Arma supremă de distrugere în masă: Controlul vremii


Războiul meteorologic

Expansiunea semnificativă în ceea ce priveşte arsenalul de război meteorologic al Americii, care reprezintă o prioritate pentru Departamentul de Apărare, nu este un subiect nici de dezbătut şi nici de discutat. În timp ce ecologiştii dau vina pe administraţia Bush pentru că nu a semnat protocolul Kyoto, problema “războiului meteorologic”, în special manipularea tiparelor vremii pentru uz militar, nu este niciodată menţionată.

Forţa Aeriană Americană are capacitatea de a manipula clima fie în scopuri de testare, fie pentru simpla utilizare a informaţiilor militare. Aceste capacităţi se extind până la declanşarea inundaţiilor, uraganelor, secetelor şi cutremurelor. În ultimii ani, cantităţi masive de bani au fost alocate de către Departamentul de Apărare American pentru o dezvoltare şi o perfecţionare în continuare a acestor abilităţi.

Nu trebuie să mai spunem faptul că acest subiect este un tabu ştiinţific. Posibilitatea manipulării mediului sau a condiţiilor meteorologice, ca parte dintr-o agendă militară,nu este considerată niciodată relevantă. Analiştii militari sunt muţi în ceea ce priveşte acest subiect. Meteorologii nu investighează problema, iar ecologiştii sunt prea captivaţi de problema încălzirii globale şi a protocolului Kyoto.

Ironic, Pentagonul, în timp ce recunoaşte capacitatea sa de a modifica vremea Pământului pentru utilizare militară, s-a alăturat consensului încălzirii globale. Într-un studiu major, Pentagonul a analizat în detaliu implicaţiile diferitelor scenarii de încălzire globală.

Există mai multe explicaţii principale privind vremea şi schimbările climatice, însă niciuna dintre acestea nu explică complet evenimentele foarte neobişnuite şi complet haotice ale vremii, fără să mai menţionăm de “costurile umane” şi devastările produse, care au dus la destabilizarea unui sistem ecologic şi agricol. Aceste explicaţii nu s-au referit niciodată la problema manipulării climei pentru uz militar.

Tehnicile de modificare a mediului (ENMOD) pentru utilizare militară constituie în contextul prezent arma supremă de distrugere în masă.

 Ironic, Pentagonul, în timp ce recunoaşte oficial capacitatea sa de a modifica vremea Pământului pentru scopuri militare, spune că se alătură eforturilor de a studia impactul încălzirii globale.

Un fapt despre care nu se vorbeşte în dezbaterile privind schimbările climei la nivel global este cel al modificării condiţiilor meteorologice, prin apelul la o nouă generaţie de arme electromagnetice sofisticate. Atât SUA, Rusia, cât şi China, au dezvoltat capacităţi de manipulare a climei în scopuri militare.

Modificarea intemperiilor, potrivit documentului AF 2025 a Forţei Aeriene Americane “oferă luptătorului în război o gamă largă de posibile opţiuni de a învinge sau constrânge capacităţile unui adversar, acestea mergând până la declanşarea inundaţiilor, a uraganelor, secetelor şi cutremurelor.

Modificarea condiţiilor meteorologice va deveni o parte din securitatea internaţionalăşi ar putea fi realizată în mod unilateral. Ar putea avea aplicaţii ofensive şi defensive şi ar putea fi folosită chiar şi în scopuri de descurajare. Abilitatea de a genera precipitaţii, ceaţă şi furtuni pe Pământ sau de a modifica vremea spaţială şi producţia vremii artificiale sunt toate o parte dintr-un set integrat de tehnologii militare”.

Tehnicile de modificare a vremii au fost aplicate de către armata americană de peste jumătate de secol. Matematicianul american John von Neumann, în colaborare cu Departamentul de Apărare American, şi-a început cercetarea privind modificarea condiţiilor meteorologice la sfârşitul anilor ’40, în punctul culminant al Războiului Rece şi a prevăzut “forme de luptă de război care sunt de neimaginat”.

În timpul Războiului din Vietnam, tehnici de creare de nori au fost folosite, începând cu 1967 sub numele de Proiectul Popeye, al cărui obiectiv era să prelungească sezonul musonului şi să blocheze rutele de aprovizionare ale inamicului de-a lungul drumului Ho Chi Minh.

Există şi o Convenţie în ceea ce priveşte Interzicerea Utilizării Militare sau în Orice Alt Mod Ostil a Tehnicilor de Modificare a Mediului care spune că: “Termenul «tehnici de de modificare a mediului» se referă la orice altă tehnică pentru schimbarea, prin manipularea deliberată a proceselor naturale, a dinamicii, compoziţiei sau structurii Pământului, inclusiv a  biotei sale, a litosferei, hidrosferei şi atmosferei, sau a spaţiului cosmic”.

“Armamentul meteorologic” este arma supremă de distrugere în masă, cu potenţialul de a destabiliza ecosistemul inamicului, distrugerea agriculturii sale, dezactivarea reţelelor de comunicare. Cu alte cuvinte, tehnicile ENMOD pot afecta o întreagă economie naţională, pot sărăci milioane de oameni şi pot “ucide o naţiune” fără ajutorul trupelor şi armamentului militar.

Prin acest articol, profesorul Michel Chossudovsky doreşte reluarea dezbaterii privind pericolele armamentului de război meteorologic şi speră că va contribui la lărgirea obiectivului pacei mondiale care necesită “dezarmarea” neobosită a aparatului militar SUA-NATO.

sursa – Financiarul.ro

Alte postari similare:

HAARP – De la teoria conspirației la realitate

Guvernul Mondial – între conspirație și adevăr

Noua Ordine Mondiala

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

7 Responses to Arma supremă de distrugere în masă: Controlul vremii

 1. Aberatiile insirate in articolul de mai sus, exclud orice posibilitate de a comenta in limitele decentei stiintifice. Fanteziile imaginatiei sunt evident nelimitate,deci ideea de manipulare a climei la scara globala,accede spre SF ,mai ales cand atingem strictetea domeniului militar…Deocamdata,vortexul care a lovit recent SUA, demoleaza complet insinuarile din articolul dv…si daca puteti sustine vreo implicare umana in crearea vortexului,ar fi bine sa o elaborati drept descoperire stiintifica,apta de nominalizare la premiul Nobel…Anul trecut ,uraganul Sandy a devastat SUA si nimeni nu l-a putut controla…pentru a-i devia desfasurarea spre New York…In rest…asa cum am mai spus, NO COMMENT…

  • Cristian says:

   e parerea ta si nici n-am sa incerc sa o schimb 😀 poate cu timpul vei vedea si tu dovezile. sper sa nu fie prea tarziu.

  • Morar Paul says:

   Fratilor toti aveti dreptate,dar cea mai mare dreptate de acum incepe sa iasa la iveala :Stiinta secretele militare,si preocupare omuLUI satanic si fariseu de AL intrece pe creator a existat din veacul timpului(BABILONUL)De azi cind pe pamint s-au activat noi cuante de lmina cu fotoni ioni pentru schimbarea structurii genetice umane comentariile-s de prisos ,SCHIMBARILE se vor petrece cu o asa mare putere si repeziciune ca voi !toata LEAHTA de comentatori nu ve-ti mai avea TIMPdea actiona . SA incheiat cu dominarea RAULUI asupta bineLUI ,NU mai postati in ignoranta trecutului, a sosit MALEFICITATE LUI, cu noil legi (nnu antilegi ca acum) de care nu va puteti feri!!Ea arde ,purifica si apoi spala ca apa vie cu memorie,divina !!TRZITIVA !!ADEVARUL a sosit in LUMINA Nu-l mai ascunde-ti in intunericsi cei ce-l poseda duc mereu pe umeri FRICA cum unii ies sa se scuze cu comentarii;ogsure,desarte si tendentioase de-a apara FRICA ce din zi in zi se acutizeaza mai mult ,pina atunci cind vor piscui ca soarecii ,neavind unde sa intre fiind,urmariti mereu de MARELE RAZBOI la suprafata intre SATANAsi DUMNEZEU
   MAREA FORTA a adevaruLUI!!!PACE ,IUBIRE PURA si itelegere in LUME!!!! Pv.

  • Cristi A. says:

   Marian, ptr unele ființe umane este greu să accepte existența (și implicit desfășurarea) majorității programelor (ultra)secrete pe care americanii și rușii (dar și chinezii, francezii, englezii, ș.a.) le desfășoară…evident că mass-media aflată sub controlul absolut al Cabalei nu suflă nicio vorbă despre ele, dar nici nu face vreo referire la fenomenele extreme meteo ca fiind vreo posibilă consecință a unor *anumite programe* pe care *cineva* le dezvoltă. Tot ceea ce ni se servește de către mass-media este faptul că aceste fenomene meteo extreme sunt consecința fenomenului de încălzire globală și de modificarea structurii propagării fenomenelor atmosferice. Ți-aș recomanda să citești cărțile sau să urmărești emisiunile generalului Emil Străinu, doctor în fenomenologia războiului geofizic, o capabilitate internațională recunoscută și în ceea ce privește aspectele războiului psihotronic. Poate așa îți vei schimba nițel optica în această privință și nu vei mai accepta doar informațiile *oficiale*!
   Toate cele bune!

  • Daniel says:

   Aveti plafonul de credibilitate foarte jos,este ca si cum Dumnezeu nu exista pentru ca nimeni nu l-a vazut!

 2. Cristian says:

  Controlul vremii e o certitudine, nicidecum un mister sau o conspiratie. Drept dovada stau saiturile oficiale ale unor institutii care se ocupa cu asa ceva si conferintele internationale la care participa statele membre in care se icearca limitarea fenomenului doar la partea civila.

  The Environmental Modification Convention (ENMOD), formally the Convention on the Prohibition of Military or Any Other Hostile Use of Environmental Modification Techniques is an international treaty prohibiting the military or other hostile use of environmental modification techniques having widespread, long-lasting or severe effects. It opened for signature on 18 May 1977 in Geneva and entered into force on 5 October 1978.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_Modification_Convention

  Now, more than ever, the worldwide need for solutions to atmospheric necessities such as water resource management and environmental quality monitoring, is critical. With nearly a half-century of successful programs, our experience speaks for itself.
  http://www.weathermodification.com/

  The mission of the North American Weather Modification Council (NAWMC) is to advance the proper use of weather modification technologies through education, promotion and research. The Council serves as a forum for the exchange of information on weather modification issues; to promote the effective use of these technologies to enhance precipitation, suppress damaging hail, and mitigate fog; and to advance research and development activities to increase scientific knowledge about weather modification capabilities.
  http://www.nawmc.org/

 3. dana raluca says:

  Parerea mea este ca planeta noastra este un organism viu, constient si prin urmare isi poate crea si controla singura vremea pe care o pofteste si noi oamenii putem ori ba sa ne alaturam eforturilor ei.
  In ce fel?
  De la o vreme am ajuns sa inteleg cum o constiinta poate influenta natura intr-un mod mult mai coplesitor decat orice tehnologie sau agenda si prin urmare am decis sa incep a trai ca un om cu adevarat liber.
  Primul lucru care l-am facut a fost sa nu mai cred ca un sistem, fie el unul fioros, poate sa imi ia mie sau oricaruia nascut aici dreptul natural de a exista liber si neconstrans de nimic pe aceasta planeta. Dreptul natural este un fapt. Am reusit sa imi creez un sentiment interior legat de asta, un sentiment extraoridinar.
  Credinta ca planeta e o jucarie in mainile unor monstrii e o totala eroare si serveste tocmai celor pe care dorim sa ii dizolvam. Pe de alta parte, genul asta de articol, pentru un anumit nivel de intelegere poate fi un declansator. In orice se poate observa aceasta natura duala a lucrurilor asa ca fiecare sa isi ia partea care i se cuvine.
  Imi pun adesea intrebarea unitatii si voi avea si un raspuns la asta.
  Pana atunci,
  numai bine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: