebui îndepartate. Este mult mai usor sa controlezi 30.000 de gene decât 100.000.
Dar ce ati spune de numai 10.000 de gene sau chiar de mai putine?
Spre exemplu, pentru culoarea ochilor, am îndeparta din genom genele ce determina ochii verzi ai bunicii, albastri ai strabunicului, negri ai mamei, etc. si am pastra strict genele ce determina ochii caprui ai tatalui. Cu timpul am obtine serii de oameni cu ochii caprui. Va dati seama, câte gene putem sa îndepartam din genom si asta numai pentru un singur caracter genetic. Va dati seama, ca detinem de fapt în genom toate aceste culori care apartin ascendentei noastre genetice, dar care nu se manifesta fenotipic, deoarece nu se transmit toate dominant? Si totusi, ce multitudine de culori au avut ochii primilor oameni? Nu vom sti niciodata… Trebuie sa stiti ca si zeii au gândit la fel. De fapt, nu si-au spus zei decât dupa momentul practicarii terapiilor genetice. Si atunci, în fata marii surprize a celor numai 30.000 de gene în locul a peste 100.000 nu ne ramâne decât sa ne întrebam:
Unde ne sunt genele? Sau altfel spus, CINE ne-a simplificat A.D.N.-ul?
Aceasta carte, tocmai asta încearca sa va explice… si anume faptul ca detinem o formula A.D.N. simplificata … de catre UNII CARE STIU SA SE JOACE CU GENELE.
Fiintele extraterestre sunt homozigote (au puritate genetica crescuta). Detin un A.D.N. usor, simplu, ce ofera o situatie genetica ideala: genotipul este identic sau aproape identic cu fenotipul. Caracterele lor somatice nu sunt rezultatul unei exprimari fenotipice concurentiale între caracterele genetice înscrise în lantul A.D.N., conform legilor segregarii caracterelor genetice. Formula lor A.D.N. extrem de simpla nu detine caractere genetice ale ascendentei genetice, ci în spatele fiecarui caracter exprimat fenotipic se afla doar genele raspunzatoare de acel caracter. Aceasta simplitate ofera o manipulare genetica facila si un racord corp spiritual-corp somatic eficient si usor controlabil atât timp cât genetica corpului spiritual este de asemenea simpla si compatibila genetic cu marca A.D.N. a supercivilizatiei. Treptele de evolutie genetica artificiala sunt numeroase si fac ca nici macar zeii sa nu-si mai cunoasca întreaga îngrengatura genetica. Este demn de retinut faptul ca toata aceasta evolutie are ca prim obiectiv simplitatea genomului, simplificarea formulei A.D.N. Stadiul evolutiv al fiintelor extraterestre implicate în PROGRAMUL TERRA, este destul de apropiat. In esenta, stadiul tehnic corespondent treptei LOR de evolutie genetica LE permite sa analizeze complet lantul A.D.N. în materie pozitiva si chiar sa-l proiecteze în laborator, din elementele chimice constituente („din tarâna”).
Modalitatea de compatibilizare a populatilor vechi ale Pamântului cu marca LOR A.D.N. este descrisa cel mai bine în Biblie, fiecare etapa a programului de inginerie genetica fiind prezentata în amanuntime, cu toate subtilitatile ei.
De fapt, axul central al cartii de fata îl reprezinta disecarea programului de inginerie genetica descris de Biblie. Este vorba despre un program de compatibilizare în trepte a unor populatii vechi, cu marca A.D.N. a supercivilizatiei lui Dumnezeu.
Programul actual este bine încadrat temporal în istoria Terrei. Aflam din „Facerea” ca Dumnezeu a creat lumea în sase zile, dupa care s-a odihnit o zi. De fapt, aceste „zile” – perioade, echivalente cu aproximativ 650 de milioane de ani corespund prin descrierea biblica cu ceea ce stiinta moderna ne învata. Practic, interventia extraterestra apare doar la sfârsitul zilei a cincea, prin plasarea omului pe Terra. Avem deja dovezi ale existentei fiintei umane acum 650 – 700 milioane de ani…
Istoria mai amanuntit descrisa de Biblie începe acum circa 10.000 de ani. Ciclul de dezvoltare umana de dinaintea potopului este relativ bine descris de Biblie. Dumnezeu îl proiecteaza pe Adam I „dupa chipul si asemanarea sa”, apoi îl racordeaza la un corp spiritual compatibil genetic, luat din banca de corpuri spirituale, denumita „pomul vietii”. Asfel, Adam devine viu. Proiectia Evei I este mult mai usoara. Din Adam I este prelevat A.D.N. – „coasta”, iar acesta este prelucrat genetic.
Biblia afirma ca Adam I si Eva I erau doar vii, nu aveau „duh dadator de viata vesnica”. Erau proiectati diferit de genetica fiintelor extraterestre ale supercivilizatiei Dumnezeului biblic. Rolul lor a fost acela de a initia un preprogram de apropiere a caracterelor genetice ale pamântenilor ce proveneau din programul anterior cu marca genetica viitoare a îngerilor. Din Adam I si Eva I se vor naste Cain – agricultorul si Abel – pastorul. Cain îl ucide pe Abel si astfell se realizeaza revolutia agricola. În aceasta perioada cei inclusi în program îsi schimba obiceiurile alimentare, fiintele extraterestre aducând o multitudine de plante agricole, inginerate genetic, menite sa asigure reusita programului de inginerie genetica.
„Urmasii” lui Cain detin practic acelasi material genetic cu al lui Cain, deoarece sunt obtinuti prin fecundatie artificiala din factori ereditari ce provin din Adam I si Eva I. Sarcina lor este aceea de a spori numarul celor inclusi în program si de a ridica standardul genetic al generatiilor succesive prin însamântarea succesiva a mamei – fiicei – nepoatei – stranepoatei – etc. Acest fapt era posibil datorita proiiectiei genetice de laborator a cuplului Adam – Eva I, care permitea atingerea unei vârste de aproximativ 900 – 1000 de ani.
Dupa aproximativ 1500 de ani, atunci când populatia nou creata ajunge la un anumit standard genetic, inginerul genetician sef – Domnul ia decizia proiectarii unui nou cuuplu, de data aceasta, „cu duh dadator de viata” – Adam II si Eva II. Ei au de aceasta data marca genetica deziderat a viitorilor îngeri ai Domnului. „Copilul” lor, Set, capul de serie al programului anterior detine caractere genetice tip Adam II – Eva II. Biblia chiar subliniaza ca numai din acel moment începe neamul oamenilor. Interesant este faptul ca si „urmasii” lui Set reusesc sa traiasca în jur de 900 de ani pamântesti. Asta se datoreaza faptului ca toti acesti „urmasi” sunt obtinuti prin fecundatie artificiala din factori ereditari tip Adam II – Eva II, prin urmare, detin material genetic asemanator. Fiecare dintre ei realizeaza un areal în care, prin însamântarea succesiva a mamelor – fiicelor – nepoatelor – stranepoatelor- etc., reusesc cu fiecare generatie sa apropie caracterele genetice ale celor mai tineri descendenti de caracterele genetice ale marcii genetice standard a viitorilor îngeri. Este perioada în care Biblia subliniaza faptul ca fiicele oamenilor nasc numai fiice. În aceasta faza baietii nu au nici un rost.
Atunci când caracterele genetice ale celor mai tinere descendente s-au apropiat suficient de caracterele genetice ale marcii genetice standard a supercivilizatiei, inginerii geneticieni au controlat nasterile în sens invers, nascându-se prioritar baieti. A urmat perioada de recolta a acestor baietei, al caror corp spiritual, dupa o prelucrare genetica laborioasa a fost racordat la câte un corp fizic obtinut în laborator. „Productia” a continuat atât timp cât s-au putut pastra nealterate seriile pure din punct de vedere genetic, descendente din Set, Enos, Cainan, Maleleil, Iared, Enoh si Matusalem. Acesti capi de serii genetice, cu caractere genetice usor diferite, au fost „tatii” celor „sapte feluri de rod” ai programului anterior. Lameh era deja un hibrid, nereusind sa traiasca decât 753 de ani.
În momentul în care seriile genetice cu puritate crescuta s-au amestecat, „produsii” fiind hibrizi, recoltele au încetat si zeii au imaginat imediat urmatoarea marca genetica a supercivilizatiei, evident mai simpla, cu un numar mai mic de gene. Trebuie subliniat tot timpul faptul ca Terra este „proprietatea” unui complex de supercivilizatii care practica programe de inginerie genetica simultane în areale diferite. Toate programele au un debut si un final simultan; au probabil si cam aceeasi perioada de recolta. Zeii coopereaza în momentele „apocaliptice”. Deseori apar însa si neîntelegeri între zei, concurenta în programele de inginerie genetica reflectându-se mai târziu în posibilitatea de a controla demografic si tehnic un anumit teritoriu din spatiul cosmic. Sa nu credeti ca programele zeilor sunt perfecte. Textele vechi mentioneaza dese erori de comanda, de îndepliniri de ordine, de programe abandonate … si toate acestea , pentru ca între ei si noi exista o … compatibilitate genetica.
Ne întoarcem în spatiul programului dumnezeului biblic, unde lumea „se stricase”, seriile genetice se amestecasera. În aceste conditii, pe fondul deciziei zeilor de a pune capat programului anterior, se naste Noe, marca genetica a viitorului program de inginerie genetica. Cartea lui Enoh are meritul de a ne lamuri în privinta acestui aspect. Noe era ceva cu totul nou. Nu semana nici cu ”mama”, nici cu „tatal”, nici macar cu îngerii din ceruri. Venit pe calea proiectiei în laborator si a implantului uterin, Noe era programat sa supravietuiasca potopului si sa fie nascator de popoare. Potopul este descris de toate mitologiile vechi. Enuma Elis – epopeea sumeriana a creatiei, descrie potopul ca pe o actiune complexa a zeilor, în care s-a folosit toata gama armelor de nimicire în masa. Revarsarea apelor nu a fost decât ultimul act al actiunii de distrugere a vechii omeniri. Zeii si-au reluat apoi programele cu capetele de serie de tip Noe, salvate chiar de ei de la pieire.
Evident, alaturi de acesti indivizi protejati au supravietuit si destui hibrizi, care au trecut pragul între cele doua programe. Noe, veritabila marca genetica va reusi sa traiasca 950 de ani. Fiii sai, Sem, Ham si Iafet, proiectati genetic diferit, au servit unor scopuri diferite. Pe linia lui Sem avea sa se dezvolte arborele genealogic din care se va dezvolta mai târziu poporul evreu. Ham si Iafet au fost proiectati pentru crearea patului genetic al poporului evreu.
Cu trecerea timpului, caracterele genetice mostenite de la Noe aveau sa se piarda în marea masa, astfel încât, descendentii au trait din ce în ce mai putin. În aceasta perioada de circa 1230 de ani, încadrata temporal între potop si nasterea lui Iacov (Israel), au loc doua actiuni majore: una de pregatire si prelucrare a patului genetic pe care urma sa se implanteze viitorul popor evreu si una de crestere continua a compatibilitatii caracterelor genetice ale arborelui precursor al poporului evreu. Este usor demonstrabil a acest arbore este presarat la tot pasul cu „noduri genetice” importante, rezultate ale implanturilor uterine cu material genetic controlat.
Avram, Isaac, Iacov sunt astfel de „noduri genetice”. Ele au îndeplinit dubla functie; atât functie în arborele genealogic central, cât si functie de pat genetic, prin însamântarea unui mare numar de „tiitoare”. Atunci când patul genetic a fost pregatit, inginerul genetician sef a demarat crearea celor douasprezece serii genetice cu puritate crescuta ale poporului evreu. Din „nodul genetic” Iacov se nasc aparent cei 12 copii – capi de serie. Este usor demonstrabil si la vedere pentru un ochi tehnic faptul ca toti cei 12 sunt rezultate ale implanturilor uterine cu material genetic controlat. Povestea acestor copii este interesanta. Iosif ajunge nu întâmplator în Egipt, unde se desfasura un program diferit, sub bagheta altor zei, usor diferiti genetic. Sub pretextul foametei din Canaan, cei 11 frati ajung dupa un timp la Iosif, în Egiptul îmbelsugat. Biblia, construita magistral, ne lasa sa verificam cu usurinta faptul ca trâmbitata foamete din Canaan este o gogorita. Cei 11 frati ajung în Egipt nu dupa doi ani de foamete, ci dupa circa 80 de ani de la întoarcerea familiei lui Iacov în Canaan. Diferentele genetice evidente, rasiale dintre vechii egipteni si evrei faceau ca cele doua populatii sa nu se amestece. Acest fapt este bine subliniat de Biblie. Dezvoltarea numerica fara risc de hibridare (amestecare de populatii) este argumentul major, de ordin genetic, pentru care inginerul genetician sef îsi transfera produsul în Egipt.
Daca acest grup populational restrâns ar fi ramas în Canaan, ar fi avut un mare risc de hibridare cu patul A.D.N. ce avea caractere genetice mult asemanatoare. Concomitent cu dezvoltarea numerica a evreilor, continua în Canaan prelucrarea genetica a patului A.D.N. pe care avea sa fie instalat mai târziu poporul evreu. Dupa aproximativ 350 de ani Domnul îsi scoate cu mare tam-tam poporul din Egipt, ocazie cu care îsi etaleaza forta tehnologica pe care numai astazi o putem întelege. Spre exemplu, ultimul argument al inginerului genetician sef în fata faraonului este atacul cu arma bacteriologica (inteligenta, selectiva) asupra egiptenilor, moment care nu este comemorat, ci sarbatorit de lumea crestina ca sarbatoare a Pastelui!
De departe, cea mai interesanta perioada a istoriei biblice a evreilor este cea petrecuta în desert. În acest interval de 40 de ani, poporul este despartit de alte neamuri, cu care ar fi avut un risc de hibridare si este asezat în cele 12 serii genetice. Acest lucru se datoreaza nu numai condicilor preotesti, ci în special dotarii comunitatii evreiesti cu aparatul denumit chivot, instalat în „cortul adunarii”. Am demonstrat în carte, fara nici o îndoiala ca acest aparat era un scanner capabil sa analizeze A.D.N.M.N. (structura A.D.N. a corpului spiritual) si sa încadreze membrii comunitatii în una din cele 12 serii genetice sau sa dovedeasca o structura genetica hibrida. Tot în aceasta perioada poporul evreu primeste un pachet consistent de legi, bine gândite, spre reusita mentinerii si dezvoltarii seriilor genetice cu puritate crescuta. Dintre ele se detaseaza prin importanta legea non-hibridarii (a interzicerii amestecului cu alte popoare), continuta în legile lui Moise. În desert au loc si primele recolte de evrei, mascate sub pedepse primite de la Domnul pentru motive puerile. Este folosita intensiv toata gama de procedee menite sa asigure puritatea genetica a seriilor, cresterea compatibilitatii genetice cu marca A.D.N. standard a supercivilizatiei si obtinerea unei bune recolte de baietei.
Apoi, cronologic, Domnul cucereste Canaanul pentru poporul evreu cu ajutorul armelor moderne. Concomitent, împutineaza populatiile nedorite, într-o maniera selectiva, lasând în viata acele popoare mai apropiate genetic de evrei. Fiecare serie este dispusa într-un areal distinct, îngradit de bariere geografice. Mentinerea seriilor genetice cu puritate genetica crescuta a permis recoltele periodice de evrei si a fost realizata în principal prin actiunea complexului: chivot – legea non-hibridarii. Controlul genetic aal actiunii legii a fost realizat tehnic de aparatul numit chivot. Timp de aproape 1500 de ani, pâna la Iisus, îngerii au avut o prezenta discontinua, dictata de semnalizarile chivotului. Iata cum functiona tandemul chivot – legea non-hibridarii. Legea interzicea amestecul cu alte popoare, dar, culmea!, chiar Domnul „îi dadea pe evrei în mâna popoarelor din jur” pentru perioade de 20-40 de ani.
…În acest timp o parte dintre evrei încalcau legea, dar erau înregistrati de chivot drept hibrizi. Conform legilor lasate de inginerul genetician, fiecare evreu de sex masculin trebuia scanat de trei ori pe an de chivot. Fiind un aparat cu functie de monitorizare a unui program, atunci când înregistra 1% hibrizi, chivotul dadea alarma si îngerii soseau de urgenta pentru epurarea genetica a poporului. În fata comunitatii erau ucisii cei care „pentru pântece” încalcasera legea, împreuna cu descendentii lor. Condicile preotilor si chivotul asigurau acuratetea operatiunii. Imediat erau declansate razboaiele de epurare genetica împotriva acelor popoare cu care se amestecase poporul evreu.
Purtate cu arme moderne de nimicire in masa, aceste razboaie aveau dublu scop: împutinarea si îndepartarea popoarelor vecine pe de-o parte si capturarea de tinere virgine din sânul acestor popoare înrudite genetic. Caracterele genetice asemanatoare faceau din aceste tinere nascatoare ideale de …. evrei obtinuti prin metoda implantului uterin cu material genetic controlat. Astfel, recoltele îngerilor proveneau din doua surse: „fii ai fagaduintei” – obtinuti prin implant uterin si copii „drepti”, rezultati prin actiunea legii non-hibridarii. Toata perioada este caracterizata de „pedepse” ale Domnului, adevarate masacre asupra propriului popor si de învrajbiri între semintii care duc la recoltarea masiva a uneia sau a alteia, evident, dupa nevoile … Domnului.
Despre marcare, recoltare, culegere, triere, prelucrare a corpurilor spirituale recoltate si modalitatea de fabricare a fiintelor extraterestre se poate citi pe larg în carte. Prelucrarea – compatibilizarea genetica finala a corpullui spiritual recoltat are loc în interiorul complexului viu Dumnezeu (superfiinta în materie eterica, negativa, compusa din câte un corp spiritual din fiecare serie genetica standard) – Miel (supercomputer detinator al marcilor A.D.N. standard)) – râul vietii (flux energetic în care circuula corpuri spirituale) – pomul vietii (container în care sunt depozitate corpuri spirituale), existent în statiile fiecarei supercivilizatii care are o astfel de modalitate de înmultire. Fiziologia complexului viu de mai sus si modalitatea de control si modelare a unui corp spiritual compatibil recoltat sunt descrise magistral mai ales în Cartea Tibetana a Mortilor si în Povestea Unui Amarât, din scrierile asiro – babiloniene si sunt prezentate pe larg, în lucrarea mea.
Terra functiona pentru toate supercivilizatiile implicate în Programul Terra ca o fabrica de „produse finite”, fiecare corp spiritual recoltat fiind prelucrat genetic complet, apt sa fie racordat la o soma (trup) de înger. Acest lucru a fost posibil prin copierea sistemelor vii de tip Dumnezeu – Miel – râul vietii – pomul vietii, existente în statiile superrcivilizatiilor din Galaxie, în bazele din interiorul Pamântului. Dupa Potop, supercivilizatia lui Dumnezeu (a dumnezeului evreilor) a schimbat marca A.D.N. si a dezvoltat în vechea Palestina un nou program în douasprezece serii genetice, mai performant în homozigotare (puritate genetica ) decât programul anterior. Schimbarea marcii genetice nu este un lucru atât de simplu. O parte a supercivilizatiei ce detinea spatiul geografic cuprins în Orientul Apropiat si Mijlociu nu a putut urma noul standard de homozigotare. Scindarea de ordin genetic a acestei supercivilizatii, s-a tradus într-o scindare geografica, militara, politica. Cele doua fractiuni: a dumnezeului Biblic, mai performanta ca homozigotare si a lui Satana, care a continuat un program în sapte serii genetice cu puritate crescuta, s-au sabotat si s-au razboit permanent pe cerul Terrei. Supercivilizatia Dumnezeului Biblic a ramas detinatoarea marei baze cosmice cubice „Noul cer, noul pamânt, noul Ierusalim”, descrisa magistral în Biblie, în timp ce Satana si ai lui îngeri au controlat baza din interiorul Pamântului, Luna si probabil o parte dintre celelalte baze din sistemul solar.
Programul evreu a fost exploatat economic timp de aproximativ 1500 de ani (între 1500 î.e.n. – anul 1). Conflictul politic si militar între cele doua supercivilizatii scindate genetic, obiectivat în razboaiele spatiale si terestre între îngeri, apare descris în Cartea lui Enoh si în Biblie. Prezenta pe Terra a îngerilor supercivilizatiei lui Dumnezeu a devenit din ce în ce mai dificila cu cât ne apropiem pe axa lineara a timpului de anul 1. Spre exemplu, deportarea evreilor în Babilon, în anul 587 î.e.n. nu are loc decât ca urmare a unei prezente militare insuficiente a îngerilor dumnezeului biblic în spatiul vechiului Canaan. Substratul acestor evenimente îl aflam mai ales din Cartea lui Enoh. Robia evreilor reprezinta de fapt o infuzie de simplitate genetica într-un program mai putin performant în ceea ce priveste homozigotarea. Programul dumnezeului Biblic este reabilitat dupa 70 de ani.
Acesta a fost timpul terestru linear necesar unei expeditii militare teleportate sa ajunga pe Terra de la baza cosmica. Coranul ne ofera scala de timp a unei distorsiuni temporale datorata teleportarii: „sura treptelor pe care suie îngerii într-o zi a carei masura pentru voi este de cincizeci de mii de ani”; adica, – un minut de teleportare = 35 de ani. La urmatoarea misiune a îngerilor dumnezeului biblic, care are loc în perioada Macabeilor, lupta cu îngerii programelor învecinate devine mai intensa si are loc chiar deasupra Ierusalimului, fapt mentionat de Biblie. Programul devine extrem de greu de mentinut si de controlat. În aceasta situatie, supercivilizatia lui Dumnezeu a încercat sa distruga toate programele de inginerie genetica de pe Terra, conform dictonului „sa moara si capra vecinului”. Acesta este motivul aparitiei lui Iisus, cel care aduce „legea cea noua”, menita sa aduca „mântuirea pacatelor”. Singurul pacat biblic era acela de încalcare a legii non-hibridarii impusa de Moise. Iisus omite constient din legea noua legea non-hibridarii si lasa loc liberei hibridari a seriilor (amestecului seriilor), pâna atunci, pure din punct de vedere genetic.
Mai mult decât atât, încearca propagarea noii legi la „toate neamurile” încercând distrugerea programelor celorlalti zei, vizând astfel limitarea înmultirii concurentilor galactici. Supercivilizatia lui Dumnezeu a disparut din preajma Terrei acum 2000 de ani dupa o perioada în care este principalul masurator al timpului nostru linear. Înainte de aceasta disparitie a realizat trei distorsiuni temporale importante ancorate în viitorul nostru, care verifica distrugerea actualului program si ne ofera informatii despre istoria sfârsitului civilizatiei noastre.
Am subliniat mai devreme faptul ca programul desfasurat de îngerii dumnezeului biblic nu este singurul. Rasele umane actuale si subtipurile rasiale existente nu sunt decât urmarea programelor de inginerie genetica dezvoltate de diverse supercivilizatii extraterestre, „dupa chipul si asemanarea dumnezeului lor”, adica dupa o marca genetica standard. Cartea contine analiza textelor vechi care descriu si alte programe din: Orientului Mijlociu si Apropiat – Fenicia, Asiria, Babilonia, Sumeria, – din Grecia, din Egipt, din Dacia, din India si din America Centrala. Spre exemplu, în India, zeitati numite „Cei patru mari Manu” desfasurau un program în patru serii genetice pure numite caste. În America Centrala programele s-au desfasurat în sapte serii genetice cu puritate crescuta, ultimele recolte având loc în preajma sosirii europenilor în „Lumea Noua”. Am scris pe larg despre recoltele umane practicate în antichitate, despre modul în care zeii, prin intermediul implanturilor cerebrale si de informatie montate personalitatilor lumii antice, au reusit sa manipuleze istoria în scop propriu, au reusit sa determine personalitati, sa provoace razboaie paradoxale, cu finalitate cunoscuta, necesare recoltelor umane de anumite tipuri. Citind aceasta carte veti privi cu alti ochi nasterile si prabusirile Babilonului, Asiriei sau campania militara a lui Alexandru Macedon.
Dupa regizarea actului Iisus, „noua lege” a fost greu de stavilit. Popoarele cu puritate genetica mare, cum ar fi spre exemplu dacii – „cei mai drepti dintre traci” (Herodot), au renuntat la religia proprie care continea o forma a legii non-hibridarii si au adoptat crestinismul. Cum acesta nu mai contine o lege a non-hibridarii, cu timpul, aceste popoare nu au mai fost interesante nici chiar pentru proprii zei. Singurul popor din zona care nu a acceptat crestinismul este …. poporul evreu, care, nesesizând subtilitatea noii legi, a continuat sa respecte cât de cât legea veche, chiar daca si-a cam pierdut semintiile. În aceste conditii, chiar cu o puritate genetica mai mica, evreii au devenit interesanti pentru zeii altor programe care s-au desfasurat cu marci genetice mai putin pure. Pe acest fond apar cruciadele, soldate cu un numar mare de victime în rândul evreilor. Prigonirea si decimarea acestui popor de-a lungul secolelor reprezinta de asemenea recolte de corpuri spirituale cu puritate genetica mare.
Practic, ultimii 2000 de ani ai istoriei noastre s-au aflat sub controlul zeilor ce detin bazelor intraterestre, numiti de mine în aceasta carte – Lumea Intraterestra. Aceasta lume ascunsa, responsabila prioritar de fenomenul O.Z.N. detine cam aceeasi tehnica cu supercivilizatia lui Dumnezeu si se afla la baza progresului tehnic uman, „împins” în stadiul actual prin tehnica implantului de informatie sub hipnoza. Tot ea, cu ajutorul tehnicii implantului de informatie si a supunerii vointei omului, a putut manipula istoria contemporana folosindu-se de cei mai buni primitori de implant de informatie – evreii. Daca în antichitate zeii manipulau istoria folosindu-se de razboaie, de paradoxuri militare, în scopul recoltarii unor corpuri spirituale compatibile, trebuie sa aflati ca nimic din istoria contemporana nu este întâmplator.
Spre exemplu, Al Doilea Razboi Mondial a avut doua obiective: o recolta importanta de evrei si crearea statului Israel. Interesant este faptul ca Hitler – actorul numarul unu al acestei piese de calitate mizerabila, a pus umarul la realizarea ambelor obiective. Holocaustul celor sase milioane de evrei a constituit o veritabila „marfa” pentru Lumea Intraterestra care a oferit în schimb tehnologie de vârf pentru nave cu propulsie de tip O.Z.N. În acelasi timp, Hitler a finantat si a colaborat cu gruparea ultraradicala Stern ce avea drept obiectiv eliberarea Palestinei! Crearea statului Israel este o afacere interesanta a secolului nostru, zeii oferind în contrapartida aliatilor tehnologia necesara experimentului „Philadelphia”. De ce toate acestea? Programul este în ultimele secvente. „Zeii” se asigura de ultimele recolte. Întotdeauna recoltarea corpurilor spirituale compatibile s-a facut în urma unei cercetari genetice de stabilire a compatibilitatii si de marcare cu un marker (unitate de structura genetica). Markerul a facut posibila migrarea corpului spiritual spre un captator.
Cercetarea genetica preapocaliptica este o munca migaloasa. Ea a fost mult usurata de crearea statului evreu ce a facut posibila adunarea vârfului de compatibilitate genetica cu îngerii într-un loc restrâns.
Dupa Potop, supercivilizatia lui Dumnezeu a montat un satelit sofisticat de supraveghere a programului propriu de inginerie genetica, respectiv al vechii Palestine. Satelitul, identificat astazi de puterile spatiale ale Terrei, are printre altele misiunea de a observa stadiul tehnic al omenirii si… gradul de întelegere a Bibliei. În fiecare capitol al acestei carti supercivilizatia lui Dumnezeu avertizeaza omenirea ca sfârsitul civilizatiei noastre va fi provocat de EI printr-un atac nuclear. Momentul apocaliptic ofera captatoarelor de corpuri spirituale montate prioritar de cele doua lumi extraterestre aflate în conflict, corpuri spirituale transformate genetic sub actiunea radiatiei nucleare. „Judecata de apoi” este un veritabil triaj genetic ce are loc dupa criterii precise în fiecare dintre tabere. De asemenea, fiecare dintre tabere este dotata cu propriul „iad” – „iezer de foc” – loc de distrugere a corpurilor spirituale incompatibile cu marca genetica standard.
Traditia veche ebraica sustine ca textele sacre vor putea fi decodate în sapte modalitati tehnice care converg, bineînteles spre acelasi rezultat. Dupa cum observati, decodarea Bibliei presupune cunostinte de genetica si de fizica. Atunci când omul are acces la „pomul vietii” – genomul uman, la tehnicile de terapie genetica, atunci când ajunge în era nucleara, este capabil sa înteleaga tainele scrierilor vechi si observa ca principalul inamic al omului este chiar creatorul – modelatorul sau. Inversarea afectiunii omului fata de Dumnezeu este sesizata de satelit, care semnalizeaza statiei supercivilizatiei lui Dumnezeu. Ea intervine cu un atac nuclear (apocalipsa), înainte ca omul sa devina suficient de dezvoltat tehnic, militar, înainte ca el sa practice eficient terapiile genetice, eventual sa schimbe marca A.D.N. Astfel, practic Biblia, prin decodarea ei, asigura încheierea unui ciclu de evolutie umana pe Terra. Unul dintre versete chiar spune ca „Noul Testament este sapat în litere spre moarte”.
Particularitatea programului în curs consta în faptul ca satelitul nu semnalizeaza de aceasta data statiei centrale schimbarea afectului omului fata de Dumnezeu ci, raporteaza un alt eveniment din punct de vedere tehnic, oarecum echivalent: atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului. Acest eveniment situat în viitorul nostru apropiat a fost detectat printr-o distorsiune temporala si implantat ca informatie lui Iezechiel. Imediat dupa detectarea lui neprecizata însa temporal, supercivilizatia lui Dumnezeu a practicat o a doua distorsiune temporala majora privind sfârsitul veacurilor, informatia rezultata fiindu-i implantata lui Daniel. Acesta descrie în cele „saptezeci de saptamâni de ani”, care pentru noi înseamna zeci de ani, conform jocului distorsiunilor temporale, istoria sfârsitului nostru, marcata de Al Treilea Razboi Mondial.
Temporalitatea aberanta a supercivilizatiei lui Dumnezeu este cuplata la temporalitatea noastra lineara numai segmentar, pe perioade de istorie comuna. Ultima saptamâna de ani descrisa de Daniel este disecata într-o alta distorsiune temporala oferita ca informatie lui Ioan Teologul, în anul 96 e.n. Ea este caracterizata printr-o prezenta continua a supercivilizatiei lui Dumnezeu în preajma Terrei si dureaza sapte ani, timp în care îngerii lui Dumnezeu vor practica ultima cercetare genetica în scopul realizarii unei ultime recolte de doar 144 000 de „alesi”.
Biblia si alte scrieri vechi analizate în lucrarea de fata, au fost decodate, probabil într-un mod asemanator celui de fata, de institute specializate ce apartin prioritar marii finante. Pe de alta parte, institute si persoane particulare se afla într-o cursa contra cronometru pentru decriptarea computerizata a Bibliei. Lucrarile „Cracking The Bible Code” de Jeffrey Santinover, M.D. si “The Bible Code” scrisa de Michael Drosnin sunt graitoare în acest sens. Aceste lucrari demonstreaza ca Biblia a fost încriptata cu ajutorul unor supercomputere cuantice care ofera posibilitatea încriptarii mai multor date, simultan, în modalitati diferite, pe un numar restrâns de litere. Interpretarea primara a textelor oferita de stiintele moderne (genetica, fizica, etc.) în modalitatea abordata de mine, ofera tabloul general al Programului Terra, fara prea multe informatii în ceea ce priveste încadrarile temporale ale evenimentelor viitoare. De la acest nivel însa, munca este preluata de supercomputere, care stiind ce trebuie sa caute (un eveniment detectabil prin metoda primara), pot sa identifice situarea temporala a acelui eveniment. Concret, din descrierile lui Iezechiel, se poate afirma cu certitudine faptul ca Ierusalimul va fi distrus printr-un atac nuclear lansat de Irak. Informatia introdusa in computer este analizata prin metoda literelor spatiate si rezultatul este edificator.
Evenimentul, nu numai ca este descris la rândul lui si prin aceasta metoda, dar apare si încadrat temporal. Doar doi ani apar grupati în text alaturi de acest eveniment: 5760 (anul 2000) si anul 5766 (anul 2006), cu probabilitate statistico – matematica pentru cel din urma. Situatia este asemanatoare celei din timpul razboiului din Golf, când N.S.A. (Agentia Nationala de Securitate a S.U.A.) dispunea de trei date probabile referitoare la atacul irakian cu rachete Scud asupra Ierusalimului. Anul 5760 a trecut. Evenimentul va avea loc cu siguranta în 5766, adica, mai exact între octombrie 2005 si octombrie 2006…si absolut nimic nu-l poate opri. Parerea mea este ca supercomputerele de la N.S.A. au aflat cu exactitate data evenimentului. Prezenta bratului înarmat al marii finante evreiesti în Golful Persic, embargoul politic si militar la care este supus statul Irak, întreaga nebunie politico – militara din zona, demonstreaza ca si altii asteapta „cu sufletul la gura” acest moment crucial. Interdictia aeriana impusa Irakului între paralelele de 33 si 36 de grade latitudine nordica este fara sens si aproape sigur nu va putea fi mentinuta în viitorul apropiat. Sistemele antiracheta imaginate pentru a preîntâmpina evenimentul … nu vor functiona. Istoria viitorului este puternic ancorata de atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului, de momentul când „sabia fulgeratoare a regelui Babilonului” va transforma în zgura Ierusalimul.
“Curcubeul” – satelitul montat de Supercivilizatia dumnezeului biblic, va semnaliza proprietarilor lui ca omenirea este în era tehnologiilor avansate. Conform jocului distorsiunilor temporale, echipajele teleportate pe Terra, vor ajunge aici cu distorsiune temporala, corespunzatoare unui timp linear de aproximativ 50 de ani. Conform Cartii lui Enoh, din acel moment îngerii lui Dumnezeu vor avea nevoie de 58 de ani, pentru ca, în generatii succesive, sa poata prelucra materialul genetic corespunzator urmatoarei marci A.D.N. a supercivilizatiei.
La capatul celor 58 de ani se încheie apocalipsa, distrugerea controlata, în etape, a civilizatiei noastre. Decriptarea computerizata a acestui eveniment, îl situeaza temporal în anul 2113. Pâna atunci omenirea va asista la câteva evenimente importante. Între acestea, Al Treilea Razboi Mondial descris de Biblie si de Nostradamus, va deturna atentia oamenilor de la evenimentele cu adevarat importante, pregatitoare pentru „sfârsitul veacurilor”.
Când începe razboiul? ….A ÎNCEPUT DEJA!
Caderea World Trade Center (W.T.C.) din New York marcheaza intrarea în ultimul razboi mondial. A judeca global si la rece acest lucru nu este o problema; este chiar foarte simplu. Programul LOR dureaza aproximativ 5875 de ani, de la nasterea lui Noe, pâna la sfârsitul Apocalipsei. Are etape foarte clare, pe care le-am parcurs împreuna în aceasta carte, cum ar fi: producerea marcii genetice, selectarea populatiilor care intra în programele de inginerie genetica, crearea seriilor genetice cu puritate crescuta, perioada de recolta, intervalul liber si … perioada de distrugere a programului, perioada ce se suprapune aceleia de selectare si producere a noii marci genetice de tip Noe, necesara urmatorului program. Trebuie înteles ca EI au timp, ca timpul lor este diferit si ca istoria noastra este planificata la scala timpului LOR. De aceea, cei 110 ani destinati stergerii de pe fata pamântului a actualului program nu sunt nici prea multi, nici prea putin, ci probabil, numai bine adaptati. Daca privim înapoi, observam ca descrierea distrugerii programului anterior variaza, doar operatiunea numita potop fiind prezenta în toate miturile. Fiind ultimul act al, unui cataclism mult mai complex si cu desfasurare mai extinsa temporal, a fost mai bine retinut de resturile populatiilor care i-au supravietuit.
Cosmogonia sumeriana Enuma Elish aminteste însa si de celelalte arme si artificii tehnice folosite de zei, care au precedat potopul si care au contribuit esential la stergerea urmelor programului anterior. Este clar pentru mine, ca demolarea celui mai tehnic dintre toate aceste programe nu se poate face într-o zi. Asta ar însemna sa ucida planeta; ori lucrul acesta nu se va întâmpla. Distrugerea va fi progresiva si va afecta în primul rând factorul uman. Progresiv va fi distrusa infrastructura, iar populatia va fi nimicita. O buna parte din aceasta “munca” o vom face chiar noi, cu propriile stocuri de arme, inclusiv cele de distrugere în masa. Zeii au hotarât numai momentul initierii lantului de actiuni distructive si sunt dirijorii din umbra ai acestei operatiuni.
Globalizare, mondializare … guvern mondial … sunt cuvinte care capata greutate. Posesia informatiei, finantelor, mass-media, confera putere. Guvernul mondial are nevoie însa si de arme si pentru ca se sprijina pe cea mai bogata natiune, asa cum este normal, S.U.A. este cea care va produce armele necesare dominarii, subjugarii, distrugerii. O cursa a înarmarii pe care guvernul mondial o poarta … singur este menita sa controleze lumea urmatorilor 50 de ani. Pâna în aproximativ 2055 guvernul mondial va distruge baza tehnico materiala a omenirii, infrastructura Terrei atât cât se va putea, fara ca pamânteanului sa i se para ca ar fi implicata vreo forta extraterestra. Distrugerile datorate fortelor pamântene vor fi mai “blânde”, dar mai extinse temporal si continue. Europa, Nordul Africii, Orientul Mijlociu si Apropiat si posibil alte zone din Asia vor suferi distrugeri sistematice, continue, cu diminuari importante ale populatiilor. Africa neagra va fi decimata de S.I.D.A., Ebola si alti virusi creati în acest scop. America de Sud, specializata în lovituri de stat, razboaie civile, razboaie sângeroase interstatale rezultate a diferendelor de granite, îsi va diminua si ea populatia semnificativ. Discrepanta între structurile tehnice specializate ale guvernului mondial si restul lumii se va accentua. Unde sa ne refugiem? Taigaua siberiana, teritoriile de nord canadiene, Patagonia, selva braziliana, Desertul Namib, Australia centrala, Podisul Tibet, si alte zone continentale depopulate natural, neindustrializate, în care mâna omului tehnic nu se vede, va asteapta! Din pacate, îmi veti ignora avertismentul. Aproape toti sunteti angrenati într-un mecanism socio-economic care va asigura ziua de mâine, ce pare mai importanta deocamdata fata de anii ce vin… Putini se vor putea desprinde.
Oricum, nu descendentii lor vor fi baza pe care se vor cladi viitoarele programe de inginerie genetica, pentru ca ei vor fi generatori de hibrizi în acele spatii. Doar populatiile naturale ale acelor teritorii vor fi interesante pentru inginerii geneticieni extraterestri.
Istoria se va agrava. …Lumea Intraterestra care asigura sprijin logistic si informatie stiintifica guvernului mondial marioneta, va trebui sa faca fata confruntarii teribile cu civilizatia dumnezeului biblic. Tehnologiile spatiale pentru asta sunt concepute. Biblia ne spulbera însa, orice iluzie în privinta eficientei acestor tehnologii. Studiile genetice pe material uman si animal supus radioactivitatii îndelungate, cunoscute opiniei publice sub denumirea de „mutilari de animale”, studii practicate de „zei”, în colaborare cu serviciile marii finante servesc punerii la adapost a materialului genetic uman, necesar demararii viitorului program de inginerie genetica, la fel cum Noe si altii au fost salvati de furiile potopului indus de „zei”.
Totul este ciclic…
De fapt, fenomenul O.Z.N., în vizibila expansiune astazi, este urmarea unei cercetari genetice în masa practicata de îngerii lumii intraterestre, fapt ce demonstreaza ca momentul apocaliptic este aproape.
Cei care conduc lumea, conform intereselor lumii intraterestre, cei care ne ofera istoria oficiala, se afla în contact permanent cu aceasta lume ascunsa. Sistemul financiar mondial, sistemul de datorii statale asigura finantarea programelor ce limiteaza atacul nuclear din spatiul cosmic. Organizatiile secrete suprastatale, marea finanta evreiasca, Biserica ne ascund constient adevarul despre noi, în scopul functionarii acestui sistem financiar.
Se pare ca toti zeii „beneficiari” din Galaxie sunt interesati în înlocuirea actualului ciclu de dezvoltare umana pe Terra cu un altul, deoarece populatiile Terrei sunt în parte hibride si mult prea dezvoltate din punct de vedere tehnic. Dupa acest program marca A.D.N. a viitoarelor populatii va fi schimbata cu o alta mai simpla, pentru ca evolutia genetica a zeilor este spre simplitate genetica.
Aceasta carte, alaturi de altele care se scriu poate chiar în momentul de fata, va face posibila cunoasterea unei bune parti a adevarului despre noi. Segmentul de istorie pe care îl parcurgem face posibila decodarea scrierilor vechi aici – în România sau în alta parte. Din punctul LOR de vedere acest program este încheiat, deoarece sfârsitul sau a putut fi vizualizat. Ramâne doar sa parcurgem împreuna istoria viitorului.
Asteptam viitorul mai mult sau mai putin pregatiti. Avem dreptul sa cunoastem macar o parte din adevar? În mod sigur, parerile sunt împartite chiar si între dumneavoastra, cei ce cititi aceste rânduri. Daca rândurile de mai sus vi se par o nebunie, nu cititi aceasta carte. Luati-o ca pe o poveste fantastica, un cosmar rupt de „realitatea” în care traim. Oricum ar fi, trebuie sa stiti ca se va întâmpla ceea ce deja s-a întâmplat!

sursa

Alte postari la tema:

Manipularea prin intermediul extraterestrilor

Matrix vs Matrix – istoria nescrisă

Daca exista, unde sunt ?

Publicitate

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

50 Responses to „PROGRAMUL TERRA”

 1. Gabriel Mehedinti says:

  Eu am citit cartea in intregime. Unele lucruri sunt cit se poate de clare. Altele nu sunt deloc clare.
  Sa presupunem ca eu as avea puterea celor care fac aceste programe genetice pe Terra. Este ridicol, din cauza puterii pe care o au, ceea ce fac ei. Cel putin asa mi se pare mie. Deci, acesti superputernici, au nevoie de noi, bietii oameni, care suntem plini de slabiciuni, sa faca ce cu noi? In ce scop fac acesti superputernici programele astea? Nu ar putea face altfe?
  Pe de alta parte, Cum au aparut ei, acesti supraputernici? O ipoteza bazata pe informatiile citite de-a lungul anilor: Acum multe milioane de ani, a existat un Dumnezeu, asa cum il descrie Biblia. Dar in decursul milioanelor de ani, ori a fost distrus, ori a disparut. Pentru ca daca ar mai fi existat, nu ar fi permis aceste programe, pe care eu le numesc barbare. In fine, sunt multe de spus, asa ca discutie doar, pentru ca dovezi nu prea avem. Lumea asta este plina de mistere. Iar Dumnezeu, daca exista, s-a invaluit intr-un mister total. Va intreb? Cui bono? Cui ii foloseste acest mister? Cu singuranta ca nu noua oamenilor. Cu siguranta, acest mister foloseste celor rai . fie ca acesti rai sunt superputernici sau bieti oameni.

  • Diocletian says:

   N-ai inteles cartea desi afirmi ca ai citit-o.Autorul nu se refera la adevaratul D-zeu,creatorul initial al Universului/Universurilor ci la dumnezeul si satana din Biblie precum si din celelalte scrieri iudaice.Vezi si programul indian.Argumentele dr.T.V.Moldovan sunt impecabile,cu trimitere la textele citate,probe concludente,fara fisura dpdv al interpretarii logice si semantice.O lucrare cu adevarat exceptionala.

   • Eu discut foarte serios acest subiect si citesc cu atentie tot ce se scrie aici. se pare ca nu acelasi lucru fac si ceilalti. Am inteles ca autorul nu se refera la adevaratul Dumnezeu. De aceea am si scris ipoteza cu privire la adevaratul Dumnezeu, care este posibil sa nu mai existe. Asta era de fapt ceea ce eu vroiam sa punctez, si sa discut cu voi. Este oare posibil?
    Deci, acesti „puternici” nu pot crea suflete, dar pot crea trupurile. Au nevoie de noi pentru sufletele noastre, Suflete pe care ei le „racordeaza” la trupurile pe care ei le creeaza. Asta este de fapt ce am desprins eu din cartea domnului Tony Victor Moldovan. Din cele citite de mine, eu am tras concluzia ca noi oamenii de pe pamint nu suntem facuti de adevaratul Dumnezeu, ci suntem facut de acesti „puternici” prin manipulari genetice. Presupun ca acesti „puternici” au facut manipulari genetice pe cei din rasa lor, cautind sa imbunatateasca corpul lor, si in acest fel au pierdut modalitatea de a procrea, de a naste altii ca ei, Si au venit pe pamint cu scopul de a face cercetari genetice ca sa isi menitina rasa. Cititi cu atentie si ginditi-va bine inainte de a ma categorisi ca nebun! 🙂 Tot din cele citite de mine am desprins concluzia ca sunt mai multe factiuni de extraterestri care au venit pe pamint si au facut oameni prin manipulari genetice. Asa imi explic eu diferitele rase de oameni care exista pe acest pamint. Pentru cei care inteleg engleza visionati acest video de pe youtube:

   • Diocletian says:

    @Gabriel Mehedinti – Nu cred ca te considera cineva nebun ori iti contesta inteligenta,logica,etc.Dimpotriva.Dumnezeu,creatorul,geniul absolut,perfectiunea… este de neconceput pt mintea omeneasca(religie,stiinta) si inclusiv de civilizatiile extraterestre cele mai avansate.Biocentrismul ne dezvaluie doar o”ipostaza”a divinitatii creatoare.Omenirea si extraterestrii doar”prelucreaza”materia/energia dar nu poate/pot crea nici un atom,electron,quarc etc.Noi,sufletele noastre suntem indestructibili,creatie a lui Dumnezeu,adica energie/informatie,care nu se pierde ci se stocheaza continuu in memoria universala (,inregistrarile akasice,indestructibile).Putem fi”luati in sclavie”(spiritele noastre) de extraterestrii malefici dar nu distrusi.”Iezerul de foc”e un program de autodistrugere a sufletelor incapabile de evolutie karmica,a rebuturilor irecuperabile prin parcurgerea ciclurilor karmice.A celor care sunt incompatibili”iubirii neconditionate”esenta divinitatii,fapt relevat tuturor care au intrevazut lumea spirituala,reintorsi la viata din moarte clinica(vedeti documentarul”Faux depart”,cel mai bun,cu martori identificati,credibili:medici,intelectuali care si-au riscat prestigiul profesional).Vedeti si marturia personala a prof.dr.Litarcek,renumitul anestezist roman alaturi de dr.D-tru C-tin Dulcan pe You Tube.Eu personal am trait experienta extracorpralizarii,limitata la vederea propriului trup din inaltimea tavanului,perceput ca o mumie straina in semiobscuritatea camerei,urmata de”prabusirea”in corp,perceput ca un recipient straniu care ma strangea ca un pantof cu nr.mai mic pana m-am”reintgrat”.Am auzit si faimoasele zumzete,vibratii”electrice”,ce mai,tot tacamul consacrat.Cred ca am suferit un stop cardiac de cateva scunde.Asta mi s-a intamplat inainte cu doua-trei luni,de interventia chirurgicala pe cord deschis/triplu by pass.A fost o experienta revelatoare pt un ateu inversunat ca mine,magistrat cu vechime considerabila,harsit de mizeria conditei umane prin specificul profesiei.N-a fost halucinatie cum cred toti prostii/materialstii/atei care n-au trait-o pe propria piele(unii prieteni de-ai mei care altfel ma stiu de om serios).Asa ca pana la urma mesajul e optimist,dovada ca si universul continua sa existe iar energia vidului e infinita.Tastati pe Google si veti vedea ca o unitate Plank(1 cm cub)de vid contine energia echivalenta masei universului vizibil.

   • Diocletian says:

    Obosit fiind la ore matinale am scris o teribila prostie,rezultand ca unitatea Planck e volumetrica.Ideea era ca potrivit calculelor fizicenii au stabilit ca paradoxal,vidul este suprasaturat energetic.Astfel,intr-un cm cub de spatiu”vid”ar fi inmagazinata energia echivalenta masei universului.Unitatea lui Planck masoara lungimea,la nivel cuantic dupa formula 1,62 x 10 la puterea minus 35 dintr-un metru.Prin comparatie raza unui electron este mai mare decat o lungime Plank de 1.000.000.000.000.000 ori.Aceasta este unitatea de masura a cuantei cvasi-infinitezimale a radiatiei cuantice.

  • Da Silva says:

   Astea sunt doar niste ipoteze. Astfel de nonsensuri pot fi debitate oricine folosindu-si imaginatia. Hai sa fim seriosi, dovezile cu care incearca sa-si probeze afirmatiile nu prea au logica. Toate argumentele pot fi desfiintate cap-coada gandind doar logic si nu in slujba bisericii.

   Hai sa fac si eu niste subpozitii:

   1) Dumnezeu nu exista – Mergem pe teoria evolutionismului, din care reiese ca am evoluat dintr-o simpla bacterie pe de-a lungul a mii de ani. Ultimul legatura e reprezentata de maimuta.
   Cea mai buna intrebare care se poate pune aici este urmatoarea: De ce evolueaza si acum maimutele in oameni? Raspunsul unui om de stiinta ar fi cam asa: Au existat condiitiii favorabile pentru evolutia acestor maimute in oameni in trecut.
   2) Dumnezeu nu exista – Suntem creati de extraterestri – Poate mult mai aproape de adevar, dar chiar si cu teoria asta nu prea se merge mai departe.
   Mergand pe un rationament logic, daca noi am fost creati de niste fiinte superioare noua din punct de vedere material atunci si ei trebuie sa fi fost creati de cineva. Ne indreptam astfel catre un sistem piramidal cu Dumnezeu in varful piramidei. Dar Dumnezeu cine este de nu are nici inceput si nici sfarsit. Sfideaza un pic logica umana. (atentie am zis logica UMANA)
   3) Dumnezeu exista – Ca inginer genetic si creator al energiei universale putem imagina o fiinta cu puteri supranaturale, ce nu prezinta efemeritate. Einstein spunea ca universul este format din materie si energie. Dumnezeu care sa presupunem ca le-a creat pe toate automat se afla in toate. Sufera alaturi de noi, se bucura alaturi de noi. Asta este ipoteza mea, ca Dumnezeu se afla in fiecare dintre noi. Nu traim in univers, ci intr-un multivers. O lumea multi-dimensionala. Nu pot sa nu pun aceasta posibilitate in topul credintelor mele avand in vedere ca este mult mai simplu sa crezi asta avand atatea si atatea marturii ale unor oameni trecuti prin moarte clinica. Iata una din ele https://www.youtube.com/watch?v=hbXCYdyoE8M
   Sa nu-mi ziceti ca toti acesti oameni care marturisesc propriile experiente mint!

  • Anonim says:

   Da extracteresti au nevoie de „noi toti bieți oameni” pt ca noi avem energie , avem trup.ei se alimentează prin furia si frica noastra.

 2. Gebelezis says:

  Cam plictisiti extraterestrii astia. Sunt de acord ca daca descompui teoria (programul) gasesti o cheie-matrice care cuprinde cateva puncte bine infipte pe scara generala a vietii cunoscute pana acum sub denumirea de viata umana. Problema mea e cu modul in care a fost interpretata partiala decodare.
  Scopul e incert. Adica colecteaza suflete pure genetic. Pai sufletul nu e materie bruta si conform teoriei acceptate transformrea unui suflet tine de purtatorul sau, nu tine de culoarea pielii sau de zona geografica.
  Asta e asa o observatie la prima strigare. Mai vine si partea cu „ceilalti” et handicapati saracii, se lasa calcati in picioare de raii vachiului testament, dar raii nu distrug programul celorlati. Deci ceilalti nu sunt rai ,sunt doar dobitoci.
  Scuze de exprimare, dar sunt prea multe lacune in teoria initiala (sa nu vorbim de bomba din 2006). Cred ca eroarea principala rezida din incercarea de a sustine toate acestea preponderent din scrierile iudaice. Incercati sa ganditi invers: triburile iudaice au fost manipulate contra altor doua programe genetice superioare (cauze si scop necunoscute), au primit mental (telepatic) imagini apocaliptice cu scopul de a polua programele concurente. Apocalipsele sunt o buna ocazie, pe fondul unor sentimente de frica, de a implementa telepatic si direct (tv si restul mediilor de informare) conditionari numai bune de servit unor scopuri obscure si straine de psihicul uman sanatos.
  Inchei aici cu sperata ca nu am jignit credintele nimanui.

 3. cristina says:

  doamne…ce poate scrie un nebun!!!da peste cap toate credintele si ce a acumulat omenirea ca si cunoastere in materie de spiritualitate; sper sa nu fie multi care sa il creada, fiindca e special pus sa scrie aceasta carte ca sa deruteze oamenii, sa nu mai creada nimic, sa se creada fiecare un material genetic si atit; asta e scopul ocultei mondiale de fapt..si acest individ asa geniu cum este el, o fi unul din aceia..care manipuleaza populatia cu asemenea informa\tii aberante… astfel incat oamenii sa se simta nimeni, doar un experiment eventual…

  • Cristian says:

   „…ce a acumulat omenirea ca si cunoastere in materie de spiritualitate” fraza asta este monumentala. Habar nu ai ce a acumulat omenirea in materie de spiritualitate pentru ca de cateva mii de ani se cearta intre ei despre cine detine adevarul… asa ca mai bine deschidem ochii si la ce vor sa ne spuna si alti nebuni, pentru ca daca imi amintesc eu bine „spiritualii” care ti-au dat tie cunoastere au fost si ei considerati nebuni pe vremea lor.

  • Cristina, inainte de a cataloga un om ca nebun, trebuie sa iti pui niste intrebari serioase. Ai citit Genesa capitolul 29? Ce ai inteles din el? Oare un Dumnezeu adevarat foloseste aceste technici de manipulare de cea mai joasa clasa?Vechiul testament abunda de exemple, care arata clar pentru mine ca cel descris in vechiul testament, nu poate fi adevaratul Dumnezeu. Am scris in comentariul meu anterior ca Dumnezeul din Biblie s-a inconjurat de un mister total. Si ma intrebam? Cui ii foloseste acest mister? Bineinteles ca nu pretind ca eu stiu cum trebuie sa fie Dumnezeul adevarat, dar pretind ca stiu cum nu trebuie sa fie Dumnezeul adevarat!

   • Jan Valjean says:

    Da,ai dreptate.Ce dumnezeu este acela care-si spune ,,n” nume,care de care mai ciudate,toate acestea ca sa-si ascunda adevarata identitate si sa-i pacaleasca pe candidatii la recoltare ? Sau ce-i cu pildele din Noul Testament atribuite lui Iisus Cristos,cele cu vremea secerisului si alegerea graului de neghina,repetate obsesiv ?

  • Jan Valjean says:

   Se vede din ce ai postat cat de limitata esti in gandire.Esti o persoana tipica dictonului ,,Crede si nu cerceta” sau a versurilor ,,Nu cerceta aceste legi,Ca esti nebun de le-ntelegi” ! Nu intelegi ca omenirea a regresat la valori greu de imaginat, din antichitate si pana-n zilele noastre ? Nu,nu poti intelege.

 4. ioan says:

  bun bun, dar care e ghişăftu’? cum spune jidanu’- pe langa plopii fara sot adesea eu treceam, as fi trecut si printre ei, da’ ce ghişăft aveam? pentru ce recolteaza astia corpuri spirituale in container (pomul vietii)? care e scopul? ce fac cu ele? le pun la murat? DAR …. ei, zeii astia de”caca..o” nu sunt si ei la randul lor vre-un program genetic al altora mai evoluati? dar aceia n-or fi si ei la randul lor……. ? dar? dar? dar? logica de caca..o, teorie de caca..o, carte de caca..o.
  http://www.google.com/m/search?client=ms-samsung&channel=mm&q=

 5. Toni Victor Moldovan, autorul acestei lucrari are meritul de a fi pus cap la cap informatii care intr-un anume context ne pot da unele raspunsuri la intrebari pe care ar trebui ca omenirea sa si le puna. Foarte greu este sa se formuleze intrebarile; mult mai greu decat raspunsurile pe care le-am avea, si pe care chiar le putem gasi in aceasta lucrare. Totusi destinul pamantenilor, privit printr-un spectru mai putin optimist – total nejustificat, din punctul meu de vedere – destinul sumbru ce ne-ar fi harazit – cum estimeaza autorul – nu se justifica. Argumentul in acest sens ar fi: „Ce rost am avea daca am fi inutili?, de ce am mai fost creati, daca ar urma sa fim distrusi la un capriciu al Creatorului?” Aici nu sunt de acord cu VTM. Am fost creati si existam pentru ca suntem utili, necesari, altfel nu am mai fi fost facuti ! De noi depinde insa sa ne facem folositori Celui ce ne-A facut, si sa existam pana la capatul vietii noastre pamantene ce fiecaruia ne este hatazita. Lucrare lui V.T. M. este exceptionala, dar pe unele capitole exista argumente care o contrazic total. Dar numai cine nu face sau spune nimic, nu greseste!

  • Jan Valjean says:

   Da,existam ori pentru a fi utili ori pentru a fi distrusi.Atat.Sec,dur,dar adevarat.In rest nimic altceva.

   • Jan Valjean,eu am părerea mea care nu infirmă a doua parte a afirmației domniei tale, cu completarea că : omenirea mai are de străbătut un strict și clar drum, în vederea maturizării sale ! Mulțumesc,Filip Gavrilă Marius

 6. sirvladkar says:

  mai bine Cartea Urantia

 7. uimulen says:

  Cristina are dreptate.Ati baut multa cola,ati consumat iarba satanei si acum va credeti spermatozoizi pentru zei.Chiar asa sunt zeii aia de slab pregatiti incat au nevoie de material genetic de pe pamant ?Va bateti joc de biblie si o interpretati cum vor muschii vostri.Dumnezeu sa va ierte ca nu stiti ce vorbiti.

 8. cristytepes says:

  Reblogged this on mUFOn ROMANIA.

 9. spw says:

  Observ cu stupoare ca.n tot documentarul asta sau carte ce este , autorul sare si ocoleste un factor destul de important in istoria omenirii despre care si biblia vorbeste , si anume LUCIFER! Eu nici nu cred nici nu contest spusele acestui autor de carte SF , insa ii scapa amanunte clare! App alienii cu ce se hranesc , popcorn si beau sprite? :))

 10. ambrozie says:

  din interiorul sistemului nu poti vedea adevarul in totalitatea lui.pt a afla adevarul aceste lucruri ar trebui privite din exterior.ex ce stie furnica despre cum s-au format galaxiile cand ea nu stie nici de gheolbanul care o striveste cu piciorul din greseala.iar gheolbanul habar nu are ca a comis un omor.
  oare nu ne credem buricul universului cand ne asteptam ca Dumnezeu sa aiba numai grija noastra?

 11. Pingback: Ipoteză incredibilă – noi descoperiri despre motivul răpirilor extraterestre | Conspiratii si Mistere

 12. Tavi Goga says:

  Si cu negrii ca gene, oameni si religie cum e ? Sunt separat facuți fața de albi?

 13. galzu says:

  aceasta carte „programul terra” nu este cumva copiata dupa cartea doctorului Toni Victor Moldovan ?????

 14. galzu says:

  scuze, am apasat pe SURSA si am fost indrumat la cartea doctorului Moldovan. scuzele de rigoare.

 15. Pingback: Ipoteză incredibilă – noi descoperiri despre motivul răpirilor extraterestre | Lupul Dacic

 16. alexfei2 says:

  Aceasta „scurta” descriere am citit-o acum doi ani, numai ca o anume idee m-a facut sa ocolesc cartea, pentru simplu motiv ca sub nici o forma eu nu pot sa cred ca corpul spiritual poate fi modificat genetic.
  Aceasta este fraza, cred, (poate sunt mai multe asemanatoare, dar am mai cautat acum):
  „Terra functiona pentru toate supercivilizatiile implicate în Programul Terra ca o fabrica de „produse finite”, fiecare corp spiritual recoltat fiind prelucrat genetic complet, apt sa fie racordat la o soma (trup) de înger.”
  Nu stiu daca este doar o greseala in descrierea scritorului, sau chiar asa este si in carte, dar as vrea sa aflu (problema este ca inca nu pot sa citesc cartea, nu a venit momentul ei).
  Daca ar putea sa ma lamureasca cineva dintre cei care au citit-o as fi recunoscatoare.
  Multumesc!

  • Eu am citit cartea in urma cu vreo trei ani. Ma gandesc sa o recitesc. Ar fi cam complicat sa iti raspund la intrebare tinand cont de complexitatea cu care este argumentat raspunsul. Pana si un rezumat al cartii, dupa cum ai vazut, e destul de lung. Cand va veni vremea, o vei citit, vei vedea argumentele, si vei intelege.

   • alexfei2 says:

    Ok, Cristian! Oricum eu îţi mulţumesc pentru raspuns.
    Mi-am dat seama din această scurtă descriere că explicaţia din întreaga carte este extrem de complexă. Eu de fapt vroiam să ştiu dacă şi în carte scriitorul spune că sufletul poate fi (sau este) modificat genetic. Da sau nu, atât! O voi citi până la urmă, oricum ar fi, înarmându-mă cu maximă atenţie şi răbdare.

   • In carte se spune ca sufletul este „reciclat”. I se sterge memoria si este folosit pentru alt corp. Oricum e greu de explicat in cateva cuvinte. Ma bucur ca te-ai hotarat aa o citesti. Eu n-am lasat-o din mana vreo cateva zile. Este o carte care te solicita destul de mult.

   • alexfei2 says:

    Multumesc din nou, Cristian!

 17. Ana Andone says:

  De ce Iisus a schimbat legea? De ce el a impins omenirea spre hibrizare?

  • Benchea Ligia Antonia says:

   Dar cam mult timp le i-a extraterestrilor sa faca modificarile raselor umane !Inseamna ca nu sunt asa inteligenti !Eu cred ca e un scenariu fantezist ,care chiar serveste Ocultei sa distruga crestinismul ,deoarece e singura religie ce se opune cipuirii oamenilor !Vor control total si sclavagism global asupra unei populatii reduse numeric si indobitocite !

  • fi draguta si spunemi si mie in ce verset spune Isus asa ceva

 18. PrcsinaDorina says:

  Mă interesează cartea , cât costă și cum pot să ajung in posesia ei.

 19. JustMe says:

  1.foarte buna intrebarea anei: de ce isus a impins omenirea spre hibridizare? si la fel de bune si intrebarile celorlalti: cui bono? cui foloseste chestia asta si, mai ales, care este scopul unei actiuni de o asemenea anvergura? raspunsul ar trebui sa fie pentru evolutie. insa autorul spune nu doar ca civilizatia umana va fi distrusa, ci si ca fiecare suflet, deci si spirit, in parte, va fi distrus. si atunci: care evolutie? a cui? a supercivilizatiilor de ingineri geneticieni ai sufletului?
  2.mai departe: pai daca sufletele/spiritele noastre pot fi distruse definitv, se poate presupune ca si lor(geneticienilor alora de care vorbeste autorul) prim creatorul, sursa, sau oricum i s-ar putea spune unei „chestii” care creeaza ceva din nimic(nu ca am intelege careva ce inseamna notiunea de nimic, exact la fel cum nu prea putem intelege nici notiunea de infinit) le-a rezervat o soarta perfect asemanatoare, exact din motivul ca totul este ciclic, dupa cum afirma autorul.
  3.tot el spune(te cred pe cuvint cristian, ca n-am citit decit rezumatul) ca sufletul este reciclat, adica i se sterge memoria si e virit in alt trup. ok. dar asta zic si teoriile reincarnarii, numai ca…. uite ca incep sa apara oameni care isi amintesc aspecte din vietile trecute. verificate si confirmate dincolo de orice indoiala. si nu e vorba numai de dalai lama, care e celebru, ci e vorba, in ultimii ani mai ales, de copii. no si-atunci? cum devine chestia cu sufletele care trebuie distruse din „recoltele” alea? ca nu se invirte rotund, cum se spune in inginerie.
  4.mai mult decit atit: pare ca autorului nu i-a trecut pe la ureche niciodata nici o legenda conform careia multi intelepti au fost informati de-a lungul timpului(nu ma intrebati de catre cine, ca nu-s in stare sa tin minte tot ce citesc) ca, citez: „nu se mai nasc suflete in rai” cam demulta vreme. si e vorba de multi oameni, din diferite zone ale pamintului, de diferite religii, de diferite rase, cu un nivel de educatie si cultura foarte diferite, etc. si inca o data: no si-atunci? ca un simbure de adevar trebuie sa fie si aici.
  5.mai sint si alte inadrvertente: cartea contine analiza unor texte antice inclusiv din dacia. dar…. unde naiba sint textele alea dacice? i-a picat autorului vreunul sub ochi? si daca da, de ce nu a dat publicitatii textul ala dacic?, ca ar fi bomba secolului pentru noi, romanii, ca poate ne-ar lamuri si pe noi cine dreq sintem si de pe unde venim. eu nu am auzit nici macar sa fi fost gasita scrierea, integrala, dacica, d-apoi un text intreg care sa confirme, sa infirme sau sa aiba macar vreo referire la ce zice autorul. iar treaba asta cu dacii chiar o urmaresc cu atentie.
  6.si mai am o foarte mare intrebare: de ce in cartea asta singurul reper vast este biblia, iar scrierile chineze si japoneze referitoare la divinitate si zeitati nu?, spre exemplu. de ce nimic despre aborigenii din australia sau noua zeelanda si nimic despre credintele indienilor nord sau sud americani? or fi fiind si acolo niste repere, ca tot zicea ceva despre computere cuantice gigant. a propos de asta china chiar a reusit sa creeze un computer cuantic.
  insa daca e sa luam si numai textul rezumatului la analiza, nu terminam de vorbit nici intr-un an. 7.asa incit mai bine va spun unde am avut o tresarire intuitiva, daca vreti:
  „…si observa ca principalul inamic al omului este chiar creatorul – modelatorul sau.” aici este confuzia: autorul pune semnul egal intre creator si modelator. ceea ce nu pare a putea fi nici real, nici adevarat. pentru ca e perfect credibila afirmatia ca noi am fost „perfectionati” fizic, mental ori spiritual de-a lungul existentei noastre de catre geneticienii extraterestri, dar nu si cea conform careia extraterestrii sau intraterestrii(sau cine mai apare prin peisaj in carte) ar putea crea suflete/spirite si spun asta pentru ca in toate credintele, religiile, legendele si povestile din lume se spune acelasi lucru: ca fiecare dintre noi e o scinteie din dumnezeu(fac aceeasi departajare intre dumnezeul vechiului testament, ala ranchiunos si razbunator, si ceea ce inteleg eu prin conceptul de dumnezeu).
  oricum, finalul e apoteotic: ne pasc niste salturi temporale care or sa ne omoare, zice autorul. na dreq!, ca primul a avut loc in 2012 si n-am dat ortul popii, desi a fost destul de dur. iaca si pe cel de-al doilea: 2015, ceva mai blinduc decit primul. si mai urmeaza unul, cel mai rau dintre toate, dar aici parerile sint impartite intre 2017 si 2018, iar asta a fost prezis si de edgar cayce.
  dar lasind deoparte ironia, nu stiu cind a scris cartea asta, dar sper ca de atunci dl toni victor moldovan a mai …pus mina pe carte, adica a mai citit, s-a mai informat, si-a mai folosit intuitia si si-a mai manifestat curiozitatea, astfel incit sa-i mai treaca spaimele apocaliptice. e foarte adevarat ca e inspaimintator sa nu stii cu exactitate nici de ce existi in forma asta, nici unde esti, nici ce se va intimpla cu tine, dar, pina la urma tot afli. si afli inca din timpul vietii, pas cu pas, iar dupa aceea cu siguranta vei afla tot ce ai vrut vreodata sa stii. mai putin esenta prim creatorului, a sursei divine a vietii universale si multiversale sau cum vrem sa-i spunem.
  in ceea ce priveste cartea…. nu promit ca o s-o citesc. asa am asteptat si restul „istoriei galactice” a lui andrew bartzis, ca sa-mi dau seama ca primele episoade sint ok, foarte credibile, dupa care omul incepe sa se repete si cumva sa-si dea importanta, poate cumva mai mare decit i s-ar cuveni. dar asa sint oamenii. mai vad eu daca ma hotarasc s-o citesc sau nu, dar promit ca va informez:). o seara frumoasa tuturor.

 20. Ion says:

  Diocletian te rog contacteaza-ma la adresa de mail ztunoi@yahoo.com

  multumesc

 21. Ion says:

  Diocletian ceva mi-a atras atentia in ce ai spus ,

 22. JustMe says:

  si o mica completare in urma documentarii referitoare la dl toni victor moldovan. nu ca as fi mama omida, dar am avut dreptate: asa cum am remarcat, in prima faza era preocupat doar de biblie cind a scris cartea. ce am mai gasit despre el: un interviu din 2010, in care a vorbit numai despre zohar. ceva mai recent nu am gasit, dar pot sa pariez ca a urmat cabala, mistica zoroastriana, sau poate un pic de atomism logic ori solipsism, si dumnezeu mai stie ce i-o fi cazut in mina. ma intreb cind o sa ajunga la edgar cayce, robert monroe, michael newton, valery uvarov, nassim haramein sau amit goswami, ca le-o fi venit si lor vremea. imi pare rau, insa nu pot sa nu observ din ce am gasit despre dinsul ca nu poate face conexiunile intre informatiile pe care le primeste, astfel incit sa-si formeze o opinie coordonata, ceva mai putin isterica decit ce am citit pina acum. dinsul functioneaza cumva secvential, iar asta nu e rau, daca doresti sa aprofundezi un anumit domeniu. dar daca nu incerci sa faci legaturile intre informatiile pe care le primesti de-a lungul timpului, daca nu incerci sa gasesti similaritati si diferente intre ele, daca nu cauti o logica oarecare, chiar aparent ilogica, risti sa dai nastere unor teorii de tip apocaliptic cu termene foarte apropiate(ca si cele propuse de dinsul), cel mai probabil la fel de eronate cum au fost datele la care ni se tot spunea ca se va sfirsi lumea. si mai e ceva care cumva razbate inca din primele pagini ale cartii(zi libera, deci liber la documentare, citeva zeci de pagini, doar ca m-au plictisit ingrozitor:)): parca un pic de ciuda fata de evrei, care l-au adus pe dumnezeu ala nemernic printre noi, iar asta chiar nu e corect si nici nu ajuta la diseminarea obiectiva a informatiei. asa incit un pic mai multa stapinire de sine nu i-ar strica domnului in cauza. in ce ne priveste pe noi, oamenii, sintem o superba opera de inginerie genetica, a carei complexitate pariez ca este invidiata pina si de citeva civilizatii extraterestre. asa ca de ce ai incerca sa distrugi ceva atit de greu creat, pe care oricum nu-l poti distruge si care este destinat „upgradarii” pina la aproape perfectiunea creatorului?:). o seara frumoasa, a bon entendeur, salut!:).

 23. alter ego says:

  programul terra e plin de balarii, altfel spus „alter ego” e consubstantial lu’ „just me” (culmea, mai are si rara „obraznicie” de a scrie corect gramatical !). era mai simplu daca se stia adevarata geneza a lumii. in tabloul asta, omul este singura fiinta capabila sa gazduiasca un suflet. oameni nu sintem doar cei ce aratam ca in oglinda, dimineata, ci si in alte locuri in univers. evident, nu asemanatori fizic. asta e singurul rost al omului pe pamint: vehicul pentru experienta sufletului. si cum sufletul este etern si nu are constiinta timpului, nu este vorba de reincarnare, ci de vieti „concomitente”. toate se aprind si se sting in acelasi moment, pentru el.
  modificarea genetica s-a facut, ea este veriga lipsa dintre neanderthal si cro magnon, „adaosul” vine din afara. si cum „din afara” inseamna mai multe rase, asta e si explicatia culorilor rasiale terestre. in realitate, sint mai multe „specii” de ADN cu acelasi invelis uman, functie de nevoile „lor”. si tracii intra aici intr-o „specie” mai deosebita, nu am decit banuieli despre al cui produs sint ei ; dupa aparente, nu tin de niciuna din speciile nocive terrei. In orice caz, o concentratie mai mare de suflete bintuie pe-aici decit prin alte parti, insemnind atit chinul (ne-o „trag” mai virtos noua decit altora) cit si „salvarea” noastra, ca popor, pentru cine nu poate dormi de dorul asta, desi planeta e mai importanta ca locul.
  exista un „plan”. de fapt la asta se pricep ei cel mai bine – planuiala si calcule pina la detaliu micronic. de aici s-a „inspirat” si societatea contemporana de la care am invatat noi. la ora actuala, „planul” a luat-o razna din cauza unei variabile pe care ei n-o inteleg si n-o au: sufletul si transformarea lui in Constiinta. si mai e ceva: universul nostru are o oglinda, altfel n-ar exista liberul arbitru, care se inchide si induce o unda de schimbare in intreg; asta simtim cu totii din 2012 incoace. „ei” nu mai au timp si se grabesc. si cind te grabesti, faci greseli, ba chiar sint si animozitati intre ei, cine crede ca „programul Terra” merge uns, e cel putin naiv. de fapt exista un „program terra”, cum este si altul, probabil Alpha Centauri, sau Sirius…nu, ca din Sirius vin unii din ei, sau Canis Majoris, sau orice va vine, cosmic, in cap… aici sa se inteleaga ca fiecare „ei” au un „laborator” cu metode diferite pentru acelasi scop (ei il numesc „marele proiect”): desprinderea sufletului de ADN-ul uman si „lipirea” de al lor ca sa devina nemuritori (pentru ca ei nu-l au fiindca nu sint compatibili), adica sa „inghete” universul, pentru ca energia sufletului e inepuizabila, fiind parte directa din Creator. nu e ceva nou si religia spune despre „furtul” sufletului sau „vinzarea” lui catre „diavol”, unde ultimul nu e o personificare lirica a raului, ci chiar fiinta (de fapt fiinte). inca nu le-a iesit figura, pentru ca sufletul asta are niste puteri care le da suturi, odata ce devine constient de el insusi. de fapt, sufletul e ca un copil naiv, putin cam chior din cauza coboririi in dimensiunea asta si are toate caracteristicile si puterile Creatorului, numai ca trebuie sa-l educi si asta e sarcina fiecaruia ce-l gazduieste. ceea ce toti numim „miracole” e putin in comparatie cu ce mai poate face, doar ca el nu distruge. in ultima vreme, constiinta sufletului creste ca un virus, tot mai multi oameni se trezesc…
  nu este nici o puritate genetica in „ei”, mai degraba o degradare. nu este nimic sigur in viitorul „planificat” de ei, nu au nici o putere asupra omului constient. lupta din rasputeri sa tina omul separat in el insusi, oamenii intre ei (asta e rostul Haarp-urilor – emisii de unde joase cu influenta asupra pinealei, in primul rind), prin parazitism mental induc stari conflictuale la scara mondiala, au pus la punct, cu ajutorul „colaboratorilor” terestri, evenimentul WTC pentru o „recolta” de suflete si sint in legatura cu guverne terestre al tarilor „puternice”. fiecare din rasele lor colaboreaza cu cite un guvern si cum si intre ei exista o „ierarhie”, se reflecta si in politica planetara. de pilda, ai mai cu „muschi” trateaza cu sauditii, urmatorii sub ei cu poporul ales, next – cu unchiu’ Sam (astia sint aia a lu’ Icke si sint cei mai razboinici) si cei mai „amariti” cu ai lu’ Voltaire (probabil de aia o si iau in freza in ultima vreme ; ei ar vrea sa mai stabileasca un centru mondial de putere, de fapt se vede in BRICS si Ursul din rasarit). nu va fi nici un conflict nuclear global, poate izolat; testele nucleare au alta destinatie, nu de verificare a potentialului atomic militar(dealtfel momentul detonatiei nu are loc la incordarea oricarui muschi, ci in conditii ce tin de pozitia Soarelui !). Desi cine vrea sa ne ajute ca civilizatie (si sint si d-astia !) va sta deoparte, pentru ca experienta constientizarii este un parcurs personal, individual sau planetar, stau cu geana alerta in caz ca vreun bou se impiedica din cretinism si pica pe butonul nuclear, dar interesul e si al primilor „ei”, pentru ca nu-si dau singuri foc valizei.
  Stiti ce trebuie facut ? un scanning personal, cei dintre voi care sinteti mai emotivi, e probabil ca aveti suflet, adica aveti, literalmente, putere de jedi. Omul e corp-minte-spirit(corpul bioenergetic)-suflet(scinteia divina/corpul astral), care la ora actuala nu lucreaza impreuna, ci sint separate voit de „ei”. trebuie adunate toate intr-o singura lumina, asta va fi Constiinta voastra, omul intreg asa cum a fost la inceputul creatiei, Dumnezeu pe pamint.. si e atit de simplu, indiferent ce spune mintea noastra turmentata de vremuri si dogme religioase (ritualul, totusi, functioneaza cu laude !). separatia e neputinta noastra ca indivizi si civilizatie, indiferent de ce crede autorul programului terra. Pamintul nostru e la jumatatea drumului de eliberare.

 24. alter ego says:

  programul terra e plin de balarii, altfel spus „alter ego” e consubstantial lu’ „just me” (culmea, mai are si rara ”obraznicie” de a scrie corect gramatical !). era mai simplu daca se stia adevarata geneza a lumii. in tabloul asta, omul este singura fiinta capabila sa gazduiasca un suflet. oameni nu sintem doar cei ce aratam ca in oglinda, dimineata, ci si in alte locuri in univers. evident, nu asemanatori fizic. asta e singurul rost al omului pe pamint: vehicul pentru experienta sufletului. si cum sufletul este etern si nu are constiinta timpului, nu este vorba de reincarnare, ci de vieti „concomitente”. toate se aprind si se sting in acelasi moment, pentru el.
  modificarea genetica s-a facut, ea este veriga lipsa dintre neanderthal si cro magnon, „adaosul” vine din afara. si cum „din afara” inseamna mai multe rase, asta e si explicatia culorilor rasiale terestre. in realitate, sint mai multe „specii” de ADN cu acelasi invelis uman, functie de nevoile „lor”. si tracii intra aici intr-o ”specie” mai deosebita, nu am decit banuieli despre al cui produs sint ei ; dupa aparente, nu tin de niciuna din speciile nocive terrei. In orice caz, o concentratie mai mare de suflete bintuie pe-aici decit prin alte parti, insemnind atit chinul cit si ”salvarea” noastra, ca popor, pentru cine nu poate dormi de dorul asta, desi planeta e mai importanta ca locul.
  exista un „plan”. de fapt la asta se pricep ei cel mai bine – planuiala si calcule pina la detaliu micronic. de aici s-a „inspirat” si societatea contemporana de la care am invatat noi. la ora actuala, „planul” a luat-o razna din cauza unei variabile pe care ei n-o inteleg si n-o au: sufletul si transformarea lui in Constiinta. si mai e ceva: universul nostru are o oglinda, altfel n-ar exista liberul arbitru, care se inchide si induce o unda de schimbare in intreg; asta simtim cu totii din 2012 incoace. „ei” nu mai au timp si se grabesc. si cind te grabesti, faci greseli, ba chiar sint si animozitati intre ei, cine crede ca „programul Terra” merge uns, e cel putin naiv. de fapt exista un ”program terra”, cum este si altul, probabil Alpha Centauri, sau Sirius…nu, ca din Sirius vin unii din ei, sau Canis Majoris, sau orice va vine, cosmic, in cap… aici sa se inteleaga ca fiecare „ei” au un „laborator” cu metode diferite pentru acelasi scop (ei il numesc „marele proiect”): desprinderea sufletului de ADN-ul uman si „lipirea” de al lor ca sa devina nemuritori (pentru ca ei nu-l au fiindca nu sint compatibili), adica sa „inghete” universul, pentru ca energia sufletului e inepuizabila, fiind parte directa din Creator. nu e ceva nou, si religia spune despre „furtul” sufletului sau „vinzarea” lui catre „diavol”, unde ultimul nu e o personificare lirica a raului, ci chiar fiinta (de fapt fiinte). inca nu le-a iesit figura, pentru ca sufletul asta are niste puteri care le da suturi, odata ce devine constient de el insusi. de fapt, sufletul e ca un copil naiv, putin cam chior din cauza coboririi in dimensiunea asta si are toate caracteristicile si puterile Creatorului, numai ca trebuie sa-l educi si asta e sarcina fiecaruia ce-l gazduieste. ceea ce toti numim „miracole” e putin in comparatie cu ce mai poate face, doar ca el nu distruge. in ultima vreme, constiinta sufletului creste ca un virus, tot mai multi oameni se trezesc…
  nu este nici o puritate genetica in „ei”, mai degraba o degradare. nu este nimic sigur in viitorul „planificat” de ei, nu au nici o putere asupra omului constient. lupta din rasputeri sa tina omul separat in el insusi, oamenii intre ei (asta e rostul Haarp-urilor – emisii de unde joase cu influenta asupra pinealei, in primul rind), prin parazitism mental induc stari conflictuale la scara mondiala, au pus la punct, cu ajutorul „colaboratorilor” terestri, evenimentul WTC pentru o „recolta” de suflete si sint in legatura cu guverne terestre al tarilor „puternice”. fiecare din rasele lor colaboreaza cu cite un guvern si cum si intre ei exista o „ierarhie”, se reflecta si in politica planetara. de pilda, ai mai cu „muschi” trateaza cu sauditii, urmatorii sub ei cu poporul ales, next – cu unchiu’ Sam (astia sint aia a lu’ Icke si sint cei mai razboinici) si cei mai „amariti” cu ai lu’ Voltaire (probabil de aia o si iau in freza in ultima vreme ; ei ar vrea sa mai stabileasca un centru mondial de putere, de fapt se vede in BRICS si Ursul din rasarit). nu va fi nici un conflict nuclear global, testele nucleare au alta destinatie, nu de verificare a potentialului atomic militar(dealtfel momentul detonatiei nu are loc la incordarea oricarui muschi, ci in conditii ce tin de pozitia Soarelui !). Desi cine vrea sa ne ajute ca civilizatie (si sint si d-astia !) va sta deoparte, pentru ca experienta constientizarii este un parcurs personal, individual sau planetar, stau cu geana alerta in caz ca vreun bou se impiedica din cretinism si pica pe butonul nuclear, dar interesul e si al primilor ”ei”, pentru ca nu-si dau singuri foc valizei in care locuiesc.
  stiti ce trebuie facut ? un scanning personal, cei dintre voi care sinteti mai emotivi, e probabil ca aveti suflet, adica aveti, literalmente, putere de jedi. Omul e corp-minte-spirit(corpul bioenergetic)-suflet(scinteia divina/corpul astral), care la ora actuala nu lucreaza impreuna, ci sint separate voit de ”ei”. trebuie adunate toate intr-o singura lumina, asta va fi Constiinta voastra, omul intreg asa cum a fost la inceputul creatiei, Dumnezeu pe pamint.. si e atit de simplu, indiferent ce spune mintea noastra turmentata de vremuri si dogme religioase (ritualul, totusi, functioneaza cu laude !). separatia e neputinta noastra ca indivizi si civilizatie, indiferent de ce crede autorul programului terra. Pamintul nostru e la jumatatea drumului de eliberare.

 25. alter ego says:

  programul terra, asa cum e prezentat, apare ca amestec fortat de teorii personale, invocari de dovezi hermeneutice si stiinta fantastica. era mai simplu daca se stia adevarata geneza a lumii. in tabloul asta, omul este singura fiinta capabila sa gazduiasca un suflet. oameni nu sintem doar cei ce aratam ca in oglinda, dimineata, ci si in alte locuri in univers. evident, nu asemanatori fizic. asta e singurul rost al omului pe pamint si in alte locuri: vehicul pentru experienta sufletului. si cum sufletul este etern si nu are constiinta timpului, nu este vorba de reincarnare, ci de vieti „concomitente”. toate se aprind si se sting in acelasi moment, pentru el.
  modificarea genetica s-a facut, ea este veriga lipsa dintre neanderthal si cro-magnon, „adaosul” vine din afara. si cum „din afara” inseamna mai multe rase, asta e si explicatia culorilor rasiale terestre. in realitate, sint mai multe „specii” de ADN cu acelasi invelis uman, functie de nevoile „lor”. si tracii intra aici intr-o ”specie” mai deosebita, nu sint decit banuieli despre al cui produs sint ei ; dupa aparente, nu tin de niciuna din speciile ”malefice” terrei. In orice caz, o concentratie mai mare de suflete bintuie pe-aici decit prin alte parti, insemnind atit chinul cit si ”salvarea” noastra, ca popor, pentru cine nu poate dormi de dorul asta, desi planeta e mai importanta ca locul.
  exista un „plan”. de fapt la asta se pricep ei cel mai bine – planuiala si calcule pina la detaliu micronic. de aici s-a „inspirat” si societatea contemporana de la care am invatat noi. la ora actuala, „planul” nu merge conform asteptarilor din cauza unei variabile pe care ei n-o inteleg si n-o au: sufletul si transformarea lui in Constiinta. si mai e ceva: universul nostru are o oglinda, altfel n-ar exista liberul arbitru, care se inchide si induce o unda de schimbare in intreg; asta simtim cu totii din 2012 incoace. „ei” nu mai au timp si se grabesc. si cind te grabesti, faci greseli, ba chiar sint si animozitati intre ei ; cine crede ca „programul Terra” merge uns, e cel putin naiv. de fapt exista un ”program terra”, cum este si altul, probabil Alpha Centauri, sau Sirius…nu, ca din Sirius vin unii din ei, sau Canis Majoris, sau orice va vine, cosmic, in cap… aici sa se inteleaga ca fiecare „ei” au un „laborator” cu metode diferite pentru acelasi scop (ei il numesc „marele proiect”): desprinderea sufletului de ADN-ul uman si „lipirea” de al lor ca sa devina nemuritori (ei nu-l au fiindca nu sint compatibili) fiindca energia sufletului e inepuizabila, fiind parte directa din Creator, adica sa „inghete” universul din ”evolutia” fireasca. nu e ceva nou, si religia spune despre „furtul” sufletului sau „vinzarea” lui catre „diavol”, unde ultimul nu e o personificare lirica a raului, ci chiar fiinta (de fapt fiinte). inca nu le-a iesit figura, pentru ca sufletul asta are niste puteri care le da suturi odata ce devine constient de el insusi. de fapt, sufletul e ca un copil naiv, putin cam chior din cauza coboririi in dimensiunea asta si are toate caracteristicile si puterile Creatorului, numai ca trebuie sa-l educi si asta e sarcina fiecaruia ce-l gazduieste. ceea ce toti numim „miracole” e putin in comparatie cu ce mai poate face, doar ca el nu distruge. in ultima vreme, constiinta sufletului se raspindeste ca un virus, tot mai multi oameni se trezesc…
  nu este nici o puritate genetica in „ei”, mai degraba o degradare. nu este nimic sigur in viitorul „planificat” de ei din cauza de ”variabila” amintita, nu au nici o putere asupra omului constient. lupta din rasputeri sa tina omul separat in el insusi, oamenii intre ei (asta e rostul Haarp-urilor – emisii de unde joase cu influenta asupra pinealei, in primul rind), prin parazitism mental induc stari conflictuale la scara mondiala (au pus la punct, cu ajutorul „colaboratorilor” terestri, evenimentul WTC) si sint in legatura cu guverne terestre ale tarilor „puternice”. fiecare din rasele lor colaboreaza cu cite un guvern si cum si intre ei exista o „ierarhie”, se reflecta si in politica planetara. de pilda, ai mai cu „muschi” trateaza cu sauditii, urmatorii sub ei cu poporul ales, next – cu unchiu’ Sam si cei mai „amariti” cu ai lu’ Voltaire (pentru ca ar dori sa mai stabileasca un centru mondial de putere – probabil BRICS si Ursul din rasarit o fi si explicatia pentru care colaboratorii terestri o cam iau in freza in ultima vreme si e de asteptat ca si otomanii sa pateasca la fel). nu va fi nici un conflict nuclear global, poate local, testele nucleare au alta destinatie, nu de verificare a potentialului atomic militar(dealtfel momentul detonatiei nu are loc in momente discretionare, ci in conditii ce tin de pozitia Soarelui !). desi cine vrea sa ne ajute dezinteresat ca civilizatie (si sint si d-astia !) va sta deoparte, pentru ca experienta constientizarii este un parcurs personal, individual sau planetar, stau cu geana alerta in caz ca vreun bou se impiedica din cretinism si pica pe butonul nuclear ; efectele unei planete nucleare sint grave si in cosmos. insa interesul e si al primilor ”ei”, pentru ca nu-si vor da singuri foc valizei in care locuiesc.
  pentru cine simte ca ar vrea sa faca ceva – un scanning personal, unde cei care sint mai emotivi, e probabil ca au suflet, adica, literalmente, putere de jedi. Omul e corp-minte-spirit(corpul bioenergetic)-suflet(scinteia divina/corpul astral), care la ora actuala nu lucreaza impreuna, ci sint separate voit de ”ei”. trebuie adunate toate intr-o singura lumina, asta va fi Constiinta voastra, omul intreg asa cum a fost la inceputul creatiei, Dumnezeu pe pamint., dupa care viata cui a facut asta si a planetei se schimba incet, dar sigur ; cu cit mai multi cu atit mai bine. si e atit de simplu, indiferent ce spune mintea noastra turmentata voluntar de vremuri si dogme religioase (ritualul, totusi, functioneaza cu laude !). separatia e neputinta noastra ca indivizi si civilizatie, indiferent de ce crede autorul programului terra. Pamintul e la jumatatea drumului de eliberare.

 26. Florin D says:

  Toată teoria este foarte interesantă, lasă omul într-o stare de depresie şi poate duce la sinucideri în masă dacă este larg acceptată, teoria arată şi sună bine dar îi lipsește cu desăvârșire obiectul muncii: sufletul!

  Sufletul nu este nemuritor, sufletul nu rămâne după moarte. Sufletul este unirea dintre trup (tărână, materie) şi spirit (duh, energie). Nicăieri în Biblie (căci Toni începe teoria cu şi de la Biblie) nu scrie nemetaforic că sufletul trăieşte conştient în afara trupului, dimpotrivă spune clar că moartea e ca un somn fără vise, un fel de teleportare cuantică în viitor la momentul învierii (nu ar exista înviere dacă sufletul celor dragi morţi de curând ar veghea conştient de … sus!!! e logic. Şi ar fi total incomod pentru suflet să vadă cum familia ei vie de exemplu trece prin necazuri în viaţă) Care a fost prima minciună cu care a venit Forţa Răului: ”Nu, nu veţi muri!” (adică staţi liniştiţi: sufletul există şi este nemuritor – total greşit!!) Să facem analogia cu becul: trupul este lampa fizică, spiritul este trecerea curentului electric iar sufletul este aprinderea filamentului. Odată oprit curentul/decedat trupul lumina se stinge/sufletul nu mai există. Sufletul este un efect cu durată limitată în timp a unirii dintre trup şi spirit. Spiritul este cel care se întoarce la Divinitate, (spiritul este la fel de conștient de sine ca şi curentul electric!!) prin intermediul spiritului introdus într-un corp nou şi totuşi acelaşi (cea mai bună variantă a decedatului probabil) are loc învierea în viitor. Să privim acest viitor despre care am pomenit mai sus (nu doar odată) ca o perioadă de timp care are sens doar pentru cei vii, de aici; pentru ceilalţi decedați timpul nu există (aşa cum îl întelegem noi).

  PS – Am început primii ani din viaţă ca ortodox, acum sunt liber-cugetător neafiliat niciunei organizaţii religioase aiurea de pe planetă (toate sunt secte mafiote care colectează bani şi intoxică masele).

 27. Anonim says:

  Nu stu cui foloseste .Cred ca e un scenariu fantezist ,poate nu am inteles eu .Cui foloseste ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: